>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NHL - sezon 2009/2010

Status
Zamknięty.
bula 2

bula

Użytkownik
Spotkanie: Buffalo Sabres - Minnesota Wild
Typ: 1
Kurs: 1,85⛔
Bukmacher: bet-at-home

Analiza:

Dziś w nocy o godzinie 1.30 rozpocznie się mecz pomiędzy Buffalo Sabres a Minnesota Wild.
Faworytem tego meczu może być tylko jedna drużyna. Oczywiście Buffalo. Dlaczego???
Ponieważ gospodarze złapali bardzo dobrą formę. Po igrzyskach rozegrali 5 meczy z czego 3 wygrali. Z Dallas 5-3, z NYR 2-1, z Philadelphią 3-2, przegrali natomiast z bardzo dobrymi przeciwnikami. Z Washingtonem 3-1 oraz z Pittsbourgh 3-2.
Natomiast Minnesota się troszkę pogubiła. na 5 meczy po igrzyskach wygrali tylko 1 raz z Calgary 4-0. A tak po za tym to w plecy z DETROIT 5-1, z Floridą 3-2, drugi mecz z Calgary 5-2, i z Edmonton 2-1.
Minnesota sobie ostatnio zupełnie nie radzi a tym bardziej na wyjazdach gdzie grają kompletną tragedię.

W obydwu drużynach mamy również po 2 kontuzje. W Minnesocie nie wystąpią Clayton Stoner oraz Pierre-Marc Bouchard.
Natomiast w Buffalo nie zobaczymy Paul Gaustad oraz Drew Stafford.

Ostatnie 6 meczy Buffalo na własnej tafli:

Buffalo vs. Dallas Stars 5:3✅
Buffalo vs. Philadelphia Flyers 3:2✅
Buffalo vs. Washington 1:3⛔
Buffalo vs. San Jose Sharks 3:1✅
Buffalo vs. Boston Bruins 2:3 (po kar.)⛔
Buffalo vs. Carolina 3:4⛔

Jak widać Buffalo radzi sobie ze słabszymi i walczy z lepszymi. Minnesota jednak należy do tych słabych...

Ostatnie 6 meczy Minnesoty na wyjazdach:

Detroit Red Wings vs. Minnesota 5:1✅
Edmonton vs. Minnesota 2:1(po kar.)✅
Calgary vs. Minnesota 0:4⛔
Dallas Stars vs. Minnesota 4:2✅
San Jose Sharks vs. Minnesota 5:2✅
Colorado Avalanche vs. Minnesota 0:1 ✅

Wczorajsza porażka z DETROIT mówi nam wszystko o ich formie. Jeszcze wcześniej porażka z Edmonton po karnych co wydaje mi się najbardziej żenujące z ich ostatnich meczy...

i na koniec powiem coś najważniejszego. Buffalo u siebie w tym sezonie spisuje się olśniewająco!!! 21 zwycięstw i tylko 8 porażek!!! Grają na prawdę bardzo dobrze. Grają również bardzo dobrze w obronie.
Natomiast Minnesota na wyjazdach spisuje się TRAGICZNIE!!! Mają tylko 10 zwycięstw i aż 20 porażek. Jest to bardzo słaby bilans co potwierdzają w swoich ostatnich meczach.
W tabeli NHL Buffalo znajduje się na 9 miejscu natomiast Minnesota na 20.
Dzisiaj po prostu Buffalo musi zwyciężyć! Wszystko przemawia za zwycięstwem Buffalo

Ja sam myślę że padnie wynik 4-1 dla Buffalo

orngcrsh 251

orngcrsh

Użytkownik
Równie często jak nie częściej są NOT HOT jak w tym sezonie Dubnyk, Salak, Curry, Enroth, Tokarski, Schneider, Zaba itd.
Co do tego Lalime, to moim zdaniem nie jest gorszy od jego dzisiejszego vis a vis Josh Harding.
Ja od informacji kto broni praktycznie zaczynam myśleć o danym spotkaniu, jednak w hokeju dobry bramkarz sam może wygrać mecz (a zły przegrać).
No i widzisz, Bernier zostal 1 gwiazda meczu, mozna powiedziec ze to on zdobyl 2 punkty dla LA:cool: Ogladalem mecz i byl naprawde pewny, zachowywal sie w bramce jak doswiadczony bramkarz NHL, dodatkowo nie wpuscil ani jednego rzutu karnego, brooniac wszystkie z 6 prob Dallas:cool: Tak to jest... A przeciez po drugiej stronie tafli stal Marty Turco! Wiec zgodnie z Twoja filozofia to Dallas powinno wygrac i to pewnie...
Co do dylematu Lalime/Harding - oczywiscie ze mlody Harding jest lepszym bramkarzem, GAA na poziomie 2.88 a Sv% powyzej 90% - przeciwko az 3.19 / ponizej 90% Lalime... Widzialem pare meczow w tym sezonie z udzialem Lalime i naprawde gosc nie jest pewny, natomiast Harding wielokrotnie udowadnial swoja klase.
Oczywiscie kazdy ma swoja filozofie i kazdy opiera swoje typy na czym tylko chce, jednak ja wychodze z zalozenia ze swietny goalie moze zawalic mecz a mniej znany malo doswiadczony jest w stanie wygrac mecz:cool: Wiec to kto wystapi w bramce w danym meczu ma dla mnie znaczenie, ale nie az takie jak dla Ciebie.. W koncu wszyscy bramnkarze ktorzy dostaja szanse wystepu w meczu NHL to profesjonalisci.

Patrzac na inne mecze ktore odbyly sie dzisiaj w nocy.. Anaheim kolejny raz udowadnia ze jest nieudana zbieranina gwiazdek.. az nie moge uwierzyc w to jak ostatnio pisalem ze moga zamieszac w playoffach;)

odi 2,3K

odi

Forum VIP
A przeciez po drugiej stronie tafli stal Marty Turco! Wiec zgodnie z Twoja filozofia to Dallas powinno wygrac i to pewnie...
Nigdzie nie napisałem że Dallas wygra, natomiast napisałem że LA będą mieli bardzo ciężko i mieli bo męczyli to w karnych które loterią są zawsze.
Co do dylematu Lalime/Harding - oczywiscie ze mlody Harding jest lepszym bramkarzem, GAA na poziomie 2.88 a Sv% powyzej 90% - przeciwko az 3.19 / ponizej 90% Lalime... Widzialem pare meczow w tym sezonie z udzialem Lalime i naprawde gosc nie jest pewny, natomiast Harding wielokrotnie udowadnial swoja klase.
Dla mnie oboje są dosyć niepewnymi bramkarzami.
Oczywiscie kazdy ma swoja filozofie i kazdy opiera swoje typy na czym tylko chce, jednak ja wychodze z zalozenia ze swietny goalie moze zawalic mecz a mniej znany malo doswiadczony jest w stanie wygrac mecz:cool: Wiec to kto wystapi w bramce w danym meczu ma dla mnie znaczenie, ale nie az takie jak dla Ciebie.. W koncu wszyscy bramnkarze ktorzy dostaja szanse wystepu w meczu NHL to profesjonalisci.
Oczywiście każdy ma swoje &quot;metody&quot;. Co do mniej znanych i mało doświadczonych to napisałem post wcześniej że w każdym sezonie kilku jak nie kilkunastu dostaje szansę i zawala bo to że są profesjonalistami nie sprawia że od razu grają na poziomie &quot;All Stars&quot; NHL.
Wiedziałem że napiszesz jak ci siądzie, przyzwyczaiłem się już ????

orngcrsh 251

orngcrsh

Użytkownik
Oczywiście każdy ma swoje &quot;metody&quot;. Co do mniej znanych i mało doświadczonych to napisałem post wcześniej że w każdym sezonie kilku jak nie kilkunastu dostaje szansę i zawala bo to że są profesjonalistami nie sprawia że od razu grają na poziomie &quot;All Stars&quot; NHL.

Wiedziałem że napiszesz jak ci siądzie, przyzwyczaiłem się już ????

Hehe to nie o to chodzi ze typy mi weszly... Prowadze tylko ogolna dyskusje o goalies:grin:

Np do Lalime jestem uprzedzony, zobacz sobie jego 3 popisowe obrony w dzisiejszym meczu vs Wild:grin: Akurat w przypadku Buffalo zgadzam sie z Twoja filozofia - faktycznie lepiej wiedziec czy wystapi Miller czy Lalime. I dzisiaj rowniez bedzie to mialo duze znaczenie vs Detroit.. Choc zazwyczaj unikam meczow z udzialem Wings (drugi team ktorego unikam to Thrashers) to jesli dzisiaj Sabres znowu wystawia Lalime to kto wie czy sie nie skusze na typ na Skrzydla:grin:

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Hehe to nie o to chodzi ze typy mi weszly... Prowadze tylko ogolna dyskusje o goalies:grin:

Np do Lalime jestem uprzedzony, zobacz sobie jego 3 popisowe obrony w dzisiejszym meczu vs Wild:grin: Akurat w przypadku Buffalo zgadzam sie z Twoja filozofia - faktycznie lepiej wiedziec czy wystapi Miller czy Lalime. I dzisiaj rowniez bedzie to mialo duze znaczenie vs Detroit.. Choc zazwyczaj unikam meczow z udzialem Wings (drugi team ktorego unikam to Thrashers) to jesli dzisiaj Sabres znowu wystawia Lalime to kto wie czy sie nie skusze na typ na Skrzydla:grin:
No wiadomo w niektórych zespołach dwójka bramkarska jest bardziej wyrównana i nie ma to takiego znaczenia ????

Z takich zespołów które ja unikam to w tym sezonie Colorado tylko, w tamtym pamiętam że nieźle za skórę zaszła mi Ottawa

No i wątpię żeby Lalime zagrał dziś drugi dzień pod rząd chociaż kto wie.

orngcrsh 251

orngcrsh

Użytkownik
No wiadomo w niektórych zespołach dwójka bramkarska jest bardziej wyrównana i nie ma to takiego znaczenia ????

No i wątpię żeby Lalime zagrał dziś drugi dzień pod rząd chociaż kto wie.
Dokladnie jak mowisz, Lalime OUT, Miller IN, to juz potwierdzona informacja.

Wracajac jeszcze do tematu:grin:
Wg mnie w NHL jest naprawde NIEWIELE takich dwojek bramkarskich, ktore prezentuja az tak duza roznice umiejetnosci (w danym momencie sezonu), zeby podczas typowania warto bylo sie przejmowac ktory z bramkarzy wystapi.. Jesli chodzi o mnie, w tym sezonie duza wage do tego kto wystapi w bramce przywiazuje jedynie do:
BUFFALO (Miller &gt; Lalime)
CALGARY (Kiprusoff &gt; McElhinney,Toskala)
DETROIT (Howard &gt; Osgood)
FLORIDA (Vokoun &gt; Clemmensen)
OTTAWA (Elliot &gt; Leclaire)
To na tyle jesli chodzi o dwojki bramkarskie. Natomiast jak wchodzi jakis mlodzian, to juz w ogole sie nie sugeruje tym faktem. Bo oczywiscie, gosc moze nie wytrzymac presji, ale z drugiej strony presja moze zadzialac na niego mobilizujaco:cool: Co m.in. dzisiaj potwierdzil Bernier:cool:

odi 2,3K

odi

Forum VIP
San Jose Sharks - Florida Panthers -&gt; Florida win (+1,5 goals) [1.85]
✅
Rekiny mają w perspektywie jutrzejszy mecz z Kaczorami, są w trakcie niezłe serii 3 zwycięstw z rzędu ale już w ich ostatnim meczu można było zauważyć duże problemy (po dwóch tercjach przegrywali z Nashville ale wrócili fantastycznie do gry w trzeciej odsłonie strzelając 6 goli !). Sam fakt że Sharks dali sobie wbić 5 bramek przez średnią raczej ofensywe Predatorów nie świadczy najlepiej. A Florida jest w dosyć dobrej formie, spodziewałem się lekkiego załamania w ataku w meczu z Colorado bo Lawiny u siebie dobrze bronią (a 70 % w tym zasługi Andersona) ale dziś powinni wrócić do strzelania bo dobra forma Bootha, Stillmana i innych z pewnością nie uleciała. Wierze że Pantery nie przegrają tu więcej niż jedną walką i zagrają jak równy z równym w &quot;paszczy&quot; rekinów ????

orngcrsh 251

orngcrsh

Użytkownik
Nie ma co juz duzo gadac, trzeba przejsc do dzsiejszych typow, bo juz za chwile zaczyna sie wielki mecz Flyers vs Blackhawks (moje dwa ulubione teamy)...

FLA@SJ San Jose ML 1.37 3-2 OT ⛔
OTT@VAN Vancouver ML 1.571 1-5 ✅
AKO 2.15 Pinnacle ⛔
W dzisiejszej kolejce NHL na 9 spotkan az 6 to mecze miedzykonferencyjne, wiec trzeba uwazac. Ja jednak do proponowanego dubla wybralem 2 mecze tego wlasnie typu.. Po pierwsze San Jose. Trzeba przyznac ze statystyki mowia same za siebie: na ostatnie 10 spotkan tych druzyn Florida wygrala tylko 2 razy, oba u siebie. W XXI wieku Cats nie wygrali na terenie Sharks jeszcze ani razu:cool: Juz nawet nie wnikalem w to co dzialo sie przed 2000r;) Na dodatek The Cats sa ciagle oslabieni, nadal nie ma Hortona, nie bedzie tez Bitza, co gorsza watpliwy jest takze wystep pierwszego centra Weissa.. Sharks zdrowi i na fali, a w ostatnim meczu poczestowali Nashville az 8 golami. Mysle, ze w miare pewnie powinni uporac sie z druzyna z Florydy.
Po drugie Vancouver. Mecz zapowiadany jest jako starcie dwoch najlepszych teamow z Kanady.. Co do Canucks zgodze sie, jednak Ottawa gra ostatnio miernie. Po przerwie olimpijskiej Sens zdolali wygrac tylko raz i to z najslabsza druzyna NHL.. Vancouver spisuje sie dobrze, w ostatnich spotkaniach ich stan to 6-2-1, wiec calkiem niezle. W chwili obecnej Nucks to team zdecydowanie lepszy i mysle ze powinien to udowodnic dzisiaj w nocy.. W jedynym bezposrednim starciu tych druzyn w tym sezonie to jednak Sens triumfowali - Canucks beda chcieli za wszelka cene sie zrewanzowac, tym bardziej ze to ich pierwszy mecz u siebie po najdluzszej w historii serii meczow wyjazdowych.. A u siebie graja swietnie (23-7-1). Kolejny argument przemawiajacy za Vancouver to wyjsciowy sklad Ottawy na ten mecz, nadal bedzie brakowalo waznych obroncow (Kuba i Campoli) a na dodatek w bramce Sens wystapi Pascal Leclaire - wg mnie bardzo niepewny goalie..

HOME GOALS (-2,5) 1.926 Pinnacle 27-25 ⛔ edit: zabraklo 1 gola..
I singiel. Wczoraj typ tego typu, ktory podalem na forum, zakonczyl sie sukcesem, a wiec postanowilem isc za ciosem, jednak dzisiaj stawiam na gospodarzy przy handicapie 2,5 goli na korzysc gosci:cool: A wiec krotko i na temat: po stronie gospodarzy mamy m.in. San Jose, Detroit, Caroline i Vancouver, a wiec teamy lubiace strzelac duzo, szczegolnie u siebie! Sharks w swoim ostatnim meczu odprawili Nashville az 8-5, Canucks strzelaja rownie duzo co Rekiny (3.24 goli na mecz - 3. miejsce w NHL), Detroit rowniez pokazalo sie z dobrej strony w ofensywie wygrywajac z Wild 5-1, Carolina to najgoretsza druzyna NHL w ostatnich 10 meczach.. Dodatkowo mamy Phile, ktora ze swoim utalentowanym atakiem w kazdym meczu jest w stanie strzelic duzo... Mamy takze Toronto grajace u siebie z Edmonton i Montreal na wlasnym terenie przeciwko Niedzwiadkom... Mysle ze ww. mecze powinny zapewnic gospodarzom wystarczajaca przewage..

single bets 20-24-2 [45%] -615,6 units
2-team bets 6-10-0 [37%] -82 units

gras197 0

gras197

Użytkownik
Spotkanie: Vancouver Canucks - Ottawa Senators
typ: -1,5
kurs 2,7
Buk: Betway

Dziś Vancouver wygra przynajmniej 2 bramkami. Wydaje się że ten mecz jest najbardziej pewny z wszystkim meczy NHL jutro.

Vancouver ostatnie 14 meczy grali na wyjeździe i będzie to ich pierwszy mecz na własnym boisku od bardzo dawna. Trochę ciężko sierdzić jak będą grać, ale ich ostatnie mecze na własnym boisku bardzo mnie przekonywują do grania właśnie na nich. Ostatnie 5 meczy na własnym boisku zakończyło się zwycięstwem. Mogą czuć się trochę zmęczeni po tylu wyjazdowych meczach. Mimo wszystko kibice są trochę zniecierpliwieni i to właśnie Vancouver wygra ten mecz by zaspokoić głód kibiców.
Na wyjazdach sobie też nieźle ostatnio radzą. W ciągu ostatnich 6 meczy 4 razy wygrali raz zremisowali. A mecz przegrany to mecz z świetnie grającym Chicago.

Natomiast o Ottawie nie będę pisał dużo ostatnie 6 meczy 2 zwycięstwa i to z drużynami z samego końca tabeli. Analiza słaba ale myślę że wystarczająca

Między sobą w tym sezonie grali tylko raz wtedy Ottawa wygrała, ale teraz będzie inaczej

luter 5

luter

Użytkownik
Toronto Maple Leafs-Edmonton Oilers
Roznica zwyciestwa
Typ:Edmonton 2 bramki lub wiecej
kurs:5,00
bukmacher:Centrebet

Analiza:

Juz dzis o godzinie 1:05 rozpocznie sie spotkanie pomiedzy Toronto Maple Leafs a Edmonton Oilers.Spotkanie zapowiada sie bardzo ciekawie poniewaz obie druzyny to ogon ligi i dzisiejszy mecz to mecz o honor oraz swieto hokeja w Kanadzie poniewaz obydwie druzyny reprezentuja wlasnie ten kraj.Co do formy obu ekip nie rozni sie ona zbytnio poniewaz Toronto wygralo 3 z ostatnich 6 spotkan natomiast Edmonton tylko 2.Najciekawsze jednak jest to ze Edmonton w ostatnim meczu ze wspaniale dysponowany Montrealem potrafiło zdobyc jeden punkt mimo ze nafciarze byli stawiani na straconej pozycji.Dziś jest jednak podobnie kurs na gospodarzy czyli Toronto wacha sie w przedziale 1,70-1,90 i wydawac by sie moglo ze to wlasnie Leafs sa faworytem.Moim zdaniem jednak tak nie jest poniewaz jest to kanadyjski pojedynek i wszystko jest mozliwe a wystarczy spojrzec na wynik ostatniego meczu pomiedzy tymi druzynami na tafli w Toronto

Toronto-Edmonton 1:4

Mysle ze dzis moze byc podobnie i z honorowego pojedynku jako zwyciezcy wyjda stawiani przez bukmacherow na straconej pozycji hokeisci Edmonton.Dlatego stawiam dzis na zakla Edmonton wygra roznica 2 bramek lub wiecej z Toronto Maple Leafs po bardzo wysokim kursie 5,00​

sekular 47

sekular

Użytkownik
Troszke pozno ale zawsze w czas...
Ja proponuje dzis Pantery ML dla odwaznych, a dla tych mniej odwaznych czyli np mnie;) proponuje Pantery score over 2... W moim osobistym odczuciu SJS powinni przegrac juz ostatnio, jednak tak sie nie stalo...uratowala ich cudowna 3t i jakas katastrofa w postawie Nash... SJS niby wyciagneli z tego wnioski bo dzis nastapi zmiana w bramce Rekinow.... czy im wyjdzie na dobre? Sam nie wiem ,poniewaz uwazam osobiscie, ze za ostatnie stracone bramki odpowiada bardziej obrona niz bramkarz, stad sadze, ze Floryda moze sie pokusic o 3 trafienia a juz napewno o conajmniej 2;) Bardzo mnie kusil kurs na ML ale stwierdzilem, ze jak mam grac ML to przeciez Pantery nie wygraja tego 0-1, dlatego porponuje over 2... Pantery potrzebuja punktow i musza dzis wygrac, a w ekipie w ostatnich spotkaniach dzialo sie cos pozytywnego. Licze takze na dobry wystep Vokuna ktory odpoczywal i napewno bedzie mial spora motywacje dzisiejszego wieczoru...
pozdrawiam.
EDIT: Heh teraz looknalem poprzednie posty i widze, ze Odisio proponuje cos podobnego...popieram i powodzenia;)

odi 2,3K

odi

Forum VIP
EDIT: Heh teraz looknalem poprzednie posty i widze, ze Odisio proponuje cos podobnego...popieram i powodzenia;)
Ostatnio często zgadzamy się w swoich propozycjach ????. Panterki naprawdę zaczęły grać przyjemny hokej i da się to z przyjemnością oglądać. Florida z przekroju całego sezonu może nawet zasłużyła na play off, dużo będzie zależeć od ich postawy obronnej bo ta jest najsłabsza zdecydowanie jeśli chodzi o formacje w tej drużynie. Ale czy rekiny to wykorzystają ? Greiss w bramce, zły nie jest ale świadczy to trochę o podejściu Sharks do tego meczu.

bula 2

bula

Użytkownik
Spotkanie: Vancouver Canucks - Ottawa Senators
typ: 1
kurs: 2,0
✅
Buk:Expekt

Analiza:

Już dziś o godzinie 4.00 w nocy rozpocznie się mecz pomiędzy Vancouver Canucks a Ottawą Senators.
Będzie to pierwszy mecz od prawie 2 miesięcy dla Vancouver na własnej tafli!
Vancouver u siebie zawsze grało naprawdę bardzo dobrze, natomiast Ottawa ostatnio zupełnie zgubiła formę. Po igrzyskach wygrali tylko jeden mecz i to z Edmonton...4-1. A tak pozatym notowali same porażki 2-0 z Calgary, 2-1 z Toronto, 4-1 z Carolina H., oraz 4-1 z NYR. Więc jak widać po prostu są zupełnie bez formy.
Vancouver natomiast w swoich 6 meczach po igrzyskach spisywali się dobrze. trzeba tutaj naznaczyć że grali to wszystko na wyjazdach. Zanotowali 2 porażki z Phoenix Coyotes 4-3 ale dopiero po karnych oraz z Chicago 6-3. Wygrywali natomiast z Colorado Avalanche 6-4, z Nashville 4-2, z Detroit Red Wings 6-3 i z Columbus 3-4.

W obydwu drużynach mamy sporo kontuzji.
w Ottawie nie wystąpi aż 5 zawodników - Nick Foligno, Chris Campoli, Daniel Alfredsson, Peter Regin, Filip Kuba

w Vancouver nie zagrają - Kevin Bieksa, Alexandre Bolduc, Willie Mitchell oraz Steve Bernier.

Ostatnie 6 meczy Vancouver na własnej tafli:

Vancouver vs. St Louis 3:2✅
Vancouver vs. Buffalo 3:2✅
Vancouver vs. Chicago 5:1✅
Vancouver vs. Dallas Stars 4:3 ✅
Vancouver vs. Pittsburgh Penguins 6:2✅
Vancouver vs. Nashville 2:3⛔

Jak widać u siebie zawsze spisują się bardzo dobrze. Pokonują najlepszych i to z miażdżącą przewagą. Wygrana z Pittsburgh czy Chicago mówią same za siebie.

Ostatnie 6 meczy Ottawy na wyjazdach:

Calgary vs. Ottawa 2:0✅
Edmonton vs. Ottawa 1:4⛔
Carolina vs. Ottawa 4:1✅
NY Islanders vs. Ottawa 3:4⛔
Detroit Red Wings vs. Ottawa 4:1✅
Toronto vs. Ottawa 5:0✅

Porażki z Toronto czy Caroliną są na prawdę dobijające. W styczniu mieli nieziemską formę. Teraz niestety złapali mały dołek co widać ewidentnie podczas rozgrywania meczu. Nawet gdy byli w formie nie do końca radzili sobie na wyjazdach, ponieważ ich bilans meczy to 14-17,,, na dodatek tracą oni duzo bramek w meczu a Vancouver to na pewno wykorzysta.
U siebie ogólnie rzecz biorąc grają świetnie. Ich bilans to 23-7
!!! Oni natomiast strzelają bardzo dużo bramek a mało tracą. Dziś na pewno pokażą się z jak najlepszej strony przed własną publicznością po długiej przerwie.

Typuję wynik 6-2

sekular 47

sekular

Użytkownik
Ja jeszcze podam przemyslenia co do reszty...
Dalej ponawiam typ na Columbus...praktycznie nic sie nie zmienia, graja u siebie, luzacki timetable wiec nie widze problemu w pokonaniu Nutek ktore przezywaly ostatnio straszne meczarnie z NYI...
Dalej robie sie ciekawiej... Proponuje grac Edmonton x2 lub nawet dla odwaznych ML. Klonowi sa w lepszej formie, ale jutro wielki dzien bo mecz przeciwko VAN...tutaj wlasnie upatruje szanse dla Edmonton zeby zdmuchnac bramke gospodarzy, ktorej bronic dzis bedzie zmiennik S.G. -ina... Ja osobiscie zagram X2 bo uwazam, ze Edmonton bez szans na awans do Play off i luzackim podejsciem do meczu moze sprawic niespodzianke....w bramce Edkow calkiem niezle ostatnio wypada Jeff wiec byc moze i dzis zagra dobry mecz...
podrawiam.

dats13 74

dats13

Użytkownik
Dallas Stars - Colorado Avalanche 1 -0.5 @ 2.55 Pinnacle

Gwiazdą zdecydowanie się nie układa id olimpiady, ponieważ 6 meczy i aż 5 porażek i jedna wygrana na trudnym lodzie w Verizon Center. Szansa gry w playoffs ucieka i może się skończyć tak jak w zeszłym sezonie, więc trzeba wziąć się do roboty i zacząć wygrywać zwłaszcza na własnym lodzie gdzie Teksańczycy są na pewno bardzo groźną drużyną. Do American Airlines przyjadą Avalanche, które Stars powinno wg mnie bez problemów pokonać. Gwiazdy choć przegrywają to grają dobry i ofensywny hokej, który zdecydowanie może się podobać. Dwa ogniwa napędowe Loui Eriksson i Richards w tym sezonie jak najbardziej spełniają oczekiwania i pozwalają Dallas na ofensywny styl gry. Teraz wrócił Mike Ribeiro, którego wykluczyła kontuzja i jest głody gry i co najważniejsze pokazuje to na lodzie. Colorado zbudowało młody atak z Duchene i Stewartem na czele i to jak na razie się w dużej mierze sprawdza, ale wg mnie zdecydowanie zapomnieli o defensywie i dlatego nie widzę przyszłości dla Avs po regular season. Jak Craig Anderson przyjmuje praktycznie co mecz ok 35 strzałów to coś jednak mówi już obronie Lawin. Colorado widać nie ma problemów z ekipami, które graja zachowawczy hokej min wygrana z Anaheim Ducks, ale gdy grają z zespołem o nastawieniu wielce ofensywnym to po prostu sobie nie radzą i to nawet w Pepsi Center. Tak było z Detroit, Vancouver i Los Angeles Kings. Wróćmy do meczu z Orkami gdzie Avalanche prowadzili już 4-1, strzelając w 1 tercji 3 bramki Roberto Luongo i zatrzymali na te 20min atak Canucks, ale 4-1 zamieniło się jakoś w 4-6 dlaczego? Dallas musi teraz zacząć wygrywać, a Colorado w American Airlines na przełamie jak najbardziej.

luter 5

luter

Użytkownik
Vancouver Canucks-Calgary Flames
Łączna suma bramek Vancouver Canucks
Typ:5 lub wiecej
kurs:4,80
bukmacher:Ladbrokes

Analiza:

Juz dzis w nocy o godzinie 3:00 rozpocznie sie spotkanie pomiedzy Vancouver Canucks a Calgary Flames.spotkanie zapowida sie bardzo ciekawie poniewaz na przeciw siebie stana dwie kanadyjskie druzyny ktore rywalizuja o punkty w jednej dywizji.faworytem tego spotkania jest ekipa vancouver i nie ma sie co dziwic poniewaz Canucks sa w swietnej formie co pokazali ostatnio z Ottawa wygrywajac 5:1.Dzis rownie wazny pojedynek poniewaz Canucks rywalizuja z Flames o punkty w tej samej dywizji no i jest to kanadyjski pojedynek o honor.Moj dzisiejszy typ jednak nie typuje bezposredniego zwyciezcy lecz mysle ze druzyna gospodarzy strzeli w tym meczu 5 lub wiecej bramek wliczajac ewentualna dogrywke.Typ moim zdaniem wydaje sie byc bardzo pewny poniewaz popularne orka az w 3 z 6 ostatnich meczy na wlasnym lodowisku notowali 5 lub wiecej bramek a przeciwnicy byli teoretycznie lepsi niz dzisiejsi rywale z Calgary.Dlatego moim dzisiejszym typem na to spotkanie jest zakald Vancover Canucks strzeli 5 bramek lub wiecej w calym meczu wliczajac rowniez dogrywke po bardzo wysokim kursie 4,80 wystawionym przez Ladbrokers​

bula 2

bula

Użytkownik
Spotkanie : Anaheim Ducks - San Jose Sharks
Typ : 2
Kurs: 2,30
Buk: Expekt

Analiza:

Już dziś o godzinie 1.00 rozpocznie się mecz pomiędzy Anaheim Ducks a San Jose Sharks.
Od razu na wstępie powiem że nie rozumiem dlaczego mamy tak wysoki kurs na Sharks. Anaheim po igrzyskach zagrali 5 meczy i 5 przegrali!:razz:
Z Nashwille 1-0, z Comubusem 5-2, z Montrealem 4-3 ( po kar), z Phoenix&#39;em 4-0, z Colorado 4-3. Heh grają bardzo słabo i naprawdę dzisiaj nie widzę innego wyniku niż wysoka wygrana gości. Oni po igrzyskach również rozegrali 5 meczy z czego 3 wygrali. Właśnie ich wygrane wyglądały następująco: z Nashwille 8-5, z Columbusem 2-1, z Montrealem 3-2, porażki natomiast zanotowali z Floridą 3-2 (po dogr.) oraz z New Jersey 4-3.
Można sobie nawet porównać ich mecze ponieważ ostatnio grali z tymi samymi przeciwnikami. Anageim jak również Shark grali z Montrealem Columbusem i z Nashville. Anaheim właśnie wtopili wszystkie mecze z tymi drużynami natomiast San Jose Skarks wszystkich pokonali.

Kontuzje: w Anaheim po raz kolejny nie zagra Joffrey Lupul co na pewno odbije się na wyniku w dzisiejszym spotkaniu
Natomiast w San Jose nie zagra Marc-Edouard Vlasic i Scott Nichol oni natomiast nie grają już przez jakiś czas i drużyna bez nich świetnie sobie radzi.

Ostatnie 6 meczy Anaheim u siebie:

Anaheim Ducks vs. Nashville 0:1✅
Anaheim Ducks vs. Columbus 2:5✅
Anaheim Ducks vs. Montreal Canadiens 3:4 (po kar)✅
Anaheim Ducks vs. Colorado Avalanche 3:4✅
Anaheim Ducks vs. Edmonton 3:2⛔
Anaheim Ducks vs. Los Angeles Kings 4:2⛔

Jedyny mecz w którym coś zagrali to mecz z Los Angeles...problem w tym że mecz miał miejsce ponad miesiąc temu...tak samo zwycięstwo z Edmonton...nie dość że jest to jedna z najgorszych drużyn w NHL to na dodatek zwycięstwo tak wymęczone...

Ostatnie 6 meczy Skarks na wyjazdach:

Buffalo vs. San Jose Sharks 3:1⛔
Detroit Red Wings vs. San Jose Sharks 2:3 (po kar.)✅/⛔
Columbus vs. San Jose Sharks 3:0⛔
Toronto vs. San Jose Sharks 2:3✅
Nashville vs. San Jose Sharks 3:4✅
St Louis vs. San Jose Sharks 2:4✅

Może szału nie grają ale słabiaków punktują. Po drugie ich bilans meczy na wyjeździe to 21-8 więc mówi on sam za siebie.
Anaheim natomiast ma na razie serię meczy - 5...
Również pozycje w konferencji tych zespołów sporo nam podpowiadają
1 miejsce zajmuje Sharks a Anaheim plasuje się dopiero na 13 miejscu...

Tak czy siak San Jose musi dzisiaj wygrać. Nie mogą przegrywać z takim zespołem jak Anaheim. Musieli by przerwać swoją fatalną passę. na pewno kiedyś ją przerwą ale na pewno nie z takim przeciwnikiem jak San Jose Sharks ????

Według mnie padnie wynik 4-1 dla SAN JOSE SHARKS!

T 0

trk

Użytkownik
Postawilem wczoraj na Anaheim Ducks ML wynik 4:2 unibet najpierw mi rozliczyl zaklad jako win a teraz cofneli decyzje i rozliczyli po kursie 1.00 czy ktos cos wie dlaczego tak sie moglo stac ?

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Calgary Flames - Detroit Red Wings -&gt; Detroit win (ML) [1.95] ✅
W Detroit każdy wie że teraz każdy kolejny mecz jest meczem o wszystko jeśli chodzi o perspektywę skrzydeł w play off. Dziś po kilku dniach dochodzi do rewanż Red Wings z Flames, Płomieniom udało się niedawno wygrać 4-2 ale z przebiegu gry to Czerwone Skrzydła podobały mi się bardziej i według mnie zagrali lepszy mecz. Ostatnio z resztą DET grają same bardzo dobre spotkania, równa forma strzelecka, wciąż bardzo dobre poruszanie się w ataku i nie wielkie straty z tyłu (ostatni mecz w którym stracili więcej niż dwie bramki to właśnie z CGY). Calgary notuje spadek formy i to wyraźny, po zwycięstwie nad Detroit przyszedł dużo słabszy mecz z Ottawą ale jednak udało się im wygrać skromnie 2-0, w kolejnym wczorajszym spotkaniu Flames zagrali jeszcze gorzej i zasłużenie dostali od Vancouver 1-3. I właśnie to wczorajsze spotkanie może mieć jeszcze znaczenie w dzisiejszym meczu, Detroit mieli dzień dłużej aby przygotować się do tej rewanżowej potyczki i pewnie czasu nie marnowali. We Flames razi mnie to co przez cały sezon - jeśli nie zagra Iginla nie zagra nikt. &quot;Kapitan Planeta&quot; wie jaka presja na nim spoczywa, jest świetnym hokeistą jednak raz sobie radzi z tym graniem prawie w pojedynkę w ataku CGY a raz nie. Dziś stawiam na to że Red Wings zdobędą cenne punkty w wyścigu o PO.

orngcrsh 251

orngcrsh

Użytkownik
DET@CGY Calgary ML 2.05 Pinnacle 2-1 ⛔

Czwarty raz w tym sezonie stawiam odwrotnie niz Odisio, ale nie dlatego że ze statystycznego punktu widzenia typy wchodza mi wtedy w 100% (3-0 :razz ???? , ale naprawde chcialem postawic na Flames zanim jeszcze Odisio napisal swoja analize:razz: Do rzeczy.. Rowniez dla Calgary kazdy kolejny mecz jest meczem o wszystko, przypomnijmy ze Calgary zajmuje 9. miejsce na Zachodzie i od miejsca zapewniajacego playoffy dzieli ich tylko punkt. Spojrzmy teraz kto zajmuje 8. miejsce... Tak tak, to Detroit, a wiec dzisiejszy mecz w Pengrowth Saddledome bedzie spotkaniem o 4 punkty! Z tego powodu Flames wyjada na lod rowniez bardzo zdeterminowani. Nie uwazam zeby Plomienie notowaly spadek formy, po przerwie olimpijskiej graja bardzo skutecznie, wygrali 4 spotkania, a ostatnia porazke w Vancouver mozna im wybaczyc, po pierwsze nie zagrali tak slabo jak napisal Odisio (m.in. oddali wiecej strzalow na bramke niz rywal), a po drugie najzwyczajniej w swiecie w hali Canucks moze polec kazdy.. Wg mnie za Flames przemawia nie tylko atut wlasnej hali i wsparcie kibicow w meczu o 4 punkty:cool: Jak juz napisal przedmowca, pare dni temu mielismy juz starcie tych druzyn - w Detroit Plomienie zwyciezyly 4-2 - to wg mnie argument przemawiajacy za Calgary a nie za Detroit.. Co wiecej, Red Wings slabo graja na wyjazdach - patrzac z punktu widzenia ML ich stan w halach przeciwnikow to 14-20.. Typujac dzisiaj Flames kieruje sie jeszcze jedna ciekawostka - Red Wings wygrali 3 mecze z rzedu ostatnio jeszcze przed Bozym Narodzeniem:grin:

single bets 20-25-2 [44%] -715,6 units
2-team bets 6-10-0 [37%] -82 units

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom