>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NHL - sezon 2010/2011

Status
Zamknięty.
sekular 47

sekular

Użytkownik
Ja sie osobiscie zastanawiam nad under 6 w meczu TB vs WSH. W obu bramkach znakomici goli... Rolson w meczu z Ottawa pokazal sie naprawde z dobrej strony, widac, ze zmiana barw zadzialala dosc motywujaco...z drugiej strony mamy Varlamova ktory takze w formie naprawde przyzwoitej. Zastanawiam sie co powoduje a raczej gdzie jest haczyk, ze buki daja linie 6?! Moze dlatego, ze oba teamy naszpikowane znakomitosciami... jednakze, przeciwko Caps przemawia pryzmat wczorajszego starcia z Panterami, gdzie zaprezentowali sie jak dla mnie slabiutko. Duzo kar, slaba praca na bandach, slabo w ataku. W 1t jak Pantery siadly na rywala to WSH nie oddalo przez 10 minut ani jednnego strzalu na bramke Vokuna...a to wlasnie jego forma a raczej jej brak pozwolil wyrownac stolecznym... na dla mnie ciekawie to wyglada... sam myslalem o Caps ale bardziej sklaniam sie na under 6...

botshek 360

botshek

Użytkownik

PITTSBURGH PENGUINS MONTREAL CANADIENS
26-14-4 January 12, 7:30 PM | Bell Centre 24-16-3

TYP: Canadiens -0,5 OT Included
Kurs: 1,88⛔⛔⛔
Pinnacle

Tips to win:

- Jest kilka zasadniczych powodów dla, których postanowiłem zagrać dziś kolejny raz na Habs. Kanadyjczycy mądrze zaprezentowali się we wczorajszym pojedynku bądź co bądź z dobrze grającymi na własnym terenie Rangersami i wygrali 2:1. Znakomicie zagrała linia obrony, która popełniła jeden błąd (bramka NYR). Widać, że Wisniewski wyrasta na króla niebieskiej linii i jest niezwykle groźny gdy operuje na jej wysokości. Dyspozycja obrony Habs jest jednym z powodów, które przesądziły iż zagram na Canadiens. Jako przeciwników będą dziś mieli Pingwiny bez jednego gracza, ale to właśnie nieobecność Sid&#39;a Kida jest przyczyną niemocy ofensywnej, bo tak wypada nazwać ostatnie poczynania Pens bez Crosbyego. Sid to około 25% wszystkich strzelonych bramek Pens. Trzy spotkania bez niego i Pingwiny strzelają zaledwie 3 bramki, wykorzystują tylko jedno na dwanaście PP co raczej w ich przypadku jest wynikiem marnym. W bramkach dziś Carey Price (G) 2-0-0, 1.41, .951 in last 2 GPI (Bruins i Pens) czyli znakomite statystyki z tak znakomitymi przeciwnikami oraz Fleury (G) 0-1-0, 3.05, .889 in one game vs MTL this season. Habs bez Cammalleriego, ale już udowodnili, że bez niego sobie poradzą w przeciwieństwie do Pens bez Sida.​

dats13 74

dats13

Użytkownik
San Jose Sharks - Edmonton Oilers Over 5.5 @ 1.95 Bwin
Rekiny przegrały 5 spotkań z rzędu to klęska jak na taki zespół, a dodając do tego, że 4 spotkania były w Dolinie Krzemowej to pogłębia jeszcze bardziej sprawę. Edmonton jeszcze w gorszej sytuacji bo na 10 starć zdołali wygrać tylko 1 z Islanders, spodziewałem się więcej po tej ekipie w tym sezonie. Nafciarze to ekipa najwięcej tracąca bramek w całej lidze z średnią prawie 3.30. Do tego dochodzi również kontuzja kluczowego obrońcy Ryana Whitneya co ułatwi życie ofensywne Rekinom Kalifornijczycy powinni wykorzystać swoją siłę w grze w przewadze bo Edki to również najgorsza ekipa pod względem gry w osłabieniu. San Jose raczej do takeigo poziomu się nie poniży aby zanotować 6 porażkę z rzędu i to z Edmonton w HP. Gwiazdy Sharks w końcu muszą wziąć się w garść i zdecydowanie poprawić skuteczność. Obrona SJS spisuję się bardzo mizernie co w dużej mierze odpowiada z serię porażek. Do tego dosyć słaba postawa dwóch golie, na mecz z Edmonton wystąpi Niemi, który może się poszczycić domowym GAA 2.81, co na standard w NHL jest po prostu słabo. W bramce Oilers Khabibulin GAA 3.47 mówi samo za siebie. San Jose musi przerwać ciąg porażek i Nafciarze są najlepszym zespołem do tego, ponieważ mają tragiczną obronę, ale Młode Wilki z ataku mogą również zaskoczyć Rekiny.
Los Angeles Kings - St.Louis Blues Over 5,5 @ 2,20 Pinnacle
Kings w tym sezonie wygrywają seriami i jak widać przegrywają tak też. Królowie mają bardzo duży potencjał ofensywny, ale coś ostatnio mają duże problemy z defensywą. Słabsza forma załapali podstawowi defensorzy szczególnie
Doughty oraz ostoja Quick, która w ostanich 6 meczach puscił 19 bramek. To co Nutki pokazały dziś w meczu z Ducks, co trzeci strzał trzepotał w bramce strzeżonej przez Conklina. Blues mają spore problemy w obronie, a przecież to był ich kluczowy atut. St.Louis potrafi grać ofensywnie choć brakuje im kilku ważnych kontuzjownych zawodników. Kings są faworytami w tym spotkaniu, ale wcale zwycięstwo im tak łatwo nie przyjdzie, ponieważ niepozorne Nutki mogą ich zaskoczyć. Z drugiej strony Muzyczni na pewną będą mieli problemy wygrywać wznowienia np, z Stollem oraz musżą stawić czoła bardzo dobrej ofensywie.

Otrzymane punkty reputacji: +3
odi 2,3K

odi

Forum VIP
Boston Bruins - Philadelphia Flyers -&gt; Boston win (ML OT)[1.84][Pinnacle] ✅
Niedźwiadki są chyba najbardziej atrakcyjną do oglądania drużyna NHL w ostatnim czasie. Zagwarantowali widzom poprzednich meczów ogromne emocje wygrywając z Pittsburgiem w ostatnich minutach i przegrywając z Montrealem także w końcówce. W ostatnim meczu przyszła stabilizacja i pewnie pokonali bezradną Ottawe. Tak czy owak Bruins są na fali wznoszącej, po powrocie na lód z niegroźnej kontuzji Nathana Hortona znów zaczął funkcjonować atak i dorobek punktowy Bostończyków wciąż się zwiększa. O obronę i bramkarza jestem spokojny bo to przecież jeden z najlepszych defence w lidze. Philadelphia cztery wygrane z rzędu, co wielokrotnie w sezonie im się zdarzyło bo są po prostu dobrzy. Jednak w rywalizacji z Buffalo wyglądali nie najlepiej, wygrana wygraną ale gdyby nie te głupkowate straty na niebieskiej lini ze strony Szabel to byłoby bardzo ciężko. Dodam jeszcze że fanem talentu Bobrowskiego nie jestem i Thomas go zje na śniadanie ????
New York Islanders - Ottawa Senators -&gt; Ottawa win (ML OT)[1.97][Pinnacle] ✅
Jeśli nie dzisiaj z Wyspiarzami to niby z kim ? Z kim ma wygrać zespół Ottawy, który zawodzi nie tyle że od tygodnia czy dwóch ale cale rozgrywki są w ich wykonaniu po prostu mizerne. Przełamać się trzeba i próbować poprawić, Islanders i Devils to ekipy najgorsze w lidze i właśnie z takimi drużynami Sens powinni szukać swojej szansy - bo jutro w spotkaniu z Calgary będzie o dwie skale trudniej o punkty. W obu zespołach na bramkach żółtodzioby, ale że obie ekipy mają w tym sezonie ogromne problemy z umieszczaniem krążka w bramce przeciwników nie byłbym tak dobrze nastawiony na over. Podobno posada trenera Cory Cloustona wisi na włosku, powinien więc odpowiednio zmotywować swoich zawodników do tego meczu w innym wypadku może czekać go dłuższe bezrobocie ...
Buffalo Sabres - Carolina Hurricanes -&gt; Carolina win (ML 60&#39;)[2.36][Pinnacle] ⛔
Kurs dla mnie lekko niezrozumiały na Huragany, które w przeciągu tygodnia dwóch były wyraźnie lepsze od Sabres. Gra Buffalo całkiem podobała mi się z Lotnikami, do czasu. Do czasu ogromu tak prostych błędów w defensywie, że nawet jakiś średnio utalentowany zespół z gorszej ligi amerykańskiej niż NHL musiałby tamto spotkanie wygrać. Bez błysku broni Miller, a ze składu przez drobne urazy chwilowo wylecieli obrońca Tyler Myers i ostatnia nadzieja ataku Szabel Thomas Vanek. Hurricanes natomiast na chwilę odstawiły swoją przeciętność i dzięki wspaniałym zagraniom Staala i młodziutkiego Skinnera zwyciężyły trzy razy z rzędu. Postawa zwłaszcza tego drugiego robi na mnie ogromne wrażenie, mój faworyt do zdobycia tytułu najlepszego debiutanta w tym roku to właśnie Jeff Skinner. Możemy mieć do czynienia z narodzinami kolejnego w lidze Dynamic Duo w składzie Staal-Skinner.

Otrzymane punkty reputacji: +1
botshek 360

botshek

Użytkownik

OTTAWA SENATORS NEW YORK ISLANDERS
16-21-6 January 13, 7:00 PM | Nassau Coliseum 13-21-7

Typ: Islanders +0,5 OT Included
Kurs: 1,95⛔⛔⛔
Pinnacle

Tips to win:

- Wyspiarze w dzisiejszym dniu podejmą na własnym lodzie kolejną drużynę z Kanady. Ostatni pojedynek z będącymi obecnie chyba w najlepszej dyspozycji w lidze Cunucks przegrali w SO. Przez większość znawców NHL byli skazani na pożarcie, a wyszli z tego pojedynku z twarzą. Zawdzięczają to w dużej mierze swojemu (G) Kevin Poulin 1-0-1, 1.97, .944 in last 3 GPI, który będzie bronił bramki także w dzisiejszym pojedynku. Po drugiej stronie Robin Lehner. Obaj bramkarze to żółtodzioby, którzy są wielką niewiadomą jednak ten pierwszy Poulin pokazał się już z b.dobrej strony i po nim możemy się spodziewać lepszego występu. Pomimo iż drużyna NYI ma znacznie więcej kontuzji niż Sens to są to nieobecności raczej już od dłuższego czasu, a tak jak pisałem kiedyś ich zmiennicy udowodnili, ze są bardzo wartościowi. Inaczej sytuacja wygląda w drużynie OTT, osłabienia są, choć nie duże to bardzo znaczące: brak czołowych sniperów Spezzy i Kovaleva, a dziś dołączyć do nich może lider obrony Sens Karlsson, który raczej nie wystąpi z powodu kontuzji stopy. Dobrą wiadomością dla wyspiarzy jest wzmocnienie linii obrony powrotem Radka Martina już w meczu z Orkami. Andrew MacDonald (D) 6 pts in last 6 GP, John Tavares (C) 8 pts in last 6 GP to najjaśniejsze postaci Isles, John wyrasta nam pomalutku na lidera drużyny z Long Island. W dzisiejszym spotkaniu raczej nie widzę atrybutów przemawiających za Sens, no może przełamanie serii porażek, ale raczej nie na wyjeździe. Poza własnym lodowiskiem OTT spisuje się bardzo słabo, a żaden z hokeistów Sens nie błyszczy formą.​

Widzę, że buki wprowadziły korektę i handi + na Isles zamieniło się na -. Może spowodowane to jest kontuzją Karlssona chociaż 100% informacji, że nie będzie go dziś w składzie jeszcze nie ma.

ST. LOUIS BLUES LOS ANGELES KINGS
20-16-6 January 13, 10:30 PM | STAPLES Center 23-18-1

Typ: Over 5,5 OT Included
Kurs: 2,21⛔⛔⛔
Pinnacle

Tips to win:

- Oto statystyki desygnowanych dziś Goalie:

Jaroslav Halak (G) 0-3-0, 4.00, .864 in last 4 GPI
Jonathan Quick (G) 1-4-0, 3.90, .857 in last 6 GPI

Forma zarówno Halaka jak i Quicka jest bardzo niska zarówno jednemu jak i drugiemu zdarzają się ostatnio szkolne błędy. Linie defensywne obu drużyn nie są też w najlepszej dyspozycji, a strzelać jest komu: Kopitar, Smyth, Stoll, Steen, Boyes. Także prawdopodobieństwo Overu bardzo wysokie, a kurs warty ryzyka.​

orngcrsh 251

orngcrsh

Użytkownik
OTT@NYI NY Islanders(-0.5) REG 2.51 [Pinnacle] 6-4 ⛔
Widze ze dzisiaj mamy dwa odmienne stanowiska jesli chodzi o mecz Isles i Sens.. Nie zgadzam sie z Odisio i sklaniam sie ku NY Islanders. Jednak nie za bardzo mam ochote placic bukom prowizje za ten typ - kursy na Isles polecialy w dol i roznica w ewentualnym zysku za ich wygrana w przypadku gdy stawiamy ML i -0.5 to az 63% oczywiscie na korzysc -0.5. Mimo ze jak wspomnialem kursy polecialy nieco w dol, nadal mozna ladnie zarobic na zwyciestwie Nowojorczykow. Roznica miedzy Ottawa i NYI w tabeli Eastern Conference jest juz minimalna, biorac pod uwage ze Wyspiarze rozegrali dwa mecze mniej spokojnie mozna pokusic sie o stwierdzenie, ze dzisiaj zagraja ze soba dwaj godni siebie rywale;) Z tym ze dzisiejsi gospodarze od polowy grudnia graja naprawde ambitnie i zdobywaja duzo punktow - w 13 meczach rozegranych w tym czasie przegrali w regulaminowym czasie gry tylko trzykrotnie! Ograli m.in. Pittsburgh, Tampe, Montreal czy Detroit, a przedwczoraj przegrali dopiero po rzutach karnych z najgoretsza druzyna NHL Vancouver Canucks. Sens zmierzaja w przeciwnym kierunku - zostali odprawieni z kwitkiem w 6 kolejnych spotkaniach, w 5 z nich zdolali strzelic rywalom 1 gola lub nie strzelili ani jednego! W bramce postawia na Robina Lehnera, dla ktorego bedzie to debiut w NHL.. W ich skladzie znowu nie zobaczymy Spezzy i Kovaleva, prawdopodobnie nie zagra rowniez jedyny reprezentant Ottawy w All-Star Game - Erik Karlsson.

PHI@BOS Philly ML 2.07 [Pinnacle] 5-7 ⛔
I znowu nie zgadzam sie z Odisio:razz: Zarowno jesli chodzi o sam typ jak i o stosunek do talentu mlodego goalie Lotnikow Boba.. Mlody Rosjanin przygladal sie grze Briana Bouchera w ostatnich 3 meczach Lotnikow i wybity nieco z rytmu meczowego na poczatku spotkania w Buffalo bronil niepewnie, wpuscil dwa szybkie gole, jednak pozniej spisywal sie juz rewelacyjnie - mysle ze dzisiaj bedzie kontynuowal swoja swietna gre. Phila wygrala swoje ostatnie 4 mecze i 10 z 13! Boston zagra ostatni mecz z sekwencji 3-in-4, bedzie to rowniez 4 mecz Niedzwiadkow w ciagu 6 dni - biorac pod uwage jak fizyczny styl gry prezentuja, nie wierze zeby byli w stanie grac na maxa z Lotnikami przez 3 tercje.. Tutaj wlasnie upatruje przewagi Pomaranczowych. Z reszta Philadelphia to najlepsza wyjazdowa druzyna NHL (14-4-3!), a Boston podobnie jak w poprzednim sezonie niezbyt dobrze radzi sobie u siebie - wygral w TD Garden jedynie polowe spotkan (10-7-3).
edit: w bramce Philly jednak Boosh, ale fakt ten nie oslabia na pewno mojego typu.

STL@LA Los Angeles(-0.5) REG 1.99 [Pinnacle] 3-1 ⛔
I znowu gram przeciwko St Louis.. Nutki wczoraj zostaly rozbite w Anaheim (4-7) i byla to ich 5 porazka z rzedu. Dzisiaj od razu przyjdzie im sie zmierzyc z Los Angeles Kings. Mecz w Honda Center musial kosztowac Bluesmanow duzo sil, bo nie tylko poniesli porazke ale rowniez zostali w nim mocno poturbowani (kto ogladal ten wie;)). Do kontuzjowanych MacDonalda, Oshie i Perrona dolaczy obronca Colaiacovo. Nie sadze zeby byli w stanie stawic czola Krolom, ktorzy potrzebuja zwyciestw u siebie jak powietrza. Do bramki St Louis wraca Jaro Halak, ale nie jestem pewny czy bedzie to argument przemawiajacy za Blues - Slowak przegral swoje 3 ostatnie wystepy...

edit: NO COMMENT. NAJGORSZA NOC SEZONU.

59-58-4 [50,4%] / seria: -3

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Odmienne spojrzenia są czasami dobrą spawą ????
Dla mnie argumenty o kontuzjach Sens (Speeza, Kowaliew) są dosyć wyolbrzymione bo analizując kadry to oczywiście Wyspiarze są dużo bardziej osłabieni. Z bramkarzami jest podobnie, obie postacie dosyć anonimowe na tym szczeblu rozgrywek. Lehner juz 33 minuty w NHL zagrał :p
Co do Bostonu to mam nadzieje, że będzie to atrakcyjne spotkanie. Stosunku do Boba nie zmienie, Thomas jest lepszym specjalistą i pewnie zmierza po kolejną nagrodę dla najlepszego goalie sezonu. Bruins załapali wiatr w żagle mam wrażenie, że ciężko nawet Lotnikom będzie ich pokonać.

botshek 360

botshek

Użytkownik
Dla mnie argumenty o kontuzjach Sens (Speeza, Kowaliew) są dosyć wyolbrzymione bo analizując kadry to oczywiście Wyspiarze są dużo bardziej osłabieni.
dokładnie Isles są bardziej osłabieni, ale która z drużyn &quot;nauczyła&quot; się grać i radzić sobie z tymi osłabieniami ?? Wszystko wskazuje na to, że Sens raczej nie... pożyjemy zobaczymy.
PS. Widzę, że chyba jako nieliczny zgarnąłem jeszcze handi + na Isles.

orngcrsh 251

orngcrsh

Użytkownik
dokładnie Isles są bardziej osłabieni, ale która z drużyn &quot;nauczyła&quot; się grać i radzić sobie z tymi osłabieniami ?? Wszystko wskazuje na to, że Sens raczej nie... pożyjemy zobaczymy.
Zgadzam sie. Pamietam jak w ubieglym sezonie ze skladu Ottawy rowniez wypadli kluczowi zawodnicy i zaczela sie ich czarna seria... Tacy goscie jak Spezza, Kovalev czy Alfredsson to tozsamosc tego teamu. Isles to troche inna bajka...
Wracajac do kwestii goaltendingu.. Mysle ze w tym spotkaniu nie gra ona wiekszej roli. A postawienie na Lehnera odczytuje jako akt desperacji Sens.
PS. Widzę, że chyba jako nieliczny zgarnąłem jeszcze handi + na Isles.
Twoj typ (+0.5 in OT) to nic innego jak ML:razz:
Gdyby bylo +0.5 in REG wtedy mozemy mowic o handi - bo to odpowiednik zakladu 1X lub X2.

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Zgadzam sie. Pamietam jak w ubieglym sezonie ze skladu Ottawy rowniez wypadli kluczowi zawodnicy i zaczela sie ich czarna seria... Tacy goscie jak Spezza, Kovalev czy Alfredsson to tozsamosc tego teamu.
Co do Spezzy czy Alfredssona zgodzę się że są wizytówką Senatorów ale ... ale w tym sezonie grali totalne nic. Więc ich ewentualny brak (a zabraknie tylko Spezzy) to nie jest odcięcie nogi a co najwyżej palca ;) Ottawie potrzebni są nowi bohaterowie, może właśnie Lehner ...

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Luźnym słowem dziś napiszę swe propozycję :razz:
Zacznę od Nashville Predators, ich seria zwycięstw która głównie opiera się na spotkaniach wyjazdowych a także powrót do bramki Rinne to główne argumenty dzisiejszego typu na Nashville.
Predatorzy nie dość że tracą bardzo mało bramek, bo Rinne od powrotu wpuszcza jedynie po jednej bramce na mecz ???? , to jeszcze ku zaskoczeniu wszystkich, spisują się świetnie w ofensywie, rozbijając rywali bez większych problemów. Panter nie lekceważę jednak nie sądzę by byli w stanie powstrzymać tak spisujące się Nashville i chyba na tę chwilę jednego z najlepszych bramkarzy ligi.

Nashville Predators ML 60&#39;⛔

Idąc dalej wyjdę naprzeciw Orng&#39;owi, który wskazuje Królów na zwycięzcę dzisiejszego pojedynku z Nutami. Fakt faktem Blues są w dość głębokim dołku, który wczoraj został pogłębiony przez Ryan&#39;a z Ducks, mimo wszystko sądzę że dzisiejszy powrót do bramki Halaka może okazać się kluczem do zwycięstwa, jak widać St.Louis nie ma problemów ze zdobywaniem bramek jednak największy problem to defensywa i bramkarz, a w rywalizacji z Kings będzie się liczyła wymiana ciosów ponieważ Quick jak dla mnie ostatnimi czasy jest grubo pod kreską i na razie jego status jest bardzo zbliżony do Halaka, także dziś zdecydowanie to Halak lub Quick zdecyduje kto odniesie zwycięstwo, a że w tej konfrontacji wyżej cenię Jaroslava dlatego też typ na Nuty.

St.Louis Blues ML 60&#39;✅

Kończę w NY i spokojnym typie na Orki, ich bilans meczy bez porażki w regulaminowym czasie gry jest godny pozazdroszczenia, bliźniacy Sedin ostatnimi czasy zyskali wielkie poparcie w glosowaniu all star. Na tę chwilę Ranger i ich coach według mnie nie mają pomysłu na grę i znajdują się w podobnym miejscu jak rok temu gdy też notowali bardzo słaby okres. Czy Vancouver jest poza zasięgiem :?: Tego stwierdzić nie można jednak, uważam że Orki dziś udowodnią swą wyższość. Sam Corey w bramce na pewno nie decyduje o tym czy Canucks mają szansę na wygraną.

Vancouver ML 60&#39;⛔

botshek 360

botshek

Użytkownik
Twoj typ (+0.5 in OT) to nic innego jak ML
Gdyby bylo +0.5 in REG wtedy mozemy mowic o handi - bo to odpowiednik zakladu 1X lub X2.
nie miałem jeszcze sytuacji z +0,5 OT Included gdy drużyna na którą stawiam przegrywa w SO ?? Co wtedy miał ktoś takie zmartwienie kiedyś ?? W sumie w OT z +0,5 bramki by wygrali, a do ML o którym piszesz tam przecież wlicza się SO.

orngcrsh 251

orngcrsh

Użytkownik
nie miałem jeszcze sytuacji z +0,5 OT Included gdy drużyna na którą stawiam przegrywa w SO ?? Co wtedy miał ktoś takie zmartwienie kiedyś ?? W sumie w OT z +0,5 bramki by wygrali, a do ML o którym piszesz tam przecież wlicza się SO.
Wystarczy dodac pol bramki do wyniku i sam sie zorientujesz o co cho;) Np stawiasz dzisiaj Isles +0.5 razem z OT/SO ---&gt; jesli przegraja w OT/SO to maja o gola mniej niz rywal, a wiec po doliczeniu 0.5 bramki i tak maja o 0.5 za malo:grin: A wiec przegrywasz.
Typ -0.5 OT INCLUDED, +0.5 OT INCLUDED i ML to to samo. Zobacz sobie na kursy - sa takie same.
A jak stawiasz +0.5 in REG, wtedy bierze sie pod uwage wynik po 60 minutach gry. A wiec jak dochodzi do OT/SO Ciebie juz to nie interesuje, bo w regulaminowym czasie gry Twoj team ma 0.5 bramki wiecej niz rywal.
To sie nagadalem.

P.S.
Widze ze i Odisio i JuanRoman typuja odmiennie - bedzie ciekawa noc:cool:

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Widze ze i Odisio i JuanRoman typuja odmiennie - bedzie ciekawa noc
W sprawie Królów z z Los Angeles trzymam Twoją stronę ???? Nutki jakoś mi nie pasują do osiągnięcie tutaj zwycięstwa wyjazdowego ale kto wie ...

J 7K

juanroman08

Forum VIP
W sprawie Królów z z Los Angeles trzymam Twoją stronę ???? Nutki jakoś mi nie pasują do osiągnięcie tutaj zwycięstwa wyjazdowego ale kto wie ...
Kwestia przekonani :razz: wiadomo że nie faworyzuje tu Blues, jednak biorąc pod uwagę ostatnią formę obu drużyn to na pewno Kings nie są tu murowanym faworytem, nawet jeśli weźmiemy pod uwagę to że grają we własnej hali. Obie ekipy duże problemy w defensywie, obie dość dobrze sobie radzą w ofensywie, a zwycięstwo rozstrzygnie się na linii bramkowej jak już pisałem :razz:
Wiem Odi że masz Quicka w fantasy i chciałbyś żeby rozegrał życiówkę, ale chyba jeszcze nie ten czas nie to miejsce :razz:
Peaceee ????
// Quick nie podołał -_- gratki Romciu ! ????

botshek 360

botshek

Użytkownik
Kwestia przekonani wiadomo że nie faworyzuje tu Blues, jednak biorąc pod uwagę ostatnią formę obu drużyn to na pewno Kings nie są tu murowanym faworytem, nawet jeśli weźmiemy pod uwagę to że grają we własnej hali. Obie ekipy duże problemy w defensywie, obie dość dobrze sobie radzą w ofensywie, a zwycięstwo rozstrzygnie się na linii bramkowej jak już pisałem
Wiem Odi że masz Quicka w fantasy i chciałbyś żeby rozegrał życiówkę, ale chyba jeszcze nie ten czas nie to miejsce
podsumowując najlepiej w tym spotkaniu zagrać overek ;)
Mlody Rosjanin przygladal sie grze Briana Bouchera w ostatnich 3 meczach Lotnikow i wybity nieco z rytmu meczowego na poczatku spotkania w Buffalo bronil niepewnie, wpuscil dwa szybkie gole, jednak pozniej spisywal sie juz rewelacyjnie - mysle ze dzisiaj bedzie kontynuowal swoja swietna gre
Boucher in net

macready 56

macready

Użytkownik
mnie ciekawi czy nastapi dzis przełamanie SJS:)

chyba dawno nie mieli takiej fatalnej seri, zdziwiłem sie ze nikt tego typu nie podał

co do waszych spornych typow to ja tylko co do jednego jestem dosc przekonany , do Ottawy:)
Reszta ciezka...

dats13 74

dats13

Użytkownik
Minnesota Wild - Colorado Avalanche Over 5.5 @ 1.99 Pinnacle

Colorado zagrało bardzo mizerny mecz z Balckhawks gdzie nie potrafili sforsować kiepskiej defensywy Jastrzębi. Avs grają ofensywny hokej, szybkie skrzydła i dobrzy centrzy oraz zdobywanie punktów rozłożone jest na cały zespół. Wild po złapaniu formy momentalnie ją stracili i przegrali z Preds i Stars, ale z Avs mogą powalczyć. Colorado ma dosyć średnia obronę, która lubi się zapuszczać ofensywnie, co Dzikusy powinny wykorzystać, których ofensywa wcale nie jest taka słaba. Z Dzikusy straciły Backstrom&#39;a bardzo dotkliwa kontuzja dla ekipy, do tego również urazu dostał Marek Zidlicky, czyli obrona jest konkretnie osłabiona, a Cam Barker i Nick Schultz nie są w najwyższej formie. W bramce Minnesoty młody Khudobin, który w tym sezonie zagrał trochę meczu z Nashville. Colorado stawia na Andersona. który na próżno szuka formy i może mieć problem z podpisaniem z satysfakcją kontraktu. Mecz w Northwest Division
na pewno ważny dla obydwu ekip, szczególnie dla Wild, które może mieć sporo problemów z atakami Lawin i musi za to samo coś strzelać, a przecież Avs to jedna z ekip najwięcej tracąca bramek w NHL, ale za dużo strzelają.
.

botshek 360

botshek

Użytkownik
To co się wczoraj działo było tragedią, ale dziś mamy nowy dzień ;)
Ja tam nie narzekam ???? - Odi

DETROIT RED WINGS COLUMBUS BLUE JACKETS
27-11-5 January 14, 7:00 PM | Nationwide Arena 20-20-3

Typ: Wings -0,5 Regulation Time
Kurs: 2,22
Pinnacle

Tips to win:

- Po czterech dniach przerwy DRW kończą dziś road trip. Przeciwnik na deser wydaje się być mało wymagający, a zarazem aktualnie prezentujący się bardzo słabo. Znaczące na pierwszy rzut oka osłabienia Wings okazują się być nie takie straszne. Pałeczkę po Datsyuku i Clearym przejął Johan Franzen (LW/RW) 11 pts in last 12 GP; Nicklas Lidstrom (D) 12 pts in last 8 GP; a także znakomicie spisujący się Zetterberg, Helm i Holmstrom. Maszynka DRW pomimo ubytków nadal funkcjonuje bardzo dobrze. Inaczej wygląda wszystko po stronie Kurtek. Dziś w bramce Mathieu Garon (G) 0-5-0, 5.32, .831 in last 6 GPI zastąpi Mason. Mr&quot;0&quot; z zeszłego sezonu jest cieniem, a może nawet dwoma samego siebie, dziś zagra pierwszy raz po kontuzji, a jego forma zdaje się być wielką niewiadomą. Dwa dni treningów opuścił lider i najjaśniej świecąca gwiazda CBJ Rick Nash z powodu lower body injury. Jego występ stoi pod znakiem zapytania, a jak nawet wystąpi to na pewno nie w pełni sił. bardzo prawdopodobne jest także, że w dzisiejszym spotkaniu nie wystąpi także obrońca Stralman.​

orngcrsh 251

orngcrsh

Użytkownik
Zgadzam sie, wczorajszy dzien to totalny upadek. Odi - wiem ze nie dla wszystkich;)
Dzisiaj tylko jeden typ...

NJ@TB Tampa Bay(-0.5) REG 1.84 [Pinnacle] 5-2 ⛔
To rewanz za mecz z 9 stycznia, w ktorym Devils ograli Bolts 6-3. Oczywiscie, cos ruszylo sie w ekipie z Newark, ale nie przecenialbym tego zwyciestwa.. Dzisiaj do listy kontuzjowanych (Salvador, Parise, Josefson, Taormina) lub nieobecnych (Volchenkov, oddany do Stars Langenbrunner) dolaczaja kolejni zawodnicy - Tedenby, Fraser i prawdopodobnie Zubrus.. Dla mnie zwyciestwo Diablow w ostatnim meczu to sygnal, ze znowu mozna grac przeciwko nim. Przypominam, ze tylko raz w tym sezonie udalo im sie wygrac dwa kolejne mecze. Na Florydzie bedzie o to chyba za trudno. Tampa zdeklasowala w ostatnim spotkaniu Washington 3-0, Stoleczni nie mieli zupelnie nic do powiedzenia w tym meczu.

Otrzymane punkty reputacji: +2
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom