>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NHL - sezon 2010/2011

Status
Zamknięty.
B 3

belphegor

Użytkownik
Nie oglądałem całego meczu ale z tego co widzę na załączonym video, nie upierałbym się w przekonaniu że chodziło o skuteczność. klika strzałów z daleka między tłum &quot;a może wpadnie&quot; to dla mnie nie brak skuteczności.
A juz na pewno nie wyglądali na groźniejszych
Chociaż wiadomo, każdy interpretuje na własny sposób.

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Nie oglądałem całego meczu ale z tego co widzę na załączonym video, nie upierałbym się w przekonaniu że chodziło o skuteczność. klika strzałów z daleka między tłum &quot;a może wpadnie&quot; to dla mnie nie brak skuteczności.
A juz na pewno nie wyglądali na groźniejszych
Chociaż wiadomo, każdy interpretuje na własny sposób.
Jeden z bardzo skutecznych sposobów na zdobywanie bramek w hokeju to właśnie strzał z dystansu poprzedzony sporym ruchem przed bramkarzem przeciwnika więc tu tylko plusy dla Islanders za takie próby ... to że nie widać jakiś spektakularnych rush&#39;ów wynika ze stylu gry Anaheim w tym meczu. Nie dało się Kaczorów kontrować bo ci często sami krążek odrzucali dając rozgrywać Wyspiarzom. Oglądałem live 3T i tak to właśnie wyglądało. Wyrównane spotkanie, więcej szczęścia miały Kaczory i wygrały, tak bywa.

orngcrsh 251

orngcrsh

Użytkownik
Widze ze mecz Ducks z Isles wywolal wiele kontrowersji, tak jakby nie bylo innych ciekawszych meczow w kolejce;) To moze ja sie tez wypowiem, bo jako ze postawilem na Kaczory, ogladalem mecz w calosci. Wg mnie nie mozna powiedziec ktora z druzyn byla lepsza, mimo ze Nowojorczycy oddali wiecej strzalow to w kategorii scoring chances bylo mniej wiecej po rowno. Swoja droga szkoda ze nie mozna odnalesc tej statystyki na NHL.COM bo chyba bylaby bardziej przydatna niz oklepane juz shots on goal;) A moze ktos wie, gdzie mozna ją znalesc - bylbym bardzo wdzieczny.
A na dzisiaj:
PHI@CAR Philadelphia ML 1.877 [Pinnacle] 8-1 ✅✅✅
Po wielkim strzelaniu jakie urzadzili sobie Canes w meczu z Oilers mamy wielu zwolennikow typu na Huragany. Ja natomiast postanowilem powierzyc pieniadze Lotnikom. Maja patent na druzyne Caroliny - wygrali 7 ostatnich bezposrednich spotkan tych teamow! Wg mnie sa po prostu ekipa lepsza, graja bardzo dobrze w obronie (w Eastern Conference mniej goli traca tylko Habs i Bruins), maja swietnego mlodego bramkarza, a w ataku mimo ze ostatnio wygladaja tak sobie, to w kazdym momencie moga ukasic. Carolina nie wygrala jeszcze 3 meczow z rzedu w tym sezonie i majac Phile jako przeciwnika sadze ze dzisiaj tez nie dokona tej sztuki. Przypomina mi sie sytuacja sprzed kilkunastu dni, kiedy Huragany zmiotly z powierzchni ziemi NY Islanders 7-2 po czym w kolejnym meczu sami zostali upokorzeni 4-7 przez Floride.
edit: Tak jakbym napisal scenariusz tego meczu ;)

BUF@NYR Buffalo(+0,5) REG 1.885 [Pinnacle] 2-3 OT ✅
Pozycja Buffalo to dla mnie najwieksze zaskoczenie tego sezonu, ale mam wrazenie ze powoli wychodza z dolka - coach Lindy Ruff musial wstrzasnac troche swoim teamem, poniewaz w dwoch ostatnich meczach ograli na wyjazdach Toronto i New Jersey. Przeciwnicy moze nie z najwyzszej polki, ale 4 punkty wywalczone w obu przypadkach w SO ciesza i zagrzewaja do dalszej walki. Mysle ze i dzisiaj Sabres zdobeda co najmniej 1 punkt w starciu z Rangers. W ekipie z NYC nie dzieje sie ostatnio zbyt dobrze, przegrala ona 3 z 4 ostatnich meczow, strzelajac w nich tylko 6 goli. Niedosc ze kuleje ofensywa, to jeszcze w dzisiejszym spotkaniu oslabiona bedzie obrona Straznikow - wypadl ze skladu Rozsival. Takze fakt powrotu do gry Gaborika juz az tak nie cieszy. W bramce nie zobaczymy dzisiaj Lundqvista, zagra Biron, i to tez moze byc argument przemawiajacy za Buffalo.

23-23-2 [50%] / seria: +2

benqsimens 61

benqsimens

Użytkownik
Panowie, fajnie że jakaś dyskusja przedmeczowa ruszyła - szkoda tylko że padają zbyt ostre słowa i jakieś osobiste &quot;wycieczki&quot;. Opanujmy nerwy ????
Wytykanie skuteczności w typowaniu to nie jest raczej merytoryczna dyskusja na temat konkretnego meczu ...
Co do całej sprawy, wklejam skrót spotkania Ducks z Islanders i niech każdy osądzi kto był stroną przeważającą. Ja zgodziłbym się z Dats13, Wyspiarze gdyby byli skuteczniejsi wygrali by z Kaczorami.
na tyle przewag to chyba jasne ze musieli wiecej coś strzelac na bramke ale jak sie widzi ze bramkarz ma swój dzień to dla mnie jest kontynuowanie takiej gry bez sensu..
gdyby byli bardziej skuteczniejsi....hmmm gdyby Dallsa byli bardziej skuteczniejsci to na mecz zdobywali by po 10 goli...przy 40 strzałach na mecz
Islanders mieli 6 przewag, z czego w jednej dopatrzyłem sie zamknięcia Kaczorów w zamku i przynajmniej utrzymania sie w tercji przeciwnika przynajmniej 15 sek.. bo reszta przewag to jazda po krązek do bramkarza
i tak jak pisałem ,jedna dogodna sytuacja..

dats13 74

dats13

Użytkownik
szkoda mi cie bo pewnie sporo kasy przegrałes takim mysleniem :/ biedaczek przegrał dwa razy typujac przeciw Kaczorom i już szuka usprawiedliwienia haha a i widac twoją znajomosc po typach
jak już tak umiesz liczyć to zobacz sam ile przegrałeś ty na Anaheim z tym twoim myśleniem i kto tu szuka usprawiedliwienia, napisałem, że Kaczory zagrały tragicznie bo tak było jak na ich potencjał ofensywny. Cały mecz był marny, wiesz jak 60min uda się skrócić w 2 min, pewnie sobie powycinali te kupę dogodnych okazji dla Ducks, nie zrobili tego bo takie akcje można było policzyć na palcach jednej ręki. Myślisz Perry sam na sam, a wiesz ze sam na w hokeju to większy przypadek, błąd obrony niż wspaniała akcja, po za tym jak sam na sam to nie piłka, że będzie pewnie gol.

benqsimens 61

benqsimens

Użytkownik
jak już tak umiesz liczyć to zobacz sam ile przegrałeś ty na Anaheim z tym twoim myśleniem i kto tu szuka usprawiedliwienia, napisałem, że Kaczory zagrały tragicznie bo tak było jak na ich potencjał ofensywny. Cały mecz był marny, wiesz jak 60min uda się skrócić w 2 min, pewnie sobie powycinali te kupę dogodnych okazji dla Ducks, nie zrobili tego bo takie akcje można było policzyć na palcach jednej ręki. Myślisz Perry sam na sam, a wiesz ze sam na w hokeju to większy przypadek, błąd obrony niż wspaniała akcja, po za tym jak sam na sam to nie piłka, że będzie pewnie gol.
to na to wygląda że nawet Islanders nie mieli akcji z przypadku .To co Dallas i Islanders faworytami ligi???
Bo po tyle strzałów co oni oddają to mecz za meczem beda wygrywać

marian1983 4

marian1983

Użytkownik
typ z TipSportu:
Ilya Kovalchuk strzeli @3,00 (dla porównania w Fortunie kurs @2,50)
W obecnym sezonie Ilya jak na razie rozczarowuje (w sumie jak cały jego zespół) który ma obecnie najgorszy atak (29 strzelonych goli tylko). Dzisiaj przyjdzie im się zmierzyć z Edmonton Oilers, a więc jedną z najsłabszych ekip, dlatego liczę że Diabły odniosą dziś pierwsze zwycięstwo na własnym lodowisku, a Ilya strzeli co najmniej dwie brameczki ;)

Otrzymane punkty reputacji: +4
macready 56

macready

Użytkownik
Anaheim Ducks - Dallas Stars 2ML 2,25

Duck już sporo wygrali, 5 meczy z rzedu i wszystkie roznica jednego gola, myśle ze dzis nastapi koniec tej seri, Dallas moze nie jest jakas bardzo dobrą ekipa ale mysle ze dadza rade. Przegrali 2 ostatnie mecze wyjazdowe.
Nie ma co sie rozpisywać poprostu Anaheim wygrywało szczesliwie po kolei, to sie musi w koncu zakonczyc, a 5 wygranych z rzedu dla srednio-słabej ekipy to i tak mega wyczyn.
Myśle ze tym ma duze szanse powodzenia.

botshek 360

botshek

Użytkownik
Penguins-Lightning
typ ML2
2,47
betsafe

Zdecydowanie najciekawszy mecz dzisiejszego wieczoru. Spotkanie wielkich Stamkosa i Crosbiego, a nawet i więcej: duetów Stamkos, St.Louis i Crosby, Malkin. Jak dla mnie ten pierwszy duet prezentuje się lepiej. W bramkach dziś Smith i Fleury ..... no właśnie Fleury, facet totalnie bez formy i nie wiem czy nie jest błędem wystawianie go dziś w bramce (być może trener liczy tu na przełamanie). Drugą rzeczą na którą warto dziś zwrócić uwagę jest gra w PP obu drużyn. Zdecydowanie więcej kar łapie ekipa Pingwinów, która należy do czołówki ligi, Tampa też nie należy do &quot;grzecznych&quot; drużyn, ale dziś nie zagra najczęściej łapiący kary, aż 25% całej drużyny S.Downie. Więcej kar Pingwinów=więcej szans dla Tampy, która jest w czołówce ligi w % wykorzystania PP. Moim zdaniem przewaga w PP będzie klucem do dzisiejszej wygranej.

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Na dzisiaj wyglądają ciekawie typy:

New Jersey Devils vs. Edmonton Oilers typ 1 @ 1.53 ML doxxbet 5:4 po dogrywce ✅✅✅
Hmmm typ na przełamanie albo na nadzieję, że będzie lepiej. Devils w dołku i to poważnym bo jak na razie zajmują ostatnie miejsce. Do tego w tym sezonie nie wygrali u siebie jeszcze meczu, więc najwyższ już czas. W ostatnim spotkaniu z Buffalo mieli olbrzymią szansę wygrać, jednak najpierw nie utrzymali prowadzenia i dali sobie strzelić na 4:4. Decydującego karnego zawalił Kovalchuk. Po początku sezonu wydawało, się, że Edmonton będzie spisywał się lepiej niż w poprzednim sezonie. W tym sezonie dwie wygrane na poczętek i dwie z Chicago. W ostatnich dwóch meczach Oilers przegrywali zdecydowanie z Carolina 7:1 i Edmonton 6:2. Dzisiaj w końcu do bramki Martin Brodeur, który akurat w ostatnich meczach radził sobie przyzwoicie. Może dzisiaj w końcu pokaże na co go naprawdę stać kiedy w zespole dzieję się nie najlepiej. W Edmonton w bramce wystąpi Devan Dubnyk i liczę, że Diabły nie będą mieli problemów z pokonaniem go. Szczerze to naprawdę czuję, że w końcu Ilya strzeli gola. Bo dużo było już pisane o nim, ale jednak umiejętności nie stracił. W bramce Dubnyk, a do tego słaby rywal chyba lepszej okazji na bramkę mieć nie będzie. W końcu gdy Parise jest kontuzjowany to on powinien zdobywać gole. W dobrej formie jest Jason Arnott, który ma już na koncie 6 trafień. Sprawa jest prosta, albo dzisiaj Diabły w końcu przełamują fatalną serię i zaczynają grać lepiej, albo ten sezon jest dla nich stracony. Bo chyba mają większe ambicję niż być na końcu tabeli.
Pittsburgh Penguins vs. Tampa Bay Lightning typ over 5,5 @ 1.68 5:1✅✅✅
Crosby Sidney strzeli gola typ TAK @ 1.95 ✅✅✅
Steven Stamkos strzeli gola typ TAK @ 1.80 ✅✅✅
wszystko z doxxxbet

Drugie spotkanie chyba dzisiaj najbardziej interesujące. Pens dzisiaj zmierzy się z Tampa, która radzi sobie bardzo dobrze w tym sezonie. Pingwiny tak jak w poprzednim sezonie słabiutko na początku sezonu, jednak pewnie z meczu na mecz będzie co raz lepiej. Tampa w ostatnich meczach dużo gorzej szczególnie wyjazdowych bo przegrali cztery spotkania. Wczoraj bardzo dobre spotkanie przeciwko Caps, jednak przegrane. Dlaczego over ? Oczywiście z powodu słabszych bramkarzy. Marc-Andre Fleury w słabiutkiej formie co nawet udowodnił przeciwko Phoenix kiedy zastąpił w bramce Brenta i na pięć strzałów wpuścił aż dwa gole. Oprócz tego ma świetne statystyki na siedem meczy w których bronił od początku wygrał tylko raz !!!! Średnio wpuszcza trzy bramki i mam nadzieję, że dzisiaj będzie podobnie. W bramce Tampy Mike Smith , który podobnie jak Fleury spisuję się słabiutko. W tym sezonie tylko raz puścił jednego gola. W pozostałych było już 3 i więcej. Jak dla mnie obaj bramkarze bez formy. Dzisiaj będą mieli problemy bo Crosby i Stamkos są w świetnej formie. Stamkos pięć bramek w pięciu meczach. Crosby zaś cztery bramki w trzech ostatnich meczach. Jak dla mnie spotkanie wygląda overowo patrząc na bramkarzy i na formę najlepszych strzelców. Liczę na sporo bramek i zwycięstwo Tampy.

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Anaheim Ducks - Dallas Stars -&gt; Dallas win (ML 60&#39;)[2.23][Pinnacle] ⛔
Ostatni występ Kaczorów wzbudził na forum i nie tylko spore kontrowersje. Zaledwie 13 strzałów oddanych w meczu z Wyspiarzami dało Ducks skromne 1:0, podtrzymali oni swoją zwycięską serię ale gdyby nie ich charakterystyczny styl obronny i solidny Hiller to mieli by po punktach. Zespół słabnął stopniowo i streak jaki teraz osiągnęli jest powoli szczytem ich możliwości w aktualnym momencie. Dallas wczoraj pozytywnie zaprezentowało się w LA, tam nie wygrała jeszcze żadna drużyna NHL a Gwiazdy wczoraj do trzeciej tercji walczyły ostro o punkty ... Fajnym aspektem drużyny z Texasu jest fakt dużej wymienności w liniach ataku, Stars dysponują sześcioma bardzo zdolnymi napastnikami dlatego ich mecze zawsze ogląda się z przyjemnością.

marian1983 4

marian1983

Użytkownik
Anaheim Ducks - Dallas Stars -&gt; Dallas win (ML 60&#39;)[2.23][Pinnacle]
Ostatni występ Kaczorów wzbudził na forum i nie tylko spore kontrowersje. Zaledwie 13 strzałów oddanych w meczu z Wyspiarzami dało Ducks skromne 1:0, podtrzymali oni swoją zwycięską serię ale gdyby nie ich charakterystyczny styl obronny i solidny Hiller to mieli by po punktach. Zespół słabnął stopniowo i streak jaki teraz osiągnęli jest powoli szczytem ich możliwości w aktualnym momencie. Dallas wczoraj pozytywnie zaprezentowało się w LA, tam nie wygrała jeszcze żadna drużyna NHL a Gwiazdy wczoraj do trzeciej tercji walczyły ostro o punkty ... Fajnym aspektem drużyny z Texasu jest fakt dużej wymienności w liniach ataku, Stars dysponują sześcioma bardzo zdolnymi napastnikami dlatego ich mecze zawsze ogląda się z przyjemnością.
w tamtym meczu u kaczek bronił McElhinney ;)
edit : dzięki za poprawienie mnie ???? - Odi

macready 56

macready

Użytkownik
Jeszcze mocno zastanawiam sie nad typem na Minnesote, nie wiem czemu sporo osob stawia na Pantery.
Bezposrednie mecze w 100% dla Dzikusów, forma srednia co prawda....
Co myslicie? Jakie argumenty sa za Panterami ze sa faworyzowani?:?

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Jeszcze mocno zastanawiam sie nad typem na Minnesote, nie wiem czemu sporo osob stawia na Pantery.
Bezposrednie mecze w 100% dla Dzikusów, forma srednia co prawda....
Co myslicie? Jakie argumenty sa za Panterami ze sa faworyzowani?:?
Historia bezpośrednich spotkań jak dla mnie to żaden argument, zbyt szybko się wszystko zmienia w NHL, liczy się dyspozycja dnia. We Floridzie broni Vokoun, pewniejszy niż broniący dziś u Dzikusów Theodore. Poza tym do składu Panter powraca Stillman. Dzikusy borykają się z kilkoma kontuzjami mającymi wpływ zwłaszcza na wygląd linii ataku.

benqsimens 61

benqsimens

Użytkownik
Spotkanie : Anaheim Ducks - Dallas Stars
Typ : under 1,5 goals (1 tercja)
Kurs : 5,00
Bukmacher : Bwin
Data: 2010-11-13 04:05
Analiza:
Brzdo duzo typerów stawia na to spotkanie over 5.5 ale ja pozwole sobie zatypowac bardzo ciekawy typ.Bukmacher zrobił niespodzianke i dał kurs 5.00 na under 1,5 w pierwszej tercji.Ja przed zobaczeniem tego kursu miałem typowac under 0,5 w pierwszej tercji ale kurs jest 1,80 :p. Typ moim zdaniem bardzo dobry bo Anaheim rozkręciło sie w ostatnim spotkaniu dopiero od drugiej tercjii.
W pierwszej nie było dużo akcji ofensywnych.Do tego po chwili odpoczynku w bramce gospodarzy z pewnoscia znajdzie sie Hiller prezentujacy sie wysmienicie.Moze bedzie over w tym spotkaniu ale raczej drużyny postrzelają sobie w 3 tercjii bo pierwsza bedzie moim zdaniem dośc senna.Dallas ostatnio prezentuje słabą forme,a Anaheim kontynouje serie zwyciestw na własnym terenie.Dla Gwiazd z Texasu to 3 mecz z rzedu na wyjeździe i w ostatnich dwóch poszło im słabiutko.Porażki z Colorado 5-0 i LA Kings 3-1 nie napawają optymizmem .Ale zajme sie ta liczbą bramek w pierwszej tercji.
Dallas jest to drużyna bardzo ofensywna,oddaje mnóstwo strzałów na bramke rywala ale ostatnie dwa mecze były na under co mnie bardzo cieszy .Dodatkowo Anaheim w ostatnim meczu zagrali troszke słabiej ale gdyby wykozystali dogodne sytuacje to powinien mecz sie skończyć zwyciestwem Kaczorów 2-3 bramkami.
A jeśli chce ktoś skorzystać i puścić typ to radze sie pospieszyć ???? Ja pusciłem ten typ bo naprawde warto.Polecam typek.
Ktoś nie wierzy to prosze . link nizej
http://zapodaj.net/images/895be3792378.jpg

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Ja sobie powiedziałem, że do końca miesiąca nie gram na zwycięstwo Chicago. Jak dla mnie nie warto na nich stawiać. Już wolę postawiać na przełamanie NYI

B 3

belphegor

Użytkownik
Na Chicago jeśli już próbować to nie dziś, maja ciąg LWL LWL L, dziś bym zagrał na ich porażke dla przerwania ciągu.
Jak nie wejdzie, jutro grają u siebie z Kaczorami. Ci mają 6 win z rzędu więc
to jest dobry moment na próbowanie przełamania ciągu jednych i przerwanie passy drugich.
Ja mam pytanie odnośnie dzisiejszego meczu
Buffało - Washington skąd taki wysoki kurs na Wsh?!
co ciekawe spotkania w Buffalo mając ciąg
LW LW LW dla Wsh
Od 4 sezonow 1 miecz w Buffalo byl wygrany przez Sabres i to minimum 2 bramkami. Strzelający najwięcej bramek Semin jeszcze nigdy nie zdobył gola w Buffalo.

Niepokonani u siebie Królowie kontra wyspiarze dla których najlepszym osiągnięciem na wyjeździe było zremisować z Tampa i Toronto by wygrać w doliczonym czasie. Królowie wygrali wszystko w 60 min u siebie.
Dla mnie ryzykowane granie na przełamanie NY Islanders.
Z drugiej stony w 3 ostatnich meczach przegrali najwyżej bramka a z rekami przegrali już tylko w karnych, może to znak że powoli zbliżają się do wygranej.

dats13 74

dats13

Użytkownik
Phoenix Coyotes - St.Louis Blues Under 5 @ 2.20 Pinnacle
St.Louis przegrało dwa ostatnie spotkania, a ich postawa znacznie słabsza niż ta do której zdołali nas przyzwyczaić. Kojoty po wygranych z Chicago i Calgary na pewno chcą przedłużyć serie zwycięstw, ale łatwo nie będzie. Coyotes po wymianie ciosów z Płomieniami wątpię aby w meczu z Nutkami zagrały w takim stylu. Choć pokonali pięciokrotnie Kiprusoff&#39;a to jednak ich ofensywa kuleje i to widać ciągle. Nie ma konkretnego lidera, a Doan nie jest w pełni dyspozycji. Ze składu Blues wypada Oshie oraz Perron, na pewno ucierpi ofensywa Muzycznych, ale mają w bramce Halak&#39;a, który dostał po uszach, a to go na pewno zmotywuje na ten mecz. Mecz bez fajerwerków, ale na pewno nie zabraknie w nim walki i raczej nie powtórzy się wczorajszy wynik.

/ Wtrącę tylko swoje trzy grosze, u mnie asygnowany dziś do bramki nutek jest Ty Conklin - Odi

Nashville Predators - Chicago Blackhawks ML 1 @ 2,09 Pinancle

Nashville zawsze nie leżało Chicago, pierwsza runda zeszłorocznych playoffs, Drapieżnicy napsuli krwi Jastrzębią, tak samo było w sezonie zasadniczym, a w tym zobaczymy. Preds dobrym początku się zagasiło i przegrało sporo meczy, w których byli wyraźnie słabsi, ale powoli odbijają się od dna. Nashville to zdecydowanie obrona, a Chicago ostatnio rozczarowuje skutecznością, bardzo dobrze było to widać w spotkaniu z Oilers, gdzie zagrali mizernie, a defensywa Nafciarzy jest bardzo słaba. Liderzy Toews i Kane są nie regularni, Sharp zwolnił tempo, a Hossa świeżo po kontuzji. Drapieżnicy w końcu wracają do domu po serii wyjazdowych porażek, a u siebie zawsze grali solidny hokej, który może zatrzymać Blackhawks.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom