zdzisiu-krecin
Użytkownik
wynik: 3:0Pumas UNAM v M Morelia
typ:1
kurs: 2.16
stawka: 360 GBP
wygrana: 378,72 GBP
bilans progresji: -71,28 GBP
wynik: 3:0Pumas UNAM v M Morelia
kurs: 2.16
stawka: 360 GBP
Milan v Inter
kurs:2,14
stawka: 120 GBP
Cześć
Mam prośbę do autora tematu.
Mógłbyś podpisać dokładnie stawkowanie na każdym etapie?
Bo niewiem czy dobrze zakumałem:
1j=30f.
1etap=30f
2=60
3=120
4=240
5=360 (jak wejdzie to cofasz się do 3 czyli za 120 i jak wejdzie to cofasz się do 1 czyli za 30?) jeśli nie wejdzie?
6=? Jaka tutaj ma być stawka? Rozbijasz wtedy na mniejsze?
Jeszcze jedno pytanie. Czy jeśli zapełni się 5 koszy w jednym dniu.Np. kosz 1,3,5,7,9
Pierw grasz kosz 1. Do reszty wtedy nie dobierasz i gdy zakończysz progresję w koszu 1 "odwieszasz" kosz 3 i do niego losujesz? Jak skonczysz to następny odwieszasz itd.? Jak poradzisz sobie już z tymi w/w koszami to jedziesz dalej już na wszystkie kosze?
Mam nadzieje, że napisałemw miarę zrozumiale ????
Pozdrawiam i życzę powodzenia bo pomysł b.dobry.
wynik: 1:6jako ze moj faworyt prowadzi 6:2, zabieram sie za progresje w koszu nr 4.
Colorado @ Phoenix
typ:2
kurs:2,26
stawka: 30 GBP
mecze w koszach sa miksowane. nie ma zadnego znaczenia czy to jest hokej czy pilka. czy mecz drugiej ligi angielskiej czy pierwszej wloskiej. zdarzenia nie sa ze soba w zaden sposob powiazane.Mam małe pytanka.
Czy wybierając mecze hokeja, miksujesz wszystkie kosze razem? Tzn. Najpierw szukasz meczy w piłce nożnej, jak niewystarczy meczy to dobierasz z hokeja? Czy jeden dzień to drugi co innego? Czy kosze masz podzielone, część na piłke a część na hokej?
Wspominałeś, że w hokeju nie trzymasz się zasady przy stawkowaniu na jedynke kurs 2-2,30 na przeciwnika musi być minimum 3. Trzymasz się tego dalej?
Powodzenia ????
Haha, co ty opowiadasz? NIe wiem na jakich bukach grasz i jakie ligi, ale akurat hokej to jeden z nielicznych sportów gdzie kursy są wysokie na faworytów. Nie raz widziałm kursy rzędu 2,2 na faworytów.Oj Zdzisiu ale Ty kręcisz ????
W hokeju kurs na faworyta nigdy nie jest większy od 1,90. Chyba już nikt nie czyta tego wątku ze zrozumieniem.
Kurs na gospodarza lub gościa łatwo znaleźć po 2-2,3.Oj Zdzisiu ale Ty kręcisz ????
W hokeju kurs na faworyta nigdy nie jest większy od 1,90. Chyba już nikt nie czyta tego wątku ze zrozumieniem.
ciezko to przeczytac ze zrozumieniemOj Zdzisiu ale Ty kręcisz ????
Jeżeli na trzydrogowych to Zdzisiu powinien opublikować szczegóły.Kurs na gospodarza lub gościa łatwo znaleźć po 2-2,3.
Musisz dobierać mecze z zakładów "Trzydrogowych" czyli 1x2 a Ty pewnie masz na myśli wygra 1 lub 2.
kurs na faworyta w hokeju 2,0-2,2, na remis sa zawsze wysokie, na underdoga powyzej 2,5.Jeżeli na trzydrogowych to Zdzisiu powinien opublikować szczegóły.
Dla piłki nożnej podał jednoznacznie:
kurs na faworyta powyżej 2.0, kurs na remis powyżej 3.0, kurs na niefaworyta powyżej 3.0
A na hokeja w systemie 3 drogowym?
I co z prawdopodobieństwem wygrania meczu przez faworyta w piłce nożnej i w hokeja przy zadanych kursach.