>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NHL - sezon 2013/2014 - Sezon Zasadniczy

Status
Zamknięty.
yem-uoniaki 4,1K

yem-uoniaki

Użytkownik
Stars - Avs
Seguin strzeli gola (60 min)
2,75 Betsson✅✅✅

Z wielkiej wymiany na linii Dallas-Boston wyszedł mały paradoks, bo okazuje się, że to nie Eriksson stanowi bardzo realne wzmocnienie Miśków, a dodany w pakiecie Reilly Smith, który nic specjalnego nie pokazał w skróconym sezonie kończąc go z 9 punktami. W tym trejdzie Reilly miał być tylko młodym dodatkiem zesłanym szybko do AHL, opcją na przyszłość, ale z naszywką &quot;odłożony na czas nieokreślony&quot;. Tymczasem Simth ma więcej punktów niż Iginla :cool: Tyler z kolei uwolnił swój potencjał jeszcze bardziej, a prostackie zachowania i dziecinne wpisy na twitterze poszły w niepamięć, dzięki czemu nie zanosi się na to, że kolejny talent zostanie zmarnowany. Wreszcie może się skupić tylko na hokeju. 48 pts/50GP, w tym przypadku liczby nie kłamią. 2 HT na koncie i bardzo dobra, zespołowa gra. Eksperci twierdzili, że jest w stanie być tak samo bramkostrzelny jak grający na tej samej pozycji (a nawet z tym samym numerem) Tavares. Okazuje się, że niewiele się mylili, bo Tyler ma tylko 2 gole mniej od jednego z najbardziej kompletnych centrów w lidze. Jest chemia z kapitanem, do tego duetu dołączył także Nichushkin, który realnie włączył się do walki o Caldera i mamy top line jak marzenie. Tyler jest bez gola od ponad 10 spotkań, a pomimo tego ma ich na koncie aż 21. 3A w last 2GP. Stawiam na #91. W Betsson @2,75 chyba najwyższy.

Otrzymane punkty reputacji: +24
snice 457

snice

Użytkownik
---

Lutek tutaj już napisał o tym bardzo dużo. Dla mnie lawiny to ekipa typowego średniaga w lidze , &quot;wyższa&quot; pozycja jest tutaj spowodowana bardzo mocnym początkiem sezonu ale ostatnio im się to nie klei , nie mówię że nie zagrają fajnego dobrego meczu bo w tej lidze jak każdy wie każdy może wygrać z każdym ale będą mieli dzisiaj przed sobą duże schody.Dallas ostatnio bardzo mocno , 3 winy - 1 gol stracony. Dzisiaj już nie wróżę tego tak perspektywicznie ale uważam że nie upadną na tyle żeby z taką grą i z taką formą Kariego oddali mecz , zwłaszcza że avs jest w lekkim kryzysie.

---

Drugi meczyk to swojego rodzaju derby.Gdyby mecz miał miejsce w LA nawet bym nie tykał ale jeżeli gramy w HP jestem skłonny pójść w stronę moich rekinów.Pojedynki tych dwóch ekip są przeważnie mocno zacięte jeżeli gramy na terenie Sharks jednak to rekiny w większości z kompletem. Dzisiaj w bramce Stalock który czuje że zaliczy dobry występ przeciwko mocno zagubionym w ostatnim czasie Kings , nie klei im się gra w ofensywie a tutaj dodatkowo mają dosyć dobrą formacje defensywną na przeciwko co powinno dac im w kość , zwłaszcza że mecze tego pokroju są przeważnie mocno underowe więc Kings mogą mieć tutaj spore problemy. Wywiezienie 1 punktu będzie tutaj według mnie sukcesem.
ja zagram to w dubelku , równie dobrze można singlami no ale...
Dallas OT 1.83 + Sharks OT 1.67
AKO:3.06
WillHill

kamillo13 3,4K

kamillo13

Użytkownik
New York Islanders- Boston Bruins over 6,5 @ 2,22 Betsson ✅ 3:6 :hokej: 9 ✅ piękny mecz
Dziś o godzinie 1 w nocy czasu polskiego bedziemy świadkami niesamowitego spotkania pomiędzy Nowojorskimi Islanders i Bostońskimi Bruins. Pamiętam spotkanie które zostało rozegrane w polską noc sylwestrową, rozegrane na TD Garden. Stawiałem wtedy oczywiście na gospodarzy i rzecz jasna, zawiodłem się. Co prawda zdrowie pozwoliło mi zapamiętać wtedy tylko 1T. W niej Bostończycy byli nieznacznie lepsi ale prowadzili po 20 minutach 1:0. Do dziś nie mogę uwierzyć w to co się stało później. Jednak fantastyczny Power Play Wyspiarzy i osoby Tavaresa, Vanka, Okposo i Nielsena rozpracowały defensywę Bruins aplikując im 5 bramek. Dziś duża szansa na podobny rezultat bramkowy. Tym bardziej że Islanders są po domowych porażkach z Blues i Penguins jednak 7 goli strzelonych tym rywalom nie jest zmazą na ich wizerunku.
Po drugiej stronie barykady staje dziś zespół Boston Bruins. Drużyna ta potrafi strzelać a ostanie 6 bramek zaaplikowanych Philadelphii świadczy o tym najlepiej. W sumie wygrali te 6:1 ale Lotnicy nie grali źle, mało tego, nie mogę pojąć jak można być tak nieskutecznym. Z Islanders to nie przejdzie a Nowojorczycy wykorzystają każdą okazję na pokonanie Raska.
Co ważne dla typu, Betsson oferuje over z dogrywką tak więc idealny scenariusz to remis 3:3 i dramat w rzutach karnych :cool:

Otrzymane punkty reputacji: +8
johny-anthony 592

johny-anthony

Użytkownik
Po Wingsach i spodziewanej ilości bramek, zawiodło mocno Blackhawks, dlatego nie lubię dawać z nimi jakichkolwiek typów! A na noc jedno spotkanie..
P Penguins vs B Sabres ⛔ ⛔ 3-0
Typ Over 5,5
Kurs 2,00
Bet365
Polecam!
Nie rozumiem kursu 2 na taki typ. Nie usprawiedliwia go Miller w bramce Szabel, słaba gra i brak jakiejkolwiek regularności u Sabres i średni potencjał. Ze strony delegatów można spodziewać się błędów i próby naprawiania ich przez Millera. Głowna słabością Sabres oprócz mdłego stylu, jest obrona i wiele błędów, dopuszczają do strzałów z wielu dogodnych pozycji, źle koordynują współpracę i tracą sporo bramek z tej przyczyny. Co ciekawe, w ataku mimo nie za mocnego potencjału, strzelają w ostatnim czasie sporo bramek, a po serii porażek przyszła w końcu wygrana z Jackets i oczywiście duży wynik.
Na tle Sabres, gospodarze prezentują się niczym hegemon. Wielki potencjał, na czele z tymi którzy wpływają na wynik i bramki, jak Malkin, Crosby, Kunitz czy odpalający nieregularnie Neal bądź Jokinen oraz usposobieni na dużą pomoc ofensywna obrońcy z Letangiem. Gospodarze bez gola w meczu ze Stars, zawiedli najlepsi, choć Stars zagrali świetny mecz. Strzelcy z Pittsburgha powinni dziś kilka razy &#39;zasmucić&#39; goalie z Buffalo.
Penguins maja serie wysokich wyników w domu, ale po prostu oni tak graja, ich styl jest różnorodny i można ich nie lubić, ale trzeba cenić i szanować za hokej na najwyższym poziomie.
Sabres toczą wyrównane boje z Penguins i to pokazuje, ze styl gry Sabres nie pasuje gospodarzom, jednak to już nie te Szable co kiedyś, poza tym Penguins są bez gola i graja w domu, a to naznacza bramki. Malkin 500 mecz, pewnie dziś strzeli, a na pewno będzie bardzo aktywny, motywacja w tym meczu sprzyja typowi.
Nie zagra Stafford i MrCormick, ale Leino jest w składzie, co cieszy. Czas na Moulsona, bo nie gra tak jak za Islanders. Dużo wnosi Ennis i Ehrhoff i jedne z nich powinien zablysnąć. Gospodarze powinni coś stracić, bo obrona nie zawsze pamięta o solidnej obronie, bo w końcu przód zapewnia wiele komfortu.
Ostatnie wyniki 4-1, 2-4, 4-1, czyli stykowe wyniki, dziś powinno być łatwiej i wysoki wynik do gry!
Polecam! ????

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
To był bardzo ciężki poniedziałek, ale najważniejsze, że udany.. więc zabieram się za analizę, jaką zobaczyłem w Betssonie. Bukmacher mnie ostatnio zaskakuje i to najważniejsze, mam Perełkę na dziś noc i na pewno z tego skorzystam.
:hokej: Pittsburgh Penguins - Buffalo Sabres
&lt; Pingwiny gol we wszystkich trzech tercjach &gt; 2.85 :!: było bardzo blisko ???? ⛔
▶ Betsson !
Kurs, jak najbardziej zadowalający moje oczekiwania, gdzie celuję tutaj na bramkę Millera, w każdej tercji co prawda, mimo że każdy wie że to porządny goaltender ze znakomitymi umiejętnościami, ale i on ma też swoje słabości, które Pingwiny znają od podszewki. Nie od dziś wiadomo jest, że siłą gospodarzy, jest ofensywa i dziś grając na swoich śmieciach to oni są faworytem i to oni będą robić wszystko, aby ukrócić &#39;męki&#39; Millera. Jedyną bolączką jaką dane jest spotkać tych ekip, to jest to że Pingwiny już wiele razy z nimi przegrywali i to również w Pensylwanii, ale po ostatniej porażce z Gwiazdkami, będą chcieli zatrzeć ślady i wykonać to w sposób najlepiej jak tylko potrafią. Crosby, mózg teamu będzie dziś na pewno szukał swoich kolegów, aby oni wykańczali gumę w sieci, a nawet i on będzie próbował zaskoczyć Millera. Powerplay również solidniejszy gospodarzy, od tego jaki był jeszcze pare tygodni temu. Liderują na wschodzie i być może przeceniam ich możliwości, bo nie zawsze można grać w gazie w pełni sił, przez 60minut ale jednak spróbować nie zaszkodzi. Mecz o 1:30.

Otrzymane punkty reputacji: +2
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Pittsburgh - Buffalo TYP #1# Kurs 1.55 bet365

Myśle ,że na jutro to pewna lokata . Pingwiny wiadomo jedna z najlepszych drużyn w NHL zaś Buffalo jedna z najgorszych Pingwiny ze Malkinem i Crosbym w składzie wiec powinno byc izi ????
Trochę gryzie mi sie tutaj słowo LOKATA ze słowem NHL.

Nie można tak ignorancko podchodzić do tematu, tym bardziej do Sabres, którzy być może są najgorsi w tym sezonie, ale mają jednego z najlepszych bramkarzy w całej lidzę, który odprawił z kwitkiem już podobnych gości do wspominanego przez ciebie Małkina i Crosbiego. Te na pozór słabiutkie zespoły, typowi outsiderzy lubią podejmować ryzyko, grać w desperackim stylu i często się to opłaca.

Przykładów takich &quot;LOKAT&quot; daleko szukać nie trzeba. Dziś w nocy Jets pokonali Blackhawks na ich własnym terenie. Mało tego, Odrzutowce dokonali tego zaledwie kilka godzin po przylocie do Chicago, czując dodatkowo jeszcze w nogach siekę z poprzedniego dnia z Maple Leafs.

johny-anthony 592

johny-anthony

Użytkownik
Trochę gryzie mi sie tutaj słowo LOKATA ze słowem NHL.
Oczywiście jest to nadużywane słowo, sam kiedyś go użyłem w stosunku do NHL. W mojej ocenie, istnieje coś takiego, ale musi to być poparte idealnymi okolicznosciami meczu, informacjami oraz świetnym wyczuciem każdej ekipy, jej gry, możliwości - mówiąc krótko wyśmienitym nosem typerskim opartym na powyższych warunkach. Przy tym wszystkim można dany typ potraktować jako lokatę, czyli coś, co wejdzie i już.
Slogan nr 1 przy tym temacie, to &#39;w sporcie nie ma pewnych rzeczy&#39;. Są wyjątki. Taka sytuacja zdarza się niezwykle rzadko, ale nie jest niemożliwa. Jesli wejdzie, ktos powie, ze to byl fart, szczęscie, jednorazowy strzał z napisem loakta itd. Ale weryfikacja była słuszna i koniec tematu.
Przy okazji, odnośnie Pens dobrze wskazał na to Lutek - Sabres grają bardzo słabo, ale akurat Penguins to maja z nimi ciężkie przeprawy, a ekipy z dna potrafią nagle zagrać coś dziwnie fajnego i ekstremalnego ????

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Nie ma czegoś takiego jak &#39;&#39;pewniak&#39;&#39; w NHL, są jedynie faworyci, którzy i oni potrafią zawodzić. Przykład wczoraj Jastrzębi z Odrzutowcami. 1 tercja, wyśmienita, jeśli chodzi o akcje i strzały, ale to co zrobili w trzeciej woła już o pomstę do nieba. Tak beznadziejnego meczu dawno nie widziałem w ich wykonaniu a faworytem rzecz jasna gospodarze. Nhl, jest najlepszą ligą na świecie i tu niespodzianki są na porządku dziennym, kolejny przykład Pantery, ze Skrzydłami wczoraj. 2 bramki przewagi Detroit, jedna bramka stracona podczas przewagi zawodnika i już gra się cała posypała, nie zawsze wszystko się przewidzi, ale słowo LOKATA, tu jednak nie pasuję. Wiadomo, że Pingwiny to bestie, ale i oni mają swoje przestoje jak każda najlepsza ekipa. ;) Mimo wszystko powodzenia

ahmedinho 321

ahmedinho

Użytkownik
Pittsburgh - Buffalo TYP #1# Kurs 1.55 Bet365

Myśle ,że na jutro to pewna lokata . Pingwiny wiadomo jedna z najlepszych drużyn w NHL zaś Buffalo jedna z najgorszych Pingwiny ze Malkinem i Crosbym w składzie wiec powinno byc izi
to co koledzy wyżej napisali zgadza się co do joty, a autora zapytam, o wynik meczu tych samych Pingwinów z 21 stycznia z Panterami z Florydy (spójrz w tabelę) na własnym terenie, kurs jeszcze niższy w Pinnacle ????

jedna najważniejsza zasada, nie ma pewniaków, są tylko faworyci :]

pozdro!

Otrzymane punkty reputacji: +1
piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
San Jose Sharks - Los Angeles Kings

Muszę przyznać że naprawdę nurtuje mnie już ten monopol na zwycięstwa gospodarzy w meczach trzech ekip z dywizji pacyficznej. Mam tutaj na myśli oczywiście Ducks, Kings oraz Sharks. Dziś dwie ostatnie spotkają się w San Jose, faworytem oczywiście są Sharks, jednakże dziś zdecydowałem sie na pójście w drugą stronę. Sharks grają dość niemrawo, wygrywają co prawda, ale już nie tak okazale. Dziś Kings staną przed ogromną szansą przełamania złej passy oraz złamania kalifornijskiego monopolu na domowe zwycięstwa. W bramce gospodarzy będzie Stalock, który musze przyznać zaskoczył mnie swoją nadzwyczaj dobrą postawą między słupkami rekinów. Myślę jednak że jego hegemonia nie będzie długo trwa i już dzisiaj zostanie podziurawiony przez rywali &quot;zza miedzy&quot;. Kings nie są tyranami w ofensywie, ale od czasu do czasu potrafią odpalić. Ponadto będą podrażnieni shutoutem, który przedwczoraj uzyskali nad nimi Ducks. Dziś według mnie świetna okazja na rehabilitacje i znając mentalność ekipy z LA, twierdze że pokonają wkońcu Sharks poza własną halą.

Kings OT 2,32 Pinnacle ✅

kamillo13 3,4K

kamillo13

Użytkownik
Ja od siebie dodam również ze lokatą i pewniakiem mogło być również Ducks u siebie ale ich ostatnią porażkę z Jets w RG wszyscy pewnie dobrze pamiętają. Kurs 1,68 na Kaczki też miał być lokatą...

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Już nie ma się co rozwodzić, nad &#39;rozlanym mlekiem&#39; wiadome nie od dziś że nie ma pewniaków, ten kto dłużej siedzi w tym ten wie.. kolega nie co się pośpieszył z taką suchą analizą, ale oczywiście życzę mu żeby weszło w końcu Pingwiny to moje bestie ulubione, ale żeby na przyszłość nie było takich suchych analiz, tylko głębsze przemyślenia i trochę więcej kluczowych argumentów dlaczego ten typ, a nie ten drugi ;)
spokojnej nocy!

Otrzymane punkty reputacji: +1
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Podczas gdy Stamkos przechodzi ostateczne kuracje złamanej nogi i niebawem powinniśmy go zobaczyć na lodzie, w ekipie Lightning - pod jego nieobecność
wyrasta dobrze zapowiadający się rookie - Tyler Johnson. W ubiegłym skróconym sezonie jego możliwości były dość ograniczone, ponieważ nie dawano mu wielu szans na występy, jednak to tylko podziałało na jego korzyść i u boku St. Louisa jest aktualnie najskuteczniejszym ofensorem
w zespole. Bolts po stracie Stevena, desperacko potrzebowali jakiejś młodej siły rażenia - udało się i Tyler uzbierał na konto 34 punkty, w tym 16 goli i jest
liderem wśród wszystkich ligowych młodzików. Ponadto zanotował ostatnio swój pierwszy hattrick z Colorado Avalanche.

Ogólnie można śmiało stwierdzić, że Tampa po dwóch słabszych sezonach, sporymi mankamentami w defensywie i przede wszystkim w bramce,
konsekwentnie wypełnili wszelkie luki i zaczęli się liczyć na Wschodzie u boku takich ekip jak Bruins czy Penguins.
Przed nimi dość ciężki teren, rozjuszone Toronto gdzie nie gra się łatwo, ale pomimo talentu w składzie, oryginalnego (ordynarnego? fuck fuck!?) trenera i nad wyraz charyzmatycznego kapitana ???? zespół ten ma wielkie trudności z wykreowaniem dłuższej passy, unormowaniu formy i albo jesteśmy świadkami ich dominacji na Kalifornijskim tripie, albo dostają baty od swoich rywali z konferencji. Nie ma tam spójności i póki co perspektywy na dłuższy run w kluczowej fazie.
Lightning są regularni, już nie są typowo domową ekipą i można liczyć, że wyciągną z siebie jak najwięcej, tym bardziej w spotkaniu na topie dywizji.

Tampa Bay Lightning OT @ Toronto Maple Leafs [1,98] PinnacleSports ⛔ (2:3)

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
:hokej: St. Louis Blues - New Jersey Devils
over 5,0 |1.80| ▶ Betsson !
⛔
Dziś celuję w over jak i gospodarzy jak i gości. Nutki po ostatnim pogromie w Jersey dzisiaj będą na pewno mocno zmotywowani by podjąć walkę w dzisiejszym meczu, a że Diabły ostatnio nie grają źle, więc mecz będzie z obu stron ciekawy. W ostatnim meczu dopisało trochę szczęścia dla Blues, gdzie nie uznano bramki dla Isles w dogrywce i dzięki temu w karnych pokazali swoją lepszą klasę i wygrali mecz. Dziś mecz już na swoich śmieciach gdzie czują się bardzo dobrze, gdzie grają solidną grę a nawet mając z powrotem Steena, który jest głodny bramki można czaić się na ten over. Nie tylko Steen, tam strzela ale również są i inne Perły w składzie bo i Backes też swoje potrafi oddać. Dziś mimo że między słupkami ma zasilić konto Halak u gospodarzy to i on potrafi też mieć gorszy dzień, mimo że dalej jest bardzo utalentowanym goaltenderem. Nie potrafię przewidzieć do końca wyniku mimo że Blues są faworytem, mecz u siebie, znacznie lepsza gra, podczas ważnych aspektach gry ale jednak czuję ten over. Na pewno Diabły nie przylecą po to by się bronić więc i swoje też w tym meczu oddają, pamiętając ostatni mecz z Nutkami gdzie podczas powerplay, zanotowali trzy gole. Progres jest i można dziś widzieć podobny scenariusz lecz Nutki nie pozwolą sobą pomiatać tak jak to było ostatnio. Stawiam na over.

Otrzymane punkty reputacji: +2
johny-anthony 592

johny-anthony

Użytkownik
Penguins zawiedli mnie, a raczej bardziej Sabres, cóż. Czasami warto odpuścić ekipy sięgające dna, bo są bardzo nieprzewidywalne.
Dziś zapowiadam już jeden typ, który powinien być preludium do dalszych trafnych typów.
TM Leafs vs TB Lightning ⛔ ⛔ 3-2 taki ofensywny mecz..tyle szans i 3-2..
Over 5,5
Kurs 1,87
William Hill
Gram ten typ przez wzgląd na spore zaufanie dla ekipy Lightning. Zawsze podobał mi się ich styl, ponieważ nie kalkulują, walczą zaciekle o bramki, a nie o obronę przed golami. Choć nie mają slabych par defensorów, to widać u nich koncepcję na wygrywanie, przez odpowiednie wykorzystanie ofensywy. Mają Stamkosa, który wróci lada dzień, ale pod jego nieobecność niewiele stracili z rezonu ofensywnego - St.Louis wziął odpowiedzialność, Purcell i Flipulla grają dużo sprawniej i ten Johnson.
Leafs nie grają mniej widowiskowo, choć u nich inaczej to wygląda. Mają lidera Kessela, który wykonuje świetną robotę i pewnie dziś strzeli bramkę(i). Nie brakuje kreatywnych skrzydłowych, VanRiemsyk czy Lupul to świetni gracze ofensywni, zwłaszcza ten pierwszy. Leafs ostrzej atakują, bardziej wiążą ofensywę niż obronę, stąd wiele straconych bramek i przegrane mimo dobrego stylu i ofensywy.
Coraz bardziej widać, że liczy się wygrana bez względu na wynik straconych goli. Obie ekipy ostatnio dość wysoko kończą mecze, ale co ważne, Leafs nie mają przez to punktów i są po 2 porażkach. Lightning sprawdzają sie w tej strategii i nic się nie zmieni.
Delegacja Lightning to silna strona zespołu, wygrywająz nie byle kim: Rangers, Flyers czy Canucks i pokazują pewność w zdobywaniu bramek, pogoni za złym wynikiem. Leafs w domu grają nieszablonowo, ciężko ich wyczuć( 7-2 z BH!), ale na pewno nie będą bronić, zapewnią jakieś bramki.
Ostatnie wyniki są pozytywne, forma po stronie Lightning, choć szanse są wyrównane. Może być dogrywka, ale zapewne wysoka bramkowo, przynajmniej 6!
Goalie bez błysku, ostatnio Reimer słabo, a Bernier niewiele lepiej. Co do Lightning wygląda to trochę lepiej w perspektywie Bishopa.
Wyniki są overowe, jak:5-2, 4-2, 4-2. Nie jest to szalona walka do 10 bramek, ale ofensywny nie zawodzą, tym razem będzie podobnie.
Polecam.

Otrzymane punkty reputacji: +4
bezpiecznik 414

bezpiecznik

Użytkownik
Przy tak dobrej dyspozycji, w jakiej są obecnie Odrzutowce, to zdecydowanie warto dziś na nich postawić. Pokazali, że jak na Jetsów przystało, latanie samolotem i podróże nie przeszkadzają im w pokonywaniu nawet najsilniejszych składów NHL. Ostatnio 2 zwycięstwa z rzędu, do tego bilans nowego trenera 6:1. Wygrane z Kaczkami, Jastrzębiami... Tutaj w zestawieniu z Predators, którzy nie poradzili sobie ostatnio z Edmonton Oilers czyli najslabszą drużyną ligi, upatruję valuebetu.
Jets ostatni pojedynek z Nashville wygrali pewnie 5:0. Uważam, dziś w nocy może być podobnie.

Winnipeg Jets-Nashville Predators

1,72 Jets OT
Pinnacle

kamillo13 3,4K

kamillo13

Użytkownik
Boston Bruins- Florida Panthers 1 (60&#39;) @ 1,8 bet365 ✅ 6:2 ✅ klasa klasa i jeszcze klasa, To co robi ostatnio ta drużyna to przechodzi ludzkie pojęcie, 3 mecze i 18 goli strzelonych przy 6 straconych.

Tak naprawdę nie za bardzo lubię grać przeciw Panterom ponieważ ta drużyna lubi zaskakiwać rywali z wyższej półki. Co prawda, patrząc na tabelę, jest to jedna ze słabszych drużyn w lidze ale nigdy nie można takich lekceważyć. Decyduję się jednak na zwycięstwo Bostończyków w regulaminowych 60 minutach. Prawdą jest że Bruins są &#39;hot&#39;. Ostatnie 2 mecze wyjazdowe to 12 strzelonych goli, a były to mecze z solidnymi drużynami a konkretnie Philadelphia Flyers i New York Islanders. Oglądałem obydwa te spotkania i muszę stwierdzić że wynik w pełni odzwierciedla dyspozycje drużyn. Podoba mi się fakt że mając wysokie prowadzenie tak jak z Flyers, grają do końca i walczą o kolejne gole. Może jestem zaślepiony bardzo dobrą formą podopiecznych Juliena i sympatią do samych Bruins jednak nie wyobrażam sobie by dziś wynik był inny jak zwycięstwo ekipy z TD Garden.

piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
Phoenix Coyotes - Los Angeles

Po ponad dwóch latach wkońcu udało sie ekipie Kings wygrać na lokalnej tafli w San Jose. Dziś z kolei już jako b2b udadzą sie do Glendale, gdzie zmierzą sie z tamtejszymi Coyotes. Gospodarze tym samym inaugurują pięciu-meczowy homestand. W bramce Smitha zastąpi dziś Greiss, jest to zapewne spowodowane bardzo nierówną dyspozycją kanadyjskiego netmindera. Coyotes poprawili sie w ostatnim czasie w każdym elemencie, oprócz defensywy. Dziś backup gospodarzy ma wprowadzić nieco więcej pewności w szyki obronne o co właśnie jestem spokojny. Kings jak wiadomo b2b po bardzo wymęczonej wygranej przeciwko Sharks. S/O w dniu wczorajszym zaliczył Quick, i dzisiaj o dziwo znów on stanie między słupkami. Myśle że mimo dobrej postawy nie powinien aż tyle grać i szanse startu w jego miejsce powinien otrzymać solidny Jones. Bolączką gości jest defensywa i dlatego dzisiaj przeciwko Coyotes może im sie grać bardzo ciężko. Dziś celuje w zwycięstwo gospodarzy, grają coraz lepiej. Mieli słaby okres, ale najwidoczniej było to spowodowane wypaleniem sie Smitha, który nie jest ich mocnym punktem w tym sezonie. Stawiam na Coyotes.
Coyotes OT 1,91 Pinnacle ✅

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom