I tak nie oddasz bo jestes zlodziejem i nazywajmy rzeczy po imieniu!Jak mi się policja dobierze do dupy albo ktoś mnie odwiedzi to wtedy napewno nitk kasy nie zobaczy. I przestańcie mnie straszyć bo marnie na tym wyjdziecie. Lepiej będzie zaczekać do dziś / jutro.
A jak nie chcecie kasy to napiszcie to jasno a nie bawimy się w kotka i myszke.
to raczej z ciebie jest wielki kozak przed monitorem.Grozisz mi pecie? Ciekawe czy tylko przed monitorkiem jesteś taki chojrak.
prosze podaj mi go raz jeszcze.dokładny adres kilka stron wcześniej
mialem juz dostal jakis czas temu, mial byc ostatni termin dzis, i co ?Kase chciałem wysłać "jemjogurt" ale już dzisiaj nie moge bo mój bank już nie obsługuje dzisiaj przelewów24. Dostaniecie ją jutro jak wróce do domu a jeśli się nie podoba to niech idzie na policje. Pozdrawiam.
za poslugiwanie sie nieswoimi danymi tez grozi kara. Marcin-Odra (admin) wyraznie napisal niedawno, ze masz takie samo ip jak Armin. A jego ip wskazuje na Gorzow Wlkp. Ewentualnie mozecie byc sasiadami. Ty przeginasz pale, a Armin jeszcze bardziej. Niby regularnie przeglada forum, a zadnego komentarza jeszcze nie napisal. Armin pisal wczoraj, ze moze mi wyslac 50zl. Odpisalem zeby wysylal i nic. Dzisiaj mial reszte oddac, ale jakos mu nie wierze. Takze bez wzgledu czy mi kase dzisiaj odda czy nie, pojde wieczorem na policje jak bede wracal z uczelni, bo to jest lekka przesada. I miejcie obaj pewnosc, ze zloze doniesienie na was dwoch.Lotników 23
65-138 Zielona Góra