>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

NHL - sezon 2010/2011

Status
Zamknięty.
J 7K

juanroman08

Forum VIP
Dzisiejsza noc niesie za sobą kilka ciekawych spotkań ja skupie się na pojedynku w Los Angeles, gdzie gospodarze podejmą Nashville Predators. Bardzo trudny pojedynek dla dzisiejszych gospodarzy którzy są w małym dołku od kilku dni. Sam trener Murray mówi że jego zawodnicy sami muszą się &quot;zebrać do kupy&quot; i zacząć myśleć o kolejnych spotkaniach. Tym bardziej że dzisiejsze jest pierwszym z pięciu jakie Los Angeles rozegra na własnym lodzie. Według mnie jest to pierwszy i najważniejszy mecz w tej serii. Zwycięstwo nad dobrze radzącą sobie ekipą Predators na pewno będzie pozytywnym bodźcem przed kolejnymi spotkaniami. Główne problemy Kings to na pewno słabsza gra w obronie, 18 bramek straconych w ostatnich czterech spotkaniach nie wystawia najlepszego świadectwa, ale tak jak pisałem ostatnio Kings popadają ze skrajności w skrajność i jak idzie to grają bezbłędnie, a gdy jest źle cała ekipa się &quot;sypie&quot;. Dziś bez wątpienia potrzebny będzie lider, który poprowadzi gospodarzy do ważnego zwycięstwa, ja takiej osoby upatruje w Kopitarze co na pewno nie jest zaskoczeniem, ale nie ma się co dziwić, bez dwóch zdań Anze jest najlepszym zawodnikiem Królów. Trochę niepokoi mnie ostatnia postawa bramkarzy Kings bo Quick jak i Bernier wcale nie pomagają a dziś na lodzie zobaczymy tego drugiego, także przydałoby się przebudzenie ze strony tego pana. Z ciekawostek dodam że na 10 ostatnich gier to drużyna gości była siedmiokrotnie górą, z tym że ostatnie trzy spotkania padły łupem LA, więc to też mały plus na korzyść Kings. Podsumowując, największe nadzieje pokładam w ofensywie LA, która mam nadzieje znajdzie sposób na Lindbacka który dziś zastąpi Rinne. Lindback na pewno czuje respekt przed Królami ponieważ w ostatnim pojedynku który odbył się nie tak dawno sześciokrotnie był pokonywany przez graczy Kings.
Proponuje dwie opcje:
bezpieczna Los Angeles Kings ML 1.58 ⛔
75% Los Angeles Kings (-0,5) 1.94 ⛔
Pinnacle

Otrzymane punkty reputacji: +1
botshek 360

botshek

Użytkownik

NEW YORK ISLANDERS EDMONTON OILERS
TYP: Islanders +0,5 and +1 OT Included
Kurs: 2,00 ZWROT
Pinnacle

Tips to win:
- Pojedynek pomiędzy outsiderami ligi, ale w jak różniącej się dyspozycji. Osobiście jestem pod wrażeniem sztabu szkoleniowego Isles za to w jaki sposób doprowadzili tą drużynę pomimo wielu znaczących kontuzji do optymalnej formy, która pozwala na ogrywanie na wyjazdach takich drużyn jak CAL i DET. Sukcesem jest także umiejętność wyboru zmienników, którzy znakomicie pełnią swoją rolę.
- Straty EDM są tak znaczące, że drużyna Oilers kompletnie nie może się odnaleźć i brak im jakiegokolwiek pomysłu na grę. Horcoff, Whitney i Eberle są nie do zastąpienia jak na tą chwilę.
- W bramce Isles możemy dziś mieć świeżaka Lawsona po drugiej stronie Dybnyk czyli typowy średniak, zmiennik. Sądzę, żę Lawson może być bardziej zmotywowany do dobrego występu ponieważ po odsprzedaniu Rolosona to on będzie walczył o NO 1 z DiPietro w bramce Isles.
- Warto zwrócić uwagę na to jak odmieniona jest druzyna Wyspiarzy w grze w PP i PK. W meczach z CAL i DET wykorzystali wszystkie PP jakie mieli, a ich PK to 100% ???? niestety dla EDM ich PK domowe to słabiutkie 76,9 %.
- Myślę, że handi +0,5 and +1 to smakowity kąsek w tym spotkaniu.​

benqsimens 61

benqsimens

Użytkownik
Spotkanie :New Jersey Devils - Philadelphia Flyers
Typ : Philadelphia Flyers -1,5
Kurs : 3,20
Bukmacher : Bwin
Data: 2011-01-07 01:00
Analiza:
Philadelphia ,która po ładnym spotkaniu wygrała z Detroit 3-2 na Joe Louis Arena dzis zmierzy sie w nocy z ostatnią druzyną ligi.
Flyers wygrali zasłuzenie z red Wings. Pierwsza tercja zakończyła sie bezbramkowo, choc Czerwone Skrzydła mieli podwojną przewage przez 50 sekund i nie wykorzystali jej.
Druga tercja rozpoczeła sie od pierwszego ciosu Lotników w 51 sekundzie po asyscie Andreas Nodl i Mike Richards do bramki krązek skierował James van Riemsdyk i był to 9 gol tego hokeisty w tym sezonie. Po kolejnych 5 minutach drugi gol dla Flyers strzelił Daniel Carcillo a asystowali mu Andrej Meszaros i Matt Carle.
Trzecia bramka padła równiez dla Flyers a strzelił ją Scott Hartnell ,który wykonywał jak zwykle dużo roboty w defensywie a gol zdobyty przez niego cieszy bo bardzo szanuje tego hokeiste.
A wiec druga tercja wygrana przez Flyers 3-0 a w strzałach również dominacja 2 tercji bo 19-11 dla Lotników.
W trzeciej odsłonie szybko gola zdobyli gospodarze w 51 sekundzie , później zdołali jeszcze zdobyc gola kontaktowego ale na wiecej stac ich już nie było , tym bardziej dlatego ze zdołali strzelic celnie na bramke tylko 7 razy.
Devils graja fatalny sezon,na ostatnie 6 meczy wygrali tylko raz z Atlantą 3-1.
Nie widze choć cienia szansy na wygranie dzis z Flayers, nie widze szansy nawet na trzymanie kontaktu z Lotnikami.
Philadelphia jak podaje ESPN jest bez kontuzji , podbudowani ostatnią wygrana dzis są wielkim faworytem.
Można powiedzieć ze Lotnicy sie przełamali bo na ostatnie 5 meczy wygrali tylko dwukrotnie ale myśle ze ten krótki słabszy okres jest już za nimi.
Najlepszy strzelec gospodarzy ma zaledwie 10 goli i jest nim Ilya Kovalchuk, asyst 18 ma Elias.Ze strony Flyers Briere ma 18 goli a Richards 24 asysty.
Statyskyki sa miazdżace Flyers ma 3.33 gola na emcz, New jersey zaledwie 1,72, gole w przewadze Flyers 24, Devils 18.
Strzałów na bramke Lotnicy 33 , Devils 29,5.
Jedyna przewaga Devils to mniej straconych bramek w ostabieniu.
Typuje wygrana Lotników conajmniej dwoma bramkami i polecam ten typ do grania za dobre pieniadze.

botshek 360

botshek

Użytkownik
Philadelphia jak podaje ESPN jest bez kontuzji
Progner, Zherdev to raczej bardzo znaczące osłabienie Philla. Jak dla mnie ten mecz no bet bo bez Prognera obrona Philla gra bardzo w kratkę i traci dosyć dużo bramek, a dzisiejszy mecz derbowy może być bardzo zacięty.

botshek 360

botshek

Użytkownik

NASHVILLE PREDATORS LOS ANGELES KINGS

TYP: KINGS - 0,5 Regulation Time
Kurs: 1,94⛔⛔⛔
Pinnacle

Tips to win:

- Dziś kolejny raz postawię przeciwko Predators. Tak jak pisałem ostatnio osłabienia Predators są znaczne: Erat, O,Reilly, Lombardi, Sullivan i nie wierzę, że to się nie odbije podczas meczu granego z dnia na dzień. Czwarta wygrana z rzędu Pretators czy piąta porażka z rzędu Kings ?? Raczej nieprawdopodobne są oba rozwiązania i tutaj typuję na win LAK. Królowie to drużyna własnego lodu, to tutaj zdobywa więcej punktów jest skuteczna w zdobywaniu bramek, a traci ich także mało. Kings to jedna z najlepszych obron w lidze na własnym terenie, a Nashville raczej potęgą ofensywy nie są tym bardziej patrząc na ich osłabienia.​

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Edmonton Oilers - New York Islanders -&gt; over 5,5 goals [1.88][Pinnacle] ⛔
Zacznę od dwójki bramkarzy desygnowanych na ten mecz. Wyspiarze pozbyli się ostatnio Rolosona, który wzmocnił (i to wyraźnie) Tampe, kontuzji doznał natomiast pierwszy Rick DiPietro i nowojorczycy zmuszeni są grać Nathanem Lawsonem. &quot;Nowy&quot; goalie Islandersów rozegrał dopiero dwa mecze w NHL i mimo że poszło mu calkiem nieźle to daleko z taką obroną nie zajedzie o czym sam dobitnie się prędzej (na to stawiam) czy później przekona. Zwłaszcze że NYI plaga kontuzji nie ma końca i z obrońców niezwykle istotnych zabraknie Marka Eatona, Radka Martinka i Mike&#39;a Mottau (o Streicie nie wspominam bo jego nie ma od zarania dziejów ???? ). Nafciarze dziś też wykonują dziwny ruch wystawiając do składu drugiego goalie Devana Dubnyka, co biorąc pod uwagę ostatnio niezłą dyspozycje snajperów Wyspiarzy (Moulson, Tavares) może się skończyć źle. No ale jak myśle Oilers liczą po prostu na to że strzelą więcej niż stracą, co zresztą dosyć dobrze pasuje mi do charakteru obu drużyn.

Otrzymane punkty reputacji: +2
S 0

supergolden94

Użytkownik
Co sądzicie o typie Calgary - Detroit OVER 5,5?
/ Detroit bez kilku ważnych zawodników ataku (Daciuk !) Calgary od długiego czasu raczej nie należy do ekip overowych ... obie drużyny z dobrymi bramkarzami - ja bym w to pieniędzy nie zainwestował. /Odi
Jednak weszło!

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Atlanta Trashers - Toronto Maple Leafs -&gt; over 5,5 goal [1.90] ✅
Anaheim Ducks - Columbus Blue Jackets -&gt; Anaheim win (ML OT) [1.83] ✅
AKO = 3.47 Stawka = 5j Buk= Pinnacle

Toronto przyjeżdża do Atlanty świeżo po wczorajszej potyczce z St. Louis (6-5). Strzelanina jaką urządzili sobie gracze z Kanady może cieszyć tylko ze względu na to, że wygrali - brak koncentracji w obronie był jednak tragiczny a czasu od wczoraj żeby cokolwiek poprawić nie było. Drozdy od początku sezonu potrafią zdobywać po parę bramek w meczu co pokazali w ostatnich grach (3 z Florida, 4 z Montrealem). Dodatkowo w bramce Klonowych Liści zobaczymy Jamesa Reimera, i mimo że do tej pory bronił on nieźle w dwóch meczach to nie liczyłbym na stałą formę żółtodzioba.
Do typu na Anaheim nie odstraszy mnie nawet kontuzja Getzlafa. Bez swojego asa Kaczory radzą sobie bardzo dobrze, pokonanie CHicago czy Philadelphi nie było przypadkowe. Gdy ma się takiego bramkarza jak Hiller można spokojnie myśleć o kolejnych punktach nawet z pewnymi brakami w obronie i ataku - w Columbusie natomiast sytuacja odwrotna Garon i Mason ciągną swój zespół w dół i Kurtki praktycznie zawsze tracą dwie bramki lub więcej.

Otrzymane punkty reputacji: +4
botshek 360

botshek

Użytkownik

TORONTO MAPLE LEAFS ATLANTA THRASHERS

TYP: Leafs +0,5 and +1
Kurs:2,23✅✅✅
Pinnacle

9-3 :browar565:

Tips to win:

- Kurs jak najbardziej warty ryzyka. Leafs zagrali wczoraj bardzo dobry mecz w ataku, Beauchemin popełnił chyba dwa głupie błędy + obrona Gustavssona, który nie ma meczu bez wpuszczenia śledzia i niestety z 5-2 zrobiło się 5-5. Myślę, że Kessel, Grabovski, MacArthur i Versteeg dziś wymęczą obronę Thrashers i kilka bramek ustrzelą. W bramce Leafs gorzej niż Gustavsson być nie może, dziś wystąpi młody Reimer, który na pewno spiszę się lepiej niż Monster. Bardzo dużym osłabieniem ATL będzie nieobecność jednego z liderów ataku Evandera Kane 26 pts, który oddaje najwięcej strzałów na bramkę ze wszystkich atakujących Thrashers.​

Otrzymane punkty reputacji: +5
J 7K

juanroman08

Forum VIP
Mecz numer jeden na dziś to pojedynek Flames z Red Wings i duża przychylność dla gospodarzy w tym wypadku. Detroit od kilku spotkań jest osłabione z powodu braku Datsyuka i Cleary&#39;ego, jakby tego było mało dziś w Calgary nie zobaczymy Filippuli. Przy absencji Fina, coach Babcock ma już o wiele większy problem z zestawieniem linii swojego zespołu. Oczywiście w żadnym wypadku nie ma mowy o lekceważeniu Red Wings, jednak przy takich absencjach dziś mogą wypaść trochę gorzej. Calgary co prawda aktualnie jest po dwóch porażkach, jednak same wyniki nie odzwierciedlają tego co działo się na lodzie. Flames oddali w obu spotkaniach 86 strzałów i zdobyli tylko trzy bramki. Dziś nadarza się duża szansa by pokonać Red Wings, a sztuka ta wcale nie jest taka prosta ponieważ Calgary już od 4 konfrontacji nie potrafi znaleźć sposobu na zwycięstwo. Płomienie to zawsze solidna firma jeśli chodzi o bramkarza, Kiprusoff w dalszym ciągu należy do czołowych goalie ligi, także mały fundament pod zwycięstwo już jest. Główny problem to skuteczność (3,48 % w ostatnich dwóch spotkaniach) i dziś to będzie kluczem do zwycięstwa, bo jak widać problemów z oddawaniem strzałów nie ma, ale by zdobyć bramkę gracze Płomieni muszą się sporo namęczyć.

Z innych ciekawych typów, warto zwrócić uwagę na over 5.5 w spotkaniu Dallas z Rangers. Co ciekawe jak do tej pory większość pojedynków pomiędzy oboma drużynami, w Dallas kończyła się wynikiem overowym.

Calgary Flames ML 2.03 ⛔
over 5.5 (DAL vs NYR) 2.28 ⛔
Pinnacle

botshek 360

botshek

Użytkownik

NASHVILLE PREDATORS - SAN JOSE SHARKS
21-13-6 January 8, 8:00 PM | HP Pavilion 21-15-5

TYP: Sharks -0,5 Regulation Time
Kurs: 2,00⛔⛔⛔
Pinnacle

Tips to win:

- Piszę już teraz chociaż nie znam obsady bramek, ale kursy na SJS lecą w dół. Dla Nashville będzie to trzeci mecz wyjazdowy w przeciągu czterech dni. Ograli Kaczory i LA Kings, a dziś przyjdzie się im zmierzyć z podrażnionymi Rekinami. Osłabienia Predators są znaczące i jak pisałem wcześniej w analizach to musi się odbić. O&#39;Reilly, Sullivan, Erat to właśnie ich znów zabraknie. Trzecia porażka pod rząd Sharks to rzadkie zdarzenie w tym sezonie tak samo jak piąta wygrana z rzędu Predators. Jeśli Rekiny utrzymają domową skuteczność w PP to ogranie Predators będzie jak bułka z masłem ;)

Potwierdza się to co pisałem, Predators są już troszkę zmęczeni road tripem, przed chwila informacja o kolejnej kontuzji, chociaż nie tak znaczącej Nick Spaling- skrzydłowy trzeciej linii.

orngcrsh 251

orngcrsh

Użytkownik
PICK OF THE WEEK
NJD@PHI Philadelphia(-1) OT INCLUDED 1.61 [Pinnacle] 1-2 ZWROT

Juz dawno nie zamieszczalem na forum POW.. Dzisiaj nadarza sie taka okazja. Kurs marny, ale wg mnie warto zaplacic bukom prowizje za mozliwosc postawienia na Philly (calkiem spora ta prowizja.. ale coz). Jako ze Pick Of The Week ma byc jak najbardziej pewny, proponuje linie -1 wlaczajac dogrywke zamiast -0.5 w regulaminowym czasie gry. Po zwyciestwie nad Devils w NJ dwa dni temu rywalizacja przenosi sie do City of Brotherly Love. Nie pamietam kiedy Devils wygrali tu ostatni raz, ale podejrzewam ze bylo to w sezonie 2008/09. W poprzednim sezonie Flyers wygrali wszystkie mecze z Diablami u siebie - zarowno w trakcie trwania sezonu zasadniczego jak i w pierwszej rundzie Stanley Cup Playoffs 2010. Ogolny bilans spotkan z Devs na przestrzeni sezonow 2009/10 i 2010/11 robi wrazenie: FLYERS 11-3! Oczywiscie, w NHL nie ma pewniakow. Jednak ten typ jest wg mnie bardzo prawdopodobny. Devils oddali swojego kapitana Jamiego Langenbrunnera do Dallas - jest to sygnal ze odpuszczaja ten sezon. Mozliwe ze to dopiero poczatek czystki w NJ - Lou Lamoriello bierze pod uwage pozbycie sie Arnotta i oczywiscie Rolstona. Szczerze mowiac, dawno juz nie widzialem takiego rozkladu solidnej przeciez organizacji pakujacej w swoj team miliony dolarow.. Gra Diablow w ostatnim czasie wyglada tragicznie, przegrali 14 z ostatnich 16 meczow - wszystkie w regulaminowym czasie gry... Jakie szanse ma rozbite New Jersey w Philadelphii, ktora zajmuje w tym momencie 2. miejsce na Wschodzie pod wzgledem zdobytych punktow? Marne. GO FLYERS! 53-52-4 [50,4%]

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Phoenix Coyotes - Buffalo Sabres -&gt; under 1,5 goal in 1T [1.88][Pinnacle] ✅
Drużyna Wojtka Wolskiego jest bardzo mocna na własnym lodowisku, zwłaszcza w ostatnim czasie Kojoty wymiatają wszystko we własnym mieście. Dlatego też nie obstawie na under w całym meczu, ani nie wskaże zwycięzcy. Buffalo straciło Dereka Roya czyli najbardziej kreatywną postać tego sezonu, ofensywa ucierpiała znacznie co akurat dla typu jest na plus. Yotes bramki strzelają, ale nie jest to jakaś ultra ofensywna ekipa, mieli problem ze stratami ale o to dziś się nie martwię bo w bramce ponownie Ilja Bryzgałow. Obaj bramkarze w tym meczu czyli Miller i Bryzgałow może nie grają życiowych sezonów, ale nadal są to jedni z solidniejszych goalie w lidze. Liczę na spokojny przebieg meczu w początkowych minutach. W zależności od rozwoju sytuacji nie wątpię że w późniejszych częściach gry bramki mogą zacząć wpadać zwłaszcza biorąc pod uwagę odważną grę gospodarzy w ostatnich tygodniach ...

Otrzymane punkty reputacji: +10
orngcrsh 251

orngcrsh

Użytkownik
Dwa kolejne single na dzisiejsza noc:

TB@OTT Tampa Bay(-0.5) REG 2.42 [Pinnacle] 2-1 ✅
Co tu duzo mowic, po trzech rozczarowujacych sezonach Tampa powraca do elity NHL i mowie to z pelna odpowiedzialnoscia.. Steve Yzerman dysponuje druzyna, ktora moze spokojnie rywalizowac z potentatami Eastern Conference.. I zawodnicy Tampy doskonale zdaja sobie z tego sprawe. Jednakze w ostatnim meczu poniesli sromotna porazke w Pittsburghu - Pingwiny rozniosly ekipe z Florydy az 8-1.. Dzisiaj Bolts beda musieli udowodnic ze sa klasowa druzyna w Ottawie, pokazac ze kleska w Consol Energy Center byla jedynie wypadkiem przy pracy.. Rowniez Dwayne Roloson, pozyskany nie dawno z NY Islanders, otrzymal szanse aby zrehabilitowac sie za delikatnie mowiac przecietny mecz w Pittsburghu, w ktorym skapitulowal az 5-krotnie.. Wg mnie spotkanie w Ottawie to doskonala okazja na bounce-back Blyskawic. Sens sa jedna z gorszych ekip na Wschodzie w tym roku, a od kiedy kontuzjowany jest Jason Spezza prezentuja sie wyjatkowo mizernie - w tym czasie przegrali wszystkie 4 mecze strzelajac rywalom zaledwie 6 goli..

CLB@LA Los Angeles(-0.5) REG 1.90 [Pinnacle] 4-6 ✅
Spotkanie to bedzie doskonala okazja dla Los Angeles Kings, aby wrocic do gry o playoffy, a biorac pod uwage jak wyrownana jest stawka na Zachodzie (4. Anaheim i 13. Columbus dzieli zaledwie 5 punktow...), ten mecz to must-win dla obu ekip.. Tylko pytanie ktora z nich bedzie w stanie przechylic szale zwyciestwa na swoja strone. Wg mnie LA jest po prostu druzyna lepsza, dysponujaca bardziej utalentowanymi zawodnikami. Beda dzisiaj gryzc lod zeby przerwac serie 5 porazek z rzedu. 4 ostatnie z nich mialy miejsce w Staples Center, a wiec tym bardziej Kings beda zmotywowani aby ograc Columbus i wg mnie uda im sie tego dokonac. Blue Jackets graja drugi dzien pod rzad, wczoraj zostali upokorzeni w Anaheim 0-6 i nie wygladali w tym meczu zbyt dobrze.

55-52-4 [51,4%] / seria: +2

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Sobotni gameday już rozpoczęty więc pora na propozycję nocną.
Dziś kontynuuje grę przeciwko Red Wings, którzy wczoraj po raz kolejny pokazali Calgary że nie stanowią dla nich żadnego problemu. Jednak dziś rywal już o wiele bardziej wymagający i w przypadku absencji kluczowych graczy, których wczoraj wymieniałem może to być widoczne w bezpośredniej rywalizacji na lodzie. Tym bardziej że Orki kontynuują swą świetną passę 9 spotkań bez porażki. Z czystym sumieniem można przyznać że każda z wygranych była w pełni zasłużona a dominacja Vancouver nie podlegała dyskusji. Myślę że największe atuty Canucks na tą chwile to bardzo dobra gra w defensywie i jeszcze lepsza w ofensywie. Luongo oraz bracia Sedinowie to bez wątpienia prawdziwe serce drużyny z Kanady, do tego dochodzą takie postacie jak Kesler, Edler i można by tak wymieniać całą drużynę. Podsumowując Orki wydają się na tę chwilę jedną z najlepszych drużyn w lidze, ich linie są świetnie zbilansowane czego dowodem jest to że w Vancouver wszyscy punktują. Dzisiejsze spotkanie na pewno dla gospodarzy będzie dużą okazją do zrewanżowania się za ostatnią porażkę po dogrywce. Na pewno spotkanie samo w sobie trochę traci na wartości z powodu kontuzji tylu zawodników w szeregach Detroit. Myślę że dziś 60 minut wystarczy by wyłonić zwycięzcę ;)

Vancouver Canucks (-0,5) 2.07 Pinnacle ⛔

Odnośnie spotkania LA vs Columbus to trzeba przyznać że jest to bardzo ciężki orzech do zgryzienia. Sam nie będę typował zwycięzcy ponieważ ciężko przewidzieć co się stanie. Kings i ich ostatnie spotkanie to wielkie rozczarowanie, do tego postawa Bernier&#39;a to właściwie powinno mówić nam wszystko. Kurtki również są po dość sromotnej porażce, a także niedawno zostali &quot;rozjechani&quot; przez Predators.
Ja tak na przekór tym beznadziejnym poczynaniom w defensywie zaproponuje under 5.5, wydaję się że jest to bardzo ważne spotkanie dla obu drużyn, mniej więcej te same problemy, także możemy liczyć na wyrównany bój który wcale nie musi być okraszony dużą liczbą bramek. W bramkach dziś na pewno Quick po stronie LA, a u gości póki co z niepotwierdzonych informacji wynika że Garon. Obaj panowie mają coś do udowodnienia, ich ostatnie występy były beznadziejne, więc po cichu liczę na solidny występ obu goalie.

Los Angeles Kings vs Columbus Blue Jackets
under 5.5 1.79⛔ Pinnacle

botshek 360

botshek

Użytkownik

DETROIT RED WINGS - VANCOUVER CANUCKS
26-10-5 January 8, 10:00 PM | Rogers Arena 27-8-5

TYP: Canucks -0,5 Regulation Time
Kurs: 2,09⛔⛔⛔
Pinnacle

Tips to win:

- Dziś przed Skrzydełkami prestiżowy pojedynek, a do dosyć długiej ławy kontuzjowanych dołączył obrońca Stuart i jednak nie wróci w dzisiejszym spotkaniu Filppula. Wczoraj grały obie drużyny Cunucks zrobili sobie przetarcie przed dzisiejszym spotkaniem rozbijając 6-1 Edmonton natomiast DRW mieli bardzo ciężką przeprawę z Calgary. Sił w dzisiejszym spotkaniu na pewno będą mieli więcej hokeiści z Kanady.

W bramkach Luongo i Howard:

Roberto Luongo (G) 2-0-0, 1.00, .974 in last 2 GPI
Jimmy Howard (G) 1-1-1, 3.91, .876 in last 3 GPI

także jak na tą chwilę wygląda na pojedynek Dawida z Goliatem.
W znakomitej dyspozycji są bracia Sedinowie:

Daniel Sedin (LW) 6 pts in last 3 GP
Henrik Sedin (C) 16 pts in last 9 GP

Sądzę, że Szwedzi + Luongo to przeszkoda nie do przejścia w aktualnym składzie dla drużyny z Detroit.​

orngcrsh 251

orngcrsh

Użytkownik
Jeden singiel na dzisiaj:

DAL@MIN Dallas ML 1.98 [Pinnacle] 4-0 ✅
Wiekszosc znawcow NHL jest pozytywnie zaskoczona postawa Minnesoty.. I nie mozna sie im dziwic - Wild wygrali 4 mecze pod rzad, a na przestrzeni ostatnich 11 spotkan zgarneli komplet punktow w az 8! Mimo ze Wild w wiekszosci meczow pozwalaja przeciwnikom na oddanie wiekszej ilosci strzalow niz sami oddaja, to jednak dzieki swojej skutecznej grze potrafia wygrywac.. Nie jestem pewny czy taki styl gry pozwoli zespolowi z The State of Hockey awansowac w tym sezonie do fazy playoff.. Z pewnoscia nie sa teamem, ktory jest w stanie wygrywac seryjnie, wiec biorac pod uwage ze zwyciezyli juz 4 mecze z rzedu, trzeba liczyc sie z ich porazka w najblizszym czasie. Wg mnie nastapi to juz dzisiaj, bo do Xcel Energy Center przyjezdza Dallas Stars - team, ktory zdolal wygrac juz 6 wyjazdowych meczow pod rzad! W skladzie Gwiazd po raz pierwszy pojawi sie Jamie Langenbrunner - ex-kapitan Diablow jest podekscytowany transferem z New Jersey i z pewnoscia bedzie zastrzykiem pozytywnej energii dla druzyny ze stanu Texas. Na koniec chcialbym zwrocic uwage na fakt, ze Wild zagraja 2 mecz pod rzad, 3 w ciagu 4 dni i 4 w ciagu 6 dni. Z pewnoscia czuja trudy tych kilku pracowitych dni, a nie sa zespolem, ktory dobrze radzi sobie w takiej sytuacji. Ich bilans w B2B games jest slabiutki: 1-8! Nie zdarzylo im sie rowniez w tym sezonie wygrac wszystkich 3 meczow granych w sekwencji 3-in-4...

56-52-4 [51,8%] / seria: +3

Otrzymane punkty reputacji: +8
odi 2,3K

odi

Forum VIP
Dzisiaj typu nie oddam, robię sobie dzień przerwy. Ale gdybym tylko miał typować to w całej rozciągłości zgodził bym się z analizą OrngCrsh. Opisał praktycznie każdy aspekt nadchodzącej rywalizacji, Wild nie wydają się być na chwile obecną zespołem który pociągnie serie zwycięską dłużej niż 3-4 streak&#39;s. Bardzo ciekawy jestem występu byłego &quot;Diabła&quot; Langenbrunnera.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom