Panowie... nie napinajcie się.
Jakbym chciał się napinać to bym teraz Was wszystkich wyśmiał i pokazał co grałem. Nie o to chodzi.
Skoro tak chcecie się napisać to będziecie mieli okazję.
Od Play Offów będzie
konkurs NHL. Coś w stylu "
Stanley Cup PO Typer".
Zasady jeszcze muszę dobrze przemyśleć. Dla największego napinacza co wygra
konkurs będzie czekała ranga Typer. Chyba, że ktoś już ma taka rangę...
Tam będziecie mieli okazję do pokazania kto ile z Was jest wart w perspektywie nie kto podał jeden/dwa dobre typy ale będzie trzeba wykazać się formą typerską przez całe PO. Mam nadzieję, że będą chętni
A co do pytań co się ze mną dzieje...
Mało ostatnio mam czasu. Gram codziennie (ktoś w końcu musi ogrywać buki ???? )
Ale po tym jak pewien user powiedział, żebym zamilkł stwierdziłem, że nie będę pisał kilka zdań bo jestem niegodzien... A na pisanie "długich" i "wyczerpujących" analiz po prostu nie mam czasu...
Co gram z
NHL czy Europy jak ktoś dołoży starań to się dowie. Gdybym miał więcej czasu to na pewno bym podzielił się tym tutaj.
Tak więc Panowie. Czas na napinanie będzie od PO w konkursie
A tutaj nie musicie nic udowadniać i napinać.
Zapraszam do merytorycznej dyskusji.
-------------
Co do dzisiejszych meczów. Ja zagram Dallas na pewno Dallas. Chłopaki cisną na PO. Ostatnie ich wyniki to nie są niespodzianki, przynajmniej dla mnie. Jak zaczęli serię 3 meczów wyjazdowych rozmawiałem z kilkoma osobami, że warto zagrać progres na ich win. Bo byłem pewny, że w tych trzech meczach wygrają co najmniej jeden mecz. Progres zacząłem graniem w meczu z San Jose. I zakończyłem bo Gwiady wygrały na luuuzie 4-1. Brak w bramce Nabokova przez kilka ostatnich meczów i kilka porażek San Jose. W kolejnym meczu Gwiazd z LAK pominąłem... to tylko z zasady, że moja największa przegrana w przygodzie bukmacherskiej to właśnie na Dallas przeciwko Los Angeles... W meczach tych zespołów na prawdę nigdy nie nie wiadomo. Ale kolejny mecz Z Kaczkami już nie odpuściłem... Najpiękniejsze chwile w ostatnim PO to odprawienie Kaczek przez Gwiazdy. Fenomenalna gra w PP. Pierwszy mecz 4 PP i 4 PP gole... Dallas mając teraz trudną sytuację w wyścigu o PO po prostu musiało w bezpośrednim meczu pokonać Kaczki. Kursy wybitnie zawyżone.
Dallas pociśnie o PO. Wejdzie z 8 miejsca trafiając na San Jose, które odprawi w 6 meczch :]
To takie założenia... które myślę są realne.
Dziś Stars wracają do Texasu. Montreal od dwóch meczów raczej "spływa". Gwiazdy ledwo porażka z LAK. Gdzie pamiętając mecze tych dwóch drużyn... wszystko może się zdarzyć.
Nie widzę, dziś argumentów na porażkę Dallas...
Jak to chłopaki mówią jakie są argumenty na to, że wygra Dallas... "bo Vader na nich gra" ????
Co nie znaczy, że Gwiazdy dziś nie mogą przegrać. Montreal to drużyna wybitnie która potrafi wyciągnać każdy wynik. Nawet z 0-5. Tylko, że Dallas potrafi przegrać wygrany mecz z takimi drużynami jak STL czy LAK ( mnóstwo meczów). Jakoś nie bardzo widzę Montrealu który wygrywa przegrany mecz z Dallas.
Kurs na Dallas do przyjęcia.
Mała dygresja. Nikt chyba nie grał wczoraj Detroit. Jak odpaliłem ofertę i zobaczyłem ten kurs @1,55 to złapałem się za głowę. Dziś rano tylko się uśmiechnąłem. Bo wiadomo co i jak... granie kursów @,1,5-@1,6 reg. time w
NHL to tylko amatorzy albo samobójcy.
Pozdrawiam
NHL-owcy :spokodfhgfh: