Ja moge mieszkac w poblizu ciebie i ci dac w przslowiowa papę.a mi się wydaję że nie odzyskamy naszej kasy... jeśli tak to otrzymalibyśmy ją już dawno a tak to gość nam się śmieje prosto w twarz... mieszka ktoś w pobliżu tego kogoś?
hahaha o nie moge, jak sie nie ma z czego oddac to sie nie pozycza, czytam ten watek o dpoczatku z wielka pasja jak jeden zlodziej moze owinac sobie wokol palca tyle osob, nie chcesz wizyty w domu zeby mama sie nie zdziwila ze jej synek to zlodziej?, nazywajmy rzeczy po imieniu. skad sie biora tacy ludzie. swiat bez was bylby taki prosty. czlowieku myslisz ze ktos "Ci" uwierzy. z dnia na dzien mowisz to samo, kazdy wie ze klamiesz, chodzisz do pracy a nie ood Ciebie zalezy kiedy bedziesz mial pieniadze, a od kogo ? pomocy dla powodzian ?Ja moge mieszkac w poblizu ciebie i ci dac w przslowiowa papę.
Przeciez nikt sie ni esmieje gosc na razie nie ma pieniedzy i nei moze oddac nie rozumiesz tego ? po co mu pozyczałes ??? idz na policje tam cie wysmieja, bo glowa boli jak to czytam.
Bana to ty powinienes dostac juz 8 razu za to ze jestes zlodziejem! Widze ze przed szklana szybka monitora to jestes strasznie cwany.Tylko ciekawe co by było jakby ktorys z dluznikow cie odwiedzil.Musialbys dzwonic po ziomkow z gimnazjum zeby ci dupe ratowali! Szmata to jestes ty bo nie oddajesz pieniedzyCurt jesteś za małym smorodem żeby mi grozić. Nie mam teraz kasy, będę miał w weekend, nie zależy to odemnie kiedy ona będzie więc przekładam terminy. A każdy kto mi grozi jest zwykłą szma** (nie chce bana dostać za wulgaryzmy). I albo poczekacie aż będę ją miał w weekend albo zróbcie tak jak napisaliście - przyjeźdzcie i się spotkamy.
hahaha o nie moge, jak sie nie ma z czego oddac to sie nie pozycza, czytam ten watek o dpoczatku z wielka pasja jak jeden zlodziej moze owinac sobie wokol palca tyle osob, nie chcesz wizyty w domu zeby mama sie nie zdziwila ze jej synek to zlodziej?, nazywajmy rzeczy po imieniu. skad sie biora tacy ludzie. swiat bez was bylby taki prosty. czlowieku myslisz ze ktos "Ci" uwierzy. z dnia na dzien mowisz to samo, kazdy wie ze klamiesz, chodzisz do pracy a nie ood Ciebie zalezy kiedy bedziesz mial pieniadze, a od kogo ? pomocy dla powodzian ?
Tak jest Szefie !Ja nikogo nie obraziłem. Wyżej wkleiłem treść PW którą dostałem od robsonsc. A kasa będzie w weekend i spokój ma być.
Ludzie mają w dupie co o tobie mówią... ważne jest kiedy mi oddasz kasę, a z tym to ty się raczej nie kwapisz.Robson wysłałeś do mnie PW o treści "twoja stara to kurwa" więc przestań teraz kłamać. W każdej chwili moge wrzucić screena a admin chyba może sprawdzić kto wysłał taką wiadomość.