hopkirk
Forum VIP
Jakie oceniajcie typy? Przecież nikt nie będzie zaprzeczał, że konkretne typy są całkowicie losowe. Autor opiera się na pewnej ciągłości w ich wynikach.Przecież typy podaje. To że jest ich mniej wynika z założeń gry. To że temat stał się miejscem do dyskusji powinno tylko świadczyć o zainteresowaniu. Dajcie mu grać, oceniajcie jego typy i to czy traci czy zarabia. Zobaczymy jak sytuacja będzie wyglądać za ok. 2 miesiące.
Za 2 miesiące jestem przekonany, że autor będzie nadal na dobrym plusie. Po 12 miesiącach też może mieć porządny zysk. Czy ja nie widziałem podobnych tematów, które kończyły się zyskiem?
Zdzisiu Kręcin bardziej liczyłem, że napiszesz o trudnościach w sposobie gry. O tym, o czym ja nie mam pojęcia. Temat jest popularny, bo piszesz o zyskach. Każdy się zainteresuje, gdy podałeś kilka typów a konto zwiększyło się o 120funtów
Wcześniej pisałeś, że w temacie pokażesz jak się zarabia na Twoim sposobie. Teraz już chcesz udoskonalać. Po prostu chodzi o to, żebyś w temacie podał poważniejszą liczbę typów, które tworzą Twój sposób. Jak zaczniemy dyskutować, to typy przejdę bez echa. Na razie typy zajmują pewnie pół strony, jedna strona to wstęp teoretyczny a co z resztą? Za rok nowy użytkownik będzie chciał sprawdzić ten system, a tutaj ze 100 stron i ciężko typy z podsumowaniami znaleźć. Druga sprawa to minęło kilka dni od utworzenia tematu a już udoskonalenia?
Ja nie gram progresją, ale nie mam do tego sposobu zastrzeżeń. Były osoby grające progresją mlb, nhl z dobrymi skutkami. Na razie tylko wielkizordon miał złe zdanie ogólnie o progresji.
Możesz do mnie pisać z wykorzystaniem tylko nicka, nie musisz nic więcej dodawać.