>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NHL - sezon 2010/2011

Status
Zamknięty.
orngcrsh 251

orngcrsh

Użytkownik
OTT@BUF Buffalo ML 1.714 [Pinnacle] 4-2 ⛔

Buffalo juz od dwoch meczow dominuje nad swoimi przeciwnikami, najpierw nad Chicago, ale ten mecz jeszcze przegrali, a ostatnio nad Atlanta, dlatego powinni pojsc za ciosem, tym bardziej ze graja u siebie z Ottawa, ktora juz ograli w tym sezonie i ktora jak do tej pory prezentuje sie delikatnie mowiac mizernie... W bramce stana Ryan Miller i Brian Elliot, chyba nie musze mowic ktory z nich jest lepszym goalie. Sabres sa bardzo nisko w tabeli i doskonale zdaja sobie sprawe z tego, ze to nie jest ich miejsce, mysle ze dzisiaj podejda do spotkania z Sens z takim samym zaangazowaniem jak w swoich ostatnich dwoch meczach:cool:

9-10-1 [47%] / seria: -3

sekular 47

sekular

Użytkownik
Ja na dzis proponuje, typ na Nutki ML kurs 1.83✅✅✅ ( Ladbrokes)! Chicago odplywa jak dla mnie juz od kilku spotkan... musze wkoncu przegrac. Atak slabnie a do tego dochodzi fakt, ze goli gosci zagra juz piate spotkanie pod rzad! Jak dla mnie moze sie to dzis na niego zle skonczyc, poniewaz Nutki mimo iz nie wygrywaja regularnie punktuja a do tego oddaja prawie 40 strzalow na bramke! Dzis zagraja we wlasnej hali, wiec okazja jak marzenie zeby dac popaic Chicago za kleske przed kilku dni! W bramce gospodarzy Halak, mysle , ze dzis tak doswiadczony bramkarz starczy na slabnacy atak Chicago.
pozdrawiam.

maritos 4

maritos

Użytkownik
Nooo popieram typ na STL Blues ✅ - grają dobry hokej i rewanż na swoim lodzie bardzo realny i kurs 2,50 bardzo zachęcający
I jeszcze od siebie bardzo ciekawy typ dodaję na dzisiejszą noc ;)
:hokej: Atlanta Thrashers - Tampa Bay Lightning [ Typ: 2 @ kurs: 2,70 ] ✅ 2-5 &lt;brawo&gt;
Analiza:
Wczoraj w dziale NHL pisałem o tym jak nieporadnie radzi sobie TBL w ataku a już dziś zdecydowałem się na nich postawić... dlaczego? Sprawa jest prosta - &quot;Błyskawice&quot; trafiły dziś na zespół wg słabszy od Wyspiarzy - na Thrashers, którzy swoją grą przypominają grę Tampy. Jednak jest zasadnicza różnica między drużynami - TBL ma jednak te nazwiska i indywidualności jak Stamkos czy St Louis a w drużynie ATL takich odpowiedników ciężko mi się doszukać. Co jeszcze przemawia za Tampa ? - może nie radzą sobie w tworzeniu składnych akcji, ale w PP spisują się rewelacyjnie - są tej chwili w czołówce ligi w skuteczności w PP tj. 28,6% (3 pozycja). ATL też do najgorszych w PP nie należy i posiada 24% PP aczkolwiek można zauważyć, że wykorzystali w jednym meczu (z ANA) aż 4 PP i to zdecydowanie podniosło staty i w ostatnich meczach pomimo tych 24%PP nie potrafili jakoś ładnie zagrać przy PP w ostatnich meczach. No i jeszcze ważna sprawa - PK% - TBL jest na 9 pozycji pod tym względem w lidze tj 88,9 % zaś ATL na szarym końcu zamyka tabelę z 75,0 PK%.
Reasumując. Obie drużyny mała trudność w założeniu &quot;zamku hokejowego&quot; i rozegraniu zespołowych akcji. Próbują strzelać indywidualnie, gdzie zdecydowanie większy potencjał ma drużyna gości (TBL). Przy PP jak i PK Tampa czuje się jak ryba w wodzie i myślę, że oba te statystyki będą decydujące w tym meczu. GO Lightning GO !

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Ja również dodam od siebie że podpisuję się pod typem na St.Louis widać u nich dużą &quot;moc&quot; która w ostatnich dwóch spotkaniach dość pechowo uchodziła w dogrywce, ale nie można powiedzieć że ekipa Nutek była słabsza od Dallas czy też Chicago. Obrońców Stanleya jak do tej pory nie widziałem w akcji, ale fakt że wygrali już cztery spotkania z rzędu jest naprawdę imponujący ponieważ po poważnych osłabieniach Blackhawks nadal są bardzo groźni. Z drugiej strony tak jak Koledzy wyżej piszą ich seria na pewno nie będzie trwała w nieskończoność zwłaszcza że jest to nadal początek sezonu dlatego myślę że dziś Blues mają świetną okazję by przerwać passę a także zrewanżować się za ostatnią porażkę. Co więcej St.Louis od poniedziałku odpoczywało i na pewno dziś będą dużo świeżsi, co przy ich stylu grania jakim bez wątpienia jest ponadprzeciętna ruchliwość a także wymienność pozycji powinno to być kluczem do zwycięstwa. Zdecydowanej wygranej się też nie spodziewam ponieważ Chicago zapewne dziś będzie chciało podtrzymać passę jednak mimo wszystko typ ML jak najbardziej do przyjęcia. ;)
St.Louis Blues ML ✅

dats13 74

dats13

Użytkownik
New Jersey Devils - Buffalo Sabers Over 5.5 @ 2.10
Spotykają się dwie ekipy które jak na razie w tym sezonie zawodzą. Diabły 2 wygrane i 5 porażek. No ja rozumiem, że to dopiero początek, ale przegrać wszystkie mecze przed własną publicznością tragedia, a to dotyczy obu ekip. New Jersey ma problemy w ofensywie gdzie są Kovy, Parise, Zajac Elias, lecz wszyscy dalecy od formy. Mecz z Habs wygrana, ale w jakim stylu, oddając 19 strzałów. Buffalo ekipa oddająca grubo ponad 30 SOG na mecz i 6 porażek i wygrana z fatalną Atlantą i Ottawą furory nie robi. Diabłom posypała się obrona. Już trochę meczy było trzeba brać się do roboty. Devils jeśli chcą wygrać pierwszy mecz u siebie to muszą atakować. Szable pewnie dziś bez Millera w bramce.

Detroit Red Wings - Anaheim Ducks 1 -1.5 @ 2.50

Wiele argumentów dlaczego w tym mecz stawiam na Detroit wymieniać nie trzeba. Skrzydła o początku prezentują stabilną formę, w bramce świetnie czuje się Howard, który odeśle Osgood&#39;a na emeryturę. Obrona stabilna, Detroit jak zwykle kompletna ekipa. Kaczory budując ekipę przed sezonem zapomnieli troszkę o obronie. No dobrze nie jest w defensywie, choć już wzmacniają, ale może to wystarczy Florydy i Atlanty, ale nie na Detroit. W bramce kupę roboty ma Hiller, który w meczu z Red Wings ma nie wyjechać na lód. Anaheim ma całkiem poukładaną ofensywę, ale czy to wystarczy aby nie dostać lania od Skrzydeł, zobaczymy.

maritos 4

maritos

Użytkownik
No zapowiada się kolejna ciekawa nocka ????
:hokej: Washington Capitals (-1,5 gola) - Atlanta Thrashers[ Typ: 1 (-1,5 gola) @ kurs: 2,10 ] ⛔
Analiza:
Dziś aż 13 meczy jednak postanowiłem nie szaleć i skoncentrować się na jednym najpewniejszym z nocnej oferty meczu, którym okazał się wg mnie Capitals vs Thrashers. Capitals od początku sezonu gra nie ten hokej do którego nas przyzwyczaili w tamtym sezonie czyli - wybuchowego, groźnego prawie przy każdej akcji i bardzo skutecznego. Jednak można zauważyć, że taki stan rzeczy zaczyna już irytować drużynę i po raz pierwszy zobaczyłem tak zdeterminowanych do strzelenia bramki Owcy i Semina i muszę przyznać, że gdyby nie rewelacyjnie broniący Tim Thomas posypałoby się sporo bramek. Dziś Caps na własnym lodzie przywitają Atlantę Thrashers z którą to ma na pieńku, ponieważ już raz ich ograła 4-2 w Atlancie. Co do drużyny gości to nie prezentują nic ciekawego - nawet ich główny atut z początku sezonu przygasł - PP% i stworzenie realnego zagrożenia pod bramką ciężko im idzie. W dodatku w obronie też bez rewelacji - Chris Mason słabo sobie radzi w ostatnich meczach na bramce a dziś przyjdzie mu stawić czoło rządnym bramek Caps i czarno go widzę w tym starciu. Zagrożenie ze strony ATL przy 5on5 raczej nie powinno być spore, gdyż Caps w obronie dobrze sobie radzą.
Podsumowując. Moim zdaniem w meczu Caps vs Thrashers o wyniku zadecyduje przede wszystkim dyspozycja WSH Capitals w ataku i jak zagrają ten mecz z taka determinacją jak z Bostonem to obejrzymy pewne zwycięstwo Capitals, które pokryje handicap 1,5 gola. GO Caps GO !

do tego polecam również aby zastanowić się nad typami: BOS, FLA, TOR ML i CHI

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Dzisiejsza noc niesie ze sobą wiele znaków zapytania, jak choćby to czy Blues po wczorajszym świetnym występie przeciwko mistrzom, będą dziś w stanie sprostać Pingwinom. Ja osobiście postanowiłem skupić się na spotkaniu Niedźwiadków ze Strażnikami. Typ który mi się nasuwa to zwycięstwo gospodarzy, którzy swoją grą w obronie imponują. Ostatnie spotkanie z Capitals pokazało jak można pięknie zniechęcić rywali do gry. Poza pierwszą tercją gdzie Washington rzucił się na gospodarzy, Ovca i spółka nie wiele mieli do powiedzenia w kolejnych odsłonach spotkania i tylko gdyby nie fatalne podanie Thomasa to zapewne Miśki skończyły by spotkanie na zero z tyłu. Bardzo dobra gra w defensywie powinna być również kluczem do zwycięstwa w dzisiejszym spotkaniu z drużyną która od początku sezonu nie może złapać właściwego rytmu. Zwycięstwo z Toronto nie było przypadkiem ale tez nie można rozważać tego w kwestiach zaskoczenia ponieważ, Maple Leafs byli cieniem drużyny choćby z potyczki przeciwko Pingwinom. Nadal w drużynie Rangers nie zobaczymy Gaborika, Prospala i Drury&#39;ego. Ciężko mi sobie wyobrazić by dziś goście mogli czymś zaskoczyć zdyscyplinowaną drużynę Bostonu. Tym bardziej że zawodnicy Rangers mają duże skłonności do łapania bezsensownych kar co w dzisiejszym meczu może okazać się dla nich zabójcze.
Ofensywa Bruins może i bez wielkich gwiazd ponieważ Savard dalej poza składem, ale za to z regularnym Hortonem który jest prawdziwym objawieniem Miśków.
Także let&#39;s go Bruins ;)

Boston Bruins 60&#39;

orngcrsh 251

orngcrsh

Użytkownik
MTL@OTT Ottawa ML 1.855 [Pinnacle] 3-0 ⛔

Wczoraj gralem przeciwko Ottawie i nie udalo sie, dzisiaj zmieniam zdanie na temat tego teamu.. Jesli w Senators zaczyna grac Alfredsson (hattrick w ostatnim meczu z Buffalo) i ma wsparcie z niebieskiej linii Gonchara i mlodego Karlssona, to kazdy przeciwnik ma prawo sie ich obawiac. A juz na pewno Montreal, ktory ostatnio regularnie dostaje lanie od Sens (bilans 10 ostanich bezposrednich meczow 7-3 na korzysc Senators). Sens beda rozpedzeni po zwyciestwie nad Szablami, natomiast Habs nie zaprezentowali sie korzystnie w swoim ostatnim meczu z NJ (porazka 0-3). Oba teamy spotkaly sie juz w tym sezonie, wygral nieznacznie Montreal, czas na rewanz.
TOR@PHI under 6 1.758 [Pinnacle] 2-5 ⛔

Ostatnio ogladanie meczow Philly nie nalezy do wielkich przyjemnosci, nic nie klei sie w grze Lotnikow, wlasciwie kazdy zawodnik gra ponizej swoich mozliwosci (no moze z wyjatkiem Giroux).. Mimo ze w meczu z Anaheim oddali az 42 strzaly, to jednak sytuacje stwarzane pod bramka Ducks nie nalezaly do najgrozniejszych. Jednym slowem gra w ataku nie idzie Philadelphii i ciezko sie spodziewac ze nagle sie to zmieni.. W bramce Lotnikow bedzie dzisiaj bronil Boosh, bedzie sie staral udowodnic Peterowi Laviolette, ze stawianie na mlodego i niedoswiadczonego Bobrovskiego bylo bledem i ze to jemu nalezy sie miejsce w wyjsciowym skladzie. Jak do tej pory w zadnym z meczow Philly nie padlo wiecej niz 6 goli. Nie sadze aby zmienilo sie to w spotkaniu z Toronto, ktore wyglada w ofensywie gorzej niz w pierwszych meczach sezonu.
edit: faktycznie niezla kolejka;)

9-12-1 [43%] / seria: -5

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Ottawa Senators - Montreal Canadiens -&gt; Montreal win (ML) [2.05][Betsson] ✅
Dziś ogólnie kolejka wydaje mi się ciężka do wytypowania i czuje że parę niespodzianek może w niej zaskoczyć typujących. Odmienni niż kolega OrngCrsh widzę mecz kanadyjskich zespołów, Ottawa i owszem zwyciężyła wczoraj z Buffalo ale to był tylko jeden mecz i to z Szablami, które swoje problemy też mają (ostatnia pozycja w dywizji). Wcześniej Senatorowie grali mizernie, sam trener tego zespołu nie ukrywa że potrzebuje wzmocnień zwłaszcza na pozycji obrońców. Montreal dla odmiany przegrał w ostatnim spotkaniu z Jersey 0-3, ale nie wyciągałbym jakiś ogromnych wniosków z tej porażki bo był to mecz bez historii (20 strzałów Diabłów nie dużo więcej Canadiens). Mój kolega powołuje się na dobrą formę Alfredssona więc dla równowagi napiszę że Tomas Plekanec również jest w gazie, fajnie sprawdza się także sprowadzony Jeff Halpern. Historia spotkań rzadko do mnie przemawia, natomiast w tym sezonie już raz rywale z jednej dywizji zmierzyli się i górą byli Kanadyjczycy (3-1).
:hokej: Chicago Blackhawks - Columbus Blue Jackets -&gt; over 5,5 goal [1.91] ⛔
:hokej: Dallas Stars - Nashville Predators -&gt; Dallas win (ML)[1.65] ⛔
AKO=3,15 Stawka:5j Bukmacher: Bwin

Chicago zawsze grając we własnej hali stara się zadowolić kibiców nie tylko zwycięstwami ale ładną ofensywną grą. W tym sezonie starać się muszą podwójnie i przyznam nie zawsze to wychodzi, Niemi poszedł do SJS a Turco dla mnie jest nie pewny więc w ataku pasowało by mieć spokój i przewage conajmniej dwubramkową. W Columbus stare problemy z zeszłego sezonu, Mason broni słabo a jego zmiennik ma formę niestabilną (dziś właśnie wystąpi Garon). Przewiduję że to raczej Chicago strzeli więcej goli ale Kurtki także muszą szukać swojej szansy w ataku.
Nashville według moich prognoz nie odgrywa póki co znaczacej roli w swojej dywizji czy tez konferencji, Rinne jest dobrym bramkarzem ale sam meczów wygrywać nie będzie zwłaszcza na wyjazdach będzie ciężko dla tej ekipy o punkty. Pech chce że dziś grają wyjazd i jutro wyjazd (z Tampą) i chyba łatwiej o punkty będzie z Błyskawicami. Czemu ? A no dlatego że Gwiazdy na własnym lodowisku są mocne (przekali się o tym Red Wings czy też Blues) i strzelają dużo goli. Czy NAS stać na tutaj na zwycięstwo ? Śmiem wątpić ale zobaczymy

maritos 4

maritos

Użytkownik
No niestety - typ na WSH z handi nie siadł - głównie dlatego, że WSH dało sobie wbić bramkę na remis w ostatniej minucie gry gdy przeciwnicy wyprowadzili bramkarza aczkolwiek sama dyspozycja WSH była dobra, choć zabrakło mi jeszcze gola Owcy ;]
Ogólnie kolejka wielu niespodzianek jak dla mnie :/

sekular 47

sekular

Użytkownik
Dokladnie jak to powiedzial Maritos... ja bym nawet dodal , ze kolejka naprawde jakis cudow ???? Osobiscie nie gralem nic bo nic nie widzialem ciekawego. Jedyne spotkanie ktore chcialem zagrac do LAK... ale nie zdazylem ????
Pare slow...
Najbardziej mnie dziwi remis WSH a raczej to jakim sposobem tak cienutko grajaca Atlanta wbila im 3 gole! Boston takze nie nie popisal, ale to glownie chyba przez to ze nie bronil Tim. Ottawa znow moczy... ale jak dla mnie to mecz wogole nie do typowania, ja nawet na takie &quot;derby&quot; nie patrze. Zadziwiac moze nie tyle sama wygrana Nutek jak to iz wygrali tak skromnie... Super mecz w Detroit,.. Kaczory jak zawsze w miescie motoryzacji zaciety boj... Chicago jak gralo lipe w ataku tak graja nadal, a trener uparcie forsuje jednego goli...
pozdrawiam.

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Panowie ponawiam swoją krótką prośbę o ograniczenie dyskusji pomeczowych, to NHL dziś mamy już nową kolejkę a nadmierny dialog na temat faktów po meczach, jak wiem z doświadczenia, rodzi konflikty.
O tym że kolejka może być zaskakująca pisałem już wczoraj w analizie. Chociaż tak naprawdę czy jest was jeszcze w stanie coś zdziwić, w końcu i Maritos i Seku(L)ar z tego co wiem nie pierwszy rok &quot;siedzą&quot; w temacie.

crossmen 8,1K

crossmen

Użytkownik
Zgadam się z kolegą , że dzisiejsza noc obfitowała w niespodzianki,ale to ce****e jak na razie cały sezon,wnioski ,które się nasuwają się to zero długich serii ,także nie jest żle,aczkolwiek lepiej na supraisy się nastawić lub na łamanie serii.
Na dziś Calgary - San Jose , najciekawszy chyba mecz , gospodarze z solidną obroną + ekipa ,która na wyjeżdzie potrafi opędzlować każdego bez wyjątku,dwa typy mi się nasuwają : under 5,5 plus remis po 60&#39;,choć gra raczej za drobne

adrian1905 132

adrian1905

Użytkownik
@

Calgary Flames @ San Jose Sharks Typ: San Jose Sharks - Moneyline kurs 1.85 (betsafe) ⛔
Na dzisiejszą noc wybrałem pojedynek w Scotiabank Saddledome gdzie miejscowe Calgary podejmie San Jose Sharks. &quot;Rekiny&quot; dziś w nocy pokonały na wyjeździe drużynę Edmonton 1:6. Spotkanie to nie rozpoczęło się najlepiej dla San Jose, bo już na początku spotkania Oilers strzeliło bramkę SHG. Mimo tego, że Sharks przegrywali na bandach z &quot;Nafciarzami&quot; to w drugim okresie pierwszej tercji Dany Heatley doprowadził do wyrównania. Tercja ta nie obfitowała w ciekawe akcje zakończone strzałem na bramkę (14 strzałów łącznie w pierwszej tercji). Druga jak i trzecia tercja w wykonaniu San Jose Sharks była znakomita. Zawodnicy z Pacific Division nie pozwalali Oilers na zbyt wiele co przyniosło dwie bramki najpierw Logan Couture, a później PPG - Joe Pavelski. Dodam, ze pisząc &quot;Zawodnicy z Pacific Division nie pozwalali Oilers na zbyt wiele&quot; mam także na myśli fakt, iż Edmonton fatalnie rozgrywali krążek (duża zasługa zawodników SJS) i praktycznie wcale nie zagrażali bramce Niittymaki. Jeśli chodzi o drużynę Flames to przeciwko Columbus zagrali naprawdę dobrze. Szczególnie pochwalić można Calgary za grę w PK, bo nawet udało się zdobyć SHG. Punktować zaczęła pierwsza linia, trzy asysty zaliczył Iginla. Mimo wszystko uważam, że jeśli zawodnicy San Jose Sharks &quot;nie prześpią&quot; początku oraz nie będą łapać tylu kar, a zagrają podobnie jak z Edmonton Oilers w drugiej i trzeciej tercji to pokonają dziś Flames stąd mój typ na końcowe zwycięstwo &quot;Rekinów&quot;
A tyle pisałem, żeby Sharks nie przespało pierwszej tercji, a i tak przespali :grin:
Thornton i Marleau zero strzałów :grin:
Niemi zdjęty po 8 minutach :grin:
Ogólnie SJS pokazał dziś tragedie...​

sekular 47

sekular

Użytkownik
Ja od siebie chcialbym zaproponowac typ na under 5.5 Calgary vs SJS kurs 1.80✅✅✅ ( Ladbrokes). Calgary jakby troche odzylo, to samo mozna powiedziec chyba o SJS o ostatnich wpadkach. Ja generalnie sklanialbym sie bardziej w strone SJS ML ( to tak w odniesieniu do postu wyzej), a to dla tego iz nadal gra Plomieni mnie do konca nie przekonala. Calgary wygralo z NSH ale mecz byl naprawde okropny do ogladania, nic sie nie dzialo. Co do winu nad CBJ to w duzej mierze do wyniku przyczynil sie goli gospodarzy, bo Calgary oddalo zaledwie 25 strzalow? Dzis w bramce dwoch dobrych bramkarzy, a do tego dwie doswiadczone druzyny. Defensywa SJS zaczela grac, wiec mysle ze dzis Calgray przy wsparciu publicznosci stawi zaciekly opor i nie zobaczymy zbyt wielu goli.
pozdrawiam.

dats13 74

dats13

Użytkownik
New York Rangers - New Jersey Devils 1 @ 2.55
Po porażce z Buffalo, pewnie Diabełki będą się chciały odkuć na Strażnikach, lecz nie będzie to łatwe zadanie. NYR wygrało z Maple Leafs i Bruins całkiem w nie najgorszymstylu. W końcu do formy wraca Lundgvist, który w dużej mierze decyduje co pokażą na lodzie Rangers. Strażnicy grają bez Gaborik&#39;a, widać brakuje lidera, ale jest kilku zawodników, którzy biorę grę siebie i jakoś to wygląda. Zaś New Jersey kombinowało, aż się przejechało. Co z tego, że mają Kovalchuk&#39;a na wieki, jak trzeba myśleć o całym zespole. Linia defensywna porażka. Brodeur też coś słabiej. Ofensywa również cienko. Rangers choć bez kluczowych graczy to zrobi wszystko aby wygrać po raz pierwszy przed własną widownią. Okazja wyborna bo do New York&#39;u przyjadą Diabły zza miedzy, pogrążone w dziwnych problemach.

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Total Points All Games -&gt; under 16,5 goal (1.86) [Pinnacle] ✅
Na dziś jakoś konkretniej nie mam wizji, jedynie całościowa. A mianowicie, w Nashville być może zmiana na pozycji bramkarza - Rinne dostanie odpoczynek co paradoksalnie myślę że będzie na plus dla Predków bo bramkarzowi trudno byłoby powtórzyć SHO za SHO. Młody Szwed może przy odrobinie szczęscia zatrzymać Błyskawice w pewnym stopniu. Dalej idąć NYR-NJD, dwaj doświadczeni goalie i obaj mają dużo do udowodnienia. Brodeur już pokazał wielką klasę pare dni temu notując SHO, po wczorajszej wysokiej porażcę nie chce mi się wierzyć że Diabły dostaną więcej niż 3 bramki od osłabionego ataku Strażników. Lundqvist tez w końcu na swoim poziomie zacznie grać, kwestia czasu. I ostatecznie tak jak Sekular napisał, dwa teamy złożone z wielu doświadczonych hokeistów - CGY i SJS. Rekiny jak im się pozwoli nastrzelają dużo ale w bramce płomieni rewelacyjny ostatnio Kiprusoff. Linia wydała mi się odpowiednia i kurs, można spróbować ;)

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Nie wiem czy tu u Ciebie Odisio można pisać ale, moim zdaniem warto zagrać
Wszyscy gospodarze - Wszyscy goście
Typ: Goście +0.5

San Jose zaczyna cosik grać, New Jersey powinni mieć wyrównany mecz z Rangersami a Predators? Liczę, że coś ustrzelą ale raczej przegrają.

orngcrsh 251

orngcrsh

Użytkownik
NSH@TB Nashville(+0,5) REG 1.901 [Pinnacle] 4-3 ✅
Zaraz mecz wiec bede sie streszczal.. Tampa po mocnym rozpoczeciu sezonu (3 zwyciestwa z rzedu) gra ostatnio w kratke, natomiast Preds sa jedynym teamem w NHL ktory nie przegral jeszcze meczu w regulaminowym czasie gry! Kto by sie spodziewal.. W bramce Nashville zagra dzisiaj Lindback, ktory w dotychczasowych wystepach zaprezentowal sie calkiem solidnie. Mysle, ze bedziemy mieli do czynienia z bardzo wyrowanym meczem, calkiem mozliwe ze do wylonienia zwyciezcy bedzie konieczna OT..

10-12-1 [45%] / seria: +1

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Minnesota Wild - Los Angeles Kings -&gt; over 5,5 goals [2.14][Pinnacle] ⛔
Dzikusy są niesamowicie skuteczni w power play, z drugiej strony łapią również dużo kar a w osłabieniu idzie im kiepsko (w ostatnich trzech meczach stracili trzy bramki w PK). Królowie natomiast poprawili element PP i w ostatnim spotkaniu ukłuli w przewadze dwukrotnie. Niby bronić mają dwaj solidni bramkarze ale po wynikach Kings czy Wild widać że to w tym sezonie mogą być jedne z bardziej overowych drużyn.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom