Wczorajszej nocy zastanawiałem się nad typami. Muszę przyznać, że sympatia do pingwinów nie pozwoliła mi stawiać na ich rywali xD A co do reszty meczy - chciałem typować Predatorów, ale nie byłem tego typu pewien, a wtopić kase poraz kolejny nie za bardzo mi się uśmiechało ;P Dlatego typy na tą noc sobie odpuszczałem. A co do meczu Dallas - koparka mi opadła jak zobaczyłem wynik z samego rana
--------------------------------------------------------------------------
A wracając do dziś:
Może mało profesjonalnie powiem Ci, że ja gram przeciwko Bostonowi, ostatnio grają naprawdę nieźle ale sądzę, że dzisiaj mogą przysiąść.
Mnie najbardziej zaś, poza graniem na przełamanie serii oczywiście interesuje mecz NJD vs Kings.
Obiema rękami się pod tym podpisuje ????
Jak dla mnie mecz Boston - Flyers może się zakończyć wyłacznie wygraną lotników. Ostatni mecz Bostonu z Ottawą zakończony rzutami karnymi był moim zdaniem zapowiedzią zbliżającej się porażki. Jakby nie patrzeć - seria 10 zwycięstw pod rząd zdarza się tylko w marzeniach xD Lotnicy przegrali swoje ostatnie 2 mecze, a spoglądając w historię ich spotkań w tym sezonie - po 2 porażkach zawsze nadchodziła wygrana ???? (wyjątek był tylko na początku: ~8spotkań w plecy
) Jeśli Flyers nie będą robić bałaganu na tafli, tzn. nie będą często lądować na ławce kar to zmęczone Niedźwiadki mogą mieć mały problem ????
Jeśli natomiast chodzi o mecz LA... Kingsy są dość specyficzną ekipą co udowodnili w swoim ostatnim meczu. Diabły z New Jersey grały wczoraj wygrany mecz z Atlantą co kosztowało ich napewno sporo sił. Wydaje mi się, że dziś Kings nie przerwą dziś swojej zwycięskiej passy i dołożą kolejne punkty do swojego ogólnego dorobku. Przyznacie chyba sami - ogranie Hawków, Alexa i spółki, czy zacięta gra z Montrealem robią wrażenie i wypadałoby upiększyć tą serie jakimś 'diabelskim trofeum'?
--------------------------------------------------------------------------
Philadelphia Flyers u Boston Bruins
Typ: 1 ML
Los Angeles Kings u New Jersey Devils
Typ: 1 ML
@edit.
A ciekaw jestem czy sprawdzi się zeszłoroczne spostrzeżenie, że wcześniejsze mecze wygrywają częściej niefaworyzowane zespoły i czy dziś Olejarze nie odeślą skrzydełek z kwitkiem