Biedny Mikke musi mieszkać w kraju,gdzie 90% obywateli są głupi (+ jeszcze głupsze kobiety)
Napisałem to,co myśle.
Powodzenia w wyborach.
Nie wiem suchoparek czy jestes głupi czy tylko udajesz, zawsze większość jest głupia, hitler mial poparcie 90%, czyli w niemczech w tamtym czasie myslacych ludzi było tylko kilka procent tak jak u nas teraz Ci co głosują na bande czworga czyli jakies 80% to idioci a Ci co na K.M czy Palikota mozna zaliczyc do ludzi myslacych, inteligentnych. Nie ma sie co szczypac tak juz jest. A dlaczego, ano:
Ludzie myslacy:
- nie chca placic podatku dochodowego
- nie chca podzialu polski na powiaty
- nie chcą zeby politycy dostawali tak wysokie pensje
- chcą, aby zus został sprywatyzowany, a pieniadze z tego zostały przekazane na fundusz emerytalny (tak, w przeciwienstwie do wyborców bandy czworga ludzie myslący przejmuja sie emerytami, a takze swoją przyszłoscią)
- chcą aby zwiekszono wydatki na policje i wojsko
- chca mniejszej biurokracji, czyli ide do urzędu i chce otworzyc firme to otwieram, bez donoszenia nie wiadomo jakich papierów
- chcą, zeby kazdy obywatel miał dostęp do broni, poniewaz narazie w polsce tylko bandyci i policja mają broń
- nie chcą zeby panstwo utrzymywało kościół
- chcą, zeby Krus i Zus miał równą stawkę
-chcą zeby urzednicy pomagali ludziom a nie ich kontrolowali
Nie chcą słuchac utopijnych haseł Tuska: zrobimy drugą irlandie, CHCĄ NORMALNEGO PANSTWA, TYLKO, ALBO AZ TEGO
Wiekszosc jest głupia. Dlatego nie ma zmian w polsce, politycy i media sie boją korwina, robia wszystko by o nim jak najwiecej słyszano, a dlaczego juz wyjasniam. Postaw sie na miejscu jakiegos posła, siedzisz sobie w sejmie, glosujesz na to co inni, pijesz kawke czytasz gazetke, 7500zł wpada na miesiąc (G. Lato szef Pzpn dostaje 50000zł) i patrzysz a jakis koles mowi:''niechcemy tylu ludzi w sejmie, 120 zupelnie wystarczy, oczywiscie nie beda dostawac wyplaty'' no to taki posel robi wszystko byleby ten ktos nie dorwał sie do władzy, bo ów poseł bedzie w ciemnej dupie, za co kupi nowy garnitur, samochód, nowe mieszkanie.
A to co wkleiles na poczatku tematu jeszcze bardzie podkresla twoją głupotę. Uważasz, ze to dobrze, ze np. 2 żuli moze przegłosowac np. profesora matematyki, filologii itd? zastanów się i mi odpowiedz... Poza tym Janusz Korwin Mikke nigdzie nie powiedzial ze kobiety nie moga pracowac itd.