>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NHL - sezon 2009/2010

Status
Zamknięty.
J 7K

juanroman08

Forum VIP
Dzisiejsza noc przyniesie nam szóste a zarazem ostatnie spotkanie w konfrontacji Devils z Penguins i trochę na przekór tendencji obecnego sezonu zaproponuje typ ML na Pingwiny. Swoją drogą jest to naprawdę nie lada wyczyn ze strony New Jersey aby w konfrontacji tak wyrównanych zespołów uwidoczniła się całkowita dominacja jednego z nich. Kilka dni temu Diabły odprawiły Pittsburgh 3:1 i właściwie po tym meczu nie ma zbyt wielu przesłanek aby sądzić że Pitts przełamią serię.
Mimo wszystko myślę że dzisiejsze spotkanie będzie wyglądało inaczej i Pingwiny zrobią wszystko aby uniknąć popularnego bardziej w środowisku MLB &quot;sweep&#39;a&quot;. Zadanie trudne ponieważ jak widać po wynikach z wcześniejszych spotkań Pingwiny stać było góra na jedną bramkę co jest wielką zasługą Martina, który w tej serii spisuje się znakomicie. Sam Crosby mówi o tym że od Martina nie można oczekiwać że nie rozegra dobrego spotkania, tak więc widać duży szacunek.
Wiele wskazuje na to że w dzisiejszym spotkaniu zabraknie Malkina, ale szczerze powiedziawszy nie wiem czy będzie to odczuwalne. Mimo wszystko mecz z Tampą był dobrym spotkaniem w wykonaniu Pingwinów i jestem zdania że dziś Sidney Crosby poprowadzi swych kompanów do honorowego zwycięstwa.
Pittsburgh@ 2.19 ML⛔

sekular 47

sekular

Użytkownik
Ja osobiscie proponuje typ na Kaczory, ktore wreszcie przelamaly sie i pokonaly nie byle kogo bo SJS. Dzis mobilizacja w Kaczym obozie napewno nie mniejsza poniewaz zawitaja Blackhawks ktorych obecna forma pozostawia wiele do zyczenia. W bramce gosci wystapi goli lini trzeciej, wiec moze byc roznie. Miedzy slupkami Kaczego teamu stanie Hiller, ktory ma dzis szanse zrewanzowac sie za ostatnie kiepskie wytepy... Jutro przed Chicago kolejny ciezki mecz przeciwko LAK wiec napewno nie beda forsowac dzis tempa zeby jutro nie bylo wstydu... Co wiecej napewno Kaczki ktor potrzebuje punktow doslownie na gwalt, nie odpuszcza w walce i mozemy spodziewac sie ciekawego widowiska. Nie wiem czy wystapi Getzlaf ktory byl DTD i to mnie martwi najbardziej...
pozdrawiam.

orngcrsh 251

orngcrsh

Użytkownik
Po dluzszym namysle postanowilem zagrac jeszcze jedno spotaknie dzisiaj w nocy:

CGY@COL Colorado ML 1.787 3-2 ⛔

Nie bede sie za bardzo rozpisywal, przytocze jedynie najwazniejsze argumenty przemawiajace za Avalanche:

1. Stan bezposrednich meczow miedzy teamami w tym sezonie: 4-0 na korzysc Avs
2. Stan meczow Calgary po 2 dniach odpoczynku po porazce: 1-4
3. Stan meczow Colorado po 1 dniu odpoczynku po zwyciestwie: 14-6
4. Anderson w bramce Colorado.
5. Toskala w bramce Calgary.

Poza suchymi faktami musze przyznac, ze mam nieodparte wrazenie ze Calgary niesamowicie meczy sie i w obronie i w ataku, ostatni mecz z Detroit byl wrecz zenujacy, fatalna postawa w PP, dziurawa obrona, gdyby nie Kipper Detroit pewnie przejechaloby Plomienie o wiele wyzej..

single bets 25-28-2 [47%] -511,7 units

2-team bets 7-10-0 [41%] +116 units

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Po meczu Pittsburgha jestem mocno zażenowany postawą Pingwinów. To w jaki sposób stracili 3 pierwsze bramki woła o pomstę do nieba. A już trzecia bramka Eliasa podczas pp dla Pitts to mistrzostwo świata podsumowujące grę w obronie.
Na tę chwilę Pittsburgh wygląda bardzo źle, jeśli myślą o przejściu przynajmniej pierwszej rundy pp to przed nimi jeszcze kawał roboty do wykonania.
Sam osobiście nie ukrywam sympatii do Pingwinów ale widząc taką grę naprawdę ciężko o optymizm, a kończąc tylko napiszę iż &quot;sweep&quot; czyli 6-0 dla NJD w pełni zasłużony.

remo91 57

remo91

Użytkownik
co myślicie o typie na dzisiaj na Capitals? obudzili się wreszcie po igrzyskach zimowych czy nie? Floryde na wyjeździe dosiedli po staremu, Carolina ostatnio tez nie za bardzo sobie radzi.

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Po meczu Pittsburgha jestem mocno zażenowany postawą Pingwinów. To w jaki sposób stracili 3 pierwsze bramki woła o pomstę do nieba. A już trzecia bramka Eliasa podczas pp dla Pitts to mistrzostwo świata podsumowujące grę w obronie.
Na tę chwilę Pittsburgh wygląda bardzo źle, jeśli myślą o przejściu przynajmniej pierwszej rundy pp to przed nimi jeszcze kawał roboty do wykonania.
Sam osobiście nie ukrywam sympatii do Pingwinów ale widząc taką grę naprawdę ciężko o optymizm, a kończąc tylko napiszę iż &quot;sweep&quot; czyli 6-0 dla NJD w pełni zasłużony.
Nie przesaaadzaj Romano ;)

Po jednym meczu takich wniosków wysuwać nie można raczej, Pingwiny po prostu mają jakąś bliżej określoną niemoc do Diabłów i tyle. Wciąż jednak przewodzą w dywizji a i mecze z resztą ligi wychodzą im często bardzo ładnie. Pierwszą rundę pp Pingwiny powinny przejść i to z handi ????

luter 5

luter

Użytkownik
Toronto Maple Leafs-New Jersey Devils
Typ:New jersey strzeli 5 bramek lub więcej (+OT)
Kurs:5,50
Bukmacher:Ladbrokes

Analiza:

Juz dzis 30 minut po polnocy rozpocznie sie spotkanie pomiedzy Toronto Maple Leafs a New Jersey Devils.Spotkanie zapowida sie bardzo ciekawie poniewaz Toronto jak i New jersey sa w swietnej formie .Jesli chodzi o gospodarzy to Toronto wygrało 4 z ostatnich 6 meczy pokonując między innymi Ottawe oraz Boston natomias Devils rowniez wygrali 4 z ostatnich 6 spotkan wygrywajac 2 razy z Pittsburghiem raz z Bostonem oraz z NY Rangers notując w dwóch meczaczach 5 bramek lub więcej.Mysle że i dzis mozemy byc swiadkami sporej ilosci bramek zwłaszcza po tym co pokazali Devils we wczorajszym meczu z pingwinami.Do tego wszystkiego dochodzi chec rewanzu za ostatni mecz przegrany w Toronto 3:0 wiec nie widze lepszej formy rewanzu.dlatego w dzisiejszym meczu stawiam na zaklad New Jersey strzeli 5 bramek lub wiece lacznie z ewentualna dogrywka​

sekular 47

sekular

Użytkownik
Ja dzis upatrywalbym zwyciestwa WSH, Carolina po swietnym zrywie odplynela w dal. Dzis w bramce Peters, osobiscie nie sadze, zeby sprostal sile ognia Caps, co wiecej WSH wygralo wczoraj dosc wysoko wiec napewno beda zacheceni zeby isc za ciosem. Jedynie mozna sie obawiac czy WSH podejdzie do meczu na serio czy na &quot;odwal&quot; bo i tak przewage w tabeli maja znaczna... W bramce Varlamov, mysle, ze zaliczy udany wystep...
pozdrawiam.

batoniq 64

batoniq

Użytkownik
Toronto Maple Leafs-New Jersey Devils
Typ:New jersey strzeli 5 bramek lub więcej (+OT)
Kurs:5,50
Bukmacher:Ladbrokes
Analiza:

Juz dzis 30 minut po polnocy rozpocznie sie spotkanie pomiedzy Toronto Maple Leafs a New Jersey Devils.Spotkanie zapowida sie bardzo ciekawie poniewaz Toronto jak i New jersey sa w swietnej formie .Jesli chodzi o gospodarzy to Toronto wygrało 4 z ostatnich 6 meczy pokonując między innymi Ottawe oraz Boston natomias Devils rowniez wygrali 4 z ostatnich 6 spotkan wygrywajac 2 razy z Pittsburghiem raz z Bostonem oraz z NY Rangers notując w dwóch meczaczach 5 bramek lub więcej.Mysle że i dzis mozemy byc swiadkami sporej ilosci bramek zwłaszcza po tym co pokazali Devils we wczorajszym meczu z pingwinami.Do tego wszystkiego dochodzi chec rewanzu za ostatni mecz przegrany w Toronto 3:0 wiec nie widze lepszej formy rewanzu.dlatego w dzisiejszym meczu stawiam na zaklad New Jersey strzeli 5 bramek lub wiece lacznie z ewentualna dogrywka​
hmm weź pod uwagę to, że wczoraj grali u siebie, a dzisiaj grają w Toronto... ostatni raz 5 bramek na ich tafli strzelili w ... 1999 roku ;) Ogólnie patrząc na ich wyjazdowe wyniki , to ostatni raz 5 bramek udało im się strzelić Minnesocie na początku stycznia tego roku ;) no ale życzę powodzonka i pozdrawiam ????

orngcrsh 251

orngcrsh

Użytkownik
Widze ze po wczorajszym meczu Pens nie ma chetnych dzisiaj do stawiania;) Wszyscy na nim umoczylismy hehe dla mnie zaskoczeniem nie bylo zwyciestwo Devils, ale az 7 goli ktore padly w tym meczu... Dzisiejsze typy podaje troche za pozno, jednak nie mialem czasu wczesniej... Przez brak czasu nie zamieszcze analiz...

BUF@TB under 5,5 1.769 6-2 ⛔
MIN@NSH Nashville ML 1.606 0-5 ✅
AKO 2.84 ⛔

single bets 25-28-2 [47%] -511,7 units
2-team bets 7-11-0 [39%] +16 units

sekular 47

sekular

Użytkownik
Jejku jak dzis wszedlem na na livesports to az sie przerazilem widzac wyniki ostatniej nocy... cos okropnego! ;) Osobiscie gralem na WSH, Floryde i Ottawe...
Do WSH zalu nie mam, zreszta o tym pisalem, ze moga zagrac na &quot;odwal&quot;... No ale to co stalo sie na Florydzie, to glowa mala... Pantery byly znacznie lepsze pod kazdym wzgledem wyszly na prowadzenie dajace praktycznie WIN a tym czasem w 3t przegrywaja wygrany mecz...No poprostu nie wierzylem w to co ogladam.
Kolejny hit to Ottawa, ktora grala bardzo ladnie i po 2t udalo sie wreszcie dogonic Atlante po to zeby w 3t dac sobie wbic 3 punkty... Wogole to co wyprawial wczoraj Elliot to rece opadaja. Ottawa byla znacznie lepsza tylko z jej gry i 39 strzalow nic nie wyniklo, bo Atlanta byla poprostu skuteczna...
Kolejna sprawa dla zaciekawionych to Henryk L. goli NYR ktory wczoraj wpuszczal wszystko co lecialo w strone bramki bo chyba inaczej ujac sie tego poprostu nie da (16 strzalow Nutek), w zasadzie to Straznicy moga mu podziekowac za przegrany mecz;)
Wogole z moich obserwacji nastala ciekawa sprawa, ze typy siadaja w 80% dokladnie na odwrot niz buki podaja kursy... wczegolnie ML czy Reg. time. nie wspomne juz o under over...
Najlepsze dwa przyklady wczorajszych &quot;bankowych&quot; under przewidywanych przez buki. Floryda i NYR...Nie wspomne juz o over&#39;ze Dallas czy Toronto...;)
No nic to z takich ciekawosci, warto teraz grac przeciwko NYR, chociaz z drugiej strony cholera wie...patrzac na to co sie dzieje po Igrzyskach ????
pozdrawiam

orngcrsh 251

orngcrsh

Użytkownik
Wogole z moich obserwacji nastala ciekawa sprawa, ze typy siadaja w 80% dokladnie na odwrot niz buki podaja kursy... wczegolnie ML czy Reg. time. nie wspomne juz o under over...

Najlepsze dwa przyklady wczorajszych &quot;bankowych&quot; under przewidywanych przez buki. Floryda i NYR...Nie wspomne juz o over&#39;ze Dallas czy Toronto...;)
Jesli chodzi o kursy w NHL to moim zdaniem w ogole najlepiej na nie nie patrzec.. Dobry sposob to analizowanie meczow a dopiero na koniec wchodzenie na strone buka i stawianie. Przynajmniej ja tak robie:razz: A jesli okaze sie ze wybrany team to dog, nie sugeruje sie tym. W takiej sytuacji to nawet pozytyw, bo wiecej mozna zarobic..

Co do zakladow under/over to zauwazylem ze czym blizej konca sezonu, tym wiecej overow.. Czytalem ostatnio wypowiedz Chrisa Osgooda, ktory powiedzial ze w pierwszej polowie sezonu sedziowie nic nie widzieli i nic nie gwizdali, a ostatnio gwizdza zbyt czesto... Wplywa to oczywiscie na gre w przewadze/oslabieniu a nie musze chyba tlumaczyc co z tym sie wiaze.. Te overy ostatnio strasznie mnie doluja.. Przyklad: dzisiejsza noc hehe:;/:

orngcrsh 251

orngcrsh

Użytkownik
SJ@CGY San Jose OVER 2,5 1.935 3-4 ✅
(team totals - OT INCLUDED)

Juz od czterech spotkan Sharks zdobywaja 2 bramki i za kazdym razem taka zdobycz nie wystarczyla do zwyciestwa.. Rekiny sa znane ze swietnego ataku - w tym sezonie ani razu jeszcze nie zdarzylo sie, zeby nie strzelili wiecej niz dwoch bramek 5 meczow z rzedu i mysle ze dzisiaj rowniez to nie nastapi. Jesli chodzi o stwarzane okazje i strzaly na bramke, to mimo wspomnianych 4 porazek San Jose nie moze narzekac na ich brak, Rekiny oddaly srednio 38,2 celnych strzalow na bramke rywali! Starcie z Flames to chyba najlepsza okazja zeby przypomniec sobie co to znaczy skutecznosc - Calgary to zespol ktoremu San Jose strzelilo w ostatnim spotkaniu az 9 goli:cool:

NYI@ANA Anaheim(-0,5) 1,971 4-5 OT ⛔
(regulation time)

Jesli Anaheim marzy o playoffach musi pojsc na calosc, sytuacja nie jest jeszcze tragiczna, ale Ducks musza zaczac seryjnie wygrywac, potencjal jest, zobaczymy co z tego wyjdzie.. Kaczki calkiem niezle radza sobie z najlepszymi zespolami Western Conference - w ostatnich dwoch wystepach pokonali w regulaminowym czasie gry San Jose (4-2) i Chicago (rowniez 4-2). Jesli chodzi o NY Islanders, to wydaje mi sie ze wyczerpali juz limit na niespodziewane wyjazdowe zwyciestwa w ostatnim meczu - wygrywajac w Vancouver 5-2:cool: Waznym argumentem przemawiajacym za Ducks jest postawa Jonasa Hillera, ktory najwidoczniej powraca do wielkiej formy.

dubel:
SJ@CGY San Jose(+1,5) 1.357 3-4 ✅
NYI@ANA Anaheim ML 1.588 4-5 OT ✅
AKO 2.15 ✅

AWAY GOALS (+0,5) 1,901 ⛔
(OT included)

W dzisiejszej kolejce licze na odblokowanie sie San Jose Sharks, o czym napisalem juz wyzej, a takze na Detroit (ktore calkiem niezle sobie poczyna). W pozostalych dwoch meczach moze byc roznie, jednak nie sadze zeby mialo byc az tak zle, zeby spotkania te zawalily typ:cool:

single bets 26-30-2 [46%] -618,2 units
2-team bets 8-11-0 [42%] +131 units

odi 2,3K

odi

Forum VIP
I w kolejnym dniu, nie mogę zrobić nic innego jak tylko zgodzić się z kolegą OrngCrsh. Calgary niby wciąż walczy i próbuje dostać się do czołowej 8 ale nie widać tego kompletni na lodzie a umiejętności chyba nie dorastają ambicjom. Dużo się w Płomieniach na dobre nie zmieniło od tego co grali przez cały sezon, owszem jest wzmożona walka, jest agresywność ale tam brakuje głębi i widać to wybitnie. Największy problem mają ze zdobywaniem bramek, już pisałem wielokrotnie Iginla i długo długo nic ... w Power Play nie jest dużo lepiej i czasami nawet lepiej jak grają 5 on 5. A San Jose ? Niby porażki, ale tak naprawdę tylko jedna zaskakująca i dotkliwa (z Dallas) bo przegrać w tej chwili z Vancouver czy nieobliczalnymi Kaczkami i to po meczach bardzo dobrych nie jest wstydem. Sharks nie muszą się spinać ale mimo to grają ładny hokej i dziś to może właśnie zadecydować, luz w rozgrywaniu krążka i brak presji.
Druga moja propozycja również pokrywa się w pewnym stopniu z analizą przedmówcy. Typ ML na Ducks to chyba najpewniejsze rozwiązanie na tą noc, Islanders wygrali trzy mecze z rzędu i to chyba będzie na tyle bo kosmicznie to oni nie grali. Ot jak zwykle dużo szybkiej jazdy, wpadło parę ładnie uderzonych krążków do bramki rywali ale to wciąż ten sam zespół z licznymi kontuzjami i problemem głównym czyli jak tak naprawdę mamy grać (tak widzę ten chaos w drużynie Wyspiarzy). A Ducks jak w tamtym sezonie, mocna spinka na koniec sezonu żeby jeszcze jakimś sposobem grać w PO, nie wiem czy im się uda ale wiem czego możemy się po nich spodziewać - mocnego finiszu.
Dwa single :
Calgary Flames - San Jose Sharks -&gt; San Jose win (ML) [2.10] ⛔
Anaheim Ducks - New York Islanders -&gt; Anaheim win (ML) [1.60]
✅
EDYTUJE : Oczywiście typ na San Jose jest ML, źle wpisałem ????

N 0

nastyboy1990

Użytkownik
Spotkanie: Anaheim Ducks - New York Islanders
Typ: X
Kurs: 4,50
Buk: Bet365
Analiza:
Dzisiaj o godzinie 3:00 w nocy czasu polskiego dojdzie do meczu mało znaczących już w obecnym sezonie ligi NHL zespołów, mianowicie Anaheim Mighty Ducks oraz New York Islanders.
W ogólnej tabeli drużyny te zajmują kolejno 21 i 26 miejsca, tak więc nie trudno zauważyć, że nie błyszczą. W swoich dywizjach zaś obie okupują ostatnie miejsca z małymi szansami na wyższe.
Niewielką niespodzianką jest, że teamy nie miały jeszcze w tym &quot;roku&quot; okazji ze sobą zagrać, więc nie można ich w tym względzie porównywać.
Można natomiast spojrzeć na tabelę gdzie gołym okiem widać iż obie maja problemy z wygrywaniem. Mimo wszystko gospodarze ostatnio potrafili pokazać, że nie sa chłopcami do bicia i potrafią wygrać; efekt- zwycięstwa z mocnymi Chicago Blackhawks oraz San Jose Sharks (oba w stosunku 4:2). Jeszcze lepiej prezentują się w ostatnich dniach przyjezdni...seria 3 wygranych z rzędu...kolejno z New Jersey Devils 4:2, z Toronto Maple Leafs 4:1 oraz z Vancouver Canucks 5:2.
Obie ekipy są więc w dobrej formie i na pewno obie za wszelką cenę będą walczyć o zwycięstwo, ale nie liczyłbym tu na grad bramek. I jedni i drudzy skupią się bardziej na obronie i będą szukać szans po kontrach albo w przewadze liczebnej. Stąd też mniemam, że sprawa o tym kto zjedzie z tafli areny Honda Center rozstrzygnie się dopiero po dogrywce i karnych.
Na koniec dodam, że w drużynie Kaczorów zabraknie kontuzjowanego Joffrey&#39;a Lupul&#39;a.
W zespole gości natomiast nie zobaczymy świetnego bramkarza Ricka Dipietro oraz obrońcy Radka Martinka.

luter 5

luter

Użytkownik
Anaheim Ducks-New York Islanders
Typ:Anaheim strzeli 5 bramek lub więcek(+OT)
kurs:4,30
bukmacher:Ladbrokes

Analiza:

Juz dzis o godzinie 3:00 rozpocznie sie spotkanie pomiedzy Anaheim Ducks a New York Islanders.Spotkanie zapowida sie bardzo ciekawie poniewaz Anaheim gra bardzo dobrze na wlasnym lodowisku natomiast Islanders sprawili ostatnio niespodzianke pokonujac Vancouver na ich tafli.Co do formy obu ekip to Anaheim jak i Islanders lapia ostatnio wiatr w zagle co widac po ich wynikach.Ducks wygrali 2 ostatnie mecze i pokonali San Jose oraz Chicago natomiast Islanders wygrali 3 meczez z rzedu pokonujac miedzy innymi New Jersey Devils i Vancouver Canucks.moim zdecydowany faworytem jest ekipa Anaheim ktora po ostatnich sukcesach czyli pokonaniu lidera i wicelidera na zachodzie jest napewno bardzo podbudowana.do tego owe zwyciestwa nie byly takiem male bo obydwa wyniki to 4:2 dla Anaheim wiec widac ze kaczory strzelaja sporo bramek u siebie.dlatego w dzisiejszym meczu stawiam na zaklad Anaheim strzeli 5 bramek lub wiecej w ciagu calego meczu rowniez ewentualnej dogrywki po niezlym kursie 4,30​

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Nie zdążę już napisać zbyt dużo bo za 15 minut rozpoczęcie spotkania, forma Ottawy chyba w końcu wychodzi na prostą, w ostatnim meczu z Atlantą było już nieźle z przodu lecz na tyłach wciąż kiepsko. Dallas tez nie wiedzie się jakoś znakomicie i grają mocno w kratkę, w bramkach pojedynek Lehtonen - Leclaire a więc jak dla mnie na remis. Spodziewam się overu i przełamania złej passy Senators na własnym lodzie, Kanadyjczycy walczą o rozstawienie w play off co ma przecież spore znaczenie.
Ottawa Senators - Dallas Stars -&gt; Ottawa win (ML) [2.04] ⛔

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Tampa Bay Lightning - Washington Capitals -&gt; under 6,5 goals [2.10] ✅
Wysoko ustawiona linia przez większość buków, oczywiście oba teamy są nastawione głownie na strzelanie bramek ale jednocześnie obie drużyny przystąpią do gry dosyć pokaźnie osłabione. W Tampie nie zagra jeden z czołowych napastników Ryan Malone. A Washington bez kapitana, Alex Ovechkin wciąż pauzuje po tym jak NHL nałożyła na niego karę za ostrą grę w meczu z Chicago. Bramkarze jacy dziś zmierzą się w przeciwległych bramkach to Jose Theodore i Antero Niittymaki. Zwłaszcza wybór tego drugiego a nie Mike Smitha cieszy mnie i skłania do gry na under bo dużo wyżej cenie sobie umiejętności Fina. Ogólnie na 5 meczy w tym sezonie pomiędzy Stołecznymi a Błyskawicami granica 6,5 bramki została przekroczona tylko dwukrotnie, a w ostatnim bezpośrednim pojedynku było już bardzo underowo bo tylko 3 gole.
EDYTA: Oczywiście mój błąd, Alex dziś już zagra ???? nie mniej typ jak najbardziej może wejść, bo Ovca grał we wszystkich wcześniejszych pojedynkach WSH-TBL a jak napisałem większość skończyła się under 6,5 goal ????

luter 5

luter

Użytkownik
New Jersey Devils-St Louis Blues
Typ:New Jersey strzeli 5 bramek lub wiecej(+OT)
kurs:4,60
bukmacher:Ladbrokes

Analiza:

Juz dzis 5 minut po polnocy czasu polskiego rozpocznie sie spotkanie pomiedzy New jersey Devils a St Louis Blues.spotkanie zapowida sie bardzo ciekawie poniewaz New Jersey gra bardzo dobrze na swoim lodowisku natomiast St Louis ma jeszcze teoretyczne szanse na gre w play-off.Co do formy obu ekip New Jersey gra na swoim lodowisku bardzo dobrze co bylo widac chocby w mecz z Pittsburghiem wygranym przez Devils 5:2 do tego wszystkiego dochodzi jeszcze fakt ze diably w 3 z ostatnich 6 meczy na wlasnej strzelily 5 bramek lub wiece.Jesli chodzi o gosci z St Louis ich gra na wyjazdach w ostatnich meczach wyglada calkiem niezle bo popularne nutki wygraly 4 z ostatnich 6 meczy na wyjazdach jednak ich srednia straconych bramek na mecz wacha sie na poziomie 3 bramek.Mysle jedna ze z tak dobrze grajacym New Jersy sczegolnie na wlasnej tafli Blues traca wiecej niz 3 bramki i wydaje mi sie ze bedzie to ok 5-6 goli.Dlatego w tym meczu stawim na zaklad New Jersey strzeli 5 bramek lub wiecej w meczu z St Louis Blues wliczajac ewentualna dogrywke w przypadku wyniku 4:4 po 60 minutach,choc masle ze juz po dwoch tercja sprawa moze sie rostrzygnac a przy takim kursie napewno warto sprobowac tego typu​

N 0

nastyboy1990

Użytkownik
Spotkanie: Toronto Maple Leafs - Montreal Canadiens
Typ: X
Kurs: 4,33
Bukmacher: Ladbrokes
Analiza:
Dzisiaj o północy czasu polskiego w hali Air Canada Centre dojdzie do pojedynku dwóch dobrych drużyn, które nie pokazują maksimum swoich możliwości w tym sezonie zasadniczym, mianowicie Toronto Maple Leafs oraz Montreal Canadiens. Gospodarze są obok Edmonton Oilers czerwoną latarnią ogólnej tabeli najlepszej ligi hokejowej na świecie. Goście natomiast zajęli pozycję &quot;średniaka&quot; w obecnych rozgrywkach i trzymają się jej kurczowo. Oba zespoły mają jednak aspiracje na więcej i oba na pewno nie odpuszczą.
W tym sezonie drużyny te spotkały się już 4 razy. 3-krotnie zwycięsko z tych pojedynków wychodziła ekipa z Montrealu , 2 razy na wyjeździe i raz u siebie(za każdym razem po dogrywce-4:3-3:2-5:4).
Tylko raz dzisiejsi gospodarze dali im radę 3:0.
W ostatnich 5-ciu spotkaniach Klonowe Liście poległy tylko raz (wpadka z N.Y. Islanders 1:4) Rywale natomiast są w tym względzie lepsi, 5 meczów=5 zwycięstw.
Widać zatem, że oba teamy są w wyjątkowo dobrej formie i będą walczyć do upadłego o zwycięstwo i właśnie tu doszukuje się szansy na remis. Kiedy zderzają się dwie tak nastawione drużyny to musi skończyć się to albo gradem bramek i dogrywką, albo niskim wynikiem i rozstrzygnięciem po karnych. Polecam ze względu na wysoki kurs!
Na koniec dodam, że w Toronto nie zobaczymy z powodu kontuzji Mike&#39;a Komisarka a w Montreal Canadiens - Michaela Cammaleri&#39;ego i Marc-Andre Bergerona.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom