>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NHL - sezon 2013/2014 - Sezon Zasadniczy

Status
Zamknięty.
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Weekend z NHL :!:

Kolejna gradka meczy przed Nami, a dziś na pewno emocje związane z nimi. Na pierwszy rzut oka, podoba mi się najbardziej spotkanie Skrzydeł, z Habs. Tutaj może wydarzyć się wszystko, w ostatnim meczu zawodnicy z Detroit zagrali fenomenalne spotkanie z Hawks, gdzie pokazali swoją jakość i nie ustąpili rywalom, na krok nawet mając 2 bramki w plecy. Dziś już mecz na swoich śmieciach, z zawsze niewygodnym rywalem Canadiens, który ostatnio przegrał w Pensylwanii dość wysoko, dziś będą chcieli zatrzeć ślady z ostatniego meczu, ale czy to wystarczy? Sama chęć i sama determinacja? Natomiast w Niedziele, nocą będzie ciekawy kolejny meczyk. Kaczory będą grali w delegacji z Królami, gdzie ekipa z Anaheim wygrała dziś skromnie 2-1, ale sam meczy był zacięty i Królowie próbowali przechylić szale na remis, by dociągnąć do dogrywki, ewentualnie do dogrywki ale Kaczory u siebie to w końcu najmocniejsza ekipa w lidze. Co będzie w rewanżu, do końca nikt nie przewidzi, ale można coś się rozejrzeć nad jakimś strzelcem.. ;)

Zachęcam do dyskusji.

Kursy oferowane przez Betsson !

piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
Calgary Flames - Nashville Predators

Flames kontynuują swój &quot;homestand&quot;, i dzisiaj przyjdzie im sie zmierzyć z bedącym b2b zespołem Predators. Goście wygrali wczoraj niespodziewanie w Vancouver, gdzie świetne spotkanie między słupkami zanotował Carter Hutton, który zyskał miano tymczasowego startera w tej organizacji. Jak to zazwyczaj bywa przy b2b, pierwszy dzień gra starter, a nazajutrz do gry wchodzi backup. Tak będzie też i tym razem. W bramce Predators zobaczymy Dubnyka. Były już bramkarz Oilers dwa razy w tym sezonie zjeżdzał z tafli w Calgary jako zwycięzca, było to jednak jeszcze w bluzie jego dawnego klubu. W bramce miejscowych po raz kolejny Ramo, który coraz pewniej czuje sie w tym zespole, czego efekty już widać. Ogółem rzecz biorąc celem obu tych ekip nie jest odegranie w świetle całego sezonu jakiejś ważniejszej roli, lecz dokładniej rzecz ujmując, stopniowa przebudowa składu. Dzisiaj gospodarze powalczą przed własną publicznością o dobry wynik, sądze że uda im sie takowy osiągnąć, dlatego że Predators nie mają tu żadnego większego interesu, no i ponadto są b2b przez co na pewno nie będą gryźć lodu, żeby za wszelką cenę wygrać ten mecz.
Flames OT 2,02 Pinnacle ✅

Otrzymane punkty reputacji: +5
johny-anthony 592

johny-anthony

Użytkownik
Coyotes zgodnie z oczekiwaniami sprawili wysoki wynik. Dziś mecze o 19 i w nocy, z czego typ na noc podam później, natomiast wcześniej zainteresowało mnie jedno spotkanie.
NY Islanders vs St. Blues ✅ ✅ 3-3
Typ Over 5,5
Kurs 1,86
Bet365
Godzina 19:00
Nie jest to żadna perła, bo Blues nigdy nie przekonują swobodnym hokejem tworzącym wysokie wyniki. Ich gra, zwlaszcza w delegacji ma swoje uzasadnienie w solidnym trzymaniu obrony i przykladaniu sie do tej strefy. Mają też niezle pary defensorów i goalie z wysokiej półki. Jednak przytrafiają im się słąbe mecze, jak z Devils 1-7 czy Sharks 6-3. Sami niekiedy potrafią w delegacji trafić kilkukrotnie, jak 0-6 z Oilers czy 2-5. Podaje te przykłady, bo one poświadczają, że Blues mają specyficzne podejście do wysokich wyników.
W tym meczu ważne jest, że grają z Islanders, którzy mają spore problemy w defensywie i wszystko to obnażają ostatnie wyniki z Penguins i Flyers. Blues wykorzystują takie ekipy do wyższych wyników bramkowych, a Islanders w zasadzie niewiele różnią się pod względem taktyki, gry obronnej i traconych bramek od Oilers(2-5, 0-6).
Atutem w tym typie jest gra ofensywna Wyspiarzy, ponieważ znaleźli formę strzelecką i wykorzystują swój średni potencjał do maksimum. Robi to Tavares, Vanek i przemiennie Okposo, Nelson. Islanders nadrabiają bramkami wiele ostatnich spotkań domowych, gdzie konczyli niskimi wynikami.
Blues ofensywnie jest świetne i niekiedy po strzeleniu bramek, zapominają o wartościach obronnych, dzieki czemu są wysokie wyniki. Wcale nie skreślałbym Islanders, bo pokazali dobry hokej ofensywny z Penguins i mogą strzelić niejedną bramkę Halakowi. Bez względu na goalie u gospodarzy- Poullin, Nabokov - straty będą w bramkach.
Steen kontuzjowany i to mi się nie podoba, ale trzon Backes, Schwartz, Stewart czy Oshie, Tarasenko jest aktywny i nie powinien zawiesc.
Ostatnie wyniki w St.Louis 5-1, 5-1. Mecz w NY to dawniejsze czasy, więc nowa historia najważniejsza.

Otrzymane punkty reputacji: +11
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
New York Islanders - St. Louis Blues
Liczba obron: Jaroslav Halak powyżej 25.5 |1.85| ▶ Betsson !
✅ 32 saves

Chyba jeden z najciekawszych meczy, wieczornej soboty a ja szukam tutaj opcji do której będzie można sięgnąć jakieś profity. Wyspiarze ostatnimi czasy oddają mnóstwo strzałów! Nawet w regulaminowym czasie ich wyniki są obiecujące bo ostatnie pięć meczy NowoJorczyków, to pokrycie tej linii bazujące na dużej ilością strzałów. Dziś między słupkami Halak, goaltender niesamowicie utalentowany, kiedy ma swój dzień potrafi naprawdę wiele, ale po drugiej stronie również dwie perły, które ostatnio są w gazie. Vanek, Tavares swoje strzały również oddadzą a żeby pokonać Halak&#39;a to trzeba się nieco napocić, dlatego jednak myślę że tutaj będzie bezpieczniejsze jak postawię na liczbę jego obron. Islanders mają to do siebie, że lubią na swoich śmieciach dyktować warunki, ale że ekipa jest bardzo trudna to wyzwanie przed nimi jest jeszcze bardziej emocjonujące. Nie sądzę aby tutaj gospodarze, spoczywali na laurach, wręcz przeciwnie postawią się i będą bombardować Jaroslava, od pierwszych minut! Bardziej nazwałbym to spotkaniem pomiędzy Tavaresem, a Steenem który ostatnio ten pierwszy zaczął dużo punktować. Rywalizacja między nimi będzie na pewno ciekawa. Stawiam na over jednak na goaltednera gości, który dziś będzie miał z pewnością dużo pracy.

Otrzymane punkty reputacji: +5
kamillo13 3,4K

kamillo13

Użytkownik
Philadelphia Flyers- Boston Bruins over 58,5 strzałów @ 1,85 Unibet ✅ 26:33 :hokej: 59 ✅ Wynik niby na styk, ale warto wziąć pod uwagę to że przez ostatnie 3 minuty oddano tylko jeden strzał. Over też by wszedł.
Na dziś próbuję grać spotkanie jednej ze swoich ulubionych drużyn czyli Boston Bruins z Philadelphią Flyers. Proponuję over strzałów. Linia ustawiona w sumie dość wysoko ale myślę że jak najbardziej do osiągnięcia. Lotnicy to drużyna solidna, jednak ostatnio bez formy. Porażki z Islanders, Hurricanes i Blue Jackets nie napawają optymizmem ale dziś jest duża szansa na odegranie się i zwycięstwo. Stąd też pomysł na mój typ. Patrząc na ostatnie mecze, jest do drużyna która oferuje dużo bramek w swoich meczach jednak strzałów za wiele nie oddaje. W ciągu ostatnich 5 meczy na wyjazdowych meczach, 2x 30+ i raz nawet 41. Jeśli osiągną 30+ będzie bardzo dobrze a typ wejdzie bez problemu. Myślę że over bramkowy w tym meczu również warty zachodu.

Los Angeles Kings- Anaheim Ducks over 56 strzałów @ 1,8 betsson ✅ 36:21 :hokej: 57 ✅ ten typ wszedł w ramach zwykłego fuksa ;)

Na dzisiejszą sesję nocną oferuję typ na strzały w meczu Kings z Ducks. Wieczorna sesja pokazała że nawet jeden strzał może zmienić status beta. Tak po krótce, postawiłem over 58,5 w meczu Bostonu. Padło 59 strzałów. Dlaczego to mówię? Dlatego że Betsson zaoferował bardzo fajną linię po dobrym kursie. Dla porównania. Bwin oferuje 56,5 @1,85 ; natomiast Unibet poszedł jeszcze dalej i proponuje nam linię 57,5 @1,85. Nie ukrywam że bardzo bym się zastanowił po tych wyższych liniach ale myślę że powinny wejść i w meczu obejrzymy 60+ strzałów. Teraz trochę o drużynach. W ostatnich 5 meczach na Staples Center, KIngs oddawali średnio 37,8 strzałów w meczu. A nie grali z byle kim bo m.in. 2x z Canucks a także Bruins, Wild i Red Wings. Drużyny naprawdę niezłe. Warto zaznaczyc że gra obronna Kaczek nie ulega zmianie, a wiec jest po prostu słaba. Ducks na wyjeździe to średnia 26,2 i tu słaby punkt mojego typu. Ducks mogą zawieść. Warto zaznaczyć że drużyny spotkały się już 2 dni temu a w meczu padło bodaj 52 strzały. Myślę że w tym buki upatrują swojej szansy. Jestem przekonany że dziś Kings zdobędą 30+, a Ducks? Ciężko powiedzieć, mam nadzieję że przynajmniej 25.

Otrzymane punkty reputacji: +28
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Granie przeciwko Penguins zawsze wiąże się z pewnym ryzykiem i tego nie trzeba nikomu tłumaczyć, ale patrząc na to ze strony Gwiazdek ,którzy są zespołem niedocenianym i od kilku sezonów ciężko i do samego końca walczącym o promującą ich lokatę do postseason, to można stwierdzić że są na lepszej pozycji przeciwko takim faworytom niż większość przeciętniaków w lidze. Istotnym faktem jest ich zdolność dominacji nad rywalem na własnym terenie, mianowicie od niemal początku sezonu oddają ponad 30 strzałów na bramkę właściwie w każdym spotkaniu. Pod tym względem mają kilku mocnych gości z przodu, jak m.in Benn, Seguin czy odkrycie tej edycji - młodziutki Nichushkin z Rosji, który ma świetne warunki fizyczne, gra jak typowy power forward i jest liderem w zespole pod względem uzyskanych not &quot;+/-&quot;.
Ci trzej wymienieni goście dostali szansę na grę razem w I linii ofensywnej i odkąd tylko Ruff podarował im taką okazję, udało się zgarnąć dwa wielkie zwycięstwa - z Wild (4:0) oraz ostatnio z Leafs (7:1) gdzie właśnie wspominane trio zgarnęło aż 9 punktów (asysty/bramki). Ogólnie rzecz biorąc, arsenał Gwiazdek posiada bardzo korzystne warunki by wyduelować defensywę Penguins, tym bardziej u siebie gdzie - jak wspominałem nie mają
większych trudności ze zdominowaniem potencjalnego rywala. Największym mankamentem jest na pewno brak regularności w ich wykonaniu i przyrdzewiały momentami Lehtonen w bramce, ale miejmy nadzieję że dwa bardzo udane i przede wszystkim kompletne zwycięstwa podziałają motywująco i kontynuują walkę o dogodne miejsce w konferencji.

Pittsburgh Penguins @ Dallas Stars OT [2,25] PinnacleSports ✅ (0:3)

Otrzymane punkty reputacji: +1
johny-anthony 592

johny-anthony

Użytkownik
Nawet Blues nie zawodza, choc wszystko ważylo się do ostatnich sekund, ale tak wlasnie byla napisana analiza, by to wszystkim uswiadomić - to nie był typ, co wejdzie po 2 tercjach ???? a na noc..
TB Lightning vs C Avalanche ✅ ✅ 5-2 ????
Typ Over 5,5
Kurs 2,00
William Hill
01:00
Na początku warto podkreślić, że te zespoły spotykają się rzadko, dawno ze soba nie grały, ale patrze przez pryzmat gry obu ekip i daje w tym meczu wysoki wynik koncowy.
Trzeba korzystać ze stylu gry preferowanego przez Lightning, choc dalej brakuje Stamkosa. Duzą pracę w ofensywie i tworzeniu niebezpieczenstwa wykonuje St.Louis i Purcell, inni wnoszą świeżość i swobodę gry, nie boją się ryzykowniejszych posunięć w tercji przeciwnika.
Gra Tampy przynosi efekty i są liczącą się ekipą w konferencji. Nigdy nie byli monolitem obronnym i dlatego ten typ ma duza szansę wejścia, strata bramki i bramek to u nich norma. Nie pomaga goalie Lindback, a Bishop traci, co powinien.
Avalanche plusują w tym sezonie, ich akcje są skłądne i skuteczne. Wiecej potrafią stracić w domu, ale za to delegacje mają wyważone na wysokie wyniki, zawsze coś się dzieje, nie ma wyników z zerem. To atut tego typu, bo Avalanche jeszcze nie sa wystarczajaco &#39;zrownowazeni&#39; w formacjach i traca szybciej niz pomysla ze wygrywaja. Varlamov i Giguere nie robia twierdzy z bramki, choc ich staty nie sa zle.
Ostatnio Lightning wygrali ,ale byli po porazkach domowych, do tego maja wysokie wyniki jak 4-5 i 4-3. Avalanche mają serię wygranych w delegacjach i moga to przedluzyc
Polecam ????

Otrzymane punkty reputacji: +6
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Znowu nie mogę się nie zgodzić z Johnem, a ode mnie taka analizka na ten sam mecz.. ;)

Jon Cooper pokładał wielkie nadzieje, w zawodniku Louis&#39;a w ostatnim meczu, ale rzeczywistość zweryfikowała jego oczekiwania, może to tylko chwilowy kryzys Kanadyjczyka, w końcu to tylko NHL, najlepsza liga na świecie, gdzie dynamika akcji zmienia się w każdej sekundzie. Dziś na Florydę przylatują Lawiny, ekipa strasznie solidna w delegacjach, jak sama wskazuje ten zespól na wyjeździe zmiata przeciwników jak Lawina. Choć nie są najlepszą ekipą w konferencji zachodniej to plasują się na piątej lokacie, natomiast Błyskawice na trzeciej w konferencji wschodniej. Żadna z ekip nie będzie tu próżnować i nie będzie to spacerek dla obu ekip. Over jak najbardziej prawdopodobny, z racji tego, że gospodarze u siebie mnóstwo punktują i na pewno znajdą sposób na Aittokallio, bo to że Bishop będzie miał czyste konto jakoś nie wierzę.

Tampa Bay Lightning - Colorado Avalanche :hokej:
over 5,5 |1.98| Unibet !

✅ 5:2

piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
San Jose Sharks - Minnesota Wild

W dniu dzisiejszym postanowiłem przyjrzeć sie spotkaniu w San Jose, gdzie miejscowi Sharks podejmą na własnej tafli przyjezdnych z St Paul w stanie Minnesota. Wild grają ostatnio moim zdaniem bardzo przeciętnie, solidne spotkania przeplatają z całkowitymi klapami, gdzie np zostają &quot;zshutoutowani&quot; przez Senators oraz Stars. Dziś wystąpią na ciężkim terenie, bo takim niewątpliwie jest hala HP Pavillion w San Jose. Mimo iż wrócił Parise to nie sądze że mieliby sprawić tutaj sensację, są w stanie pójść na wymiane ciosów z gospodarzami. Sharks ostatnio w ofensywie grają dość anemicznie, ale dzisiaj powinni sie odblokować, ponieważ w bramce gospodarzy stanie po raz kolejny Kuemper, który trzeba przyznać że ma jeszcze spore braki w umiejętnościach bramkarskich. Miejscowi mają kim straszyć, w fenomenalnej formie jest Pavelski, który strzela w każdym meczu, ponadto zawsze można liczyć na Marleau i Burnsa. U gości głównymi aktorami bedą oczywiście Parise, oraz Pominville. Ponadto mam nadzieje że stary wyjadacz Heatley również będzie w stanie dołożyć swoje &quot;trzy grosze&quot; w starciu z byłym zespołem. Wild bedą chcieli dziś zaskoczyć gospodarzy, dlatego też, jedyną własciwą opcją dla nich jest postawienie na &quot;hokej totalny&quot;, i zagranie na wymiane ciosów z miejscowymi.
Over 5 2,02 Pinnacle

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Po dwóch świetnych meczach, wszystko w Detroit zaczyna się układać i podążać w dobrym kierunku. Przede wszystkim Babcock chyba po raz pierwszy w tym sezonie zrezygnował z weteranów (podziękowali Samuelssonowi, odesłali Bertuzziego) na rzecz młodych graczy. Glandening, Sheahan &amp; Jurco odkąd tylko zostali wyciągnięci z Grand Rapids, bardzo dobrze uzupełniają się z resztą zespołu. Konsekwentnie zostaje uzupełniany roster, gdzie najpierw powrócił kontuzjowany Ericsson, ostatnio Alfredsson i dziś w starciu z Panterami zobaczymy pauzującego od ponad miesiąca Franzena, który zajmie prawdopodobnie miejsce Daniela Cleary&#39;iego na II linii obok Helm&#39;a i Alfredssona. Wszystko to prezentuje się na prawdę nieźle i po pokonaniu Blackhawks, którym Wings zafundowali bardzo twardy styl, konsekwentnie spychając ich defensywę przez całe spotkanie , pokonanie dwa dni później Canadiens było formalnością i idealnym wyważeniem całego zespołu przed dzisiejszym spotkaniem z Panterami. Pantery choć wszyscy wiemy ,że należą do średniaków, pokonali już dwukrotnie w tym sezonie Red Wings, tak więc nie ma tutaj mowy o jakimkolwiek zlekceważeniu, podejściu na luzie, tylko trzeba po prostu kontynuować solidną postawę, moc w ofensywie i liczyć na dobry występ Monstera w bramce.

Florida Panthers @ Detroit Red Wings OT [1,70] PinnacleSports ????

No comments.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
:hokej: Chicago Blackhawks - Winnipeg Jets
Hawks &#39;reg time |1.65| Unibet ! Jak można, tak spusiaczyć mecz?! ⛔

Dziś mecz, gdzie z pewnością zobaczymy grad goli, w której to właśnie Jastrzębie, będą dyktować warunki meczu, z Odrzutowcami. Po ostatnich dwóch porażkach gospodarzy, wypadałoby wyciągnąć wnioski i zacząć kolejno znowu swoją passę zwycięstw. Kane nie co ucichł, mimo ostatniej strzelonej bramki. To dalej jego forma jest poniżej wszelkich oczekiwań, ale coś przeczucie mi mówi, że to on dzisiaj upoluję gola. A po drugiej stronie być może zobaczymy Pavelca, który Patrick już nie jeden raz pokonywał. Natomiast, cała ekipa Hawks, to równie wielkie mocne ofensywy, Hossa ostatnio solidnie się poprawił w grze, Sharp też dziś powinien coś od siebie oddać, a nawet Toews. Z Dzikusami, mecz przegrali na własne życzenie, ale to jaki był mecz z Wings, budzi jednak ogromny podziw, dla obu ekip gdzie bramki sypały się na zawołanie i tu można rzecz że ten mecz był mianowany jak na finał playoff. Nie w zwyczaju jest przegrywać mecze za meczem, gospodarzy tutejszych dlatego celuję w nich podczas regulaminowego czasu. Mają dużo do udowodnienia, potrafią się rozstrzelać, dyktować warunki a co najważniejsze jak tylko złapią rywala, w obrębie pola bramkowego to bombardują strzałami, by tylko złapać gumę w sieci. Dziś najwyższy czas na wygraną Chicago, ze względu choćby na to, że Nutki drepczą ich po piętach i rywalizacja w tabeli nie co się zagęszcza. Po drugiej stronie również kilka ofensywnych graczy, którzy nie przylecą się bronić ale stawiać opór i również coś na swoją korzyść przechylić, ale jednak siłą doświadczenia jaką posiada Hawks, to jednak przewyższa rywala o kilka klas wyżej. Stawiam na HAWKS!

johny-anthony 592

johny-anthony

Użytkownik
Nocny typ Lightning z wysokim wynikiem po raz kolejny nie zawodzi. Dziś mało spotkań, ale 2 są ciekawe, a jedno bardzo interesujące, które bede gral za odpowiednia kwote!
DR Wings vs F Panthers ✅ ✅ 4-4
Typ Over 5,5
Kurs 2,20
Bet365
23:00
Przeszacowany kurs, ale to problem bukmacherów, my mamy korzystać z tego!
Ogólne wrażenie Wings, ich gra, kontuzje i obrona sprawiają, że wysoki wynik w tym meczu jest traktowany w ten sposób, jednak w tym momencie wiele zalezy od delegatów z Florydy.
Pantery nigdy nie są brane pod uwagę jako ekipa play-off, ponieważ ich potencjał nie jest wystarczający na spokojną walkę i awans. Brak im siły ofensywnej i odpowiednio wyregulowanej obrony, wiekowy Thomas nie jest obecnie goalie na miarę dawnej gry w Bruins.
Panthers nie ryzykują też w masywnych atakach, szybkich akcjach, ale ostatnio zmieniło się jedno - są skuteczniejsi, wykorzystują błędy i odpowiednio kontrują. Przekonał się o tym Penguins z bagażem 5 bramek oraz co mniej dziwi zabawowo-kabaretowy zespół Sabres. Forma az za dobra na ten zespół, ale jestem pewny, że bedą chcieli wykorzystać to w Detroit. Delegacja to nieprzewidywalność u Panter, ale wydaje się, jakby poczuli pewność.
Wings jako gospodarz przez wiele meczow grali żalosny hokej, choć byli usprawiedliwieni licznymi kontuzjami, ktore do tej pory jeszcze w pewnej czesci trwaja. Tyle ze juz jest dostępny Franzen, gra Zetterberg, Abdelkader i Alfreddson. Ci ludzie wpływają na wynik i bramki Skrzydeł. Canadiens odprawieni 4-1, wcześniej Blakchawks 5-4 i to jest dobry wyznacznik lepszej gry i bramek. Z mistrzem nadal ciężko wygrać, a Wings mimo braków wygrali po kapitalnym meczu.
Problem Wings to nie obrona, która nadal gra na dobrym poziomie, choć nie tak jak za czasów Linda i Holma, lecz brak wystarczającej skuteczności i finalizowania akcji.
Ostatnie wyniki nie są za typem, 1-1,1-2, ale inny był już mecz we Florydzie 4-3 i to może być powtórka z wysokim wynikiem. Panthers lubią grać z Wings, bo gospodarze dzisiejszego meczu niewypowiedzianie męczą się ze stylem Panthers. To nie będzie łatwy mecz dla Wings, są ciągle bez Datsyuka i Panthers są w formie, do tego osiagają dobre wyniki z Wings. Wysoki wynik do gry!
Polecam ????

Otrzymane punkty reputacji: +11
johny-anthony 592

johny-anthony

Użytkownik
Panowie czy ktoś się orientuje czy są jakieś osłabienia w mecz Chicago Blackhawks - Winnipeg Jets ??
Blackhawks są zdrowi, włącznie z Duncanem Keith. Jets są bez Postmy i Slatera, ale to nie są jakieś przerażające osłabienia.
Ten mecz to raczej wysoki wynik, bo Jets nie są bez szans na bramki, choć szanse na wygraną są iluzoryczne. BH to siła ofensywna i tylko Penguins czy Sharks badz Bruins w świetnej formie są w stanie dotrzymać im kroku w tej strefie. Ducks to wypad jednosezonowy. wiec nie porownuje..
Granie na 1 czy Over to dobry typ na nocne granie, zreszta sam chyba podam taki oto, choć omijam raczej typowanie swojej ekipy - poza wyjątkami.

Otrzymane punkty reputacji: +16
K 21

kokimbo

Użytkownik
Również myślę o typie na czystą &#39;1&#39; w reg. time.
Jednak martwi mnie forma zwyżkowa Jets, czego niestety nie można powiedzieć o Blackhawks.
A jak wiadomo Jetsy słabej ofensywy nie mają, czego przykładem może być np. ostatni mecz z Pingwinami czy Ducksami.

kamillo13 3,4K

kamillo13

Użytkownik
Fajnie że modzi usuwają analizy a następnie dają ostrzeżenia.
Chicago Blackhawks- Winnipeg Jets Jets under 2,5 @ 1,77 Betsson ⛔ 1:3 ⛔ brawo Hawks!! Jets przez 40 minut oddaje 6 strzałów by w końcowych 20 strzelić 3 gole...
Tak naprawdę bardzo dużo zostało już o tym meczu napisane. Dodam jeszcze że zastanawiałem się jaką opcję wybrać, czy to że Hawks zdobędą pierwsi 3 bramki czy wyżej pograny under 2,5 Jets. Wprawdzie sam zagrałem obydwie opcje ale to nieistotne. Wprawdzie stawiając ten under liczę na dobrą dyspozycję Crawforda. Keeper Hawks wraca do najwyższej formy. Wprawdzie po kontuzji bronił poprawnie, jednak teraz wygląda to co raz lepiej. Jak już ktoś wspominał over bramkowy w tym meczu jest bardzo możliwy. Zgadzam się jednak nie wierzę że Odrzutowce upolują aż 3 bramki. Martwi mnie tylko że Jets potrafili strzelić aż 5 bramek Penguins a także 3 Ducks kończąc ich znakomitą serię bez porażki w regulaminowym czasie gry w tym sezonie. Liczę na poprawę gry defensywnej Hawks i mało wpuszczonych bramek z ich strony.

piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
Vancouver Canucks - Phoenix Coyotes

Coyotes kończą trip po zachodniej Kanadzie, i dziś ich ostatnim przystankiem będzie Vancouver. Miejscowi Canucks od kilku dni radzą sobie bez Henrikiem Sedina, który znalazł sie po raz pierwszy poza grą od 2004 roku. Trzeba przyznać, że bez niego gospodarze tracą nieco mocy w linii ofensywnej, akcje nie są już tak błyskotliwe, przez co Canucks strzelają mniej bramek. Po przeciwnej stronie Coyotes, którzy już raczej wychodzą z kryzysu, który ostatnio ich nękał. Do formy wraca powoli Smith, aczkolwiek to nadal nie jest to, do czego zdążył nas swego czasu przyzwyczaić. Sądze że goście są na dobrej drodze by pokonać dziś Canucks na ich terenie. Ich gra ulega znacznej poprawie i jeśli wyrobi sie Smith wespół z obrońcami to powinno być dobrze. Kolejnym atutem gości powinien być brak kontuzji w zespole. Wrócił Hanzal, który dobrze rozumie sie z Vrbatą, co z pewnością poprawi zdobycz strzelecką ekipy z Glendale.
Coyotes OT 2,18 Pinnacle ⛔

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Gwiazdki bez wątpienia zasługują na słowa uznania po tym, co prezentują ostatnio na swoim terenie i przede wszystkim po tym ,co osiągnęli w sobotnim starciu z Penguins. Niewielu jest w stanie zachować czyste konto z najlepszą pod względem ofensywnym ekipą w lidze, dodatkowo z ekipą, która zachowuje najskuteczniejszą grę w specjalnych fragmentach (powerplay/pentaltykil). Stars udowodnili ,że nie ma rzeczy niemożliwych i całkowicie wyduelowali Pingwinów, trafili im dwa gole z przewagi i do samego końca, komfortowo utrzymali korzystny wynik. Taki rezultat zdecydowanie podziałał motywująco, pozwolił jeszcze bardziej uwierzyć w swoje możliwości i sądzę, że mają świetną okazję, by zaliczyć głębszy run w walce o dobrą lokatę na Zachodzie, tym bardziej że Kojoty ostatnio obniżyli swoje loty do minimum. Aktualnie wygrali 3 spotkania z rzędu w Dallas zdobywając łącznie aż 14 goli przy utracie zaledwie 1. Sporo w tym zasługi Lehtonena w bramce i
przede wszystkim I linii ofensywnej z Benn&#39;em , Seguinem i Nichushkinem na czele, którzy wprowadzają szybkość, kreują dobre szanse i oddają sporo strzałów. Lawiny to odwieczny rywal Stars, z którymi mieli już kilka lepszych i gorszych spotkań w tym sezonie. Ogólny h2h z ostatnich miesięcy przypada na korzyść Avalanche, ale forma Gwiazd pokazuje jasno ,że można ten bilans zdecydowanie dziś polepszyć. Stawiam na gospodarzy.

Colorado Avalanche @ Dallas Stars OT [1,85] PinnacleSports ⛔ (4:3)

Otrzymane punkty reputacji: +7
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom