bula
Użytkownik
zgadzam się z twoim typem,,,ale na forum opisałem inny meczMinnesota Wild - Florida Panthers -> Florida win (ML) [2.56]
Nie sposób przejść obok takiego kursu obojętnie ???? Ostatnią porażką Minnesota zapewniła sobie spokojny żywot już w tym sezonie - do play off na pewno nie awansują. Przebudowa zespołu w tym sezonie odniosła moim zdaniem dosyć mizerny skutek chociaż przebłyski były. Wild przegrali dwa mecze z rzędu, chociaż blamażu nie było i gra wyglądała w miarę dobrze to myślę że nadchodzi przegrana. A to dlatego że dziś gościć będą rozpędzonych Panthers, Pantery, które chyba na poważnie traktują cel czyli awans do play offów. Dużych szans im nie dawałem ani na początku ani w środku sezonu ale ostatnimi grami zaczynają mnie do siebie przekonywać. Zasłużone zwycięstwo z Caroliną 4-1 (a Hurricanes ostatnio leją wszystkich równo) i Philadelphią (która również w ostatnim okresie była na mocnym gazie) każą brać pod uwagę opcję pod tytułem Florida in the play offs. Michael Frolik strzelił dwa gole Carolinie, Kamil Kreps dwukrotnie pokonał bramkarza Lotników nie zdziwię się jak dzisiaj David Booth ustrzeli "dublet" bo Florida dysponuje młodą często dosyć niezorganizowaną kadrą ale szybkości czy też waleczności nie można im odmówić. Panthers gorzej prezentują się na pozycji obrońców ale zawsze mogą liczyć na poprawnego Vokouna. Biorąc pod uwagę absencje Wild w ataku (Boogaard, Pierre-Marc Bouchard, prawdopodobnie Clutterbuck) może FLA uda się w tym meczu nie stracić więcej niż 1-2 bramki co przy ich ostatniej skuteczności (last 3 games ; 13 goli co daje średnią powyżej 4 na mecz ...)
Dobre mecze dzisiaj mamy z dobrymi kursami :razz: PoWoDzEnIa!!!