Z racji tego że wrócę późno teraz zdecyduję się na napisanie analiz..
32@
New York Rangers - New York Islanders
3:0
Typ:1 60'
Kurs:1.80
Wielu pewnie będzie nie dotykało tego spotkania , może i słusznie ale ja typuję tutaj pewne zwycięstwo strażników.Na tafli oraz na papierze Rangers są ekipą lepszą od wyspiarzy i tutaj nie ma nad czym polemizować.Jest to ekipa niezwykle dobre grająca w obronie oraz nie ma kompleksów wyjazdów przez co zbytnio nie traci formy co procentuje 3 miejscem.Wyspiarze którzy ostatnio polegli 4:2 będą niewątpliwie pragnąć zemsty ale dużych szans im tutaj nie daję.Są ekipą która jest (jeśli można to tak określić) typowo domowa gdzie i tak zdobywa niewiele pkt a na wyjazdach idzie im to jeszcze ciężej przez co zajmują dopiero 28 miejsce...Dla mnie tutaj nie ma możliwości jak wygrana strażników 2-3 bramkami.. powodzenia!
lista kontuzjowanych
Rangers:Eminger(D),Sauer(D),Staal(D).Wolski(F),Woyvitka(D,Day-to-Day)
Islanders ???? iPietro(G),Katic(D),Montoya(G),Pandolfo(F),Rolston(D),Staios(D),Ullstrom(F)
33@
Chicago Blackhawks - Columbus Blue Jacket
4:1
Typ:Over 5.5
Kurs:1.83 Bet365
Typ poboczny nie numerowany oraz nie liczony do statystyk
Chicago Blackhawks - Columbus Blue Jacket
Typ:Hawks wygrają 2 bramkami
Kurs:5.50 Bet365
Kurs na wygraną Hawks jest niewarty gry dlatego zdecydowałem się na overek który jest również wielce prawdopodobny a to dlaczego.Gospodarze to ogromna siła ofensywna na własnej tafli jak nie najmocniejsza w lidze.Potrafią strzelić dużo bramek ale to skutkuje dużymi zaniedbaniami w obronie co wykorzystują zawsze przeciwnicy.Przy karygodnej obronie kurtek nie powinni mieć większych problemu we wbiciu około 4-5 bramek.Jackets ostatnio troszkę się rozkręcili.Fakt faktem że przegrywają spotkanie za spotkaniem ale podejmują rękawice i walczą do końca.Ekipa ta potrafi strzelać i większych problemów z tym nie ma.Myślę że stać ich tutaj na 3 bramki a warunki ku temu mają skoro Hawks zaniedbują mocno obronę.
Lista Kontuzjowanych
Hawks:Carcillo(F, Day-To-Day),Kruger(F, Day-To-Day)
Jackets ???? ekanich(G),Huselius(F),Martinek(D)
34@
San Jose Sharks - Anaheim Mighty Ducks
???? 2;3
Typ:1 60'
Kurs:1.74 Bet365
Pozwolę sobie tutaj dać po raz kolejny szansę Sharks.Po ostatnim katastrofalnym meczu z Kings myślę że będą chcieli zmazać widmo bardzo bliskiej porażki jaka niewątpliwie mogła mieć miejsce z Kings a warunki ku temu jak najbardziej mają.Rekiny nie licząc ostatniej wpadki z Kings radzą sobie na własnej tafli dosyć dobrze.Bilans mają 9/4/6 62:49.Luźniejsze przygotowanie do meczu z Kings mogło być spowodowane rozbiciem u siebie Tampy 2 dni wcześniej aż 7:2 co po przerwie na przemyślenia nie powinno mieć miejsca 2 raz.Kaczorki to ekipa ostatnio nieprzewidywalna.Widać że skupili się raczej na meczach na własnej tafli i to tam próbują głównie zdobywać pkt.Na wyjazdach radzą sobie(a właściwie sobie nie radzą
) koszmarnie , najgorsza defensywa która się nie potrafi odnaleźć a atak niewiele lepszy.Przy Potencjale ofesywnym powinien być tutaj overek oraz gładka wygrana Sharks
Lista Kontuzjowanych:
Sharks:Havlat(F),Murray(D),Vandermeer(D)
Ducks:Blake(F),Koivu(F),Smaby(D)