Hmm to jaki ma sens wtedy ten regulamin, w nim jest jasno zawarte:
"Czas na dokonanie obrotu bonusem wynosi 60 dni. Jeżeli warunek obrotu nie zostanie spełniony w wymaganym czasie, kwota bonusu zostaje odjęta z konta."
kwota bonusu zostaje odjęta - czyli 350zł, przecież nie otrzymałem 3500zł bonusu, tylko 350zł, lepiej napiszę do ich supportu żeby nie było niespodzianek...
JEDNAK MIAŁEM RACJĘ:
Ja:
Witam, mam pytanie odnośnie obrotu bonusem, w moim przypadku wpłaciłem 350zł, otrzymałem 700zł i mam 60 dni na obrócenie kwotą 5600zł z kursem 1,80 lub więcej. Co jeśli nie uda mi się obrócić na tą kwotę kuponów? Przykładowo będę miał na koncie 2000zł za 60 dni i nie obróconą kwotę zakładów. Jaka kwota zostanie mi wtedy odjęta z konta? 350zł? Więc będę miał 1650zł, mam rację?
Miroslaw Leszczynski:
Dokładnie tak. Pkt.5 regulaminu bonusu powitalnego mówi: "Czas na dokonanie obrotu bonusem wynosi 60 dni. Jeżeli warunek obrotu nie zostanie spełniony w wymaganym czasie, kwota bonusu zostaje odjęta z konta"
Ja:
Tak właśnie widziałem ten punkt, ale chciałem to potwierdzić bo gdzieś wyczytałem że jeśli nie obrócę bonusem to otobet zabierze mi połowę z kwoty którą posiadam, czyli tak jak wpłacałem otrzymałem 350zł i jeśli ugram np. 7000zł to zabierzecie mi 3500zł, jest to nie prawda? W tym i każdym innym przypadku zostanie odjęta kwota 350zł i zostałoby mi w tej sytuacji 6650zł, tak?
Miroslaw Leszczynski
W przypadku nie spełnienia warunków obrotu zostanie anulowana tylko kwota bonusu.
Więc uważam że bez sensu jest na siłę grać zdarzenia z kursem 1,80...zresztą wczoraj chciałem zagrać jedno zdarzenie za 1.95...lecz otobet dosłownie przed nosem mi je wycofał ???? no cóż