>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NHL - sezon 2010/2011

Status
Zamknięty.
orngcrsh 251

orngcrsh

Użytkownik
A ja dzisiaj zajme sie meczem, ktory gdyby nie dyspozycja New Jersey Devils z pewnoscia bylby hitem kolejki...
NYR@NJD NY Rangers(+1) OT INCLUDED 1.769 [Pinnacle] 3-0 ✅✅✅

Rangersi przegrali wczoraj w Philadelphii, mysle ze dzisiaj poprawia swoja gre i zgarna komplet punktow w Prudential Center. Z pewnoscia wynik 1-4 w Philly nie obrazuje tego co dzialo sie na lodzie, mecz byl bardziej wyrownany niz wskazuje na to wynik, wg mnie 3 z 4 bramek dla Flyers padly dosc szczesliwie (strzal Zherdeva, blad Del Zotto przy bramce Bettsa i zabawna sytuacja w PP przy golu Richiego).. Dzisiaj The Blue Shirts graja mecz derbowy i na pewno zagraja z wiekszym zebem. Devils wracaja z ciezkiej road trip po Zachodzie i na pewno fakt ten bedzie mial wplyw na ich gre.. Nie bede sie juz tutaj rozpisywal na temat problemow tej druzyny, to ze NJ nie moze skorzystac z uslug kilku kluczowych zawodnikow jest faktem powszechnie znanym. Devils nie wygrali jeszcze meczu u siebie i nie zdolali wygrac dwoch spotkan z rzedu, a przypominam ze ostatnio pokonali Hawks w Chicago po baaardzo szczescliwym GWG Millsa.
TOTAL GOALS UNDER 45,5 1.80 [Pinnacle] 48 goals ⛔
I znowu cala kolejka wyglada na underowa:cool: Wg mnie niskimi wynikami powinno zakonczyc sie az 6 z 8 spotkan.. Mecz Rangersow z Diablami bedzie z pewnoscia zaciety i moze zakonczyc sie bardzo niskim wynikiem. Boston zagra w Washingtonie - forma Thomasa a takze wyniki dwoch poprzednich meczow tych teamow w tym sezonie (dwa razy po 3-1) mowia same za siebie. Carolina zagra z Panthers, ktorzy znani sa z defensywnego systemu gry, Koty nie zanotowaly w tym sezonie dwoch overow pod rzad a ich poprzedni mecz zakonczyl sie porazka 3-4 z Thrashers. MTL@BUF - Montreal w ostatnich dwoch meczach strzelil 1 gola, natomiast Buffalo gra ostatnio zupelnie bez polotu. Idzmy dalej, mecz Dallas z Phoenix to pojedynek dwoch wg mnie obecnie najlepszych obok Thomasa bramkarzy w NHL - Bryzgalova i Lethonena. A defensywnie usposobiona Minnesota podejmie u siebie Calgary, ktore ostatnio rowniez ma problemy ze strzelaniem.

18-19-2 [48,6%]

sekular 47

sekular

Użytkownik
NYR vs NJD typ NJD 60&#39; 2.15 ( Ladbrokes)
Ja proponuje dzis typ na NJD, wyglada to calkiem calkiem po takim kursie, patrzac przez pryzmat wczorajszego starcia NYR vs PHIL... Rangers zagrali wczoraj dobra pierwsza tercje a potem juz gra sie przestala ukladac. Rangers wczoraj oddali ledwo ponad 20 strzalow... z czego w 1t tylko o ile pamietam 2-3... Straznicy bronili sie jak mogli, a jednak to PHIL trafiali do bramki a wcale nie grali jakos rewelacyjnie,,, spotkanie poziomem dosc slabe, straszny boj z ktorego lepiej wyszli PHIL, ten ktory byl najlepszym Straznikiem czyli H.L. nawalil... NJD nie lepiej jednak ostatnio cos graja, strzelaja, trafiaja... spotkanie wyglada dosc remisowo, jednak ja sadze ze dzis to NJD wyjda zwyciesko o ile czegosc glupiego nie zrobi Hedberg...

macready 56

macready

Użytkownik
Dziś będzie co grac i oglądać, dawno nie znalazłem az tylu ciekawych typersko meczy co teraz w NHL, zastanawiam sie czy grac wszystko co proponuje bo troche tego jest xD. wg mnie jest w czym wybierać, moje propozycje:

Phoenix Coyotes - Pittsburgh Penguins 2ML 1,84

W ostatniej kolejce Pitts przegrali z Anaheim, sam obstawiałem na zwycięstwo Ducks ???? Jednak teraz myśle ze to pingwiny bedą góra, juz sporo przegrali, teraz czas na jakas zwycieska serie. Pozatym wydaje mi sie ze Crosby zaczyna wracac do formy, w meczu z Ducks, mało brakowało wg mnie do strzelenia wiekszej ilości bramek, przez Pitts, pare razy gol wisiał w powietrzu ale nic z tego, PP tez nie mogli wykorzystać w 2 tercji.

-----------------------------------------------------------------------

New York Islanders - Philadelphia Flyers 1ML 2,20

Takie typy baaardzo czesto wchodzą:)
Typ na przełamanie NYI

Atlanta Thrashers - Chicago Blackhawks 2ML 1,72

Chicago przegrało 2 ostatnie mecze, mysle że Atlanta nie bedzie wielkim problemem dla Blackhawks, w końcu zdobywcy pucharu Stanleya nie wypada tyle razy przegrywać :grin: Pozatym są ekipa zdecydowanie lepsza.

------------------------------------------------------------------------

Boston Bruins - St Louis Blues 1ML 1,72

St Louis juz sporo wygrało, Boston też , ale boston zaliczył ostatnio wtope, wiec stawiam ze zwycieska seria St L sie tu zakonczy.

Los Angeles Kings - Nashville Predators 2ML 2,40

Nashville po dobrym poczatku teraz słabo. LA wygrywa wszystko po kolei z przerywnikiem na Chicago pare kolejek temu. Myśle ze Predators, zabłysna dobra forma z poczatku i dadza rade

San José Sharks - Tampa Bay Lightning 1 2,00

Sharks 2 przegrane w ostatnich meczach i zero strzelonych bramek, słaby wynik jak na tak mocna ekipe, napewno sporo mocniejsza niz Tampa, mysle ze ta niemoc im minie w tym meczu i padnie kilka bramek dla San Jose i mecz zakończy sie ich wygrana.

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Dziś mamy bogactwo wyboru i to bardzo dobrego wyboru ponieważ jak napisał macready jest wiele niezwykle ciekawych pozycji, jednak czy aż tak jednoznacznych to się okaże ;)
Dziś postanowiłem skupić się jedynie na ilości bramek w wybranych pojedynkach i na pierwszy ogień idzie propozycja Islanders vs Flayers. W tym momencie brak mi odwagi by postawić na ekipę Wyspiarzy ponieważ to co prezentowali w ostatnich spotkaniach było bardzo mierne i ciężko uwierzyć by nagle było lepiej, tym bardziej że rywal z meczu na mecz wcale nie gra gorzej, na pewno dużą rolę odgrywał atut własnej hali jednak zawodnicy Lotników pokazali się z bardzo dobrej strony choćby w spotkaniu z Rangers którzy byli bezradni. Over 5.5 wydaj mi się ciekawą propozycją choćby dlatego że większość dziś będzie upatrywała przełamania przez NYI serii Flayers, a żeby wygrać z Philą potrzebna jest przynajmniej zdobycz 3-4 bramek ponieważ goście nie próżnują i skrzętnie wykorzystują wszystkie niedociągnięcia w defensywie rywali. Ogółem zapowiada się tu ciekawy festiwal strzelecki, tak jak już pisałem w poprzednich postach, Bobrovsky w końcu się złamie, a wtedy może być już różnie. :hokej:Islanders vs Flayers over 5.5⛔ Kolejne spotkanie to pojedynek pomiędzy Bruins i Blues, myślałem że będzie to pojedynek Thomasa z Halakiem jednak po wczorajszym spotkaniu z Capitals zanosi się na to że dziś w bramce Bostonu zobaczymy Raska. Jednak nawet to nie przeszkadza w tym by upatrywać tu dziś niskiej ilości strzelonych bramek, z wyłączeniem wczorajszego spotkania Boston bardzo dobrze spisuje się w defensywie, na pewno wielka zasługa jest też po stronie Thomasa, jednak nie można zapominać że w zeszłym sezonie to właśnie Rask był czołową postacią Niedźwiadków. Z drugiej strony świetny bramkarz i również bardzo równo grająca defensywa. Ostatni mecz na zero z Sharks na pewno jest bardzo mobilizujący dla Nutek i dziś mają szansę pokonać kolejnego faworyta. Spodziewam się wyrównanego widowiska i z obu stron wielu udanych interwencji goalie, dlatego under 5.5 jak najbardziej do przyjęcia.
:hokej:Bruins vs Blues under 5.5✅

dats13 74

dats13

Użytkownik
San Jose Sharks - Tampa Bay Lightning 1 -1.5 @ 2.96 Pinnacle
Rekiny w dwóch ostatnich meczach nie zdołały strzelić nawet jednej bramki. Tampa w końcu wytraciła tempo, słabe mecze z Ducks oraz Kings. Kiedyś to musiało się stać, przyczyniły się do tego kontuzje czołowych zawodników. Wycieczkę po Kalifornii zakończyli już St.Louis, Hedman, Downie oraz Dominic Moore nie wspominając już o Gagne, czyli cała śmietanka ofensywy oraz kluczowy obrońca Tampy. Stamkos traci partnerów z linii, zostaje sam i na pewno będzie mu szczególnie brakować St.Louisa, który po prostu troszczy się o Stevena. San Jose wraca do domu i z pewnością są nastawieni bojowo i ofensywie tak jak zawsze w HP. Wielka trójka pości już od dwóch spotkań, a w domu grają rewelacyjnie. Obrona San Jose w miarę stabilna. W bramce była Błyskawica Antero Niittymaki, który jak na razie broni bardzo pewnie.Ciężki czas Bolts bo czeka ich teraz sporo wyjazdów do tego z całkiem mocnymi rywali. Sharki w domu powinno bez problemów poradzić sobie z Błyskami.

Columbus Blue Jackets - Minnesota Wild 1 @ 2.20 Betsafe

Kurtki zagrały cudo w meczu z Atlantą, kompletna deklasacja rywala, ofensywa kapitalna ponad 40 shots of goal, ku mojemu zaskoczeniu dobra praca defensywy i czyste konto Garon&#39;a. Pisałem już o zmianach w pierwszej linii Columbus i to dało efekt, ciągną grę. Zaś Wild mają takie farta ostatnio, powinni mieć już z serią z -5. W meczu z Caps, Sharks zagrali po prostu tragedie, oddając tylko 16 strzałów, ale wygrali. Ograli Calgary, które cały mecz przeważało i przegrało na koniec. Limit szczęścia wykorzystany. Dodając do tego, że na mecz z Columbus trener postawi na Jose Theodore, a nie Backstroma, który ratował Dzikusów cały czas, a Jose jeden mecz w tym sezonie i GAA 5.00. W składzie zabraknie również czołowych snajperów Lantendresse oraz Miettinen&#39;a, a niby liderujący Koivu spisuje się poniżej oczekiwań. Columbus zaczęło grać i są tego wyniki, zdecydowali się w końcu kto w bramce, a nie co mecz to zmiana. Garon w formie on gra i tak ma być. Minnesota straciła moc w PP i może liczyć na łaskawość ze strony CBJ.
Znowu Wild zasługuje na porażkę, Columbus zrobiło świetne widowisko.

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Zgadzam się z kolegami że ta sobotnia kolejka prezentuje się niezwykle okazale, wiele ciekawych spotkań więc od siebie przygotowałem więcej niż zwykle ...
Toronto Maple Leafs - Buffalo Sabres -&gt; Buffalo win (ML 60&#39;)[2.42][Pinnacle] =&gt; ZWROT
Typ na przełamanie Buffalo, które musi w końcu nadejść. Oglądając akcje z meczu Szabel przeciwko Canadiens odniosłem wrażenie, że zespół ten prawie całkowicie doszedł już do siebie. Akcje jakie tworzyli Sabres w pierwszej tercji były na prawdę dopracowane i gdyby nie Price mogli już w 1T wypracować sobie przewagę. Martwi jedynie to że w bramce zabraknie Millera, ale jeśli weźmiemy pod uwagę fakt iż Toronto jest jednym ze słabszych zespołów ofensywnych w lidzę to być może nie będzie to miało takiego znaczenia ...
Minnesota Wild -&gt; over 2,5 goals [2.14][Pinnacle] ✅

Nie wierze w kolejny idealny występ Garona w bramce Columbusu. Dlaczego ? Nie odbieram mu umiejętności czy aktualnej formy, chodzi mi tylko o to, że on nie dostaje dostatecznego wsparcia od strony obrońców. Owszem udału mu się uratować tyłek swojemu zespołowi raz i drugi ale dziś ... Minnesota tylko pozornie nie ma kim straszyć w ataku, odblokowany Havlat czy Koivu mogą spokojnie skombinować tutaj trzy bramki.
Phoenix Coyotes - Pittsburgh Penguins -&gt; Pittsburgh win (ML 60&#39;)[1.90][Pinnacle] =&gt; ZWROT
Śmiem twierdzić że jeśli Sid dostałby wczoraj odpowiednie wsparcie od kolegów z drużyny to Pingwiny mogłyby wysoko wygrać z Anaheim. Stało się jak stało, Kaczory wykorzystały 6 minutową słabość byłych mistrzów ligi a potem gole Crosby&#39;ego nie wystarczyły żeby cokolwiek już ugrać. Jeśli widać progres u kapitana spodziewam się już dziś progresu u reszty, nie ma oprócz Staala żadnych kontuzji w drużynie a Kojoty wciąż borykają się z problemami w ataku. Bryzgałow podczas ostatniego meczu zjeżdżał z lodu dosyć mocno poirytowany dyspozycją całej ekipy, przed sezonem rozdmuchano balon pod nazwą Phoenix nową siłą całej konferencji ? Nie sądze żeby tak miało być z taką grą ...
Boston Bruins - St. Louis Blues -&gt; Boston win (ML)[1.80] ⛔
Carolina Hurricanes - Florida Panthers -&gt; Florida win (ML)[2.25]
⛔
AKO=4.05 Stawka=10j Buk=Bet365

Boston trzeba przyznać że zasłużenie przegrał z Capitals we wczorajszym hicie. Tim Thomas w końcu puścił pare bramek i dziś zobaczymy na lodzie Raska, co nie powiem żeby było minusem - wręcz przeciwnie. Tuukka będzie chciał osiągnąć za wszelką cene swoje pierwsze zwycięstwo w sezonie i nawiązać walke o miejsce w składzie ze starszym kolegą. Potencjalnie Niedźwiadki już pokazały że będą w tym sezonie niesamowicie mocne, ich porażki z Caps nie traktowałbym w kategori obniżenia lotów lecz po prostu na daną chwile WAS byli lepsi. Dziś na lepszych od Nutek wyglądają bostończycy, po drugiej stronie zawsze groźny Halak ale mam wrażenie że tak jak wczoraj skończyła się passa Thomasa tak dziś zakończy się zwycięska seria Słowaka ...
Florida wczoraj rozbiła Caroline 7-4 i to wszystko mimo że Vokoun zagrał wyjątkowo słabe spotkanie. Dziś Czech nie powinien spisać się tak słabo po raz drugi a Pantery wygląda na to że grają swój najlepszy hokej od długiego czasu (bodajże 95 strzałów w ostatnich dwóch spotkaniach ...). Frolik w pomeczowych wywiadach podkreślał że siłą FLA jest kolektyw i poczucie grania zespołowego - trudno odmówić racji patrząc na to jak wielu dobrze dysponowanych zawodników mają dzisiejsi goście (Frolik, Booth, Weiss, Santorelli).

orngcrsh 251

orngcrsh

Użytkownik
PHI@NYI Philadelphia ML 1.725 [Pinnacle] 2-1 ✅
Phila moze nie grala w ostatnich dwoch spotkaniach wybitnie, ale w obu zgarnela cala pule punktow i tym samym przedluzyla serie zwyciestw do 5. Co o tym zadecydowalo? Wszyscy mowia o swietnej i utalentowanej ofensywie, oczywiscie to prawda ale ja zwrocilbym wieksza uwage na obrone i goaltending.. Flyers w tych 5 meczach stracili zaledwie 9 goli. Bobrovsky jest bardzo szybki miedzy slupkami i ma dobre wsparcie od wszystkich trzech linii obronnych.. Wiele osob stawia dzisiaj na przelamanie NY Islanders, jednak wg mnie sa male szanse ze ono nastapi. Phila to kat Wyspiarzy, Pomaranczowi moga pochwalic sie bilansem 19-2 w ostatnich 21 bezposrednich meczach. Nie widze tutaj zadnych argumentow po stronie Isles. Jedyne na co mogliby liczyc to rozprezenie Lotnikow, ale czy mogloby ono nastapic po calkiem niedawnym ostatnim meczu tych teamow, w ktorym obejrzelismy 27 kar o lacznej dlugosci 120 minut?:cool:
MIN@CLB Columbus(-0,5) REG 2.08 [Pinnacle] 3-2 ⛔
Byc moze Minnesota ma nieco lepszy sklad niz w tamym sezonie, podpisanie kontraktow z Maddenem i Cullenem na pewno dobrze zrobilo tej druzynie, to wartosciowi role players.. Ale czy bedzie w stanie wygrywac mecze wyjazdowe? Wild mieli duze problemy w road games w tamtym sezonie.. Mysle, ze to jedna z druzyn, ktora ma zupelnie inne oblicze u siebie niz na wyjazdach. Magia Excel Energy Center? Mozliwe. Ale dzisiaj Wild zagraja w Columbus i nie sadze zeby poradzili sobie z tym zadaniem. Jak pisze Dats Jackets graja ostatnio bardzo efektywnie. Wygrali 5 z ostatnich 6 meczow i wg mnie dzisiaj rowniez okaza sie lepsi niz ich rywale. Wild sa oslabieni kontuzjami Boucharda, Miettinena, Letandresse, Sheparda, prawdopodobnie nie zobaczymy rowniez Zidlickiego i Kobasew.. Na dodatek miejsce genialnego Backstroma zajmie dzisiaj backup goalie Jose Theodore..
PIT@PHO Pittsburgh ML 1.917 [Pinnacle] 4-3 SO ✅
Tak naprawde gra Pens w Anaheim wcale mnie nie przekonala, mimo ze strzelali czesciej niz przeciwnik, to jednak okazje bramkowe Ducks byly grozniejsze.. Typujac zwyciestwo Pingwinow kieruje sie bardziej slaba postawa Phoenix. Zaczynam miec watpliwosci czy w tym sezonie bedzie to ten sam team, jaki podziwialismy w poprzednim. Moze jednak to byl ten jeden niesamowity sezon Kojotow i na tym sie skonczy? Calkiem mozliwe, bo patrzac na ich gre nie widze w niej wielu pozytywow. Pozwalaja rywalom na oddawanie duzej ilosci strzalow na bramke, a Bryzgalov wydaje sie byc nieco slabszy niz w 2009/10. Oba teamy graly wczoraj mecze i je przegraly, jednak jak pokazuje statystyka, to Pittsburgh lepiej radzi sobie w takiej sytuacji - w meczach rozgrywanych od razu na drugi dzien moga pochwalic sie bilansem 2-0-0, natomiast Phoenix 0-3-0!:cool: W bramce Pens zobaczymy dzisiaj Brenta Johnsona, co akurat wg mnie wzmacnia ten typ (Fleury w tym momencie to chyba najbardziej niepewny goalie NHL).
edit: No to Dan Bylsma zrobil mi niemila niespodzianke wystawiajac Fleury&#39;ego jako pierwszego goalie... A typ bazowal na przekonaniu ze zagra Johnson. Dopiero po paru minutach zenujacego popisu Flowera zastapil go oczekiwany przeze mnie Brent Johnson i dopiero wtedy Pens zaczeli odrabiac straty:cool:

20-20-2 [50%]/ seria: +1

pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
Washington Capitals - Philadelphia Flyers Over 5.5 (1,70) ⛔ (3:2 d.)

Dziś do Waszyngtonu przyjeżdżają Lotnicy z Filadelfii. Ostatnio opisywałem spotkanie gospodarzy z Toronto Maple Leafs. Wówczas również grałem over i się nie zawiodłem, gdyż wynik końcowy był 5:4. Później Caps zagrali jeszcze z Bostonem, który ograli 5:3 po bardzo dobrym spotkaniu w wykonaniu obu drużyn. Dzisiaj kończą swoją serię domową właśnie meczem z Flyers. Goście w tym sezonie spisują się naprawdę bardzo ciekawie. Mają teraz znakomitą serię sześciu wygranych meczów z rzędu. Warto odnotować, że wszystkie wygrane odnieśli w regulaminowym czasie gry. Bardzo dobrze w tych spotkaniach spisywał się Sergei Bobrovsky, który podobnie jak drużyna ma serię sześciu wygranych z rzędu. Dla młodego Rosjanina jest to pierwszy sezon w NHL i jak na razie jest objawieniem drużyny Lotników. Dzisiaj jednak może dostanie dzień wolnego, a jako pierwszy bramkarz wyjdzie Brian Boucher. Na pewno po tej znakomitej serii zasługuje na chwilę wolnego tym bardziej, że z Islanders grali niecałe 24 godziny wcześniej. W bramce Caps stanie prawdopodobnie Michal Neuvirth, który ostatnio mimo, że puszczał sporo bramek to miewał bardzo dobre momenty. Mimo wszystko uważam, że dzisiaj powinniśmy zobaczyć sześć bramek w tym spotkaniu. Kto ma zapewnić tyle trafień? W ostatniej analizie wspominałem o znakomitej pierwszej linii ataku Caps. Nic od tamtego meczu się nie zmieniło i nadal trójka Semin - Backstrom - Ovechkin gra znakomicie. Alex Semin ma trzy mecze z rzędu ze zdobytym golem, a Alex Ovechkin pięć z rzędu spotkań ze zdobytym punktem. Ze strony Flyers obawiać się należy przede wszystkim fenomenalnego w tym sezonie Claude&#39;a Giroux oraz Jeffa Cartera. Ten pierwszy gra fantastycznie w osłabieniach w których zdobył już trzy bramki! Jeff natomiast w kilku ostatnich meczach pokazał, że wraca do optymalnej formy. Bardzo dużo asyst, bo, aż 10 zaliczył w tym sezonie już Mike Richards, który także jest jedną z czołowych postaci. Dodając do tego fakt, że w dzisiejszym meczu zagra Danny Briere, który odpokutował swoje zawieszenie to naprawdę można się spodziewać ciekawego meczu, obfitującego w bramki. W trzech ostatnich spotkaniach na lodzie Capsów zawsze padało sporo bramek, także liczę, że dzisiaj będzie podobnie i uda się podtrzymać dobrą formę.

Kurs z: Unibet

benqsimens 61

benqsimens

Użytkownik
Spotkanie : Nashville Predators - Anaheim Ducks
Typ : Anaheim Ducks -1,5
Kurs : 3,10
Bukmacher : Bwin
Data: 2010-11-08 02:05
Analiza:
Mecz pomiedzy sąsiadujacymi ze sobą druzynami w Konferencji Zachodniej.
Anaheim Ducks ,które zajmuje 12 miejsce w konferencji zachodniej ,a Nashville Predators,którzy sa na 11 pozycji.Faworytem dla mnie są Gospodarze ,czyli popularne Kaczory.Dzisiejsi gospodarze po 2 porazkach z NJ Devils 1:2 i San Jose Sharks 5-2 , wygrali ostatnie dwa spotkania ogrywajac Tampa Bay i Pittsburgh.
Nashville ostatniej nocy zanotowali czwartą porażke z rzedu.Kolejno z St Louis,Detroit Red Wings,Phoenix i LA Kings własnie ostatniej nocy przegrywajac 4-1.
Za Kaczorami przemawia to że są gospodarzem tego meczu. A w tym sezonie Anaheim u siebie maja bardzo dobry wynik bo są to 4 zwyciestwa i jedna porażka.
Dodatkowo za gospodarzami przemawia fakt że od 4 listopada nie muszą nigdzie jeździć bo jest to 3 mecz z rzedu grany przed własną publicznoscia.
Kolejnym plusem jest to ,że Nashville dzisiaj w nocy grali mecz w Los Angeles i z pewnością beda o wiele bardziej zmeczeni od gospodarzy.Co prawda przemieszczenie sie z LA do Anaheim to jest chwilka czasu ale jest to czwarty mecz wyjazdowy Nashville.
Zdecydowanie typuje na zwyciestwo gospodarzy z handicapem.Polecam typ!!!

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Washington Capitals - Philadelphia Flyers -&gt; Washington win (ML)[1.56][Pinnacle]
Stawka : 20j
Dzisiaj zdecydowanie na Washington. Wygląda na to że nadchodzące tygodnie mogą być okresem należącym do zespołu Stołecznych. Bardzo dobry okres Philadelphii chyba dobiega końca, wczoraj Wyspiarze nie zmusili ich do wielkich wyczynów ale mimo to dało się zauważyć pewny wysiłek jaki Lotnicy musieli włożyć żeby pokonać słabszego rywala. Dziś z wczorajszym wysiłkiem w nogach Flyers muszą udać się do Waszyngtonu i zmierzyć się z rozpędzającym się zespołem Aleksandra Owieczkina. Bobrowski i Neuvirth są jak dla mnie mniej więcej na tym samym poziomie, obaj raczej swoje w tym meczu wpuszczą. Caps nabrali pewności siebie po pokonaniu Niedźwiadków (zasłużonym) i teraz ciężko będzie ich zatrzymać.

orngcrsh 251

orngcrsh

Użytkownik
PHI@WSH 1st period UNDER 1,5 2.13 [Pinnacle] 2 goals ⛔

Phila gra dzisiaj w Washigtonie. To mecz dwoch najgoretszych druzyn Eastern Conference wiec typ moze dziwic, a jednak:razz: Caps graja swietnie i duzo strzelaja, ale nie w pierwszej tercji - sa na ostatnim miejscu w NHL pod wzgledem ilosci goli strzalnych w 1t. Mam wrazenie ze nie jest to przypadek, Bruce Boudreau chce zeby jego druzyna grala w tym sezonie bardziej ekonomicznie i uwaznie w obronie (byc moze to juz taktyka przed playoffs), takze koniec z rzucaniem sie na rywala od pierwszych minut meczu. Phila gra drugi mecz z rzedu (wczoraj niemilosiernie meczyla sie z Islanders) i nie sadze zeby to ona miala forsowac tempo. Patrzac na scoreboards ostatnich 6 meczow Flyers rzuca sie w oczy fakt, ze tylko w 2 spotkaniach w pierwszej tercji padly 2 gole, natomiast az w 4 przypadkach mniej. Oba teamy sa na szczycie w Eastern Conference, a wiec nie sadze zeby dzisiaj mialy cos zmieniac w swojej grze, podejrzewam ze w 1 tercji zobaczymy uwazny hokej z mala iloscia strzalow na bramke.

EDM@CHI Chicago(-1) 1.935 [Pinnacle] 2-1 ⛔

Ten typ jest dla mnie az zbyt logiczny i tego sie obawiam;) Wczoraj Jastrzebie ograly Atlante, Toews i Kane zdobyli po 2 bramki, takze widac ze najwieksze gwiazdy obroncow Stanley Cup zaczynaja grac rewelacyjnie a to nie wrozy dobrze dzisiejszym rywalom Chicago, czytalem tez pare wypowiedzi zawodnikow Blackhawks, ze to jest ten moment sezonu, w ktorym musza pojsc ostro do przodu, poniewaz mimo ze sa na 5. miejscu na Zachodzie, to biorac pod uwage ilosc az 16 rozegranych meczow (najwiecej w NHL) zgromadzili mala ilosc punktow...
Do skladu wraca dzisiaj Hossa i to jest kolejny argument przemawiajacy na korzysc Hawks. Wg mnie, mlode Edmonton bedzie dzisiaj wystawione na powazna probe. A nie wierze zeby wynik z pierwszego, calkiem nie dawno rozegranego meczu tych teamow w Chicago (7-4 Oilers) mial sie powtorzyc. Czas na rewanz:cool:

edit: jednak Chicago to ogórki i oby nie weszli do playoffs;) patrzac na ich bilans po 17 (!!!) meczach to calkiem mozliwe...

20-22-2 [47,6%] / seria: -2

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Detroit Red Wings - Phoenix Coyotes -&gt; under 1,5 goal in 1T [1.94][Pinnacle] ⛔
W bramkach obu zespołów solidni zawodnicy, może nie tegoroczna czołówka ale słabiakami nazwać Howarda czy Bryzgałowa nie można. W ostatnich meczach czy to Skrzydeł czy Kojotów nie poszło za bardzo panom od obrony, dlatego myślę że na odprawach meczowych przed tym spotkaniem dużo uwagi poświęcono właśnie zabezpieczeniu tyłów przed rywalem. W tym sezonie Red Wings i &#39;Yotes już dwa razy staneli naprzeciwko siebie, raz padły 3 gole a póżniej 6 ... Pierwsze tercje zazwyczaj bywają spokojniejsze od końcówek więc zdecydowałem zaufać dziś obu goaltenderom.

pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
Detroit Red Wings - Phoenix Coyotes 1 ML (1,57) ✅ (3:2 d.)
Dzisiaj w nocy tylko jedno spotkanie w NHL pomiędzy Detroit, a Phoenix. Obecną kampanię znacznie lepiej zaczęli gospodarzy, którzy po dwunastu meczach mają na koncie osiem wygranych oraz cztery porażki. Dobrze spisują się we własnej hali w której wygrali cztery z sześciu meczów. Objawienie poprzedniego sezonu czyli Phoenix Coyotes na razie na samym końcu Pacific Division. Co gorsza w konferencji zachodniej za ich plecami jest tylko zespół Edmonton Oilers. Kojoty przegrały dwa ostatnie mecze z Dallas i Pittsburgiem. Do tego na wyjazdach też za bardzo sobie nie radzą, gdyż wygrali tylko dwa z sześciu meczów (w tym jedno w Europie) tracąc przy tym, aż 20 bramek. W bramce Detroit zobaczymy dzisiaj Jimmiego Howarda, który nowe rozgrywki również zaczął bardzo dobrze. Jimmy w ośmiu swoich startach zanotował sześć zwycięstw i dwie porażki. Puszczając łącznie 19 bramek co daje niezłą średnią 2.38 na mecz. Raz udało mu się zanotować czyste konto. Jego vis-a-vis fenomenalny w tamtym sezonie Ilya Bryzgalov tym razem nie błyszczy. 12 spotkań i, aż 8 porażek to jak na bramkarza tej klasy zdecydowanie za słabo. Ilya puścił o 13 bramek więcej niż Jimmy. Jeżeli chodzi o graczy z pola to bardzo dobrze w tym sezonie spisuje się Pavel Datsyuk, który zdobył już sześć bramek i zanotował osiem asyst. Do tego formą błyszczą w asystach Henrik Zetterberg oraz Nicklas Lidstrom, którzy mieli swój udział przy 11 bramkach kolegów. O słabości Phoenix mówi już samo to, że najlepiej punktującym graczem w ich kadrze jest... obrońca Ed Jovanovski. Na pewno chwały napastnikom Phoenix to nie przynosi. Jeżeli chodzi o najlpszych strzelców to po cztery gole mają Radim Vrbata oraz Lee Stempniak. Moim zdaniem Detroit powinno sobie poradzić dzisiaj z Kojotami. W chwili obecnej są zdecydowanie lepiej dysponowani od przyjezdnych z Glendale.
Kurs z: Bet365

K 23

kajzer

Użytkownik
NHL 2010/2011
Detroit Red Wings - Phoenix Coyotes

Typ:1
Kurs:1.85

Po dłuższej przerwie z powodu braku meczy z innych lig hokejowych postanowiłem znowu wytypować coś z najsilniejszej ligi świata czyli NHL. Jak wiadomo w NHL zawsze są wysokie kursy ponieważ meczy jest bardzo dużo i nawet dobre ekipy nieraz przegrywają ze słabszymi ale myślę, że jest to jeszcze początek sezonu to zawodnicy będą jeszcze bardzo skoncentrowani. A teraz do rzeczy wybrałem pojedynek pomiędzy Detroi Red Wings a Phoenix Coyotes. Jak widać po kursie wystawionym przez bukmacherów faworytem tego spotkania jest zespół Detroit, który gra jak na razie dość dobrze dzięki czemu zajmuję wysoką 6 lokatę z 17 punktami na koncie ich przeciwnik natomiast radzi sobie o wiele gorzej i zasłużenie zajmuję odległą 25 pozycję z 12 punktami na koncie i jednym meczem więcej od swoich dzisiejszych przeciwników. Myślę, że ten mecz wygra drużyna, która jest w zdecydowanej dyspozycji na początku tego sezonu czyli Detroit.

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Detroit Red Wings - Phoenix Coyotes typ Detroit powyżej 2,5 gola @ 1.50 Expekt

Jak dla mnie chyba najpewniejszy typ na nockę. Detroit na początku sezonu w bardzo dobrej formie, ponieważ jak na razie wygrali 8 z 12 spotkań. Nie zmienia tego nawet ostatnia porażka z Vanocuver, które wiemy, że u siebie jest bardzo mocne, choć szkoda bo prowadzili 4:3. Detroit u siebie spisuję się dobrze wygrywając cztery z sześciu spotkań. Phoenix jak na razie słabe i bez formy. Wygrali zaledwie cztery z 13 spotkań i zajmują 25 pozycję. W meczach wyjazdowych przeciętnie bo dwie wygrane. Teraz przejdźmy do mojej propozycji czyli Deteroit powyżej 2,5 gola. Dlaczego ? Po pierwsze Detroit w bardzo dobrej formie i strzela sporo bramek. Do tego na pewno będą chcieli się zrehabilitować za ostatnią porażkę z Kojotami, kiedy przegrali 4:2. W bramce Phoenix wystąpi Ilya Bryzgalov, który prezentuję się średnio, ponieważ w ostatnich czterech meczach puszczał 3 gole. Patrząc na spotkanie Red Wings u siebie to właśnie tylko z Kojotami nie strzelili więcej niż 2 bramki. W drużynie Detroit w bardzo dobrej formie jest Pavel Datsyuk, który zdobywał punkty w ośmiu ostatnich meczach. Oprócz niego jest kilku naprawdę bardzo dobrych zawodników, którzy dzisiaj mają szansę na zdobycie bramki. Linia jak dla mnie bardzo niska patrząc na formę zespołów. Detroit na pewno będzie chciało wygrać kolejne spotkanie i bez większych problemów powinni strzelić 3 bramki. Tym bardziej, że Ilya nie jest w super formie. Jak dla mnie pewniak nocy i mam nadzieję, ze nie będzie rozczarowania.

orngcrsh 251

orngcrsh

Użytkownik
PHO@DET Phoenix(+0,5) REG 2.11 [Pinnacle] 2-3 OT ✅
Prawie wszyscy dzisiaj stawiaja na Detroit lub na ilosc goli, ja postanowilem dac szanse Kojotom. Ich gra w ostatnim meczu przeciwko zdeterminowanym Penguins wygladala calkiem niezle, mozna powiedziec ze to Brent Johnson ukradl im zwyciestwo w tamtym spotkaniu. Kojoty graly szybko i skladnie, mysle ze w Detroit rowniez beda chcieli zdobyc co najmniej 1 punkt. Utytulowany przeciwnik jest mocny w tym sezonie, wyglada na to ze mocniejszy niz w poprzednim, jednak Skrzydla wracaja z trasy wyjazdowej po zachodniej Kanadzie, a zawsze w takiej sytuacji musi nastapic moment rozprezenia, szczegolnie po dwoch dniach przerwy. Licze ze &#39;Yotes beda dzisiaj umiejetnie rozbijac ataki Wings i groznie kontratakowac. Trzeba wspomniec tez o zaskakujaco dobrych wynikach Phoenix w Joe Louis Arena, gdzie w ostatnich 5 meczach tych druzyn az 4 razy wygrywala ekipa z Arizony.

21-22-2 [48,8%] / seria: +1

dats13 74

dats13

Użytkownik
San Jose Sharks - Anaheim Ducks1 -1.5 @ 2.65 Betway
San Jose over 3.5 @ 2.30 Pinnacle

Po raz kolejny gram San Jose w HP z hendi i jak na razie za każdym razem to pokryli i sądzę, że w meczu z Anaheim są na to duże szanse. Rekiny gra ją ostatni bardzo ciekawy ofensywny hokej i powinni bez problemów poradzić sobie z kulawą obroną Kaczorów. Choć w składzie jeszcze przez jeden mecz nie będzie Thornton&#39;a, ale młody Couture gra bardzo dobrze. W formię są Heatley i Marleau, którzy we własnym lodowisku strzelają na zawołanie. Z Ducks ostatnio coś się dzieje, obrona słaba od początku sezonu, ale teraz szwankuje ofensywa. Kilka meczy bardzo mizernych w ataku i małe zagrożenie dla bramkarzy jak się oddaje mniej niż 20 sog. Podstawą do zwycięstwa nad Sharks jest zatrzymanie pierwszej linii, tak jak zrobili to Nutki, ale Blues to nie Ducks i raczej nie stać ich na równą rywalizacje z San Jose w HP.

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Colorado Avalanche - Calgary Flames -&gt; Calgary win (ML)[2.09][Pinnacle] ✅
Calgary nie wygrało od czterech spotkań (coś jak ja w rankingu..) ale w dwóch ostatnich meczach Płomienie udowodniły, że są już na dobrej drodze do zdobywania punktów. O ile przegrana z Detroit była w pełni zasłużona, o tyle minimalne 1:2 z Minnesota pokazuje że Flames poprawiają grę. Defensywa myślę że dzisiaj zadziała w pełni, nie ma znaczących kontuzji a Kiprusoff powrócił na dobre do bronienia krażków niemozliwych. W ofensywie muszę liczyć na przełamanie, ostatnio z Wild była to już niezła partia ale tam niestety bronił genialny Backstrom ... Dziś sprawa łatwiejsza, w Colorado między słupkami stanie Budaj i choć w ostatnim jego występie nie można było do niczego się przyczepić to nie jest to typowy starter, który pociągnie kilka meczów z rzędu na takim poziomie. Dla Lawin złą wiadomością jest że loty obniżył ich niespodziewany lider z października, Chris Stewart. Wciąż w defensywie brakuje Foote, w bramce Andersona a w ataku Muellera. Dla Calgary może nie być już lepszej okazji do przełamania się, Avs nie są już niespodzianką tak jak w zeszłym sezonie i wiadomo czego się można od tej drużyny spodziewać.
:hokej: Montreal Canadiens - Vancouver Canucks -&gt; Montreal win ML [2.05] ✅
:hokej: Ottawa Senators - Atlanta Trashers -&gt; over 5,5 goals [1.74] ✅

AKO=3,56 Stawka =5j BUK=Bet365

Orki ciągną zwycięski streak a dziś czeka ich ciężki wewnątrz kanadyjski pojedynek. W zespole z Vancouver jest mały szpital i chociaż nie przeszkadzało im to w poprzednich zwycięskich starciach to w pewnym momencie musi to o sobie dać znać. Zresztą w ostatnich udanych meczach tej drużyny pierwsze skrzypce grają gracze raczej drugiego planu jak Malhotra czy Torres, pierwsza linia nie błyszczy a obrona popełnia pod nieobecność Salo czy Hamhuisa sporo błędów. W Montrealu wszyscy zdrowi, zasłużona porażka z Ottawą nie obiła się jakimś wielkim echem i przystąpiono po niej do normalnej pracy. Pozytywnie wygląda zwłaszcza gra Jeffa Halperna, szkoda że do punktowania nie włoncza się Scott Gomez ale i na niego powinna przyjść pora.
Ottawa i Atlanta dla mnie zawsze będą wyglądać na zespoły overowe. Istotna przewaga uzdolnionych napastników nad zdolnymi obrońcami i bramkarzami ma tutaj duży wpływ na wyniki. Dla Drozdów bronić będzie C.Mason, on już swój limit cudów wykorzystał w meczu z Panterami (55 obronionych strzałów), u Senatorów zobaczymy przeciętnego Elliota. Do formy wrócił Kowaliew z OTT, a Drozdy muszą liczyć na swoją zespołowość w ataku.

marian1983 4

marian1983

Użytkownik
ja dziś z NHL zagrałem singla, mianowicie:
Steven Stamkos strzeli @2,80 TIPSPORT ✅✅✅ (dla porównania w Fortunie @2,30 no i większy podatek) ;)
jak każdy wie Steven to najlepszy strzelec zespołu i to na nim opiera się atak, grając przeciwko Toronto odda za pewne minimum 4 strzały, a co za tym idzie mam nadzieję że jeden wyląduje w siatce ????
dotychczas grał 8 razy przeciwko Klonowym Liściom i zdobył w nich 4G i 7A, tak więc chłop jest widoczny!

odi 2,3K

odi

Forum VIP
tak więc chłop jest widoczny!
Oj widoczny, Stamkos to ogólnie skarb ligi. Dzięki niemu w końcu ktoś w końcu została przerwana monotonna już jak dla mnie rywalizacja Crosby&#39;ego z Owieczkinem o to kto więcej punktów/goli zdobędzie
Powodzenia z typem ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom