Czy to oznacza że jeśli się nie zdąży w tym terminie, nie będzie już żadnej możliwości weryfikacji konta ?...Pragniemy poinformować, iż nieprzesłanie kompletu dokumentów w czasie 48godzin od otrzymania niniejszej wiadomości będzie skutkowało zablokowaniem możliwości zweryfikowania konta...
Witam, nie posiada Pan żadnego innego dokumentu?, Proszę napisać na LiveChat na pewno znajdziemy rozwiązanie.Ja mam takie pytaniem.Do weryfikacji potrzebny jest dowod i Rachunek np. za media .U mnie jes tak ze mieszkam w innym miejscu niz meldunek na dowodzie wiec rachunek za media bedzie na inny adres i dowod na inny co w takik wypadku.Czy to bedzie problem podczas weryfikacji.Mowie od razu ze nie mam innych dokumentow ani innych rachunkow.
Witamy, zbyt surowo Pan to ocenia, Rynek spada i wzrasta niestety wybierane przez Pana spotkania muszą niestety spadać. Proszę na PW o wklejenie tych spotkań sprawdzę jakie były kursy w danych momentach i wrócę do Pana.Jak dla mnie mega smieszna firma , a obrot bonusem to droga przez męki
Ostatnio probuję puscic kupon i staje się to niemożliwe , gdyz zawsze jak wpisuje stawke to kurs automatycznie spada i nie zatwierdza mi kuponu
Jeszcze potrafiłbym to zrozumiec gdyby mieli jakis zawyżony kurs w stosunku do innych bukmacherow , ale jak ostatnio probowalem grac ako 1.4x1.4 gdzie bet miał 1.42x1.42 to oczywiscie kursy polecialy na 1.35x1.35
Jak dla mnie mega śmieszne jest to co piszesz, ponieważ każdy bukmacher obniża kursy. Czym więcej ludzi gra dane spotkanie tym bardziej bukmacher schodzi z kursem. Myślałem że grając tyle lat już o tym wiesz. A Obrót to obrót nikt nie każe brać bonusu możesz grać bez..Jak dla mnie mega smieszna firma , a obrot bonusem to droga przez męki
Ostatnio probuję puscic kupon i staje się to niemożliwe , gdyz zawsze jak wpisuje stawke to kurs automatycznie spada i nie zatwierdza mi kuponu
Jeszcze potrafiłbym to zrozumiec gdyby mieli jakis zawyżony kurs w stosunku do innych bukmacherow , ale jak ostatnio probowalem grac ako 1.4x1.4 gdzie bet miał 1.42x1.42 to oczywiscie kursy polecialy na 1.35x1.35
Mylisz się Przyjacielu,Firer ma rację.Gram w Otobet i często mam sytuację,że podczas stawiania np za 0,5 k kurs spada z 1,80 na 1,60 a sam wiesz,że gram wynalazki,a nie popularne zdarzenia...Jak dla mnie mega śmieszne jest to co piszesz, ponieważ każdy bukmacher obniża kursy. Czym więcej ludzi gra dane spotkanie tym bardziej bukmacher schodzi z kursem. Myślałem że grając tyle lat już o tym wiesz. A Obrót to obrót nikt nie każe brać bonusu możesz grać bez..
Sam sobie na to zagadnienie odpowiadasz. Ja również gram wynalazki w różnych firmach i jest to mega częsta praktyka, niestetyMylisz się Przyjacielu,Firer ma rację.Gram w Otobet i często mam sytuację,że podczas stawiania np za 0,5 k kurs spada z 1,80 na 1,60 a sam wiesz,że gram wynalazki,a nie popularne zdarzenia...
Gram u wielu buków od ponad10 lat i... nie spotkałem się z taką sytuacją.Mogą zmniejszyć stawkę a nie diametralnie kurs o 25%!Sam sobie na to zagadnienie odpowiadasz. Ja również gram wynalazki w różnych firmach i jest to mega częsta praktyka, niestety
Niestety tak Ted.przy wybieraniu typu zawsze musi pojawiać się w stawce te 50zł automatycznie?