zdzisiu-krecin
Użytkownik
heh. z zasady wyrzucam remis i underdoga ponizej 3,0 ale nie wiem czy ta zasada cos daje ???? w hokeju nie przeszkadza.a z remisami ponizej 3 np. 2.87? to juz ostatnie pytanie hehe
heh. z zasady wyrzucam remis i underdoga ponizej 3,0 ale nie wiem czy ta zasada cos daje ???? w hokeju nie przeszkadza.a z remisami ponizej 3 np. 2.87? to juz ostatnie pytanie hehe
wynik: 2:0
Simons>>>>>>jesli faktycznie ktos juz tak gral daj link-chetnie zerkne...To nie lepiej w ruletce grać ?
czerwone/czarne 48,6% na trafienie, kurs 2.00, czekasz na serie 5 kolorów pod rząd i w sumie masz swój system, z tym, że możesz grać 24/7.
No chyba, że coś zmieniłeś w swojej grze bo przeczytałem pierwsze 3-4 strony tematu.
A co do zysku długoterminowego to nie wnikam ???? Bo chyba już było coś podobnego
No chyba, że ja coś źle zrozumiałem ...
wynik: 1:0 dla niefaworyta
Z tego rozumiem wniosek ma być taki, że ruletka jest "podkręcona" a wyniki zdarzeń sportowych są "czyste", Twoim zdaniem, tak ?znam bardziej uczciwa gre niz ruleta. mozna isc na bazar w karty z karciarzami zagrac. albo w kubeczki i kulke.
Konkretnie niestety Ci nie podam teraz, ale poszukaj tutaj http://forum.bukmacherskie.com/f251/Simons>>>>>>jesli faktycznie ktos juz tak gral daj link-chetnie zerkne...
bilans: -90 GBP
Aberdeen - Kilmarnock
typ:1
kurs:2,2
stawka: 120 GBP
Zaczyna się robić ciekawie! Zwolle na topie tabeli ostatnio same wygrane. Strzelaja średni ponad 2.5 gola na mecz tracąc około 1gola/mecz Sparta jak do tejk pory u siebie jeszcze nie przegrała...remisów za to mase ugrała...alke jak to mówia zawsze musi byc ten 1szy raz i dzis spodziewam się właśnie przełamania passy i wygranej Zwolle.bilans: -210 GBP
Sparta Rotterdam v Zwolle
typ:2
kurs: wystawiona oferta kupna za 2,18
stawka: 240 GBP
bilans: -450 GBPSparta Rotterdam v Zwolle
typ:2
kurs: wystawiona oferta kupna za 2,18
stawka: 240 GBP
:spokodfhgfh:bilans: -450 GBP
teraz zaczyna sie gra. nie weszlo 9 razy z rzedu.
Pumas UNAM v M Morelia
typ:1
kurs: 2.16
stawka: 360 GBP