>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

NHL - sezon 2010/2011

Status
Zamknięty.
botshek 360

botshek

Użytkownik
NJ@TB Tampa Bay(-0.5) REG 1.87 [Pinnacle]
...Stamkos is not expected to miss playing time but he will probably play at less than full strength... Lightning.com
Stamkos nie będzie w pełni sił, ale nawet bez niego TBL powinni rozjechać NJD.

sekular 47

sekular

Użytkownik
A ja ponownie proponuje WSH vs VAN na under 6... po ostatnich dokonaniach WSH nie sadze zeby dzis zagrali wysmienicie... W bramce Varlamov ktory w meczu z Blyskawicami bez bezapelacyjnie najlepszym zawodnikiem w szeregach Caps... to dzieki niemu stoleczni przegrali tylko 3-0 , w ataku kompletna masakra, Ovca ...w sumie to nie wiem co on robil caly mecz, nie ma szybkosci, nie ma wymiany krazka, nic nie jest jak powinno, a przeciez dzis rywal naprawde duzo bardziej wymagajacy i ze znakomitym bramkarzem. Van ostatnie spotkanie takze kiepsko, juz w meczu z NYI grali slabo w wczoraj pokazali , ze powoli odplywaja. Ruszenie sie z Kanady jak widac im nieposluzylo. Jak dla mnie murowany under 6 1.86 Bet365.
Jesli chodzi o NJD to ja bym bardziej gral x2 lub NJD ML... bo blyskawice solidnie, ale zupelnie bez szybkosci. Taka mala sugestia...

botshek 360

botshek

Użytkownik
VS

Typ: Tampa over 3 OT Included
Kurs: 1,97
Pinnacle
Tips to win:
- To będzie słodka zemsta za ostatnią porażkę, Broda w bramce w aktualnej formie gwarantuje kilka bramek + osłabiona obrona NJD= Over 3 Tampa. Jeśli nie będzie jakiejś katastrofy, a takiej chyba nikt nie przewiduje to kilka bramek strzelonych Diabłom nie powinno stanowić problemu dla zawsze ofensywnie grającej drużyny Błyskawic.​

dats13 74

dats13

Użytkownik
Los Angeles Kings - Edmonton Oilers Over 5.5 @ 1.96 Pinnacle
Kings gra słabo ostatni czas, a najwięcej problemów mają z obroną. Słaba postawa defensorów i samego Quicka przynosi porażki. Edmonton wygrało z San Jose, a do tego zwycięstwa na pewno przyczyniła się defensywa Rekinów oraz ich skuteczność w ataku 43 sog i tylko 2 gole po PP. Czy tak łatwo pójdzie im z Kings? Mogą na to liczyć, nie stoją na przegranej pozycji, ponieważ Nafciarze mają groźną ofensywę, która co prawdę często ma słabsze dni, ale bywają również i te dobre. Gorzej jest z obroną Oilers i na pewno będą spore problemy z zatrzymaniem składnej ofensywy Kings. W bramce LAK wystąpi Bernier co jakoś zawsze wpływa negatywnie na Królów. Los Angeles mają bardzo duży potencjał, który jak jest w formie to zjada takie ekipy ja Oilers na śniadanie.
San Jose Sharks - St.Louis Blues 1 @ 2.10 Betsafe
Jak widać typ na przełamanie Sharks, którzy polecieli sporo w dół w tabli konferencji, mają 47 pkt i mają dwa mecze więcej niż np. Kings i właśnie Blues. San Jose wielka ofensywa i wielka klapa w obronie. Rekiny oddają najwięcej strzałów na bramkę rywali bo średnio 34.00 do tego dochodzi dobry Power Play. Blues nic wielkiego nie gra, upiekło im się Los Angeles, ale w HP Pavilion będzie o wiele trudniej. Kibice na pewno wywrą ogromną presje na swoich graczy, którzy przegrali już 7 spotkań. Nutki mają problemy w defensywie, atak osłabiony kontuzjami oj trudno będzie walczyć z San Jose.
Phoenix Coyotes - Anaheim Ducks Over 5.5 @ 2.17 Pinancle

Ważny pojedynek w Pacific Division, Anaheim gra bez uderzonego krążkiem Getzlaf&#39;a i jakoś im idzie. Kojoty prezentują się dobrze jak na ich możliwości kadrowe, lecz kontuzji dostał obrońca Ed Jovanvoski bardzo ważny zawodnik dla ekipy. Ofensywa Kojotów wygląda ubogo, ale poczyna sobie całkiem nieźle i mogą dziś zakręcić przeciętną defensywą Kaczek. Ducks jak na razie nie tracą zbytnio na kontuzji Getzlaf&#39;a, ponieważ świetnie zastępuje go Bobby Ryan. Wrócił Lupul do tego jest wsparcie od Visnovskiego i będącego w kapitalnej formie Lydmana. Mecz zapowiada się na prawdę dobrze i trudno wskazać kto wygra, ponieważ obie ekipy prezentują się dobrze.

Otrzymane punkty reputacji: +5
odi 2,3K

odi

Forum VIP
Nashville Predators - Chicago Blackhawks -&gt; Chicago win (ML 60&#39;) [1.85][Pinnacle] =&gt; ZWROT
Kurs mocno przeszacowany, widząc taką okazję nie mogłem się powstrzymać i przejść obojętnie obok typu na aktualnych mistrzów. Czarne Jastrzębie zdecydowanie poprawiły się w stosunku do miesiąca ubiegłego, wpływ na to ma oczywiście powrót do składu największych gwiazd zespołu (Hossa,Toews,Kane) bo z nimi Chicago jest wciąż bardzo zbliżoną potencjalnie drużyną do tej która w tamtym roku nie dała wielkich szans reszcie stawki. Do tej trójcy udanymi występami w ostatnich tygodniach dołączyli Sharp i bramkarz Corey Crawford czyniąc ponownie z Blackhawks team bardzo niewygodny i nieobliczalny w każdej minucie meczu. Nashville z lekką dozą szczęścia także zdobyli sporo punktów w styczniu, ale już ostatnio nosa utarły im Pantery. Liczne kontuzje linii ataku w końcu wpłynął na Drapieżników a typ na czas regulaminowy podaje tylko i wyłącznie z powodu Pekka Rinne, który jak dobrze wiadomo potrafi jako jedyny z kadry Predators stawić zaciekły opór wszystkim i wszystkiemu.
Florida Patnhers - New Jersey Devils -&gt; over 5 goals [1.83] =&gt; ZWROT
San Jose Sharks - St. Louis Blues -&gt; San Jose win (ML OT) [1.66] ✅
AKO = 3.03 Stawka = 5j Buk = Pinnacle

Linia w meczu Panter i Diabłów ustawiona na 5 wydaje się być korzystna przy proponowanym kursie. Uwagę zwracam przede wszystkim na odblokowanie się ataku Devils, którzy w ostatnich dwóch meczach zdobyli 11 goli ! (tracąc pięć). Kowalczuk dostaje w końcu porządne wsparcie od Rolstona i Elliasa - szkoda że nie ma wciąż Parise bo jak wróci może być naprawdę ciekawe ... sumując - nie popadam w huraoptymizm i nie twierdze że New Jersey zacznie wygrywać seriami, ale są pewne pozytywy w postaci strzelanych bramek i należy na tym skorzystać. Zwlaszcza że w obu bramkach dziś wystąpią bramkarze rezerwowi Clemenssen i Hedberg. Bzdur jakie czasem padają w tym temacie na temat Brodeura szkoda mi nawet komentować, każdy zainteresowany może otworzyć staty na nhl.com i zobaczyć że Martin oczywiście do czołówki w tym roku nie należy ale żeby być jakimś szczególnym patałachem to jest &quot;oczywista nieprawda&quot;.
Co do Rekinów mam podobne zdanie co Dats13, z tym że troszke inaczej patrzę na ten &quot;dziwny&quot; atak Sharks. Dobrze jeżdżą wszystko robione na fajnej szybkości i dużo kombinacji ale co z tego jak krążka do bramki nie wpychają ? Mam dziwne wrażenie że brakuje w tym zespole typowego killera, kogoś kto wpadnie narobi zamieszania wśród obrońców przeciwnika (łokciami, agresją - czymkolwiek) i wpakuje siebie w raz z krążkiem do bramki. Czasem myślę że San Jose jest za miękkie, wszystko chcą robić zbyt pięknie i koronkowo ... Nie zmienia to faktu że na Nutkach mogą się skutecznie odblokować bo nic szczególnego ostatnio ekipa z St. Louis nie gra. Moim zdaniem taki zimny prysznic jaki dostają/dostawali zawodnicy z Kalifornii zrobi im bardzo dobrze, czas na wywalczenie play off jeszcze jest więc nie ma co panikować a seria porażek powinna udowodnić gwiazdom Rekinów że przede wszystkim liczą się gole i obrona - bo tutaj za styl punktów nikt nie przyznaje.
/ Odi - Dziwnie to wyszło ale mam mini plusa po tej nocy ???? lepsze to niż mini minus.

witek-k 326

witek-k

Forum VIP
San Jose Sharks- St Louis Blues
Typ: X2
Kurs: 1,75( centrebet)
Rekiny od 6 spotkan pozostaja bez zwyciestwa. Po ostatnim spotkaniu, przegranym na wlasnej tafli z Edmonton 2-5, trener San Jose, Todd McLellan nie kryl swojego rozczarowania i frustracji gra swojej druzyny. Stwierdzil, ze kilku zawodnikow zasluguje na to, aby poogladac pare spotkan San Jose zamiast w nich grac. Na pewno mial na mysli graczy pierwszego skladu. Jakich? Nazwisk oczywiscie nie podal.
Byc moze w meczu z Blues trener Sharks bedzie mogl skorzystac z uslug Logana Couture( 44 19/9), ktory ma szanse wystapic po kontuzji kolana.
McLellan zdaje sobie sprawe jak wazny jest to zawodnik, jednak zastrzegl, ze jesli Couture nie bedzie w pelni gotowy do gry, nie zamierza ryzykowac jego zdrowia.
Ponadto znak zapytania stoi na wystepie Ryana Clowe( 45 12/25), ktory nabawil sie kontuzji podczas ostatniego meczu przeciwko Edmonton.
Ciagle niedostepny jest inny wazny gracz Sharks, Torrey Mitchel( 39 4/4).
Co do St Louis, 9. druzyna konferencji, slabo radzaca sobie na wyjazdach.
Jednak ich ostatnie 4 mecze wyjazdowe to:
  1. zwyciestwo 3-1 z LA Kongs
  2. porazka 4-7 z Anaheim
  3. remis 5-5( 5-6 po karnych) z Toronto
  4. zwyciestwo 4-2 z Atlanta

Poprzednie, bezposrednie spotkania obu ekip w San Jose to 3 remisy i zwyciestwo Sharks:
  1. 07.01.2010 San Jose- St Louis 2-1 PD
  2. 04.12.2009 San Jose- St Louis 2-3 PK
  3. 14.12.2008 San Jose- St Louis 5-4
  4. 07.11.2008 San Jose- St Louis 5-4 PK

Seria bez wygranej Sharks moze w koncu zostac przerwana, nie watpie, jednak sadze, ze przyjezdni postawia trudne warunki i powalcza o dobry rezultat.

botshek 360

botshek

Użytkownik

CALGARY FLAMES TORONTO MAPLE LEAFS
19-20-5 January 15, 7:00 PM | Air Canada Centre 18-21-4

Typ: Leafs -0,5 Regulation Time
Kurs: 2,27⛔⛔⛔
Pinnacle

Tips to win:

TOR po bardzo udanym road tripie wraca do domu. Jak na poczatek przeciwnik nie jest wymagający, a w aktualnej dyspozycji Leafs nie powinien przysparzać kłopotów. Tor przegrało ostatni mecz w Phoenix, ale widać było juz zmęczenie kilkoma meczami wyjazdowymi. CGY wczoraj wygrało w OTT, ale to żaden wielki wyczyn przy aktualnej ich formie. Do bramki Leafs wraca dziś JSG, który musi udowodnić, że nadal jest nr 1 bo w kolejce jest młody Reimer, którego w przyszłości zarząd Leafs nie może przeoczyć. Po drugiej stronie Miikka Kiprusoff (G) 0-0-1, 5.33, .771 in last 2 GPI, który będzie miał wiele problemów z szybkimi i bramkostrzelnymi Kesselem oraz Grabovskim.​

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Montreal Canadiens vs New York Rangers
under 5.0 (2.16 Pinnacle)
ZWROT

Spotkanie w Montrealu na pewno będzie bardzo zbliżone do tego które, we wtorek było rozgrywane na lodowisku Strażników. W tedy górą byli goście 1:2, a całe widowisko w dużej mierze skupiało się na świetnej postawie obu bramkarzy, w tym wypadku byli to Auld i Henrik. Dziś mamy drobną zmianę ponieważ w bramce MTL wystąpi Price i jestem zdania że na pewno poziomu nie obniży. Jeśli chodzi o samego Lunqvista to trzeba wspomnieć o jego świetnej dyspozycji ostatnimi dniami, SO w potyczce z Vancouver, a poza tym kilka bardzo dobrych występów jak choćby ten z Montrealem. Jak wiadomo również same drużyny nie należą do mocno ofensywnych i dlatego w ich wynikach często przewija się mała ilość bramek, dlatego też nie sądzę by dziś miało być inaczej.

San Jose Sharks vs St.Louis Blues
San Jose Sharks (-0,5) 2.06 Pinnacle
✅

Pójdę trochę za dzisiejszym trendem i również zaproponuje Rekiny w regulaminowym czasie gry. Dużo już zostało napisane, jednak trzeba znaleźć jakieś pozytywy i dla mnie na pewno takim jest powrót do gry Pavelskiego, który w spotkaniu z Edmonton był jednym z najaktywniejszych zawodników. Co więcej dziś do gry przewidywany jest najlepszy strzelec Sharks czyli Logan Cuture.
Nutki na pewno czują pismo nosem i będą chciały wykorzystać kryzys SJS, jednak biorąc pod uwagę ich grę to sam mocno bym się zastanowił nad ich formą, to że wygrali z Kings to kwestia tego że spotkała się drużyna słaba z jeszcze słabszą i w miarę dobry dzień miał Halak. Dziś sytuacja jest zbliżona, jednak gospodarze bardzo potrzebują tego zwycięstwa i tak prawdę mówiąc to dziś większość spraw układa się na plus dla Sharks i tylko dopełni szczęścia brakuje pewnego zwycięstwa.

Los Angeles Kings vs Edmonton Oilers
over 5.5 (1.96 Pinnacle)
✅

Na koniec, moja ulubiona drużyna ostatnimi czasy czyli Królowie z LA. Pierwsza świetna wiadomość to Bernier w bramce, tak jak pisałem do spółki z Quickiem ostatnio tworzyli &quot;mieszankę wybuchową&quot; szczerze powiedziawszy nie dziwię się coachowi LA że co mecz zmienia bramkę, jednak oczekiwanie na ten jeden wspaniały mecz może okazać się dość żmudne. W sumie to nie zmieniło się wiele nadal dużo mankamentów w obronie LA, ale dziś rywal również nie należy do drużyn które za wszelką cenę starają się nie stracić, wręcz przeciwnie Oilers nastawieni całkowicie na atak i na pewno swoje dziś strzelą, w dobrej dyspozycji numero uno draftu czyli Hall, można powiedzieć że ostatnio miał wielki wkład w rozbicie Rekinów. W bramce Edmonton po raz kolejny Dubnyk, który również mocno przyczynił się do ostatniej wygranej, jednak w jego przypadku nie liczyłbym na powtarzalność dlatego też spodziewam się solidnej dawki bramek, coś na wzór spotkania Kings vs Blue Jackets ;)

sekular 47

sekular

Użytkownik
Ja na dzis zaproponowalbym Carolina ML. Tampa jak grala ostatnio bardzo powoli zupelnie bez &quot;jaj&quot;, tak pokazala wczoraj w meczu z NJD, ze graja nadal. Dzis zagraja w hali Huraganow. Powiem szczerze, ze nie podoba mi sie gra Caroliny... Moze nie tyle nie podoba co jest bardzo chaotyczna, bardzo fajnie graja dla publiki, ale mniej dla oka. Jednak co by nie mowic w tym szalenstwie jest sposob. Carolina jak szalala w ofensywie tak szaleje nadal, a do tego dojdzie jeszcze wsparcie publicznosci. Jesli gospodarze zagraja na dobrym poziomie, to Tampa nie bedzie miec z nimi szans, przemieszczajac sie w takim zolwim tempie po tafli. Carolina gra ladnie rowno, kazda linia... mozna takze pomyslec dla odwaznych o handi, jednak dla mnie Huragany ML.
Druga sprawa to Calgary ML. Typowalbym tutaj &quot;gosci&quot; ze wzgledu na fakt, iz tym zawodnikiem ktory do tej pory ciagnal zespol lisci do boju byl bezapelacyjnie Grabovski... Jednak od ostatnich spotkan , troszke zgasl i jak widac znaczaco przelozylo sie to na wyniki druzyny. DTD dla Verstega plus obnizone loty Grabovskiego bardziej daja szanse na WIN ekipie plomieni. Goscie sa ostatnio na fali wznoszacej, calkiem dobrze radza sobie nie tylko pierwsza linia ale takze i druga oraz trzecia. Ciekawia mnie wystepy obu goli... wydaje sie, ze obsada bramki w obu ekipach wyglada solidnie, zastanawialem sie jeszcze na under&#39;em 5.5 ale ostatecznie ze wzgledu na derby kanady proponuje Calgary ML...
pozdrawiam.

Otrzymane punkty reputacji: +5
J 7K

juanroman08

Forum VIP
Druga sprawa to Calgary ML. Typowalbym tutaj &quot;gosci&quot; ze wzgledu na fakt, iz tym zawodnikiem ktory do tej pory ciagnal zespol lisci do boju byl bezapelacyjnie Grabovski... Jednak od ostatnich spotkan , troszke zgasl i jak widac znaczaco przelozylo sie to na wyniki druzyny. DTD dla Verstega plus obnizone loty Grabovskiego bardziej daja szanse na WIN ekipie plomieni. Goscie sa ostatnio na fali wznoszacej, calkiem dobrze radza sobie nie tylko pierwsza linia ale takze i druga oraz trzecia. Ciekawia mnie wystepy obu goli... wydaje sie, ze obsada bramki w obu ekipach wyglada solidnie, zastanawialem sie jeszcze na under&#39;em 5.5 ale ostatecznie ze wzgledu na derby kanady proponuje Calgary ML...

pozdrawiam.
Warto jeszcze dodać powrót do bramki JSG (Toronto) i według mnie ten fakt również nie wpłynie zbyt korzystnie na drużynę Leafs. Ja trochę się nie zgodzę że to Grabovski był głównym kreatorem ostatnich sukcesów, oczywiście nie umniejszam jego zasług jednak jak na moje to ostatnie wyniki Toronto to wielka zasługa Reimer&#39;a który świetnie spisywał się w bramce. Większość fanów Toronto wypowiadała się w superlatywach o tym młodym bramkarzu, a on swoją grą udowodnił że może w znacznym stopniu pomóc drużynie. Nie mniej jednak podobnie jak Seku uważam że Toronto może nie podołać Płomieniom, ogólnie dość trudny mecz do wskazania zwycięzcy.

dats13 74

dats13

Użytkownik
Washington Capitals - Ottawa Senators Over 5,5 @ 1.99 Pinnacle
Caps przegrali trzy ostatnie mecze w których zagrali po prostu źle. Ottawa praktycznie może już uznać sezon za stracony, ponieważ awans do playoffs to nie osiągalna dla nich sprawa. Tą pozycje zawdzięczają w dużej mierze ich słabej grze defensywnej. Gonchar zawiódł, Kuba również, tragiczni golie, jedyny jasny punkt Karlsson. Ostatni czas trochę formy załapała ofensywa Sens. Mecze z Islanders i Flames zagrali przyzwoicie i przeważali w spotkaniu. Capitals również mają zdecydowanie mocniejszy napad niż obronę. Stołeczni w dwóch ostatnich starciach zdołali strzelić tylko 2 bramki, zatrzymał ich Roloson, a Vancouver było po za ich zasięgiem. Ottawa to już inna bajka, na pewno Caps będzie się grało łatwiej, a pokonać kilka razy Elliotta to powinna być tylko formalność. Caps grają słabiej, ale takie mecze jak z Ottawą powinni wykorzystać i rozruszać swoją przygaszoną ofensywę.
Chicago Blackhawks - Nashville Predators Over 5,5 @ 2,28 Pinnacle

Chicago przegrało ostatnio z Nashville po karnych, ale mecz raczej dyktowali Jastrzębie. Forma Blackhawks zwyżkuje, a teraz grają Drapieżnikami przy Madison gdzie zawsze grają niezwykle ofensywnie i na najważniejsze wygrywają, osiem meczy w United Center i 7 zwycięstw. Do gry wrócili już na dobre liderzy Hossa, Kane, Toews, formę załapał Dave Bolland, który tak dobrze grał w playoffs. Ofensywa Chicago jest w miarę stabilna 3.06 goals per game, najlepszy PP w lidze gorzej jest z defensywą z którą Jastrzębie mają problemy i często to co wypracuje przód traci tył. W bramce na dziś Marty Turco, który broni bardzo nie pewnie i zostanie chyba na dobre już backupem. Nashville wielkich indywidualności w ataku nie, ale zdobywają staranie punkty. DO składu wraca martin Erat, ważny napastnik dla Preds. Chicago na własnym lodzie potrafi grać cudowanie i może posypać się kilka ładnych bramek, zobaczymy co pokaże Rinne.

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Chicago Blackhawks vs Nashville Predators
Chicago Blackhawks (-0,5) 1.96 Pinnacle
✅

Wczorajsza porażka w Nashville na pewno podrażniła zawodników Chicago, tym bardziej iż było to naprawdę dobre spotkanie ze strony Jastrzębi, przeszkodą okazał się Rinne który obronił 31 strzałów. Dziś w bramce Predatorów zobaczymy Lindback&#39;a więc teoretycznie zadanie może być ułatwione. Piszę teoretycznie ponieważ młody Szwed przeplata świetne występy z całkowicie nieudanymi i w tej kwestii ciężko stwierdzić jak się dziś spisze. Nashville jest bardzo niewygodnym rywalem i już zdążyli nas przyzwyczaić do swojego zachowawczego stylu gry, który opiera się głównie na dobrej defensywie, która pozwala na przechodzenie do skutecznych kontr.
Jastrzębie od powrotu swych najlepszych zawodników wygrali ostatnie trzy na trzy spotkania rozgrywane u siebie, co więcej każde ze zwycięstw było okraszone sporą ilością bramek. Myślę że taki dwumecz z Predators będzie dobrym wyznacznikiem obecnej formy Chicago, widać już przebłyski bardzo dobrej gry lecz mimo wszystko brakuje czasami kropki nad i. Dzisiejsze spotkanie w mojej ocenie na pewno nie będzie się zbytnio różniło od wczorajszego, zapewne Blackhawks będą atakować i w wielu fragmentach zdecydowanie zdominują gości, mam nadzieje że podtrzymają swą dobrą passę zwycięstw w regulaminowym czasie gry.

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Chicago Blackhawks - Nashville Predators -&gt; Chicago win (ML 60&#39;)[1.54][Pinnacle] ✅
Stawka = 20j
Rewanż za mecz wczorajszy, dobrze wczoraj przewidziałem że tym który może stanąć na drodzę Jastrzębi będzie Pekka Rinne (całe szczęście przysługiwał mi w takim wypadku zwrot). Fin uwielbiający atmosferę rzutów karnych i grę z nożem na gardle wydarł wczoraj zwycięstwo ekipie z Chicago. Dziś nie będzie miał ku temu okazji bo szansę dostaje Lindback. I to jak dla mnie wystarczy jako dominujący argument ku mocnemu postawieniu na Chicago w dniu dzisiejszym. Reszta argumentów pozostaje ta sama co wczoraj więcej odsyłam do postu powyżej. Na wszelki wypadek gdyby Drapieżnicy znów jakimś niesamowitym zrywem w końcówce doprowadzili do remisu w regulaminowym czasie typ jest na czas 60 minut.

orngcrsh 251

orngcrsh

Użytkownik
PHI@NYR Philly ML 1.855 [Pinnacle] 3-2 ✅

Rangersi grali wczoraj w Montrealu i dali sie zdominowac Kanadyjczykom.. Phila w swoim ostatnim meczu pokazala sie ze swietnej strony w Atlancie, rozniesli rywali w 3 tercji wygrywajac spotkanie 5-2. Jak do tej pory Pomaranczowi swietnie radza sobie na trwajacej juz 8 meczow trasie wyjazdowej (z chwila odpoczynku u siebie z NJD), wygrali 5 z nich. Rangersi nadal borykaja sie z kontuzjami czolowych zawodnikow ofensywnych (Callahan, Christiansen, Prospal), prawdopodobnie na caly sezon ze skladu wypadl Frolov. Wplywa to na problemy Nowojorczykow w ataku - w ostatnich 8 spotkaniach strzelili zaledwie 12 goli. Brak skutecznosci moze sprawic, ze Rags beda mieli dzisiaj duzo problemow z naszpikowana utalentowanymi zawodnikami Philadelphia.
edit: Zapomnialem napisac, ze Flyers ograli w tym sezonie Rangersow juz dwukrotnie po 4-1.

odi 2,3K

odi

Forum VIP
New York Islanders - New Jersey Devils -&gt; New Jersey win (ML OT) [2.01][Pinnacle] ✅
Diabły staną dziś przed doskonałą okazją na zdobycie kolejnych punktów i co ważniejsze zmniejszenie dystansu do osiągnięcia pierwszego celu - nie byciu czerwoną latarnią ligi. Wyspiarze to najbardziej osłabiona przez kontuzje drużyna ligi (ostatnio w Detroit równie nieciekawie ale oni mają o dużo wiekszą głębie kadrową). W Devils ten problem też występuje w mniejszym lub większym stopniu przez ten sezon, ale sprawa zaczyna się chyba normować. Widać już pracę nowego-starego trenera Lemaire&#39;a - powoli odblokowuje się atak Diabelskich. Analizując ostatnią formę obu ekip trzeba przyznać wyższość dzisiejszym gościom, podobnie jest patrząc na obsadę bramkarską. Martin w ostatnich meczach prezentuje się solidnie, kolejny raz wyśmieje teksty o nazywaniu go sitem. U Wyspiarzy wsytąpi żółtodziub Poulin, który po sensacyjnym debiucie już raz lekko zawiódł i jak podejrzewam będzie co raz gorzej. Mecz za godzinkę, później może pojawią się kolejne typy.

Away goals +1,5 win [1.96] [Pinnacle]
⛔

Handicap dodatni na to że goście strzelą więcej bramek niż gospodarze w dzisiejszej kolejce, jak dla mnie sprawa korzystna. Przeglądając całościowo dzisiejsze mecze, większość wygranych widzę po stronie przyjezdnych. Wspomniane Diabły, ostro mieszająca ostatnio Carolina czy też odradzające się chyba Rekiny powinny osiągnąć zwycięstwo. Podobnie jeśli chodzi o Atlante, która zmierzy się z Panterami osłabionymi brakiem kapitana w obronie (co w ich przypadku jest kontuzją kluczową bo zbyt wielu dobrych obrońców to oni nie mają). Wyrównane spotkania powinniśmy obejrzeć w Montrealu (z Calgary) i Dallas (z Los Angeles) ale handi +1,5 powinno dać spokojną wygraną w tym zakładzie.

orngcrsh 251

orngcrsh

Użytkownik
CAR@BOS Carolina ML 2.39 [Pinnacle] 0-7 ????
Mecz juz o 19 wiec bede sie streszczal.. Canes graja ladny dla oka ofensywny hokej i co najwazniejsze ich gra jest nie tylko efektowna, ale tez efektywna.. W ciagu ostatnich 10 meczow przegrali w regulaminowym czasie gry tylko raz - w Buffalo. Podopieczni Paula Maurice&#39;a maja dzisiaj szanse wskoczyc na 8. miejsce na Wschodzie, ktore jest premiowane udzialem w Stanley Cup Playoffs. Szczerze mowiac, przed rozpoczeciem sezonu do wyjscia z Southeast Division typowalem oprocz Washingtonu wlasnie Caroline i Tampe (a nie przereklamowana wg mnie Atlante) i bede sie tego trzymal. Canes dysponuja utalentowanymi zawodnikami ofensywnymi (Staal, Skinner, Larose, Jokinen, Samsonov), przyzwoita obrona i bedacym w rewelacyjnej formie bramkarzem. Wg mnie maja dzisiaj szanse ostro namieszac w Bostonie. Faworyzowani przez bukmacherow Bruins grali przedwczoraj ciezki mecz przeciwko Pittsburgh Penguins. Ucierpieli w nim Savard i mlody Kampfer. Dodatkowo nadal kontuzjowany jest Milan Lucic..

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Można jasno stwierdzić że najlepsze typy już były do wzięcia :razz: a na nockę pozostał nam dość ciężki wybór.

Dallas Stars vs Los Angeles Kings
over 5.5 (2.15 Pinnacle)
⛔

Bardzo ciężko wskazać w tym spotkaniu zwycięzcę, oczywiście mam na uwadze to co się działo w ostatnich dniach w obu zespołach, a także fakt iż spotkanie rozgrywane jest w Dallas. Dlatego też zaproponuję opcję alternatywną czyli powyżej/poniżej, kurs dziwnie wysoki i szczerze powiedziawszy trochę nie rozumiem dlaczego bukmacherzy tak wywindowali kurs na tą opcję. Tym lepiej dla mnie/nas, otóż sprawa jest dość prosta, Gwiazdy w ostatnich spotkaniach pokazują że forma która nie tak dawno im towarzyszyła znowu powróciła i zbiera swoje plony, ciekawą sprawą jest świetna rotacja Dallas, tym razem w głównych rolach nie występują Richards czy też Ericsson, ale np. Trevor Daley i Jamie Benn. Dzięki takiej opcji Dallas może cieszyć się z pierwszego miejsca w Pacific Division.
Z drugiej strony natomiast jedna z najbardziej dziurawych defensyw w ostatnich dniach rozgrywek, na dodatek dwóch bramkarzy którzy swoją formą zachwycali jedynie drużyny przeciwne. Jednak Kings to nie tylko same błędy i mankamenty, na pochwałę zasługują formacje ofensywne które w każdym ze spotkań robiły co mogły. Powrót Sturma okazał się tu dużym wzmocnieniem, cały czas na dobrym poziomie funkcjonuje dwójka Stoll, Williams, także myślę że możemy się dziś spodziewać bardzo ciekawego spotkania. Jedynym minusem może być fakt że na ostatnich 10 pojedynków tylko trzykrotnie padał wynik powyżej 5.5 bramki, więc to chyba główny argument za tym że buki dziś wystawiają taki kurs. Na dodatek jeszcze dopiszę że Dallas idąc od marca 2009 nie zdołało u siebie pokonać Kings, od tamtej pory rozegrali cztery spotkania i w każdym z nich Królowie byli górą.

botshek 360

botshek

Użytkownik

CALGARY FLAMES MONTREAL CANADIENS
20-20-5 January 17, 7:30 PM | Bell Centre 25-17-3

Typ: Canes -0,5 Regulation Time
Kurs 2,12⛔⛔⛔
Pinnacle

Tips to win:

- Flames grają dziś już trzeci mecz wyjazdowy w przeciągu czterech dni. Ostatnie spotkanie z Leafs kosztowało ich bardzo dużo sił, mecz był zacięty i wyrównany, a Płomienie wygrały w loterii SO. Dziś przyjdzie się zmierzyć z dobrze dysponowaną drużyną Habs. Canes ostatnie 5 spotkań rozegrali z przeciwnikami z wysokiej półki: PIT, BOS, NYR i były to bardzo dobre spotkania w ich wykonaniu, przegrali zaledwie jedno z PIT, ale był to jedyny pojedynek d2d. Zmęczenie Płomieni zaczyna pomału wychodzić pod znakiem zapytania stoi dzisiejszy występ obrońcy Regehra. Canadiens to typowa drużyna własnego lodu, która należy do czołówki ligi pod względem zdobytych punktów na własnym terenie. Dzisiejszy pojedynek z kończącymi ROAD TRIP Flames powinien zakończyć się kolejną dwupunktową zdobyczą Habs.​

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom