>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

NHL - sezon 2009/2010

Status
Zamknięty.
odi 2,3K

odi

Forum VIP
DET@CGY Calgary ML 2.05 Pinnacle
No to będzie ciekawie ???? osobiście z oboma drużynami lekko sympatyzuje i obie widziałbym w play off, kto wie jednak czy ten pojedynek nie będzie miał dużego znaczenia w końcowym rozstawieniu ...

Meczyk na żywo ESPN America 2:30 więc nocka przede mną. Co do pozostałych dzisiejszych &quot;pozycji&quot; zastanawiałem się jeszcze nad stawianiem na Devils w reg. time. Biorąc jednak pod uwagę że Bruins także mają nóż na gardle a Diabły w play offach zagrają na pewno to wolałem odpuścić i zagrać na zespół bardziej zdeterminowany czyli na dzień dzisiejszy Red Wings.

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Ja ze swej strony zgodzę się z Odisio, chociaż mam parę zastrzeżeń ale to tylko i wyłącznie osobistych :cool:. Otóż zawsze gdy byłem przekonany o tym że Detroit już nic złego stać się nie może okazywało się całkowicie odwrotnie i na nic ich piękna gra czy też skuteczność skoro i tak suma sumarum okazywało się iż przyjechała drużyna Płomieni i wygrywa 2:4. Oczywiście to cały urok NHL i w tym na pewno nie doszukam się racjonalnego toku myślowego, jednak pewne irytujące sprawy są na porządku dziennym w tej lidze :grin:
Co do samego spotkania to Panowie już napisali wszystko co powinno być zawarte i sam mam nadzieję że Skrzydła poradzą sobie z potencjalnie o wiele słabszymi Płomieniami, a w kontekście gry w PO, nie wyobrażam sobie by zamiast Detroit wystąpiła drużyna Calgary, jednak tego wykluczyć nie można ponieważ jeśli Detroit &quot;nie będzie chciało&quot; to nie zagrają w PO. Co szczerze w tym sezonie by mnie nie zdziwiło.

bula 2

bula

Użytkownik
Ja dam jeszcze inny wariant

typ - X
kurs - 4,20

Analiza:

Już dzisiejszej nocy o godzinie 2.30 rozpocznie się mecz pomiędzy Calgary Flames a Detroit Red Wings. ( na pewno nie będę spał o tej porze :razz: )
Zarówno goście jak i gospodarze są ostatnio w wysokiej formie. Chociaż ostatnio Calgary pokonało Detroit na wyjeździe to dziś sądzę że padnie remis. Red Wings to drużyna walcząca, a Calgary traci do nich tylko punkt. Krótko mówiąc: Calgary będzie chciało za wszelką cenę wygrać ten mecz a Detroit za wszelką cenę nie będą chcieli go przegrać. Z tego wszystkiego według mnie wyjdzie kilubramkowy remis.

Zarówno goście jak i gospodarze nie mają większych problemów kadrowych.
W Detroit do składu powrócił Bertuzzi, Dalej natomiast kontuzjowany jest Maltby ale bez niego Red Wings grają już jakiś czas.
Natomiast w Calgary Flames mamy zupełny brak kontuzji!

Ostatnie 6 meczy Calgary u siebie:

Calgary vs. Ottawa 2:0
Calgary vs. New Jersey 5:3
Calgary vs. Minnesota 0:4
Calgary vs. Anaheim Ducks 3:1
Calgary vs. Dallas Stars 1:3
Calgary vs. Carolina 4:1

Ostatnio przegrali tylko z Dallas który jakby budzi się i zaczyna coś grać oraz z Minnesotą która jest momentami nieobliczalna. Reszta meczy to jak widać ładne wygrane z nie byle kim.

Ostatnie 6 meczy Detroit na wyjazdach:

Chicago vs. Detroit Red Wings 4:5
Colorado Avalanche vs. Detroit Red Wings 2:3
St Louis vs. Detroit Red Wings 4:3 (po kar.)
Los Angeles Kings vs. Detroit Red Wings 4:3
Anaheim Ducks vs. Detroit Red Wings 3:1
San Jose Sharks vs. Detroit Red Wings 2:4

Jak widać w ostatnim czasie potrafią wygrać z San Jose, Colorado czy Chicago ale potrafią też przegrać np. z Anaheim.
Detroit na wyjazdach notuje często remisy również Calgary przytrafiają się remisy u siebie. Dzisiaj zagrają 2 druzyny które w ostatnich meczach grały dobrze dlatego sądzę że mecz będzie niezwykle zacięty i po 60 minutach gry będziemy mieli wynik remisowy, co się będzie działo w dogrywce lub ewentualnych karnych? Sam bardzo jestem ciekaw. Według mnie padnie wynik 3-3.

orngcrsh 251

orngcrsh

Użytkownik
To widze ze na pewno ktos trafi skoro mamy wszystkie mozliwe kombinacje dot. tego spotkania ????
JuanRoman, to caly urok Detroit w tym sezonie, kompletnie nieprzewidywalny team, potrafia wygrac w San Jose a potem dostac 4 mecze z rzedu, czy zwyciezyc w Chicago, by po dwoch dniach dac sie ograc u siebie Plomieniom...
Nie lubie stawiac meczow z udzialem Detroit, ale tym razem skusilem sie, uzasadnilem do w analizie, a dodatkowo zachecil mnie tez kurs na Calgary, ktore z faworyta po paru godzinach stalo sie dogiem, widocznie duzo osob gra dzisiaj na Skrzydla... WE&#39;LL SEE:cool:

edit: Gratuluje w pelni trafionego typu Odisio, wynik na korzysc Skrzydel ale i tak nie oddaje w pelni ich przewagi w tym meczu, spokojnie moglo byc z 5-1, ale Calgary ratowaly 3 slupki i niesamowite obrony Kippera.. Jak na moj gust Plomienie graly beznadziejnie, w czasie 4-minutowej przewagi oddaly 2 strzaly na bramke Howarda hehe wiec z czym do ludzi...

orngcrsh 251

orngcrsh

Użytkownik
Dzisiaj zdecydowanie lepszy wybor, takze do dziela:cool:

PHO@TB Phoenix ML 1.826 2-1 ✅

PHO@TB under 5 and 5,5 1.99 (Połowa stawki na under 5, połowa na under 5,5) 2-1 ✅

Oba single wygladaja wg mnie bardzo interesujaco. Phoenix jest na gazie i swietnie sobie radzi podczas road trip po halach teamow z Southeast Division (zwyciestwa w Carolinie i w Atlancie). Przed tymi spotkaniami odniesli 3 zwyciestwa u siebie (z Colorado, Anaheim i Vancouver), a wiec lacznie Kojoty wygraly juz 5 meczow z rzedu i nie sadze zeby dzisiaj mialy zwolnic, tym bardziej ze Tampa poza zwyciestwem w Washingtonie nie moze pochwalic sie ostatnio wiekszymi sukcesami.. Do bramki Phoenix wraca Bryzgalov, ktory wg wielu specjalistow obok Ryana Millera jest glownym kandydatem do wyroznienia dla najlepszego bramkarza sezonu zasadniczego. Po drugiej stronie wystapi Nity, a wiec wg mnie czeka nas low scoring game. Oba teamy sa rowniez oslabione paroma absencjami kluczowych zawodnikow (PHO: Upshall, Schneider; TB: Malone, Ohlund, Konopka, nie wiadomo czy wystapi Stamkos..), zwiastuje to dosc uwazna gre obu teamow, chec zabezpieczenia dostepu do wlasnej bramki.. Tampa dwa ostatnie mecze zagrala underowo przeciwko dwom swietnym ofensywom NHL (Washington i Pittsburgh), Phoenix na 5 ostatnich spotkan underowo zagrali 4 razy.

BOS@CAR Boston ML 2.24 5-2 ✅

Patrzac na tabele Eastern Conference z poprzednich 5 sezonow latwo dostrzec ze aby dostac sie do playoffs nalezy zdobyc 92-94 punkty.. Czy Carolina jest w stanie tego dokonac? Musialaby wygrac wszystkie mecze do konca sezonu, co jest chyba malo realne.. Boston natomiast zajmuje 8. miejsce i kazdy mecz jest dla nich meczem o wszystko.. Bruins przegrali swoje dwa ostatnie spotkania, nie moga sobie pozwolic na trzecia porazke z rzedu. Obie porazki byly nieznaczne, a ostatni mecz w New Jersey Bruins przegrali w pierwszej tercji (0-3), po czym grajac dobre zawody doprowadzili ostatecznie do wyniku 2-3, oddajac na bramke Brodeura w dwoch ostatnich tercjach 25 strzalow, pozwalajac Diablom na oddanie jedynie 16stu.. Mysle, ze Niedzwiadki powinny kontunuowac swoja dobra gre ze wspomnianych 2 tercji w Carolinie. Tym bardziej ze Canes przegrali swoj ostatni mecz u siebie az 0-4 z Kojotami.. Mysle, ze w dzisiejszym meczu Boston przechyli szale zwyciestwa na swoja strone. Bruins graja przeciez drugi dzien z rzedu (wczoraj polegli w NJ) i chcialbym zwrocic uwage na pewna prawidlowosc - w meczach rozgrywanych od razu na drugi dzien po porazce Niedzwiadki moga pochwalic sie stanem 5-2-1 - liczby te swiadcza o walcznosci teamu z New England i umiejetnosci szybkiej rehabilitacji po przegranej:cool:

WSH@FLA Washington(-1) OT INCLUDED 2.15 7-3 ✅

W derbach Southeast Division pomiedzy Caps a Panthers od dwoch lat wyraznie dominuje druzyna ze stolicy... W 10 bezposrednich spotkaniach Caps wygrywali az 8 razy! W tym sezonie pokonali team z Florydy we wszystkich 5 meczach:cool: Mimo, ze Koty sa ostatnio w bardzo dobrej formie i wygraly po olimpiadzie 4 mecze na 6 rozegranych to mysle, ze z dzisiejszego spotkania zwyciesko wyjdzie znowu Washington. W bramce Stolecznych stanie Jose Theodore, co wg mnie bedzie atutem Caps (jakos nie mam przekonania do Varlamova w tym sezonie..). Jak na moj gust nie nalezy zrazac sie absencja Ovechkina, ktory jest zawieszony, Caps maja wystarczajaco dobrze zbilansowany sklad zeby uporac sie z Panthers bez niego.

TOR@OTT under 5,5 1.833 4-1 ✅

Kanadyskie derby w Northeast Division zawsze sa niezwykle zacietymi spotkaniami, bez wzgledu na biezaca forme czy to Ottawy czy Toronto. Stosunek O/U w meczach Leafs z Sens w tym sezonie to 0-5, w ostatnich 10 spotkaniach 1-9!:cool: Jesli chodzi o gre Senators w ostatnich meczach to nie wyglada ona za dobrze, Ottawa na 8 ostatnich spotkan przegrala az 6-krotnie, w przegranych meczach strzelajac srednio ponizej 1 gola na mecz! A wiec skutecznosc Sens jest tragiczna. Mysle ze dzisiaj bedziemy mieli do czynienia z zacietym, ale underowym spotkaniem...

Mysle ze jesli chodzi o dubla, to warto dzisiaj polaczyc nastepujace zdarzenia:

WSH@FLA Washington ML 1.625 7-3 ✅
TOR@OTT under 5,5 1.833 4-1 ✅
AKO 2.98 ✅

edit: huhu, taka nocke to ja rozumiem:cool:

GRAND SALAMI UNDER 62,5 1.926 ⛔

Tutaj nie bede sie rozpisywal, wg mnie zdecydowanie wiecej meczow dzisiejszej kolejki wyglada underowo (m.in. dwa opisane przeze mnie: PHO@TB i OTT@TOR, a takze mecz BUF@ATL, BOS@CAR, MTL@NYR, PHI@NSH i SJ@DAL), overowo powinny zakonczyc sie przede wszystkim spotkania WSH@FLA i NYI@VAN... Pierwszy raz eksperymentuje z zakladem tego typu, jak na moj gust powinien wejsc:cool:

BUF@ATL go to OT? YES 4.09

I ostatni typ, potraktowalem go lekko poza konkursem, poniewaz jeszcze ani razu nie stawialem na remis. Jednak ze statystycznego punktu widzenia to prawdziwa perelka... Na 10 ostatnich bezposrednich spotkan Buffalo z Atlanta mecz konczyl sie dogrywka lub karnymi az 8 razy!!! W tym sezonie na 3 mecze - 2 razy! Co wiecej, ostatnie starcia obu teamow (Atlanta u siebie z Phoenix i Buffalo w Detroit) rowniez konczyly sie w overtime... Mysle, ze biorac pod uwage te tendencje warto dzisiaj zaryzykowac remis. Atlanta przegrala juz 6 meczow z rzedu, wiec zawodnicy beda robic wszystko zeby dzisiaj wygrac, natomiast Buffalo to jednak lider dywizji, a wiec latwo nie bedzie..

single bets 25-26-2 [49%] -311,7 units
2-team bets 7-10-0 [41%] +116 units

luter 5

luter

Użytkownik
New York Rangers-Montreal Canadiens
Typ:Vaclav Prospal strzeli bramke
kurs:4,30
bukmacher: DOXXbet

Analiza:

Juz dzis o godzinie 0:35 czasu polskiego rozpocznie sie spotkanie pomiedzy New York Rangers a Montrealem Canadiens.Spotkanie zapowida sie bardzo ciekawie poniewaz Ny Rangers z dorobkiem 71 pkt walczy o play-off natomiast Montreal majacy 76 pkt zajmuje 7 miejsce na wschodzie ktore gwarantuje gre w play-off.Jesli chodzi o forme obu ekip to montreal gra ostatnio swietnie co widac po bilansie 5 wygranych meczy na 6 spotkan.Co do Rangers nie wyglada to juz tak dobrze tylko 2 wygrane w 6 ostatnich grach jednak widac poprawe w grze straznikow.Mnie jednak dzis nie interesuje zwyciezca lecz zawodnik NY Rangers Vacla Prospal i jego postawa w ostatnich spotkaniach.Czech zanotował 3 bramki oraz 2 asysty w 3 ostatnich meczach a jego forma prezentuje sie naprawde dobrze.Mysle ze i dzis graja w jednej linni z Marianem Gaborikiem Prospal przynajmniej raz wpisze sie na liste strzecow zwlaszcza ze ten duet na lodzie rozumie sie niemal bez slow.Dlatego w dzisiejszym meczu stawiam na zaklad Vacla Prospal strzeli bramke po niezlum kursie 4,30 jaki wystawil DOXXbet​

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Ja dziś dość ogólnikowo wypowiem się na temat spotkań które będę brał pod uwagę przy nocnym wyborze.
Zacznę od spotkania Trashers vs. Sabres, według mnie bardzo przyjemnym rozwiązaniem jest tu typ ML na drużynę Buffalo, która ostatnio zanotowała dwie porażki w stosunku 2:3, a biorąc pod uwagę fakt iż Szable nie notują zazwyczaj długich serii porażek można śmiało dziś spróbować zagrać na nich w konfrontacji z Atlantą która na dobrą sprawę ma jeszcze szansę na PO jednak biorąc pod uwagę obecną dyspozycję i drużyny pościgowe, Drozdy są tu rozstawione zdecydowanie najniżej. Co do konfrontacji z Buffalo to tak jak napisał Orng, ostatnie spotkania między tymi zespołami często gęsto kończyły się remisami i dziś podobnego scenariusza nie możemy wykluczyć. Faworytem oczywiście Buffalo, ale myślę że nie jest to nic dziwnego ponieważ dysponują świetną defensywą a w potyczce ze słabo ofensywnie usposobioną Atlantą może to być kluczem do zwycięstwa.

Drugie spotkanie, które przykuło moją uwagę to potyczka Strażników z Habbs i w tym wypadku również proponuje typ ML lecz tym razem na gospodarzy z NY. Rangers na tę chwilę plasują się na 9 pozycji tracąc jeden punkt do Bostonu, jednak mają jedno spotkanie więcej. Tak jak i dla wielu klubów tak i dla NYR rozpoczęła się już decydująca faza ligi, malutkie kroki zostały już poczynione, mam tu na myśli zwycięstwa z Flayers i Trashers jednak jeśli ekipa z NY chce myśleć o PO takie spotkania jak to dzisiejsze na własnym lodzie musi wygrać, po pierwsze będzie to podtrzymanie serii a po drugie jest to jedno z ostatnich spotkań jakie Strażnicy rozegrają na własnym lodzie, ponieważ sam finisz będzie dla nich ciężką wyjazdową przeprawą, dlatego dziś drużyna Tortorelli powinna zrobić wszystko by zdobyć dwa punkty. Rywal niestety bardzo trudny, ostatnie spotkania pokazują prawdziwe oblicze Montrealu, bez Camalleriego i Bergerona, Canadiens wygrywają mecz za meczem, w tym momencie jest to seria 5 zwycięstw z rzędu i w miarę spokojna 7 lokata. Myślę że dzisiejsze spotkanie będzie bardzo wyrównane ponieważ obie drużyny ostatnio prezentują się dobrze co zapowiada ciekawe widowisko, jednak ostatecznie decyduję się na gospodarzy którzy w mojej ocenie dysponują większą siłą rażenia i to powinno być kluczem do dzisiejszego zwycięstwa, chociaż z drugiej strony nie liczyłbym tu na strzelaninę ponieważ Montreal w tym sezonie potrafi bardzo dobrze skupić się na grze defensywnej :razz:

orngcrsh 251

orngcrsh

Użytkownik
New York Rangers-Montreal Canadiens
Typ:Vaclav Prospal strzeli bramke
kurs:4,30
bukmacher: DOXXbet

Analiza:

Juz dzis o godzinie 0:35 czasu polskiego rozpocznie sie spotkanie pomiedzy New York Rangers a Montrealem Canadiens.Spotkanie zapowida sie bardzo ciekawie poniewaz Ny Rangers z dorobkiem 71 pkt walczy o play-off natomiast Montreal majacy 76 pkt zajmuje 7 miejsce na wschodzie ktore gwarantuje gre w play-off.Jesli chodzi o forme obu ekip to montreal gra ostatnio swietnie co widac po bilansie 5 wygranych meczy na 6 spotkan.Co do Rangers nie wyglada to juz tak dobrze tylko 2 wygrane w 6 ostatnich grach jednak widac poprawe w grze straznikow.Mnie jednak dzis nie interesuje zwyciezca lecz zawodnik NY Rangers Vacla Prospal i jego postawa w ostatnich spotkaniach.Czech zanotował 3 bramki oraz 2 asysty w 3 ostatnich meczach a jego forma prezentuje sie naprawde dobrze.Mysle ze i dzis graja w jednej linni z Marianem Gaborikiem Prospal przynajmniej raz wpisze sie na liste strzecow zwlaszcza ze ten duet na lodzie rozumie sie niemal bez slow.Dlatego w dzisiejszym meczu stawiam na zaklad Vacla Prospal strzeli bramke po niezlum kursie 4,30 jaki wystawil DOXXbet​
Luter sledze te Twoje szalone typy, ale masz skutecznosc zaledwie 15% / -630 units, dlatego mam pytanko, grasz je w realu? Zastanawiam sie nad sensem takich typow;) Bo bazuja one chyba jedynie na farcie..

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Nashville Predators - Philadelphia Flyers -&gt; Nashville win (ML) [2.01] ✅
Nie chciałbym być złą wróżką ale w Philadelphii dzieje się coś złego ostatnio, zespół wrócił do podstawowych błędów jakie popełniał w tamtym a także i w tym sezonie. Łapią sporo kar i te kary się na nich mszczą, w ostatnich dwóch meczach praktycznie dwie decydujące bramki padły właśnie z power play rywali Flyers (mimo że z Chicago wygrali). Nie najlepiej jeździ też obrona Lotników, oprócz odpowiedniej agresywności brakuje chyba odpowiedniej szybkości w podążaniu za rywalami. Ostatni mecz PHI ze Strażnikami z New York był dosyć specyficzny i na swój sposób komiczny, liczba strzałów Flyers = 18 nie przysparza im chwały - ja rozumiem że NYR to zespół nieźle broniący no ale to jeszcze niczego nie tłumaczy zwłaszcza że dziś przyjdzie na wyjeździe grać z ekipą którą równie dobrze jeśli nie lepiej broni czyli Nashville. Co do Predatorów to oni zupełnie odwrotnie grają bardzo solidny hokej, ostatnio nawet szaleją trochę w ataku co jest dla mnie lekkim zaskoczeniem. Trzy bardzo ładne mecze - z Anaheim (SHO Rinne), z Kings (3-2) oraz przegrany z Sharks w którym oprócz trzeciej tercji zagrali koncertowo i byli bardzo bliscy zwycięstwa. Nashville u siebie to zespół wyjątkowo ciężki do przełamania i jeśli nie będą przegrywać po pierwszej tercji to punkty zdobędą na pewno, ja wierzę że odniosą zwycięstwo.
Dallas Stars - San Jose Sharks -&gt; San Jose win (ML) [1.65] ⛔
St Louis Blues - Colorado Avalanche -&gt; St Louis win (ML) [1.67]
⛔
AKO = 2.75
San Jose miało gorszy okres ale w moich oczach dziś on się zakończy bo rywal idealny dla Rekinów na przełamanie. Dallas z pewnością nie należy do teamów obronnych, nie skupiają się na tym elemencie gry bo źle im wychodzą próby bronienia wyniku czy też gra wyważona z wysokim forechekingiem. Dodatkowo dziś w bramce Stars Kari Lehtonen , bramkarz może i obdarzony dużym potencjałem ale prześladowany przez kontuzje i pech nie miał ostatnio wiele okazji by pokazać co potrafi. Z jednego źle broniącego teamu trafił do drugiego (ATL-&gt;DAL) i to napewno nie pomoże mu w uzyskaniu korzystnych statystyk i w nabraniu pewności siebie. To będzie dopiero jego czwarty występ w tym sezonie.
Avalanche sprawiają coraz mniej niespodzianek a coraz bardziej wpisują się w przedsezonowe jeszcze przewidywania fachowców. Mimo zwycięstw nad Dallas czy Floridą zupełnie nie przekonuje mnie gra Lawin, zwłaszcza w strefie obronnej mają teraz sporo problemów i nie zawsze zdąży je naprawić Bryzgalov. Apropo tego ostatniego - dziś nie zagra, w bramce Avs zobaczymy Budaja i jak dla mnie jest to odjęcie mniej więcej 1/3 potencjału COL do wygranej w tym spotkaniu. St Louis ostatnio prezentuje się dobrze, minimalna porażka z Minnesotą (świetnie bronił Harding i to on wykradł zwycięstwo dla Wild) i dwie pewne wygrane z drużynami słabszymi (Islanders, Columbus) czy Blues stać jeszcze na szalony zryw i udział w play off ? W tamtym roku się udało, w tym dużo o szansach na potencjalne końcowe zwycięstwo powie nam ten właśnie mecz.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
OrngCrsh -&gt; Luter gra te typy przede wszystkim do Typów Dnia a ostatnio wprowadzono tam obowiązek kopiowania analiz do działów więc wypełnia swoją powinność ... Powiedz mi o co chodzi z tym typem : WSH@FLA Washington(-1) OT INCLUDED 2.15 bo trochę nie rozumiem jak to będzie rozliczone ...
Seku(L)ar -&gt; kolega OrngCrsh bierze podawanie typów jako swoistą rywalizację przynajmniej ja to tak odbieram (Jego zdanie &quot;I ostatni typ, potraktowalem go lekko poza konkursem&quot; dobitnie na to wskazuje że bierze udział w jakimś konkursie ???? ) i próbuje się ścigać z nami i innymi podającymi tu swoje przemyślenia ???? Każdy ma jakieś hobby
Vader//
1- też mnie zastanawia taki typ... :p
2- trzeba zrobić konkurs NHL żeby panowie mogli porywalizować ;)

orngcrsh 251

orngcrsh

Użytkownik
Mnie takze liczysz units&#39;y...?! Zanim kogos podliczysz zobacz swoj bilans, ogarnij sie ...
To nie mozna pytania juz zadac? Zastanawia mnie sens grania takich typow, czy przynosza one zysk, dlatego pytam. Przy zalozeniu ze srednio maja kurs 4.50, to trzeba by trafiac jeden na cztery.
Takze sam sie ogarnij i przestan sie mnie czepiac koles. Btw twoich typow nie da sie podliczyc bo rzadko kiedy sa jednoznaczne, a wiec nie mozna ich nawet nazwac typami, a przemysleniami. Dokladnie znam swoj bilans i podaje go pod kazdym swoim typem. Chyba ze nie zauwazyles?

OrngCrsh -&gt; Luter gra te typy przede wszystkim do Typów Dnia a ostatnio wprowadzono tam obowiązek kopiowania analiz do działów więc wypełnia swoją powinność ... Powiedz mi o co chodzi z tym typem : WSH@FLA Washington(-1) OT INCLUDED 2.15 bo trochę nie rozumiem jak to będzie rozliczone ..
Fakt, podliczam statystyki tych, ktorzy podaja wiecej typow, po pierwsze ciekawosc a po drugie to cenne info w razie bazowania na czyichs analizach - ostatnio Dats mial swietna serie typow o calkiem wysokich kursach.
A co do mojego typu na WSH, chodzi o to ze Florida ma handicap jednej bramki w koncowym rezultacie, czyli jakby Caps wygrali po OT/SO mamy zwrot.
A z tym konkursem to good joke:grin:
VADER ja jestem za, ale to juz chyba od nastepnego sezonu, a moze w playoffach? Mogloby byc ciekawie;)

V/ Pomyśli się może o II Edycji-&gt; Stanley Cup Playoff`s

dats13 74

dats13

Użytkownik
Nashville Predators - Philadelphia Flyers -&gt; Nashville win (ML) [2.01]
St Louis Blues - Colorado Avalanche -&gt; St Louis win (ML) [1.67][/b]
Widzę, że mnie uprzedziłeś, wiec już nie będę pisał. Jeśli plotki ze Anderson nie wystąpi to Avs nie ma żadnych szans bo już nikt im tyłka nie uratuje. Preds chyba powinno się zastanawiać czy Detroit i Calgary mogą ich wyrzucić z 8. Mecz jak najbardziej do wygrania,a trzeba win bo Red Wings zdobyli komplet pkt, a póki w bramce jest Michael Leighton to ja nie zagram na Lotników.
Wg mnie to Tampa jeszcze dziś walczy o zwycięstwo, a Kojoty 10 meczy bez porażki nie możliwe.
OrngCrsh gdzie masz te statystyki bo dawano tego nie liczyłem :p

orngcrsh 251

orngcrsh

Użytkownik
Niestety, przylaczam sie i do Odisio i do Datsa, czuje ze Phila dzisiaj polegnie, ale nigdy nie gram przeciwko nim, takze i tym razem nie postawie na Preds:razz: Juz kilka dni temu wahalem sie czy nie postawic na Chicago, ale jednak Phila sprawila mi mila niespodzianke, piekna koncowka w wykonaniu Hartnella i Prongera:cool: Co do goalie, to jednak Leighton jest chyba pewniejszy od Bouchera...
OrngCrsh gdzie masz te statystyki bo dawano tego nie liczyłem :p
Sledzilem Twoje posty, zawsze ciekawa argumentacja, i po slabym poczatku sezonu miales serie chyba 7 czy 8 trafionych typow powyzej 2.00:cool: Teraz 44%, ale przy ✅364 units, takze czolowka, bo prawie wszyscy sa na minusie

sekular 47

sekular

Użytkownik
Mnie na dzis ciekawi w stopniu znacznym mecz Blyskawic, nie chodzi o zakonczenie serii Kojotow, bo wygrac mozna nawet 50 spotkan jedno za drugim. Chodzi o styl w jakim wygraly Kojoty ostatnie spotkanie...meczarnie okropne i w rezultacie win. Atlanta gra zawsze ofensywnie wiec miejsca na lodzie nie brakuje a mimo to tylko 2-2. Blyskawice ostatnie spotkania to dla odmiany &quot;czolowka&quot; NHL , Pingwiny, Capitals, zawsze grozne Toronto ... a wyniki powiedzialbym bardzo dobre, zawsze sporo bramek i do tego porazki po OT lub jedna bramka. Mysle, ze jesli chodzi o sklady Blyskawice dysponuja wieksza iloscia indiwidualnosci jak chociaz M. St Louis ktory stanowi i obecnym czasie jednoosobowa armie, jest tym ktory otwiera droge do bramki dla Stamkos&#39;a i innych... Jak dla mnie ciekawy kurs na Blyskawice ML. Warto dodac, ze Tampa cisnie teraz ostro u siebie z zespolami w ich zasiegu...
Jesli chodzi o typ na SJS ja bym uwazal...przegrali z Kaczkami ktore graly bardzo agresywnie i kary sypaly sie jak chociazby dla B Ryan&#39;a ( 1t i 12minut!), a mimo to wygrac nie umieli. O samej dyspozycji kaczek juz szkoda gadac...Dallas napewno zagra na maksa dlatego bo to SJS wiec nalezy sie publice widowisko!
pozdrawiam.

bula 2

bula

Użytkownik
Spotkanie : Carolina Hurricanes - Boston Bruins
Typ : 1
Kurs : 2,25
Bukmacher : Expekt

Analiza:

Dzisiaj o godz. 00.00 :razz: dojdzie do bardzo ciekawego starcia pomiędzy Carolina Hurricanes a Boston&#39;em Bruins. Gospodarze drugą część sezonu mają bardzo udaną, dzięki temu opuścili ostatnie miejsce w tabeli konferencji wschodniej. Natomiast Boston gra różnie...
Patrząc na tabelę Carolina może bardzo podskoczyć. Na koniec sezonu może nawet zająć miejsce zaraz za tymi które są premiowane grą w play-off.
Natomiast Boston na razie jest w fazie play-off ale z taką formą na pewno go nie zachowają. Zaraz za plecami czai się NYR którzy według mnie już dziś wyprzedzą drużynę gości.

Przechodząc do kontuzji... Większe problemy kadrowe ma Boston...
Dzisiaj na pewno nie wystąpią: Andrew Ference, Marc Savard
nie wiadomo co z Miroslav&#39;em Satan&#39;em... jeżeli od dzisiaj nie zagra Boston bedzie mieć ogromne problemy z grą.
W Carolinie nie wystąpi natomiast Cam Ward
prawdopodobnie na dzisiejszy mecz ma już wrócić Brandon Sutter

Ostatnie 6 meczy Caroliny Huricanes na własnej tafli:

Carolina vs. Phoenix Coyotes 0:4⛔
Carolina vs. Pittsburgh Penguins 4:3✅
Carolina vs. Ottawa 4:1✅
Carolina vs. New Jersey 5:2✅
Carolina vs. Buffalo 4:3✅
Carolina vs. Florida 4:1✅

Jak widać ostatnio u siebie grają naprawdę bardzo dobrze. Ale nawet kiedy byli zupełnie bez formy u siebie potrafili czynić cuda. Z Bostonem powinni sobie poradzić bez większych problemów. Grają bardzo dobrze w ataku strzelając po kilka bramek również bardzo dobrze bronią.

Ostatnie 6 meczy Boston Bruins na wyjazdach:

New Jersey vs. Boston Bruins 3:2✅
Montreal Canadiens vs. Boston Bruins 3:2✅
Philadelphia Flyers vs. Boston Bruins 1:5⛔
Toronto vs. Boston Bruins 4:3✅
Pittsburgh Penguins vs. Boston Bruins 2:1✅
NY Islanders vs. Boston Bruins 2:3⛔

Przegrywają z ostatnią drużyną konferencji a zarówno przedostatnią z NHL... potrafią powalczyć z Pittsbourgh&#39;iem...więc coś w tej drużynie nie gra...
Warto też spojrzeć na to że oni wczoraj grali wyjazdowy mecz i dzisiaj również grają na wyjeździe... Ludzie to nie roboty i na pewno odczuwają skutki po walce z wczorajszego meczu. Natomiast Carolina ostatni mecz grała w niedziele, a więc sa na pewno świeżsi i gotowi na ciężką walkę przez 60 min.

Sądzę że padnie wynik 4-1 dla Huricanes ????

P.S.
ufff zdążyłem przed rozpoczęciem meczu ???? :grin:

orngcrsh 251

orngcrsh

Użytkownik
Po duzym cash in wczoraj, dzisiaj nie widze zbyt wielu mozliwosci zarobienia na NHL;) CHI@ANA - odradzam typowanie meczow z udzialem Anaheim w ostatnim czasie.. CGY@COL - wszystkie dotychczasowe mecze tych druzyn w tym sezonie zakonczyly sie wynikiem 3-2 dla Colorado, bedzie to na pewno bardzo wyrownany mecz, zostawiam go w spokoju...

PIT@NJ under 5,5 1.746 2-5 ⛔

Trudno w to uwierzyc, ale w bezposrednich pojedynkach NJD z Pittsburghiem w tym sezonie ci pierwsi prowadza juz 5-0! Diablom najwyrazniej bardzo dobrze gra sie z obroncami tytulu mistrzowskiego.. I mysle, ze ich umiejetnosc narzucenia swojego stylu gry Pingwinom ma duzy wplyw na wyniki, gdyz nie od dzisiaj wiadomo ze Devils to team grajacy wyjatkowo underowo - O/U w tym sezonie: 25-38. Trzeba dodac ze wszystkie z 5 wspomnianych spotkan zakonczyly sie wynikami underowymi (4-1, 4-1, 4-0, 2-0 i 3-1). Wg mnie dzisiaj bedzie podobnie, walka walka i jeszcze raz walka, zaangazowanie w obronie i duzo fizycznej gry.. Jak widac, w dotychczasowych meczach z New Jersey w tym sezonie Penguins zdolali strzelic zaledwie 3 bramki!:cool: Ani razu nie udalo im sie wykorzystac gry w przewadze!:cool: Pingwiny maja duzo problemow z obrona NJD i brak Malkina w dzisiejszym spotkaniu na pewno nie ulatwi im zadania...

single bets 25-27-2 [48%] -411,7 units
2-team bets 7-10-0 [41%] +116 units

luter 5

luter

Użytkownik
Colorado Avalanche-Calgary Flames
Typ:Colorado strzeli 5 bramek lub więcej(+OT)
kurs:5,00
bukmacher:Ladbrokes

Analiza:

Juz dzis o godzinie 2:05 czasu polskiego rozpocznie sie spotkanie pomiędzy Colorado Avalanche a Calgary Flames.Spotkanie zapowida się bardzo ciekawie ponieważ Calgary walczy o gre w play-off natomiast Colorado gra ostatnio bardzo ofensywnie.Co do formy obu ekip to Colorado jak i Calgary wygraly 4 z 6 ostatnich spotkan z ta roznica ze Calgary przegralo 2 ostatnie mecze z Detroit oraz Vancouverem.Wydawac by sie moglo ze mecz bedzie bardzo wyrowany jednak moim zdaniem ma on tylko jednego faworyta i jest nim ekipa Colorado ktora bardzo dobrze spisuje sie na wlasnym lodowisku.jesli chodzi o gre Calgary na wyjazdach tez nie jest zle ale w bezposrednich potyczkach w Pepsi Center nie wyglada to juz tak kolorowo.W dotychczasowej histori pojedynkow pomiedzy Colorado a Calgary na lodowisku popularnych lawin Calgary wygralo tylko 6 meczy przegrywajac 14 w tym 3 ostatnie (3:2 ,4:3,6:2).Mysle ze dzis moze byc podobnie i ostatnio ofensywnie grajace Colorado moze strzelic 5 bramek przyjezdnym z Calgary wliczajac ewentualna dogrywke.dlatego stawiam w tym meczu na zaklad colorado strzeli 5 bramek lub wiecej po dobrym kursie 5,00​

luter 5

luter

Użytkownik
Luter sledze te Twoje szalone typy, ale masz skutecznosc zaledwie 15% / -630 units, dlatego mam pytanko, grasz je w realu? Zastanawiam sie nad sensem takich typow;) Bo bazuja one chyba jedynie na farcie..

Powiem tak tutaj podaje typy dla sportu tylko dlatego zeby podac cos do konkursu,ale na innym znanym forum bukmacherskim podaje typy z NHL oraz strzelcow i dosc ze mam dobra skutecznosc to yield w tym miesiacu ok 80% wliczajac strzelcow ktorych ogolnie typuje dobrze z ta mala roznica ze tu szukam duzych kursow do konkurs

pozdro

a i jeszcze jedno z strzelców ktorych tu podalem zagrałem 2 razy Frolova kazdy kupon po 100PLN i Cartera także za 100PLN wiec jak by nie patrzec jestem do przodu bo Frolov raz strzelil a raz nie i Carter tez strzeli co daje bilans 300PLN postawione 670 wygrane minus 300PLN to wychodzi 370 zysku

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Z propozycją poprzednika zgadzam się i także stawiam dziś na mecz underowy, jako że gam dubla zagram odrobinę bezpieczniej czyli under 6,5. Argumentacja OrngCrsh jest wystarczająca i opcja że dziś wielu bramek nie będzie wydaje się najlepszym typem na tą noc.
Ja do tego dorzucam typ na zwycięstwo Anaheim ale z handi dodatnim 1,5 gola. Dlaczego ? W bramce Blackhawks na dziś asygnowany jest Corey Crawford. Bramkarz co najwyżej przeciętny, wydraftowany już dobrych parę sezonów temu nie przebił się i jak sądzę nie przebije się do NHL. Wciąż ogrywany w lidze AHL gdzie wcale nie uzyskuje dobrych wyników (GAA=2.80). Blackhawks w tym i poprzednim tygodniu grali przeciętnie żeby nie powiedzieć słabo, narastają problemy w obronie co doskonale widać po zdobyczach rywali (2,3,4 bramki stracone w trzech ostatnich meczach w kolejności). Do końca sezonu nie zagra Campbell po wejściu Ovechkina, wciąż nie sprawny jest Hossa a więc i w ataku jest pewne osłabienie. Oczywiście Blackhawks wciąż pozostają szalenie niebezpieczni w ofensywie ale bramki Anaheim strzeże Hiller więc jestem troszkę spokojniejszy. Kaczki powinny wykorzystać atut własnej tafli i to że Chicago gra mecz także jutro, także na wyjeździe.
Pittsburgh Penguins - New Jersey Devils -&gt; under 6,5 goals [1.37] ⛔
Anaheim Ducks - Chicago Blackhawks -&gt; Anaheim win +1,5 goal [1.41]
✅
AKO = 1.93 Betsafe

orngcrsh 251

orngcrsh

Użytkownik
Powiem tak tutaj podaje typy dla sportu tylko dlatego zeby podac cos do konkursu,ale na innym znanym forum bukmacherskim podaje typy z NHL oraz strzelcow i dosc ze mam dobra skutecznosc to yield w tym miesiacu ok 80% wliczajac strzelcow ktorych ogolnie typuje dobrze z ta mala roznica ze tu szukam duzych kursow do konkurs

pozdro

a i jeszcze jedno z strzelców ktorych tu podalem zagrałem 2 razy Frolova kazdy kupon po 100PLN i Cartera także za 100PLN wiec jak by nie patrzec jestem do przodu bo Frolov raz strzelil a raz nie i Carter tez strzeli co daje bilans 300PLN postawione 670 wygrane minus 300PLN to wychodzi 370 zysku

No wlasnie zainteresowaly mnie Twoje typy... odezwe sie na PW :cool: Tez myslalem zeby grac, narazie za male stawki bardziej dla zabawy, strzelcow, ale jednak zdaje mi sie ze bukmacherzy ktorzy maja w swojej ofercie takie zdarzenia maja jednak ladnie obliczone wszystkie tendencje, wiec powiedzmy stawiajac w kazdym meczu na Crosby&#39;ego, mimo ze trafia bardzo czesto to i tak na koniec sezonu wyjdziesz na minus... No ale to juz temat na dluzsza dyskusje.. Ale nie powiem, ciekawy sposob:cool:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom