>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

NHL - sezon 2013/2014 - Sezon Zasadniczy

Status
Zamknięty.
kamillo13 3,4K

kamillo13

Użytkownik
Ottawa Senators- Nashville Predators
Więcej strzałów na bramkę- Senators @ 1,72 bwin
⛔ 34:37 ⛔ 1 i 2 tercja to tylko 15 strzałów, natomiast 3 już 19... Nie da się tak wygrać...
Kiedy zobaczyłem kurs, pomyślałem że to błąd buka bo kurs naprawdę smakowity. Otóż Senators to drużyna bardzo aktywna jeśli chodzi o strzały. Średnio oddają oni 32,4 strzałów na mecz co daje im 4 pozycję w lidze. Bardzo wysoko. Jeżeli chodzi o Predators, jest to średnio 29,2 i dzięki temu zajmują 21 pozycję. Różnicy niby tylko 3 strzały i jest to niewiele. Senatorzy u siebie strzelają średnio aż 33,5 razy na mecz. Naprawdę dużo a jest to średni wynik, więc jest on bardzo imponujący. Predators na taflach rywali strzelają średnio 29 razy i ta różnica między drużynami jest już wyższa. Żeby nie być gołoduposłownym i bazować tylko na suchych statystykach, dopiszę że Senatorzy na tą chwilę walczą o miejsce w PO. Nashville już tak naprawdę o nic nie walczy, właściwie to walczy ale o lepsze miejsce w drafcie. Wszystko dziś wskazuje na Ottawę i po prostu nie może być inaczej ????

piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
Anaheim Ducks - Toronto Maple Leafs

Do hali Honda Center na przedmieściach Los Angeles zawitają Maple Leafs, którzy rozpoczynają tym samym trip po zachodnim wybrzeżu. Będzie to również sentymentalny mecz dla trenera gości, którego poprzednim prowadzonym zespołem byli własnie miejscowi Ducks. Gospodarze wpadli ostatnio w lekką niemoc, ponieważ ostatnie dwa starcia przegrali w dogrywkach. Dziś na przełamanie wystawiają duńczyka Andersena między słupkami, do którego ja osobiście nie jestem przekonany. Leafs w ostatnim czasie graja bardzo kolektywny, nastawiony na ofensywę hokej. W spotkaniu z Ducks powinno im to przynieść wymierną korzyść, ponieważ Ducks grają bardzo pasywnie w obronie i jak nie radził sobie z tym Hiller, to i tym bardziej nie poradzi sobie Andersen który jest żółtodziobem i brakuje mu sporo doświadczenia. Goście są dużym dogiem, ale jeśli podtrzymają to co prezentują ostatnio, to według mnie bez problemu zdobęda dziś tafle w Anaheim.
Maple Leafs OT 2,61 Pinnacle ✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
J 7K

juanroman08

Forum VIP
Colorado Avalanche vs Winnipeg Jets
Propozycja na to spotkanie to under 5.5 powód prosty, gdy broni Al Montoya w tym sezonie to pojedynki Colorado i Jets kończą się wynikami underowymi. Dwa razy Montoya w bramce i raz wygrana COL 3:2 raz wygrana Jets 2:1. Montoya notuje 1.94 GAA vs Lawiny w tym sezonie. Z drugiej strony mamy Semyona, który w grach domowych spisuje się bardzo dobrze GAA na poziomie 2.31 oraz prawie .930 % SV daje spore nadzieje na to by ten typ wszedł bez większych przeszkód. Poza tym ofensywa Jets to dość specyficzna formacja i bardzo nieprzewidywalna, potrafią grać świetnie, ale nic nie stoi im na przeszkodzie by kolejne kilka spotkań zagrać bardzo słabo. Lawiny dość regularne co prawda ostatni mecz przegrany z Blues ale wcześniej seria zwycięstw w rywalizacji z drużynami o wiele silniejszymi od Jets, a mimo to bardzo przyzwoita gra w defensywie.
Under 5.5 / 1.90 Marathonbet

Otrzymane punkty reputacji: +17
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Spotkanie : Columbus Blue Jackets
: Detroit Red Wings
⛔ Koniec stawiania na DRW ????
Godzina : 00:00
Typ : 2OT
Kurs : 2.15
Buk : Expekt
Analiza :

Spotkanie drużyny Kurtek ze Skrzydłami odbędzie się dzisiejszej nocy w Nationwide Arena w stanie Ohio. Jest to drugi mecz w tym sezonie między tymi teamami. Pierwszy game zakończył się wynikiem 2:1 dla DRW po bramkach Alfredssona i Zetterberga. Opisywane przeze mnie zespoły walczą o awans do PlayOffów. Columbus zajmują aktualnie 8 miejsce,Detroit 9. Jednak większa liczba wygranych spotkań sprawia, że to drużyna Jackets jest na miejscu premiowanym awansem do fazy posezonowej. Detroit rozgrywa ostatnio same spotkania z drużynami które również ocierają się o PO i spisuje się w nich przeciętnie. Z pewnością każdy fan DRW nie może przeżyć tego, że zawodnicy nie potrafią &quot;wejść&quot; na jakiś dobry winning-streak. Ostatni raz ta drużyna wygrała 3 spotkania z rzędu na przełomie listopada i grudnia. Z pewnościa w osiąganiu rezultatów jakich każdy się spodziewa nie pomaga szpitał którego jesteśmy świadkami : Zetterberg,Datsyuk,Helm,Weiss to zawodnicy niezwykle ważni w rotacji trenera Babcocka. W niezłej formie jest Franzen, który zdobył 6 bramek i 5 asyst w ostatnich 6 spotkaniach. Drużyna Kurtek ostatnimi czasy pozbyła się jednego z najlepszych graczy swojej drużyny jakim z pewnością był Marian Gaborik. Ostatnie 4 sezony to brak awansu do fazy PO i szczerze mówiąc w tym roku również daje im małe szanse. Washington, czy Detroit to drużyny bardziej doświadczone i pewnie one będa biły się mocno o PO. Jackets dzisiejszej nocy grali spotkanie,lecz nie możemy mówić tu o jakimś wielkim zmęczeniu, ponieważ spotkanie zostało przerwane już po kilkunastu minutach pierwszej tercji. Liczę, że członek Triple Gold Club, czyli trener Mike Babcock wymyśli coś z tej okazji, zespół zagra dobrze w obronie i pomoże Jimmiemu Howardowi odzyskać pewność siebie,której na pewno mu brak po tym co dzieje się w tym sezonie. Ten mecz trzeba wygrać i tyle!

Edit : Mrazek w miejsce chorego na grypę Howarda, zobaczymy co to będzie

Spotkanie : Minnesota Wild
: Edmonton Oilers
⛔ Haha Wstyd i porażka co oni zrobili
Godzina : 01:00
Typ : 1OT
Kurs : 1.47
Analiza :

Spotkanie solidnej drużyny z ligową czerwoną latarnia. Dzikusy z Minnesoty pokonały już dwukrotnie Oilersów w tym sezonie (4:1 i 3:0 niecałe 2 tygodnie temu). Wild po wygraniu 3 spotkań po powrocie z IO,przegrali na wyjeździe z Dallas oraz u siebie po karnych z niezwykle mocnymi St Louis Blues. Drużyna Mike&#39;a Yeo jak zwykle bardzo solidnie wygląda w defensywie i traci mało bramek, zasługa również w tym bramkarza Kuempera. Oilers wiadomo, myślą głównie już o kolejnym sezonie i ciężko spodziewać się po nich, aby odnieśli wygraną na tak ciężkim lodowisku jakim jest Xcel Energy Center. Do gry w bramce Oilers przewidziany jest Viktor Fasth co jeszcze bardziej utwierdza mnie w stawianiu na Wild. Ostatni raz w meczu NHL grał 18 listopada,a w całym sezonie wystąpił w tylko 5 spotkaniach. Warto wspomnieć, że Wild wygrali 6z7 ostatnich spotkań z Oilersami, a w historii organizacji odnieśli oni najwięcej zwycięstw własnie z drużyną z Edmontonu(aż 43)

Otrzymane punkty reputacji: +17
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Przed zespołem z Dallas dość ciężkie zadanie, nie tylko w kwestii poziomu z jakim przyjdzie im się zmierzyć w St. Louis podejmując Nutki, a bardziej pod względem sfery mentalnej po dramatycznym zajściu podczas wczorajszego meczu z Jackets, gdzie na początku spotkania nagle utracił przytomność Rich Peverley z objawami nieregularnego bicia serca. Sytuacja była na tyle poważna, że sędziowie byli zmuszeni przerwać cały mecz. Sam Peverley po przewiezieniu do szpitala odzyskał świadomość po czym będzie leczony w miejscowym ośrodku. Pojawiały się wcześniej u niego pewne symptomy związane z problemami sercowymi i musiał przez to niejednokrotnie rezygnować z treningów i niektórych spotkań. Miejmy nadzieję, że szybko powróci do zdrowia i nie będzie to początek końca jego kariery.......

Przechodząc do samego spotkania - jak wszyscy wiemy, Niebiescy pozyskali Ryana Millera, który wygrał 4 spotkania z rzędu i widać , że powoli wdraża się w system Nutek. Z pewnością będzie mu lepiej niż miało to miejsce w Buffalo, patrząc chociażby na zaplecze defensywne w postaci młodego Pietrangelo i weterana Boumweestera, którzy razem świetnie się uzupełniają i w mojej obiektywnej opinii są aktualnie najskuteczniejszą defensywną parą na Zachodzie. Ponadto Blues sporo strzelają, płynie także konsekwentny team-spirit, dzięki czemu nawet utrata dwóch bramek nie jest przeszkodą w zwycięstwie danego spotkania.

Zgarnęli po wielu trudach pierwszą lokatę wyprzedzając Kaczki i powinni do samego końca walczyć konsekwetnie o &#39;President trophy&#39;. Dziś sprawa może być ułatwiona, tym bardziej że utrzymują rewelacyjny bilans przeciwko rywalom z dywizji centralnej (18-1) i poza tym wygrali wszystkie spośród czterech dotychczasowych spotkań przeciwko Stars w tym sezonie. Nie widzę dziś większych szans wobec Gwiazdek, a utrata ich kluczowego skrzydłowego w takich okolicznościach może całkowicie obniżyć morale zespołu.

Dallas Stars @ St. Louis Blues (-1 handicap) [1,79] PinnacleSports ⛔ (3:2 SO)

( by zakład był wygrany, Blues muszą wygrać przynajmniej dwoma bramkami. W przypadku wygrania 1 bramką, stawka jest zwracana.)

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
:hokej: Columbus Blue Jackets - Detroit Red Wings
Więcej strzałów na bramkę - Jackets ▶ Bwin ! |1.87|

⛔ 37-40 / szkoda 1 tercji bo by dali radę ;)

Zwykle nie lubię grać przeciwko Skrzydeł, ale dziś muszę. Dziś widzę jasny kolektyw w tym aspekcie gry. Kurtki grający na swoich śmieciach grają bardzo ofensywny hokej. Sytuacja w tabeli też wygląda obiecująco. Bo są obie ekipy obok siebie, mają tyle samo punktów ale jednak tych zwycięstw więcej mają Kurtki. Johansen wykonuję tu kawał solidnej roboty, oddaję średnio co 5 strzałów na mecz, a że dzisiaj przed nimi wielkie wyzwanie, bo zawsze ekipom pokroju Wings gra się trudno więc będzie to dla nich ciężka przeprawa. W zespole gości zabraknie przez kontuzje dwóch kluczowych zawodników Zetterberga i Datsyuka. Ci dwaj rozumieją się znakomicie, genialny duet może być dzisiaj wyznacznikiem meczu, ale nie do końca. Detroit potrafi wspiąć się na wyżyny i grać swoje nawet tam gdzie nie ma właśnie najlepszych zawodników w teamie. Jak wiadomo jeszcze trochę i będą playoffy, więc determinacja dla obu ekip będzie niebezpiecznie groźna ale i napięta do samego końca. Mecz sam będzie naszpikowany na pewno wielu ciekawych akcji, ale jednak tutaj zaufam gospodarzom. Sami posiadają w drużynie killka pereł, którzy wiedzą co robić z krążkiem, o jednym już wspomniałem ale jest jeszcze chociażby Dubinsky, dobrze sprawuje się podczas powerplay, oddaje dużo strzałów. Spodziewam się wyrównanego meczu ale jednak z nawiązką strzelecką dla gospodarzy. Mecz już o północy.

piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
Philadelphia Flyers - New Jersey Devils

Do miasta braterskiej miłości przybędą dziś Devils, którzy zmierzą sie po raz czwarty w tym sezonie z miejscowymi Flyers. Oba zespoły bedą liczyły sie w bezpośredniej walce o wejście do playoffów, ponieważ dzielą ich cztery punkty i z pewnością jedni i drudzy postarają sie tutaj zagrać na maksimum swoich możliwości. Porównując dokładnie aktualny potencjał obu ekip, jestem zdania iż to Flyers są ekipą mocniejszą i lepiej funkcjonują. Devils jak już pisałem wielokrotnie przechodzą przez okres przejściowy i ciężko spodziewać sie po nich czegoś większego. Ponadto w bramce stanie dziś Brodeur, który jest u schyłku kariery i broni na słabym poziomie. Po drugiej Mason, który jest co prawda z charakteru overowym bramkarzem, lecz gdy przyszedł do Flyers to zaczął bronić nieco lepiej. W mojej ocenie gospodarze, powinni postawić tutaj twarde warunki, na które Devils nie bedą w stanie odpowiedzieć. Ich formacje ofensywne są dość produktywnem co powinno być zmorą dla Brodeura. Biorę tutaj gospodarzy, ponieważ nie wierze w nagłe odrodzenie Devils. To zdecydowanie nie jest ekipa na tegoroczne playoffy i mocno się tego trzymam.

Flyers 60&#39; 2,23 Pinnacle ⛔

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Spotkanie : Colorado Avalanche
: Chicago Blackhawks
⛔⛔⛔
Godzina : 02:30
Typ : 2OT
Kurs : 1.80
Analiza :

Spotkanie dwóch niezwykle silnych ekip odbędzie sie dziś o 02:30 czasu Polskiego w Denver stanie Colorado. Gospodarze czyli Colorado Avalanche są w niezłej formie po IO tylko 2 porażki w 7 spotkaniach(z mocnymi Blues i będącymi na fali LAK). Chicago odniosło również 2 porażki, jednak grali oni tylko 5 spotkań. Warto przypomnieć, że te teamy spotkały się tydzień temu i to goście okazali się lepsi na terenie Hawks. Wygrana 4:2 nie przyszła jednak łatwo, gdyż to drużyna z Chi Town była lepsza,oddała o wiele więcej strzałów. Wynik remisowy widniał na tablicy do 3 tercji. W niej własnie drużyna z Denver strzelila bramkę na 3:2,a potem dołozyła kolejne trafienie do pustej bramki.Wydaje mi się, że drużyna z Chicago weźmie rewanż na Lawinach. W niesamowitej formie jest Toews i śmiem twierdzić, że na tą chwilę prezentuje najlepszy hokej w NHL. O co walczą te zespoł? Każdy z nich ma szanse wygrać konferencję zachodnia więc nie ma mowy o odpuszczaniu. Po takim kursie śmiało biorę Chicago bo nie są na straconej pozycji.

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Rywalizacja pomiędzy Avalanche a Blackhawks w tym sezonie to jeden z najcięższych wyzwań dla Jastrzębi spośród wszystkich zespołów w dywizji Centralnej. Można to całkowicie usprawiedliwić patrząc przez pryzmat świetnego sezonu pod wodzą Roy&#39;a, który wyeksponował wszystko co najlepsze z młodych, rządnych sukcesów graczy. Na początku wydawało się, że głównym priorytetem Lawin będzie zamknięcie pewnego rozdziału, który był napompowany słabą, dość nieregularną postawą ciągnącą się za tym zespołem od kilku sezonów. Okazało się, że to pestka w porównaniu do tego co mogą osiągnąć - a ich aspiracje są zdecydowanie wysokie i ta młoda krew ma praktycznie szansę nawet na zwycięstwo konferencji Zachodniej, nie mówiąc już że dzieli ich zaledwie jeden punkt różnicy pomiędzy mistrzami z Chicago.

Wszystko ma się pięknie odnośnie zespołu z Denver, jednak do kontuzjowanego Poula Stastnego, który spełniał jedną z najważniejszych ról w zespole jako center pierwszej linii, dołączył w ostatnim meczu z Jets skrzydłowy Paranteau. Jest to spora strata, którą Lawiny na pewno odczują, tym bardziej z zespołem pokroju Hawks, gdzie zawsze trzeba się liczyć z ewentualną &quot;wymianą ciosów&quot;. Ponadto odnoszę wrażenie, że Hawks powoli wracają na swój standardowy poziom i m.in wysokie zwycięstwo z Jackets,
następnie z Sabres i przede wszystkim poprawiona gra w osłabieniu, która waha się na poziomie 90% z utratą zaledwie 6 goli na 60 szans przeciwnika w ciągu ostatniego miesiąca w jakimś stopniu to potwierdzają.

Hawks stać na rewanż, poprawienie niekorzystnego bilansu przeciwko Avs tego sezonu i pokazanie &quot;who&#39;s the boss&quot; na zachodzie, tym bardziej że nie można wykluczyć, że oba zespoły mogą się spotkać już w I rundzie playoffów, a tam ewentualne wartości będą liczone przede wszystkim pod względem doświadczenia. Stawiam tutaj na gości.

Chicago Blackhawks OT @ Colorado Avalanche [1,85] PinnacleSports ⛔ (2:3)

Otrzymane punkty reputacji: +12
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
:hokej: Calgary Flames - Anaheim Ducks
Calgary Flames - Anaheim Ducks
Liczba obron Jonas Hiller powyżej 24. |1.85|
▶ Betsson !
KOMPROMITACJA :!: ;/
Szczerze, zaniemówiłem jak zobaczyłem taką linię na goalie Kaczek. Moje argumenty są tutaj jasne i przejrzyste dlaczego akurat zaufam zawodnikowi, które powierzam swoje pieniądze. Po pierwsze Płomienie, mimo bardzo słabego miejsca w tabeli, to nie są chłopcy do bicia. Już raz w tym sezonie wygrali na swoim terenie i to właśnie z Kaczkami, a Hiller wybronił 28 strzałów! Druga sprawa to taka, że Kaczki będą chcieli zmazać swoją ostatnią porażkę, a z Płomieniami zawsze gra im się nie wygodnie. Po trzecie, warto również zaznaczyć, że w tym meczu sam Hiller będzie odpowiednio zmotywowany. By pomóc swoim kolegom wygrać ten mecz po ostatnich niewypałach. Trzy porażki z rzędu, w tym trzy na swoich śmieciach. Kaczory to bardzo groźny przeciwnik, dla każdego który się z nim zmierzy, na pozór się wydaję &#39;pewniak&#39; Kaczory dziś wygrają gładko i te porażki ostatnie co miały miejsce to historia, ale tak nie można tego interpretować, tutaj nie zdziwię się jak Płomienie się postawią. Bo na prawdę potrafią, a co jest jeszcze kluczowe do wygrania tego betu jest również to, że sami Płomienie widzą jakiś spadek formy Kaczek i będą chcieli to udokumentować na lodzie. Stawiam na saves Hillera z obronami over.

Otrzymane punkty reputacji: +7
piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
Montreal Canadiens - Boston Bruins

Bruins jadą do Montrealu by stoczyć prestiżową potyczkę z tamtejszymi Canadiens. Obie ekipy należą do grona tzw. &quot;Pierwotnej Szóstki&quot;, co oznacza iż są to mecze o dużym rozgłosie. Gospodarze tego meczu w ostatnim czasie złapali znaczny kryzys, ich pierwszy bramkarz Carey Price zmaga sie z kontuzją. Tak więc jego miejsce zajmuje Budaj, który spisuje się dość słabo. Bruins z kolei w przeciwnej sytuacji. Wygrali ostatnie pięć spotkań i dziś na tafli w Bell Center pójdą po szósty triumf. Niewątpliwie pomoże im w tym Rask, który wypracował już sobie pozycje jednego z najlepszych bramkarzy w lidze. Aktualne problemy gospodarzy są w mojej ocenie spore i nie sądze by mimo tego dali rade ograć ekipe z Bostonu. Bruins to naprawdę świetna ekipa, która co sezon utrzymuje wysoki poziom. Dzisiejszego wieczoru są w świetnej sytuacji by poprawić streak i ograć Canadiens na ich lodzie po raz pierwszy w sezonie.
Bruins OT 1,80 Pinnacle ✅

Otrzymane punkty reputacji: +7
leebo 236

leebo

Użytkownik
Carolina Hurricanes - Buffalo Sabres
Hurricanes (regular time)
1.80
bet365
Analiza nie bedzie moze zbyt powalajaca, bo spiesze sie i dzisiaj juz nie bede mial czasu na pisanie szerszej dokumentacji. Huragany ostatnio blysnely przeciwko Rangers, kiedy to wygraly u siebie 3:1. Musze przyznac, ze ekipa z Caroliny jest jedna z moich ulubionych druzyn w NHL, jednakze umiem rozdzielic dwie rzeczy: sentymenty i pieniadze. Gdybym zawsze gral w kierunku swoich ulubionych druzyn, to bylbym teraz zebrakiem.
Stawiam na gospodarzy, bo Szable to najgorsza druzyna w Konferencji Wschodniej i nie maja prawa opuscic tego miejsca. Poza tym w dobrej dyspozycji sa napastnicy Caroliny, zwlaszcza Staal i Tlusty, ktorych darze spora sympatia i uwazam, ze mogliby z powodzeniem grac w nieco lepszym klubie od Hurricanes.
Szable dosyc regularnie przegrywaja mecze wyjazdowe, wygrali z Tampa, ktora nie jest w najlepszej dyspozycji i w pelni zasluzenie zeszla z wlasnej tafli pokonana. Poza tym goscie wygrali ostatnio w Carolinie w 2011r., kiedy zwyciezyli 1:0. Ostatnie cztery spotkania na tafli Huraganow to zwyciestwa gospodarzy dzisiejszego spotkania. Jezeli podopieczni Mullera marza jeszcze o grze w play-off, to ich dzisiejszym psim obowiazkiem jest ogranie Szabli, ktore o nic juz w tym sezonie nie walcza, mozna powiedziec, ze tankuja liczac na jakis ciekawy pick w nastepnym sezonie.
Wiem, ze analiza nie powala, ale tak jak wczesniej pisalem czas nie pozwala mi na dluzsza argumentacje, mam nadzieje, ze typ bedzie skuteczny.

Otrzymane punkty reputacji: +4
kamillo13 3,4K

kamillo13

Użytkownik
Szkoda że wczoraj nie bardzo miałem czas napisać analizę bo uciekły 2 fajne bety. Na dziś kilka propozycji. Jedziemy ;)
Boston Bruins- Phoenix Coyotes :hokej: over 59,5 strzałów @ 1,85 bwin ⛔ 20:22 :hokej: 42 ⛔ Ciężko ustosunkować się do 20 strzałów ze strony Bruins... 2 tercja 5 strzałów z obu stron, nie da się tak wyrobić overa...
Bwin oferuje nam zaniżoną linię na strzały w meczu Bruins i Coyotes. Linia 59,5 wygląda bardzo fajnie, tym bardziej że Unibet wystawił aż 61,5 a Betsson 61. Bruins oddają średnio 32,7 strzałów na mecz u siebie, a Kojoty 29,9 na wyjazdach. Łącznie jest to 62,6 i strzałów. Grubo ponad limit. Tak naprawdę oddanie 30+ strzałów przez Bruins to pewniak, wszystko zależy od dyspozycji gości. Ci ostatnio na wyjazdach oddają mniej strzałów ale dziś liczę na małe przełamanie z ich strony.

Minnesota Wild- New York Rangers :hokej: over 55,5 @ 1,85 unibet ✅ 26:30 :hokej: 56 ✅ na farcie w ostatnich sekundach...
Tutaj liczę z kolei na gości. Linia niewiele niższa niż ta która oferuje Betsson, a tam jest 56,5. Goście to średnio 31,6 strzałów na mecz. Gospodarze to 26,5 strzałów. Czyli znów ponad średnią. Ostatni mecz po między tymi drużynami to 58 strzałów. Oczywiście tutaj jeśli gospodarze nie zawiodą to linia na spokojnie do pokrycia. Mało tego Rangers w ostatniej formie stać nawet na 40 strzałów.

St Louis Blues- Edmonton Oilers :hokej: under 56,5 @ 1,85 Unibet / Betsson / Bwin ⛔ 37:24 :hokej: 61 ⛔ tutaj tylko 2 tercja zgodna z planem, w 1 i 3 to kolejno 23 i 24 strzały
Tutaj zgodność buków ale ja idę w stronę niż w poprzednich typach. Nie lubię grać underów ale ten typ wygląda przyzwoicie. Sprawa wydaje się dość prosta. Spotykają się 2 drużyny które nie oddają wiele strzałów, mało tego to outsiderzy ligi. Nutki to średnia 29,8 u siebie a Nafciarze 25,7 na wyjeździe. Jeśli statystyki powiedzą dziś prawdę, powinno wejść. Tak naprawdę Oilersto drużyna nieprzewidywalna. Mogą oddać 30 strzałów a mogą i 15. Ciężko ich wyczuć. Blues jednak jest drużyną która stawia na defensywę i wątpię by dopuszczali często gości pod bramkę Millera. Nutki natomiast rzadko oddają ponad 30 strzałów. Rzadko ponieważ miesiąc temu oddali aż 50 strzałów przeciwko Senators. Jeśli zagrają podobnie nie ma żadnych szans na under. Liczę jednak że to nie będzie szalony mecz.

Otrzymane punkty reputacji: +13
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
:hokej: Carolina Hurricanes - Buffalo Sabres
Semin to score |3.20| Betsson !
✅ zajebisty mecz Semina ;) :!: ✅ ✅
Po wczorajszym niewypale przez Hillera, który obronił aż 2 strzały po po trzech straconych musiał zejść z lodu dziś postanowiłem zaufać Aleksowi. Rosjanin, nie dość, że jest solidny to i regularny. W najważniejszych dla niego wiadomych sprawach jakie są rozgrywane na meczu przeważnie zawsze musi mieć jakiś udział. Oddaję minimum 3 strzały na mecz, a w tym znajduje gumę w sieci. Jest dynamiczny, oddaję solidne strzały i bramkarze mają problem z ich wyłapaniem. W najmniej oczekiwanym momencie wykonuje strzał. Podczas powerplay mimo innych &#39;&#39;pereł&#39;&#39; jak ja to nazywam i on oddaję z nawiązką swoje powershots. Podoba mi się w nim zawziętość i nieustępliwość, zwykle dostaję 20min do grania czyli jak najbardziej do zrealizowania w tym czasie do strzelenia. Dziś po drugiej stronie Szable, którzy grają zagadkowo ale problem ich znajduję się w delegacjach gdzie gubią ten swój styl. Który preferują w Buffalo. Dziś między słupkami Michal Neuvirth także, Semin będzie grał swoje 200% aby i jego na swoich śmieciach pokonać. Powinniśmy być świadkami wielu goli ale i Alex swoje w tym meczu też dołoży... tak myślę.

Otrzymane punkty reputacji: +23
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Tampa Bay Lightning - Florida Panthers
Typ : Steven Stamkos over 3,5 shots on goal. :hokej: 3 strzały ⛔
Buk : Betsson
Kurs : 1.85

Przyznam się szczerze, że pierwszy raz w życiu gram taki zakład i w sumie zobaczymy co z tego wyjdzie. Mało napisze, bo uważam, że zbędną rzeczą jest opisywanie Stamkosa którego każdy dobrze zna. Po kontuzji chłopak męczy się na lodzie i nie zdobył do tej pory nawet punktu. Z pewnością siedzi takie coś w głowie. Dziś po 1 rywał wydaje się łatwy, bo jednak są to tylko Pantery. Tampa już 3x z nimi wygrała podczas tego sezonu więc jeśli mają się przełamać to własnie z nimi. Po drugie jeśli dobrze rozumiem, a jestem tego pewien ???? to Stamkos dziś nie zagra na pozycji Centra. Dziś na lodowisku podczas sesji treningowej grał na skrzydle, po 1 aby jednak trochę &quot;poluzować&quot; złamaną nogę i pracować troche mniej w defensywie, po 2 pewnie trener chce sprawdzić, czy w takim ustawieniu chłopak się odblokuje. Przypomnę tylko, że Stamkos w tym roku przed kontuzją zagrał 2x z Panterami UWAGA. Zdobył 4 gole i 2 asysty. Wydaje mi się, że jeśli mój rówieśnik ma się przełamać to właśnie dziś. Przeciwnik do tego idealny.

Po drugie Tampa Bay Lightning
: Florida Panthers
✅✅✅
Opisane powyżej co o tym wszystkim sądze.

Pewnie do tego postawie na to, że strzeli Stamkos, ale poczekam do samego spotkania.
Stamkos strzeli gola : TAK ✅✅✅
Kurs : 2.10
Pozdro !

Otrzymane punkty reputacji: +6
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tampa Bay Lightning - Florida Panthers
Typ : Steven Stamkos over 3,5 shots on goal. :hokej:
Kurs : 1.85

Przyznam się szczerze, że pierwszy raz w życiu gram taki zakład i w sumie zobaczymy co z tego wyjdzie. Mało napisze, bo uważam, że zbędną rzeczą jest opisywanie Stamkosa którego każdy dobrze zna. Po kontuzji chłopak męczy się na lodzie i nie zdobył do tej pory nawet punktu. Z pewnością siedzi takie coś w głowie. Dziś po 1 rywał wydaje się łatwy, bo jednak są to tylko Pantery. Tampa już 3x z nimi wygrała podczas tego sezonu więc jeśli mają się przełamać to własnie z nimi. Po drugie jeśli dobrze rozumiem, a jestem tego pewien ???? to Stamkos dziś nie zagra na pozycji Centra. Dziś na lodowisku podczas sesji treningowej grał na skrzydle, po 1 aby jednak trochę &quot;poluzować&quot; złamaną nogę i pracować troche mniej w defensywie, po 2 pewnie trener chce sprawdzić, czy w takim ustawieniu chłopak się odblokuje. Przypomnę tylko, że Stamkos w tym roku przed kontuzją zagrał 2x z Panterami UWAGA. Zdobył 4 gole i 2 asysty. Wydaje mi się, że jeśli mój rówieśnik ma się przełamać to właśnie dziś. Przeciwnik do tego idealny.

Po drugie Tampa Bay Lightning
: Florida Panthers

Opisane powyżej co o tym wszystkim sądze.

Pewnie do tego postawie na to, że strzeli Stamkos, ale poczekam do samego spotkania. Pozdro !
Trzymam jak najbardziej kciuki za Twojego Stamera. To jest kopalnia goli, jak się tylko odblokuje, ciężko go powstrzymać, a dziś rywal jak najbardziej podany na tacy i spodziewam się tak samo jak Ty zneutralizowania Panter przez Lightning. Z pewnością trzeba się kiedyś odblokować a między słupkami Dan Ellis. Stamer jeszcze za czasów NHL, z tego co pamiętam nie strzelił mu bramki, ale kiedy jak nie dziś się wypadałoby odblokować? Powodzenia! ;)

yem-uoniaki 4,1K

yem-uoniaki

Użytkownik
Bolts - Panthers
Callahan strzeli gola (60 min)
3,30 DOXXbet✅✅✅

Ryan swoją pazernością nieco ostudził mój entuzjazm jego osobą. Rozumiem, że trzeba cenić swoją wartość, ale cienka jest granica pomiędzy zdrowym rozsądkiem a czystym szaleństwem, za które jak najbardziej należy uznać niezdrowy hype na pieniądze. Jeśli Cally chce dostawać mniej więcej taki sam chajs jak Kopitar i Backstrom, to z całym szacunkiem, ale chyba ciągłe starcia na bandach poprzestawiały mu coś w głowie ;) Niemniej za postawę czysto sportową bardzo go cenię, bo choć pewnego poziomu nigdy nie przeskoczy, to unikając kontuzji i niepotrzebnych przeprowadzek (jeśli spuści z tonu, to jest szansa na re-sign w Tampie, która jest dobrym miejscem do rozwoju) może bardzo wiele zaoferować swojemu pracodawcy. Jeżeli w drużynie brakuje lidera, Ryan z łatwością odnajdzie się w tej roli. Już w OHL jego zdolności przywódcze nie uszły uwadze obserwatorom. Minimum jeden mocny charakter w szatni musi być. Umiejętności czysto sportowe często niedoceniane, a Ryan potrafi naprawdę dużo. Oglądanie #24 podczas gry 4 on 5 to prawdziwa przyjemność. Bezkompromisowe blokowanie strzałów na porządku dziennym. W ES umiejętnie robi miejsce kolegom rozbijając przeciwników na bandach. Od przeszło 5 lat w czołówce najlepszy hiterów ligi. W nowym otoczeniu zestawiony z genialnym Palatem i Filppulą. Śledźcie uważnie tego młodego, bo ma papiery na naprawdę wielkiego gracza. Już w tak młodym wieku sprawia, że inni grają przy nim lepiej. Ta trójka radzi sobie zdecydowanie lepiej od top line ze Stamkosem, który jest jeszcze mocno drewniany i potrzebuje trochę czasu na dojście do siebie. Ryan wbrew pozorom potrafi zagrać 1 on 1. Jeśli nie uda mu się przejść, to chociaż staranuje rywala. Tylko w ostatnim spotkaniu 8 hitów, podczas gdy jego koledzy łącznie wbijali się w przeciwników ledwie 13 razy. Steven to tykająca bomba, prędzej czy później znowu będzie potworem i moim osobistym faworytem do MVP następnego sezonu, ale na ten moment nie będę się pakował w marniutki kurs (pewnie koło 2, albo trochę ponad 2), tylko spróbuję zapolować na premierowe trafienie #24. Bolts nie mogą sobie pozwolić na kolejną wpadkę, więc o te 3-4 trafienia jestem względnie spokojny. Spróbujmy zatem.

Otrzymane punkty reputacji: +12
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom