jemjogurt
Użytkownik
no zobaczymy - jak jutro nie bedzie dalej kasy to powiedzmy pojde na nastepny dzien na policjeKur** jakich zeznań. Powiedziałem, że w tym tygodniu. Powiedzmy, że jem-jogurt i curt dostaną jutro kaske i miny wam zrzedną.
no zobaczymy - jak jutro nie bedzie dalej kasy to powiedzmy pojde na nastepny dzien na policjeKur** jakich zeznań. Powiedziałem, że w tym tygodniu. Powiedzmy, że jem-jogurt i curt dostaną jutro kaske i miny wam zrzedną.
No i Armin tez twierdzil dzisiaj, ze nie jest toba. Niby czytal co jest na forum i w podobnym stylu do twojego sie wypowiada. ale niestety nie napisal ani jednego posta. czyzby zapomnial? w koncu ja jego oskarzam. a tu nic zero reakcji. wniosek jeden. Pedros = Armin. wybacz oszuscie, ale mam dosc czekania, bo ty i tak nie oddasz calosci. za kazdym razem tylko piszesz ze sie nie wyrobiles, albo ze sportingbet ci kasy nie ksieguje w nocy. tylko ze jeslibys wyplacil ze sportingbetu na mb, to by ci rano zaksiegowali i bys mial kase zeby oddac ludziom. a tak lecisz sobie w ptaka.Z tych kont co wypisał Marcin-Odra korzystałem z pedros23 póki mi się ktoś nie włamał oraz teraz z PEDROS. Nie jestem ani BB ani Armin ani nikim z tych osób co są wyżej. Ja kase którą pożyczyłem oddam i tyle na ten temat, z resztą osób mnie nie mieszajcie a jeśli macie do nich jakieś wonty to zgłoście to na policje, przynajmniej sprawa się raz na zawsze wyjaśni kto jest kim.