>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NHL - sezon 2010/2011

Status
Zamknięty.
qwerty16 86

qwerty16

Użytkownik
New Jersey Devils vs Atlanta Thrashers
Typ:2

Kurs: 2.45 @ Expekt
Wynik: 3:1
Dzisiejszego dnia typuje do zwycięstwa drużynę z Atlanty, która co by nie była ostatnio rozgrywa mnóstwo meczy i gra dość średnio. Poprzedni mecz rozegrała z Bostonem, spotkanie bylo zaciete i zakończyło się zwycięstwem 3:2. Dwa gole padły w trakcie PP, co oznacza, że zespół Atlanty Thrashers dobrze radzi sobie w przewadze. Większych kontuzji się nie dopatrzymy, a nawet do gry dzisiejszego wieczoru wrócić może Kane. W formie jest najlepszy zawodnik Atlanty - Byfuglien na którego mocno licze. Pavelec w bramce, który potrafi zaliczyć swietny wystep przeplatajac go z słabszymi (np z Pittsburgh). Co do drużyny z New Jersey - znajdują się na ostatnim miejscu, grają słabo, a poza tym to mają, aż pięciu kontuzjowanych zawodników - istny szpital. Arena w Jersey swieci pustkami, zima sparalizowala ruch, wiec nie sadze, abysmy zobaczyli duzo kibicow, jedynie tych najwytrwalszych. Poprzednie spotkanie, które odbyło się 2 tygodnie temu zakończyło się pogromem - Atlanta wygrała 7:1. Liczę na Atlante oraz to, że są w ciągu i rozgrywają mnóstwo spotkań, ale nie sądze, zeby to sie przelozylo zle na ich kondycję.
Dla tych co wierzą mocno w Atlante polecam handicap, sam sie nad nim zastanawiam.
Anaheim Ducks - Philadelphia Flyers
Typ: 2

Kurs: 2.35 @ Expekt
Wynik: 5:2
W sumie zwróciłem uwagę, że w drużynie kaczek nie zagra serce tej drużyny, kapitan - Ryan Getzlaf, który mimo wszystko jest jednym z najlepszych w tym zespole. Anaheim nie należy do drużyn, którym leży gra u siebie (4-5-0), a teraz czeka ich, az siedem meczy w wlasnej hali. Philadelphia po wczorajszej wygranej (6:2 z Los Angeles Kings) myślę, że wrócła na właściwe tory po dwóch niespodziewanych porażkach i zdobędą kolejne punkty. Do bramki wraca Leighton, ktory wedlug mnie nie ustepuje umiejetnosciami Bobrovskiemu oraz Boucherowi. Minusem, który jednak według mnie nie bedzie mial zadnego wplywu na grę lotników jest brak zawieszonego Shelley&#39;a oraz kontuzjowanego Prongera oraz to, że poprzedni mecz zakończył się według mnie szczesliwie dla kaczek ich wygraną. Jednak Liczę na wygrana Philadelphi, która teraz wznosi sie po raz kolejny na wyzyny. Oprocz tego jest lepszym zespolem pod wzgledem dyscypliny, skladu i umiejetnosci.

Kompletnym nobetem dzisiejszego wieczoru jest dla mnie Detroit z wyspiarzami. Detroit niby bez dwóch najbardziej wartosciowych zawodnikow, ale jednak wygrywa swoje spotkania, a Islandersi są niespodzianką, potrafia wygrac u siebie 4 mecze z lepszymi rywalami, a nastepnie przegrac 6:2 z rangersami. Typowy NoBet.
Zastanawiam sie równiez nad Vancouver Canucks, ktore ostatnio jest na fali i 8 zwyciestw w ostatnich 10 meczach to niezly wyczyn, ale to pozniej ????
edit: Canucky weszly jednak nie bylo analizy, ????

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Minnesota Wild - Nashville Predators -&gt; Nashville win (ML OT) [2.10][Bet365] ✅
Drapieżnicy nie mogą do udanych zaliczyć końcówki grudnia, seria porażek w końcu dopadła zespół z Nashville o dziwo po powrocie Rinne także jak dotąd nie doszło do przełamania. Dziś jednak widzę na to duże szansę, po pierwsze Minnesota choć u siebie mocna to ostatnio kompletnie mi się nie podobała - może wygrali z Rekinami ale bardzo słabo bronili i we wcześniejszych meczach to również była bolączka. W bramce nie zobaczymy Nick&#39;a Backstroma lecz Jose Theodora i tutaj wyraźny minus dla Dzikusów. Kontuzjowany jest także inny solidny zawodnik, mój ulubiony &quot;wąs&quot; ligi Cal Clutterbuck. Predators natomiast patrząc przez pryzmat ostatniego meczu wydają się już przygotowani na przełamujące zwycięstwo, w meczu przeciwko Gwiazdom zaprezentowali (zwłaszcza w drugich 30 minutach) szybkość i precyzje, może gdyby nie przespali pierwszych minut to udało by się zdobyć wtedy punkty. Na ten mecz gotowy ma być Erat a to pokaźne wzmocnienie ofensywy Drapieżników - myślę że będą bardzo zdeterminowani by zakończyć pozytywnie ten rok.

qwerty16 86

qwerty16

Użytkownik
@ Odisio rowniez chcialem zagrać na Nashville jednak strata Sullivana, ktory jednak jest waznym punktem druzyny spowodowal, ze zrezygnowalem z tego typu. Poza tym na gazie jest Havlat, wiec raczej bym sie skusil tutaj na Minnesote Wild, ktora wlasnie u siebie jak wspomniales jest mocna ????

botshek 360

botshek

Użytkownik

MONTREAL CANADIENS FLORIDA PANTHERS

Typ: Montreal +0,5 and +1 OT Included
Kurs: 1,90
✅✅✅
Pinnacle

Tips to win:

- Wbrew pozorom Habs zagrali wczoraj dobry mecz z TBL, a przegrali tylko i wyłącznie dlatego, że Tampa ma takich graczy jak Stamkos i St. Louis. Wisniewski jeszcze troszkę stremowany, ale w debiucie trafił na takich przeciwników jak TBL.
- Dziś będzie łatwiej bo przeciwnikiem nie będzie już tak mocna drużyna jak TBL. Panthers nie maja takich gwiazd jak wczorajsi przeciwnicy. Do tego jedni z liderów drużyny Panter Booth (wraca po kontuzji) Frolik (opuscił wczorajszy trening) moga być nie w pełni sił w dzisiejszym spotkaniu.
- Myśle, że streak 4 lostów w wykonaniu Kanadyjczyków to raczej rzecz nie do przyjęcia dlatego dziś stawiam na win Montrealu w podpórce +0,5 and +1.​

W bramce nie zobaczymy Nick&#39;a Backstroma lecz Jose Theodora i tutaj wyraźny minus dla Dzikusów.
Jednak w bramce Backs

P 0

patafian

Użytkownik
Dallas-Vancouver 2,50 Tobet
Typ bardziej przeciw Vancouver niż za Dallas. Dlaczego?
-przed Orkami trzy ciężkie mecze wyjazdowe i w którymś z nich polegną (może mała progresja).
-Dallas po ostatnich słabych występach u siebie powinni się postarać o wygraną.
-zachęcający kurs.
-większość stawia na Orki, a czasami lepiej iść pod prąd.

adrian1905 132

adrian1905

Użytkownik
Ottawa Senators - Toronto Maple Leafs
@

Ottawa Senators @ Toronto Maple Leafs Typ: Ottawa Senators 2.15 Betsafe ⛔

Dzisiejsza noc to przede wszystkim emocje związane z Winter Classic. Ja jednak jako typ wybieram spotkanie Ottawy Senators z Toronto Maple Leafs. Obie drużyny w dzisiejszym spotkaniu będą chciały przerwać passę dwóch porażek pod rząd, a moim zdaniem faworytem tego spotkania są zawodnicy Senators, którzy ostatnio radzą sobie nieco lepiej od Leafs. Ostatnie dziesięć meczów Ottaway to następująca seria 4-3-3, natomiast Toronto 3-7-0. Bilans bezpośrednich spotkań w obecnym sezonie jest na korzyść dzisiejszych gospodarzy, bowiem Ottawa Senators w obecnym sezonie wygrała dwa z trzech spotkani z Maple Leafs. Jeśli chodzi o kontuzje w zespole &quot;Klonowych Liści&quot; to dziś zabraknie bramkarza Jean-Sebastien Giguer. W drużynie &quot;Senatorów&quot; z &quot;ważniejszych&quot; graczy zabraknie Jason Spezza. Warto dodać, ze w bramce Ottawy zobaczymy dziś Briana Elliotta. Natomiast Jonas Gustavsson rozpocznie mecz w bramce Leafs. Ogólnie rzecz biorąc wydaje mi się, że dziś górą będą zawodnicy Ottawy Senators, którzy (wydaje mi się, że można tak powiedzieć) wciąż walczą o awans do PO. To samo można powiedzieć o drużynie Toronto jednak ich strata do miejsca gwarantującego awans jest nieco większa.​

gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP
Spotkanie: Edmonton Oilers – Calgary Flames
Typ: III tercja over 1,5
Kurs: 1.72
Bukmacher: BWIN

Analiza:

Bardzo ciekawe spotkanie hokejowe czeka nas dzisiaj w nocy w Amerykańskiej lidze NHL w którym to zmierzą się zespoły Edmonton Oilers z Calgary Flames. Gospodarze tego pojedynku w swoich 5 ostatnich występach zdołali 2x zremisować podstawowym czasie gry w 3x ponieśli porażkę zdobywając przy tym 12 bramek a stracili 14. Goście natomiast w swoich 5 ostatnich występach zdołali 2x zwyciężyć 1x zremisowali w regulaminowym czasie gry a 2x doznali porażki strzelając przy tym 12 bramek a stracili 13. Bardzo trudno tutaj wskazać faworyta gdyż z jednej strony forma gości w ostatnim czasie zwyżkuje natomiast gospodarze od dłuższego czasu nie wygrali i czas najwyższy na przełamanie które według mnie jest możliwe w tym spotkaniu. Ja jednak postanowiłem zagrać tutaj na over 1,5 w III tercji gdyż wydaje mi się, że będzie to zacięty pojedynek do samego końca a co z tym idzie może któraś z ekip zdecyduje się pod koniec III odsłony tego pojedynku na wycofanie bramkarza aby odrobić straty co spowoduje bramkę z jednej albo z drugiej strony stąd mój typ to III tercja over 1,5.
0:0 ⛔

botshek 360

botshek

Użytkownik

TORONTO MAPLE LEAFS OTTAWA SENATORS

TYP: Leafs + 0,5 and +1 OT Included
Kurs: 1,88✅✅✅
Pinnacle

Tips to win:

- &quot;Battle of Ontario&quot; to nie jest zwykłe spotkanie o punkty to jedna z części wielkiej wojny. Obie drużyny nie spisują się dobrze, oczekiwania zarówno kibiców jak i znawców NHL są znacznie większe.
- Obie drużyny mają za sobą dwie przegrane potyczki z Columbus i Carolina. Zarówno Ottawa jak i Toronto oba mecze przegrały, ale drużyna Klonowego Liścia zdecydowanie lepiej wypadła w tych meczach oba przegrane minimalnie pomimo ciekawszej i bardziej zorganizowanej gry niż przeciwnicy.
- Dziś do składu TOR wraca szczęśliwy ojciec Grabovski, który jest w bardzo dobrej formie i wniesie dużo świeżości w szeregi Maple Leafs. W ostatnim czasie zauważyć można przebudzenie gwiazd Leafs. Punktować zaczął Kessel, Bozak oraz MacArthur, forma pomalutku pnie się w górę.
- W bramce Leafs niestety dziś znów wystąpi &quot;ręcznik&quot; Gustavsson, ale pomimo jednej porażki z Sens w tym sezonie jego bilans z tą drużyną wygląda przyzwoicie .936 SV%; 1,72 GAA. Liczę, że dziś tego wyniku zbytnio nie zaniży.
- Sens bez swojego &quot;guru&quot; Spezzy i na pewno bardziej zmęczeni niż Leafs, którzy odpoczywali jeden dzień więcej.
- Walka będzie na całego i liczę, że Leafs wyjdą obronną ręką w tym pojedynku i zaczną nowy 2011 rok od wygranej w Świętej Wojnie i rozpoczną marsz ku PO.

Reimer w bramce Leafs .... no zobaczymy co pokaże​

qwerty16 86

qwerty16

Użytkownik
Tampa Bay Lightning vs New York Rangers
Typ: 1

Kurs: 2.25
Wynik: 1:1 (strata bramki gdy zostalo 50 sekund do konca ???? )
Dzisiejszego wieczoru po raz kolejny stawiam na błyskawice, które są w bardzo dobrej formie, a ostatnia wygrana 4:1 z montreal&#39;em tylko to potwierdza. Zespol wystapi w najsilniejszym skladzie, zadnych brakow oprocz kontuzjowanego Steve Downiego, ktory juz jest szykowany do gry. Nie jest to jednak zawodnik, ktorego nie da sie nie zastapic. W Formie są St Louis, Stamkos oraz Malone, a sa oni najlepszy, a zarazem najgrozniejszym ogniwem tej druzyny. Poprzednie dwa spotkania zakonczyly sie pozytywnym rezultatem na korzysc Blyskawic padl w nich nawet over 5.5. Co do druzyny z Nowego Yorku ostatnio blyszczy goalie tej druzyny Lundqvist. Zabraknie rowniez trzech zawodnikow z trzonu tej ekipy, a najbardziej odczuwalny bedzie brak Callahana. Ostatni swoj mecz Rangersi z Devilsami wygrali dosc szczesliwie, a ta druga druzyna rozegrala naprawde dobre spotkanie. Licze na to, ze Blyskawice potwierdza to, ze sa w formie i zasluguje na gre w Playoffach.
Ponadto warto zagrac Over 5.5, mysle, ze to bedzie dobre rozwiazanie ????

sekular 47

sekular

Użytkownik
Jak dla mnie WSH ale to tylko dlatego , ze widzialem ostatni mecz PIT z NYI i wygladalo to naprawde beznadziejnie... ale Winter Classic to Winter Classic... niezle show wiec moze byc roznie ????

qwerty16 86

qwerty16

Użytkownik
Pittsburgh Penguins vs Washington Capitals
Typ:1
Kurs: 2.20
Kolejne spotkanie, ktore mysle, ze warto dzisiejszego wieczoru zagrac to Winter Classic - Pittsburgh Penguins vs Washington Capitals. Mysle, ze bedzie to wyrownany mecz i wedlug mnie zwyciezca zostanie gospodarz tego wydarzenia. Dlaczego sklaniam sie ku temu rozwiazaniu? Ogladalem ostatnie 7 meczy pingwinkow oraz staralem sie nie opuszczac spotkan Capsow, gdyz wedlug mnie te druzyny oprocz tego, ze graja efektownie to rowniez efektywnie. Jednak bardziej oko sie cieszylo gra druzyny z Pitts, ktora jak przegrywala to tylko przez jakis fatalny blad w obronie (np przypomnijmy pierwszy mecz tych ekip, gdzie prowadzac 2:1 pitt potrafily oddac krazek w ataku i kontre wykorzystal jeden z zawodnikow caps), lub przez gre w oslabieniu. Wash natomiast z 2tygodnie temu mialo nieciekawa serie porazek oraz nie potrafila sie podniesc. Wiem tez, ze statystyka ostatnich 5 meczy jest na niekorzysc pingwinkow dlatego licze rowniez na to przelamanie. Sidney Crosby jest najlepszym graczem na ten moment w NHL i mysle, ze to on zawazy o wyniku tego spotkania. Kolejny atutem przemawiajacym za pingwinkami jest ich wlasna hala(choc dzisiejszy mecz zostanie rozegrany na swiezym powietrzu~dlatego opoznienie 2h), na ktorej naprawde czuc doping i atmosfere &#39;swieta&#39;. Kadra meczowa w obu ekipach jest taka sama, wszyscy zawodnicy sa zdrowi i przygotowani do tego spotkania w 100%. Moim zdaniem krazek jest po stronie Pingwinkow, ktorzy Zwycieza to spotkanie 4:1 albo 3:1. Do boju Pitts!

klepor 97

klepor

Użytkownik
Ottawa Senators - Toronto Maple Leafs
under 5.5 / 1-5⛔
Starcie 2 kanadyjskich ekip,a więc spodziewam sie zaciętego pojedynku z małą iloscią bramek.
Trudno wskazac faworyta,oba teamy zdecydowanie ponizej oczekiwań,skupie sie na ilosci bramek w tym meczu.
Ottawa zdecydowanie ekipa underowa,ostatnie 5 meczy,4 konczyly się wynikami ponizej 5.5 bramki,poprzednie spotkania miedzy tymi ekipami tez raczej konczyły sie underowo.Jednak w tak specyficznej lidze jak NHL nie mozna sie az tak bardzo sugerować statystykami,dlatego głównym argumentem przekonywującym mnie co do tego typu jest słaba dyspozycja obu ekip,mysle ze dzis szczególnie obu druzynom bedzie zalezało na zwycięstwie i że zobaczymy twardy hokej,dużo walki przy bandach i małą ilość strzałów w światło bramki.

---------------------------------------------------

nivet 277

nivet

Użytkownik
Pittsburgh Penguins vs Washington Capitals
Typ:1
Kurs: 2.20
Sidney Crosby jest najlepszym graczem na ten moment w NHL i mysle, ze to on zawazy o wyniku tego spotkania. Kolejny atutem przemawiajacym za pingwinkami jest ich wlasna hala, na ktorej naprawde czuc doping i atmosfere &#39;swieta&#39;.
Dziś zagrają na świeżym powietrzu ;)

Otrzymane punkty reputacji: +5
qwerty16 86

qwerty16

Użytkownik
Dziś zagrają na świeżym powietrzu ;)
Masz racje, przeczytalem u fox&#39;a i wlasnie zdziwilem sie jak na nhl.com.pl twitterze przeczytalem, ze zostal przesuniety o 2h z powodu deszczu ???? Dzieki za info! ???? zmienie tylko, ze na powietrzu w Pittsburghu, bo to jednak miasto gospodarzy;)

botshek 360

botshek

Użytkownik

CALGARY FLAMES EDMONTON OILERS

TYP: Flames -0,5 Regulation time
Kurs: 2,33✅✅✅
Pinnacle

Tips to win:

- Raczej nic nie wskazuje na przerwanie lost streaka przez drużynę Oilers. Dziś ciężkie zadanie przed nimi, czoła trzeba stawić odzyskującej świeżość i płynność gry drużynie Flames.
- Przed momentem do kontuzjowanych Horcoffa, Whitneya, Vandermeera dołączył ostatnio nieźle sobie poczynający Magnuss Paajarvi. Także kolejne dosyć ważne osłabienie EDM.
- Flames złapali wiatr w żagle, trzy kolejne wygrane COL, BUF, DAL to nie żarty. Dziś przyjdzie im sprawdzić siły Goalie bez formy - Khabibulina.​

nivet 277

nivet

Użytkownik
Ode mnie typ na Winter Classic:
NHL OT Included, Hockey
Washington Capitals/Pittsburgh Penguins 1-January-2011 5:05 PM PST
Total Goals UNDER 6.5 for Game @ 1.680
3-1
Hmmm, typ przeciw logice bo przecież oba zespoły w ofensywie radzą sobie całkiem nieźle (świadczyć o tym może fakt, że i Caps i Pens są w Top 6 na wschodzie w średniej strzelonych bramek na mecz). Ale jakoś mam takie odczucia, że na świeżym powietrzu nie pójdzie im tak łatwo ze strzelaniem bramek, pomijając już fakt, że pogoda może mieć wpływa na jakość lodu, a co za tym idzie np na szybkość poruszania się krążka po tafli czy podaniach i strzałach, dodatkowo dwaj solidni bramkarze z podobnym (przyzwoitym) poziomem obron.
small stake, 1j.

orngcrsh 251

orngcrsh

Użytkownik
NJD@CAR Carolina(-0.5) REG 2.00 [Pinnacle] 3-6 ✅
Pierwszy typ w 2011 roku bez jakiejs dluzszej analizy, mecz juz za pare minut.. Devils przerwali serie 6 porazek wygrywajac z Atlanta, ale nie grali w tym meczu jakichs rewelacyjnych zawodow, to Thrashers po prostu zagrali slabo. Trzeba tez dodac ze pierwszy gol dla Jersey byl dosc szczesliwy - dzieki niemu Devs grali z wieksza pewnoscia siebie. Mimo ze w bramce Diablow dobrze spisal sie Johan Hedberg, Lemaire dzisiaj znowu stawia na Brodeura, ktory w tym sezonie jest jednym ze slabszych goalies w NHL - nie rozumiem tej decyzji i postanowilem z niej skorzystac. Carolina gra ostatnio calkiem niezle, wygrala w Toronto 4-3 i w Ottawie 4-0. W swietnej formie jest Cam Ward. Jakos trudno mi sobie wyobrazic sytuacje, w ktorej Brodeur wygrywa z Wardem na wyjezdzie... Go Canes.

51-49-3 [51%] / seria: +1

Otrzymane punkty reputacji: +5
M 0

marcin_chelsea

Użytkownik
Dyscyplina: NHL
Mecz: Montreal Canadiens - Atlanta Trashers ( wł. z dogr. i karnymi )
Typ: 1
Kurs: 1,73
Buk: Bwin

Po serii 7 meczów wyjazdowych hokeiści Montreal Canadiens wracają do Centre Bell i o godz.19.00 czasu polskiego zmierzą się z zespołem Atlanty Trashers. Oba zespoły przechodzą aktualnie mały kryzys formy. Montreal w 7 wyjazdowych potyczkach odniósł zaledwie 2 zwycięstwa z Hurricanes i Panthers przegrywając z Avalanche, Stars, Islanders. Porażki z Lightings i Capitals da się jeszcze wybaczyć, ale poniesione zostały w bardzo słabym jak na Kanadyjczyków zespół. Czym zatem argumentuje swój typ? Trashers podobnie jak Canadiens odnieśli zaledwie 2 zwycięstwa w ost. 7 potyczkach, a były to zwycięstwa nad Bruins we własnej hali i Maple Leafs na wyjeździe. 5 krotnie musieli oni uznać wyższość kolejno : Blues, Bruins, Lightings, Penguins oraz w noc sylwestrową ( polskiego czasu ) Devils. Ostatnia wyjazdowa porażka z będącym w fatalnej formie New Jersey Devils świadczy o tym, że zespół zdaje się być w większym kryzysie aniżeli rywal. Canadiens ostatnie swoje spotkanie wygrali, po dogrywce z zespołem Floridy Panthers 3-2 i to powinno pozytywnie nastawić zespół Jaquesa Martina przed nadchodzącym spotkaniem. Oba zespoły są z konferencji wschodniej więc znają się bardzo dobrze i nie powinno być niespodzianki. Obie ekipy dość dobrze radzą sobie w swoich dywizjach, Trashers zajmują 3 miejsce w Southeast, mając przed sobą silną w tym sezonie Tampe Bay oraz uznana marke Washington Capitals. Montreal natomiast jest wiceliderem w dywizji północnowschodniej i traci 2 pkt do liderującego Bostonu.
Co jeszcze mozna powiedziec o obu zespołach. Montreal na 10 ost. meczów we własnej hali wygrał 7 razy a na 5 ost. potyczek z zespołami ze swojej konferencji wygrał 4 razy. Trochę lepsze statystyki wyjazdowe ma Atlanta, która na 10 ost. meczów wyjazdowych wygrywała 5krotnie, jednak ich ost. 3 potyczki kończyły się porażkami. Trashers osłabieni brakiem Bena Eagera oraz Nika Antropova.

Uwazam ze Montreal przechyli szale zwyciestwa na swoja strone. Do PO jeszcze daleko i ostatnie 7 spotkan tej druzyny pokazalo ze trzeba walczyc do samego konca. To samo tyczy sie Atlanty, ale ostatnia porazka z Devils pokazala ze druzyna potrzebuje jeszcze paru meczów, żeby odbudowac forme z poczatku sezonu. Canadiens powinni zwyciezyc w regulaminowych 60 minutach, ale dla asekuracji wole zagrac ML1

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom