wynik: .... kazdy zna wynik ????AC Milan - Arsenal
typ: 1
kurs: 2,14
stawka: 2520 GBP
I co dalej ? Dalej będziesz się trzymał stawkowania FK ? Jeśli tak to teraz po wygranej wystarczy, że przegrasz 3 mecze i jesteś bankrutem...wynik: .... kazdy zna wynik ????
bilans progresji: -1184,64 GBP
no wlasnieI co dalej ? Dalej będziesz się trzymał stawkowania FK ? Jeśli tak to teraz po wygranej wystarczy, że przegrasz 3 mecze i jesteś bankrutem...
Zdzisio,zauwazyles pewnie ze nie jestem bezmyslnym krytykantem a przeciwnie-zyczliwie Ci kibicuje,ale....daj spokoj.:zoltakartka:
trafiło się akurat ziorko, zważywszy że to było niby bez analizy
chodzi o to, że ja również ufam Betfair, ale bez dobrego typu przed spotkaniem niestety ogólna skuteczność zawsze będzie niższa o 20-30%, a to oczywiście już jest ogrmna przewaga bez względu czy gra się progresją, czy zwykle, czy zwykle na live
oczywiście można miec filozofię gry, że na przykład przez 3 stopnie typować przypadkowo
wynik: 1:0AZ Alkmaar - Anderlecht
typ: 1
kurs: 2,16
stawka: 1560 GBP
Bardzo ładnie weszło gratki! ???? Tylko co tak cicho sie zrobiło w temacie? hmm jednak wiecęj ludzi udziela się jak nie idzie...ciekawe dlaczego...
E tam.Ja cicho kibicuje,ale....W sumie to poczatek wciaz tej drogi do zdobycia zakladanej przez Zdzisia sumy 6000 a juz takie klopoty...:?Bardzo ładnie weszło gratki! ???? Tylko co tak cicho sie zrobiło w temacie? hmm jednak wiecęj ludzi udziela się jak nie idzie...ciekawe dlaczego...
Pzdr!