>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NHL - sezon 2010/2011

Status
Zamknięty.
botshek 360

botshek

Użytkownik
Tak siedzę przed tymi dzisiejszymi meczami i wpadł mi pomysł na typ Over 6 w meczu Caps Bruins. Nie od wczoraj wiadomo, że Capitals to świetna ofensywa, a czas na słabszy mecz Thomasa musi nadejść w sumie 0.50 GAA wiecznie miał nie będzie ;) Po przeciwnej stronie oddająca najwięcej strzałów w lidze na mecz ekipa Bruins, wielkim osłabieniem defensywy Caps będzie brak Greena i w tym upatruję też szansy na Overek, Kurs 2,15 warty gry, ja spróbuję.

Capitals - Bruins
Over 6
2,15
betsson

rex 144

rex

Użytkownik
Nashville Predators - Calgary Flames
TYP: 2 , kurs: 2,80

Nashvile od 6 dni w ostatnich 3 meczach dostało zadyszki, wprawdzie 2 z 3 ostatnich meczów wygrali i to z b. dobrymi drużynami jak St. Louis ale byly to zwyciestwa niskie, tzn wygrane z przewagą jednej bramki. Ostatnie 7 meczów Nashville to wygrane, jednak ostatni mecz 2:2 z Washington juz daje do zrozumienia ze sa wypaleni. W NHL jak drużyna przez 7 spotkań z rzędu nie przegrywa to już w 8 spotkaniu przegra. Rzadko widziałem by 8 razy z rzędu druzyna nie przegrala. Nashville dzisiaj zaliczy wpadke. Calgary natomiast ostatni mecz wygrali z Edmonton 5:3 - wynik dość overowy bym powiedzial, Calgary tym samym zaznaczylo ze sa w gotowosci bojowej i dzis wygraja tym bardziej ze od 2 lat Calgary na wyjezdzie z Nashville wygrywalo i to tez kolejna szansa Calgary na zwyciestwo w dzisiejszym meczu:
06/01-10 NHL Nashville vs. Calgary 1:3
01/12-09 NHL Nashville vs. Calgary 0:5
03/01-09 NHL Nashville vs. Calgary 2:3
24/10-08 NHL Nashville vs. Calgary 3:5

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Rex Twoje rozumowanie jak zawsze jest trudne do ogarnięcia dla ludzi kierujących się tym co widzą na lodzie, ale mimo wszystko powodzenia :razz:
Osobiście uważam że Predators nie przegrają tego pojedynku ;)
Jeszcze pokrótce chciałbym do tego wszystkiego dorzucić typ na San Jose które ostatnio dość niespodziewanie uległo z ATL, ale podobnie było z Capitals którzy również zostali ograni przez Drozdy by potem w pełnej chwale rozbić Devils, mam nadzieję że dziś Rekiny powrócą do swej dobrej dyspozycji strzeleckiej i pozwolą Huraganom odnotować kolejną bolesną porażkę. Swoją drogą polityka Hurricanes jest dla mnie wręcz śmieszna, w tej drużynie od x czasu nic się nie zmienia, a cały czas mają pod górkę i zdecydowanie im nie idzie, więc o co tu chodzi :?
Dzisiaj ubogie uzasadnienia, ale czasami i takie wystarczą :razz:

Nashville ML⛔
San Jose 60&#39; ⛔

sekular 47

sekular

Użytkownik
Ja na dzis proponuje typ na Boston X2 1.90 ✅✅✅( Ladbrokes). Stawiam w ten sposob, poniewaz wydaje sie to najlepsze rozwiazanie, ze wzgledu iz graja ze soba dwie dobre druzyny, a co za tym idzie, mozemy miec zarowno gesto w obronie jak i totalny walec w ataku. Mysle wiec , ze under/ over odpada w tym meczu. W Bostonie znow gra stary dobry Tim, dwa lata temu pamietam jak powiadano, ze majac takiego bramkarza na tylach mozna sobie smialo operowac w ataku. I sadze, ze dzis to sie potwierdzi. WSH to WSH ale ostatnio bez reweacji, jak dla mnie slabna juz ostatnio mogli przegrac z Nash jednak tak sie nie stalo. WSH jak dla mnei bez reelacji slabe wyniki jak na ekipy Islanders czy Nash, NJD to syf i malaria narazie wiec &quot; zniszczenie&quot; Diablow sie nie liczy. Boston to dobrze poukladana ekipa szczegolnie w obronie, to tego swietna postawa Tima i niezly bilans gier w stolicy. Nie wiem czemu buki tak faworyzuja Caps, wiec uwazam , ze x2 po 1.9 to promocja.
Druga sprawa to Calgary. Plomienie takze w tym sezonie nie czaruja. Mecza okropnie gre i czasem cos szarpna... Stawiam takze x2 1.77✅✅✅ ( Ladbrokes) poniewaz licze na jakas wreszcie porzadna porazke Nash i przelamanie Calgary. Do tego dochodzi fakt, ze maja niezly bilans gier z ekipa gospodarzy. Generalnie kazdy element gry na obecna chwile jest lepszy po stronie Nash... ale jak wiadomo cuda sie zdazaja ????
pozdrawiam.

orngcrsh 251

orngcrsh

Użytkownik
BUF@ATL Buffalo ML 2.04 [Pinnacle] 4-1 ✅
Dzisiaj stawiam na przelamanie Buffalo. Szable po udanym meczu rozpoczecia (2-1 w Ottawie) przegraly 5 meczow z rzedu, z czego ostatnie 4 roznica jednego gola. W ostatnim meczu Buffalo doznalo porazki w Chicago, mimo ze przewazalo pod wzgledem strzalow oddanych na bramke (41-21), a wiec mozna powiedziec ze wszystko idzie w dobrym kierunku. Aby wstrzasnac swoimi zawodnikami Trener Sabres Lindy Ruff zorganizowal im &quot;brutal practice of suicide skates&quot; po ostatniej porazce. Podobna praktyke zastosowal po porazce z Columbus trener Mnnesoty i po wczorajszym wyniku z Vancouver widac ze byla to dobra decyzja. Wydaje mi sie ze Szable powinny poradzic sobie dzisiaj z Masonem i tym samym przesunac sie w Eastern Conference wyzej.
edit: pelna dominacja Buffalo przez caly mecz :cool:

9-7-1 [56%] / seria: +1

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Atlanta Trashers - Buffalo Sabres -&gt; Buffalo win (ML 60&#39;)[2.03][Pinnacle] ✅
W całości zgadzam się z przedmówcą OrngCrsh. Buffalo dosyć pechowo przegrywa ostatnio mecz za meczem natomiast Drozdy w jakiś sposób wychodzą obronnie ze starć, które powinni przegrać. Początek sezonu bywa ciężki dla topowych bramkarzy ligi o czym przekonuje się Luongo czy też dziś broniący dla Szabli Ryan Miller. Mam wrażenie że już niedługo obaj pokażą kunszt i dadzą wiele szans swoim zespołom na zdobywanie punktów. Obiecująco zapowiada się kolejny mecz w wykonaniu Roya (BUF), który widać trafił idealnie z dyspozycją na początek rozgrywek.

sekular 47

sekular

Użytkownik
Ja na dzis proponuje, inne rozwiazanie a jest nim over 5.5 Atlanta vs Buffalo 1.90 ⛔⛔⛔( Ladbrokes). Przynam, ze sam chcialem stawiac na Sabres, ale potem przekonalem sam siebie do typu na over 5.5. Mysle, ze pozatym iz Buffalo wygrac wkoncu musza nie ma innych dobrych argumentow do namawiania na Win tej ekipy. Buffalo gra bardzo slabo, slabiutko w ataku a takze i na tylach nie najlepiej. Tam gdzie broni Miller Buffalo ani nie punktuje ani nie strzela, kiedy gra drugi goli, to wrecz na opak. Slabe wyniki ze ekipami ktore byly jak najbardziej w zasiegu Szabel, NJD, Chicago, Montreal ( chyba Montreal najgrozniejszy z tego trojkata ???? ) Atlanta ma ostatnio dobra passe, do tego dochodzi jak na ten team super gra w ataku i zaskakujaco dobrze w bramce mimo abstencji Pavelca! Dzis wracaja do wlasnej hali po dwoch zwyciestwach na Ducks oraz SJS, Ducks to super wynik a SJS w kiepskiej formie napewno dobrze to podziala na psychike gospodarzy...
Drugi typ to VAN x2 1.70✅✅✅ ( Ladbrokes). Jak dla mnie Chicago caly czas slabo, Van nie lepiej, ale przkonuje mnie typ na Van poniewaz Chicago powinno przegrac juz ostatnio z Nutkami, jak to sie nie stalo sam nie wiem do tej pory... W bramkach bez zmian. Defensywa Chicago pozwolila ostatnio na oddanie Blues prawie 40 strzalow! A mysle, ze jesli dzis sytuacja sie powtorzy to Sedinowie pocisna. Wczoraj VAN dostalo niezly lomot, ale ja osobiscie mysle ze dzis bedzie motywacja znacznie lepsza. Do tego dochodzi dobry bilans gier w Chicago no i ostatecznie czas , zeby VAN sobie zremisowalo ;)
pozdrawiam.
EDIT: Juz pominowszy fakt ze stawialem over 5.5 ale jak dla mnie to Mason wyjal krazek z bramki...powinno byc 5-1 ????

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Wczorajsze granie wyszło krytycznie :;/: i ku mojemu zaskoczenie, krytykowana przeze mnie drużyna Hurricanes bez większych problemów przejechała się po SJS.
Wydaje mi się że dziś Carolina polegnie, ale ręki za to uciąć sobie nie dam, jednak mimo wszystko będę mocno kibicował Królom ;)
Główny typ na dziś to over 5.5⛔ w spotkaniu Columbus vs Anaheim. W drużynie gości widać spore ożywienie po nieudanym starcie sezonu, wzmocniona defensywa a także dobra współpraca zwłaszcza w pierwszej linii owocuje coraz lepszą grą. Dziś Kaczki staną przed trudnym zadaniem, jakim na pewno będzie ogranie Kurtek, jednak nie chce mi się wierzyć by byłby to mecz bez wielu bramek zwłaszcza że po obu stronach bramkarze którzy od startu nie spisują się ponad przeciętną.
Jeśli chodzi o Columbus to póki co ich możliwości stoją pod dużym znakiem zapytania ponieważ spotkania w Europie można potraktować z lekkim przymrużeniem oka, zaś kolejne dwa występy to dość bolesna porażka z obrońcami tytułu, a także zwycięstwo na lodowisku Dzikusów. Wydaje mi się że dziś gospodarze będą chcieli godnie rozpocząć sezon we własnej hali i to ich stawiam w roli faworyta ale tylko na papierze :razz:
Kurtki jak do tej pory w żadnym spektaklu bramkowym nie brały udziału i tu też po cichu liczę na to że z Kaczkami będą prowadzili dość otwarte spotkanie które przyniesie nam dużo bramek ;)

maritos 4

maritos

Użytkownik
:hokej: Toronto Maple Leafs - New York Rangers [ Typ: 1 @ kurs: 2,10 ] ⛔
lub handi TOR -1,5 gola po 2,90 @ bwin

Analiza:
Druga potyczka między NYR a TOR, lecz w roli dzisiejszych gospodarzy wystąpi drużyna Meaple Leafs. Ich mecz sprzed tygodnia zakończył się po karnych 4-3 z korzyścią dla Liści. Wynik sugeruje bardzo równą walkę jednak kto oglądał ten mecz wie, że było inaczej. Toronto przez większość czasu miało inicjatywę i bez większych problemów stwarzało sobie sytuacje strzeleckie i gdyby nie dość niespodziewane 2 bramki Boyla to ten mecz wyglądałby zdecydowanie inaczej.
W NYR nie zagra Marian Gaborik oraz Chris Dury - postacie bardzo ważne w zespole i pomimo, że zaplecze strzeleckie NYR jest spore to następują niewygodne zmiany w liniach co przekłada się bezpośrednio na dyspozycję w ataku. Mimo, że Lundqvist robi co może to są widocznie dziury w obronie w które to Leafs wjeżdżało jak w masło. Dziś przewiduję podobny scenariusz z tym, że wątpię aby NYR ponownie udało się tak na farcie wyrównać wynik.

orngcrsh 251

orngcrsh

Użytkownik
2 single na dzisiaj:

WSH@BOS Washington ML 2.03 [Pinnacle] 1-4 ⛔
Typ moglby dziwic po tym co zobaczylismy w poprzednim meczu tych druzyn. Boston wygral w Washingtonie 3-1 i wydaje sie byc naprawde mocny w tym sezonie. Mysle, ze dzisiaj Caps zrewanzuja sie Niedzwiadkom.. Alex Ovechkin nie zdobyl ani punktu w ww. meczu, jako kapitan Capitals bedzie dzisiaj robil wszystko co w swojej mocy, aby pomoc w odniesieniu zwyciestwa. Kolejny argument przemawiajacy za Caps to obsada bramki Bostonu - nie zobaczymy juz swietnie spisujacego sie Thomasa, jego miejsce zajmie Rask, co do ktorego formy nie jestem ostatnio przekonany.
NYR@TOR over 5,5 1.917 [Pinnacle] 2-1 ⛔
Obie druzyny zagraly ostatnio underowe spotkania, jednak patrzac na wszystkie dotychczasowe mecze rozegrane przez te teamy stosunek over do under w przypadku Toronto to 3-2 a NY Rangers 3-1... Dzisiaj Rangersi musza przycisnac Leafs, nie moga sobie pozwolic na 4 porazke z rzedu, postawiloby to ich w klopotliwej sytuacji w Atlantic Division, a wiec przystapia do tego spotkania bardzo zdeterminowani (mam wrazenie, ze podobnie jak wczoraj Buffalo). Gra bedzie szybka i raczej otwarta. Nie bede sie tutaj rozwodzil nad potencjalem ofensywnym Toronto. Dodatkowym argumentem przemawiajacym za overem w tym spotkaniu jest obsada bramek, NYR postawia na rezerwowego Birona a Toronto na Gustavssona. Wg mnie, to oczywiscie slabsi goalies niz Lundqvist i Giguere..

9-9-1 [50%] / seria: -2

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Nashville Predators - Pittsburgh Penguins -&gt; Pittsburgh win (ML 60&#39;)[1.90][Pinnacle] ✅
Mistrzowie sprzed dwóch lat w mistrzowskiej formie ? Nie, jeszcze nie. Na razie zbyt wiele pozostało mankamentów w grze Pingwinów ale i tak jest już nieźle, na dobrej drodze hokeiści Pittsburgha są zwłaszcza jeśli chodzi o ofensywę bo zarówno Małkin jak i Sid dają radę i ciągną ten wózek (13 bramek w trzech ostatnich wygranych grach, średnia ponad 4 na mecz). Dla mnie najlepszym obecnie graczem PIT jest Goligoski, po oddaniu Gonchara to on gra pierwsze skrzypce w defensywie. Co do Nashville to ostatnio dwa razy przegrali i chociaz z Washingtonem jest to do wybaczenia to średnie Calgary trzeba było pocisnąć. To był mecz bramkarzy i wykazał się także Rinne, nikogo innego z Predators bym nie wyróżnił a dziś może się to okazać za mało.

:hokej: Philadelphia Flyers - Anaheim Ducks -&gt; X2 [1.96] ✅
:hokej: Detroit Red Wings - Calgary Flames -&gt; under 1,5 goals in 1T [1.80] ⛔
AKO=3,53 Stawka:5j Bukmacher: Betsafe

Dla mnie kurs na Kaczory to duże value. Wczoraj w trakcie przegranej z Columbusem Anaheim nie zagrało wcale złego spotkania, gdyby wyeliminować parę głupich strat to byłoby wręcz dobrze. Sam jakiś czas temu pisałem że Ducks na wyjazdach będą mieli ciężko, muszą upatrywać swoich szans w ataku i dobrej postawie Hillera bo obrona jeszcze przez jakiś czas będzie dosyć niezgrana. Philadelphia także ma swoje problemy, kontuzja Walkera (za którego wymienili Gagne..) i ciągłe granie Bobrovskim w bramcę (już z PIT dostał lekką lekcje życia). Nie wykluczam że ANA zagrają w swoim zawadiackim stylu i wygrają.
Co do Detroit i Calgary to sprawa prosta, Kipper jest do tego sezonu przygotowany wyśmienicie a jego obrony z ostatniego meczu są w czołówce dotychczasowych save&#39;ów. Nie zawodzi w zespole Detroit, Jimmy Howard (GAA=1.59) a że brakuje kilku ważnych napastników (w tym Franzena) to pierwsza tercja może nie obfitować w bramki. CGY ma ciągłe problemy ze zdobywaniem goli, trwa to od zeszłego sezonu i nie zanosi się żeby przeszło ot tak od ręki. Oby nie dzisiaj

sekular 47

sekular

Użytkownik
Panowie dzis oferta gigantyczna beda zniwa ????
Wiem ze typow &quot;sucharow&quot; wklejac nie wolno, ale ja naprawde tylko pare slow bo nie mam czasu pisac a chcialbym sie podzielic ????

Nashville Predators - Pittsburgh Penguins PIT ML 1.86
✅✅✅ ( Ladbrokes). Mialem przyjemnosc lub i nie ogladac starcie Nash vs Plomienie, mecz byl tak nudny, ze usnalem na siedzaco. Calgary cienizna, ze szok ale Nash jeszcze gorzej. Wolno... nie dokladnie i slabo. Jak dla mnie taki kurs na PIT ML to pomocja!
Boston - WSH Boston ML 1.86✅✅✅ (Ladbrokes). Podobna sytuacje, WSH w ostatnim meczu grali jak nie WSH, cieniutko strasznie, a Boston super w obronie i do tego konsekwetnie w ataku. Swietnie gra defensywa Bostonu na czele z Tim&#39;em. Dzis w bramce Rask wiec ma okazje udowodnic, ze chce i umie bronic, bo w tym sezonie to Tim wygryzie go z bramki ;) W WSH Varlamov... WSH chyba stawiaja na lepszego bramkarza ????
I na koniec...
Toronto vs NYR under 5.5 kurs 1.85✅✅✅ ( Ladbrokes). Jak dla mnie Toronto sie juz wystrzelalo, dzis sadze, ze bedzie bez szalenstw. Do tego dochodzi , beznadziejna postawa w ataku NYR. Brandon cos tam rzezbi ale jak dla mnie sam meczu nie wygra. W bramkach &quot;nowosci&quot; napewno beda chcialy sie pokazac, byc moze wplynie to owocnie na mala liczbe goli....
Jak bedzie przekonamy sie za pare godzin...
pozdrawiam.

orngcrsh 251

orngcrsh

Użytkownik
Widze ze z kolega Sekularem mamy dzisiaj zupelnie odmienne stanowiska co do meczow WSH@BOS i NYR@TOR... a wiec bedzie ciekawie:cool: Szczerze mowiac, dzisiaj oprocz singli ktore podalem gram tez dubla, na ktory skladaja sie te same mecze co w dublu Odisio, ja jednak wybralem typ na Philly i na Detroit... Franzen ma wrocic na mecz z Calgary. Jedyna rzecz, ktora mnie martwi w typie na Wings to statystyka bezposrednich meczow tych teamow z poprzedniego sezonu: zawsze wygrywala druzyna przyjezdna...

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Dziś na bogato aż nie wiadomo za co się złapać.
Osobiście na dziś jestem zwolennikiem zagrania na Tampę która podejmie Wyspiarzy, a także na przełamanie Kojotów których rywalem będą Królowie.
Jeśli chodzi o spotkanie Ligthning vs Islanders to godne uwagi jest to że gospodarze świetnie rozpoczęli obecny sezon i w grach w domu mają bilans 2-0, co więcej w obu spotkaniach rozegranych u siebie zawodnicy Błyskawic aplikowali rywalom po 5 bramek, przy tym również sporo tracili, ale przy zwycięstwach schodzi to na dalszy plan. Spora zdobycz bramkowa wcale nie dziwi ponieważ podobnie jak w poprzednim sezonie, tak i w tym Steven Stamkos zachwyca swoją skutecznością a przecież nie od dawna wiadomo iż Tampa to także St.Louis, Lecavalier i aktualnie Simon Gagne chociaż do byłego Lotnika można mieć trochę zastrzeżeń ponieważ spisuje się przeciętnie. Główny atut TBL to na pewno ofensywa i lekkość zdobywania bramek, do tego wystarczy dołożyć dobry start na własnym lodzie i sytuacja Islanders robi się nieciekawa. Mimo wszystko na przekór wszystkim to chyba właśnie drużyna NYI jest największym zaskoczeniem początku sezonu, ekipa która w pierwszych spotkaniach musiała sobie radzić bez swoich czołowych postaci bez większych problemów ogrywała faworytów. Teraz do gry wrócił Tavares i w ostatnim spotkaniu przeciwko Toronto dał swojej drużynie zwycięstwo, w dobrej formie wydaje się być DiPietro który w końcu więcej czasu spędza na lodzie niż u lekarza. Wszystko ładnie i przyjemnie, jednak nie sądzę by było stać Wyspiarzy na kolejną zuchwałą wygraną, z całym szacunkiem dla nich ale to Tampa ma większy potencjał i siłę rażenia, dlatego też mocno liczę że dziś Błyskawice podtrzymają swą świetną passę.
Kojoty dziś mierzą się z kolejną ekipą która bardzo dobrze weszła w sezon i powoli nabiera rozpędu. Myślę że to najwyższy czas by się odblokować i wygrać ważne spotkanie. Oczywiście cały czas mam na uwadze brak zawieszonego Doan&#39;a, jednak dziś w bramce już na pewno zobaczymy Bryzgalova i to będzie na pewno dużym atutem Phoenix. Klasyczny typ na przełamanie, kontynuuje swoją ostatnią wizje :razz:
Jeszcze krótko chciałbym zahaczyć o Ducks, których wczoraj oglądałem w potyczce z Jackets. Na pewno mecz meczowi nierówny i ten dzisiejszy może być zupełnie inny, jednak to co się rzuca w oczy to na pewno słaba postawa podczas gry w przewadze, bardzo przeciętna skuteczność bo to że Mason wczoraj wybornie bronił to tylko i wyłącznie zasługa graczy Anaheim, a także całkowity brak konsekwencji podczas gry obronnej, defensywa Kaczek zupełnie nie radzi sobie z szybkimi atakami rywali i tak wczoraj dla przykładu padła pierwsza bramka. Może dziś będzie lepiej chociaż bilans wyjazdowych gier jest bezlitosny dla Anaheim.
Tampa Bay 60&#39; ⛔
Phoenix Coyotes ML ✅

maritos 4

maritos

Użytkownik
Główny atut TBL to na pewno ofensywa i lekkość zdobywania bramek
może i mają lekkość zdobywania bramek (skuteczność), ale tylko jak mają sytuację podbramkową a wypracowanie okazji to idzie im jak po grudzie a potencjał o którym mówisz to zamykał w tamtym sezonie tabelę z paroma innymi drużynami. Jak dobrze pewnie pamiętasz w tamtym roku również każdy wierzył w ten potencjał Tampy a jak się skończyło to było widać - przez cały sezon jakieś przebłyski z których nic nie wynikało.
Myślę, że Tampa nie będzie dawała rady stworzyć sobie okazji przy 5on5 i będzie szukać goli w PP gdzie muszę przyznać spisują się rewelacyjnie, jednak NYI od nich w PP daleko nie odbiega.
Ogólnie naprawdę ciężko powiedzieć - 2 nieprzewidywalne drużyny dla mnie. Nie stawiam w tym meczu ale jak już to skłaniałbym się ku Islanders ML✅, gdyż patrząc na to co prezentują drużyny bez dawania &quot;kredytu zaufania&quot; to goście prezentują się lepiej

J 7K

juanroman08

Forum VIP
może i mają lekkość zdobywania bramek (skuteczność), ale tylko jak mają sytuację podbramkową a wypracowanie okazji to idzie im jak po grudzie a potencjał o którym mówisz to zamykał w tamtym sezonie tabelę z paroma innymi drużynami. Jak dobrze pewnie pamiętasz w tamtym roku również każdy wierzył w ten potencjał Tampy a jak się skończyło to było widać - przez cały sezon jakieś przebłyski z których nic nie wynikało.
Myślę, że Tampa nie będzie dawała rady stworzyć sobie okazji przy 5on5 i będzie szukać goli w PP gdzie muszę przyznać spisują się rewelacyjnie, jednak NYI od nich w PP daleko nie odbiega.
Ogólnie naprawdę ciężko powiedzieć - 2 nieprzewidywalne drużyny dla mnie. Nie stawiam w tym meczu ale jak już to skłaniałbym się ku Islanders ML, gdyż patrząc na to co prezentują drużyny bez dawania &quot;kredytu zaufania&quot; to goście prezentują się lepiej
Z całym szacunkiem dla Ciebie Maritos, ale jak możesz pisać że stwarzanie sytuacje idzie im jak po grudzie, gdzie w większość meczy oddawali co najmniej 25 strzałów (z wyjątkiem meczu z Flayers 24), co więcej w trzech z pięciu grubo ponad 30 w okolicach 50 więc ja tu raczej nie widzę zbytnich problemów z wypracowaniem sobie sytuacji do zdobycia bramki. Poza tym to że im nie wyszło w tamtym sezonie wcale nie znaczy że w tym będzie podobnie, nie oni jedyni byli przegranymi zeszłego sezonu, a kwestia potencjału była odnośnie obu ekip a nie całej ligi ;)

Otrzymane punkty reputacji: +1
maritos 4

maritos

Użytkownik
36.2 Strzałów/gre dokładnie, ale strzał to nie jest wypracowana szansa na gola. Strzelać sobie można jak np Toronto w tamtym sezonie (32,6 strzalów/gre) które zajęło 2 miejsce od końca.
Strzałów mają sporo ale wypracowanych sytuacji na strzelenie gola mało i to jest ich problem przynajmniej ja jak ich oglądam to tak widzę. Tak jakoś nie potrafią sobie tego &quot;rozklepać&quot; :p

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Widzisz mi się wydaje że każdy strzał to sytuacja do zdobycia bramki, no ale każdy może mieć inne poglądy na samo pojęcie &quot;sytuacji bramkowej&quot;. Tak czy siak średnia na mecz powyżej 3 bramek także nie jest źle, klepać dzisiaj nie muszą ważne żeby byli skuteczni jak dotychczas ;)
Pozdrówka.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom