Cześć
crossmen ????
Widzę tutaj avatar trochę inny ale nadal czerwone kolory dominują
Jestem tutaj gdzie coś się dzieje. Nawet "wuja" już dał sobie spokój. Bliższe info idzie na PW.
Co do Habs. Chłopaki mają ewidentnie zadyszkę. Skoro pytasz o mecze wyjazdowe to pewnie grasz progres. W zeszłym roku pamiętam, że sam pogrywałem krótkie progresy na ich away win. I chyba nigdy nie doszedłem dalej niż 4 stopień.
Co do słabszej formy ich zwłaszcza na wyjazdach upatruję w marnej formie Price'a. W ogóle ostatnio słabo gra #1 bramkarz Montrealu. Można zerknąć na
kalendarz gier Montrealu
Dużo tracą bramek. I spora "zasługa" w tym Price. Powoli wygląda to tak, że rezerwowy bramkarz Halak radzi sobie lepiej. Wcześniejsze mecze patrząc w rozkład gier bronił Halak i jakoś Cannadiens sobie radzili. Ostatnio trener usilnie stawiał na Pricea. Z marnym skutkiem jak widać. Dziś też ma wyjść Price po tym jak Halak był "ręcznikiem" w meczu z Calgary.
Plus dodać trzeba kontuzje Tanguay, Latendresse, Lang. Zawsze któryś z tych trzech mógł przesądzić o losach meczu.
Teraz mają sporą serię wyjazdów. I gdzieś powinni wygrać. Pytanie czy uda się wygrać z regulaminowym czasie jak już.
Spośród meczów @EDM, @COL, @VAN, @WAS, @PIT chyba wydaje się, że mogą wygrać z Olejarkami, jeśli nie to ja bym spodziewał się wygranej z Pingwinami.
Chyba, że dopiero myślisz zacząć progres na W away. To wydaje się jest dobry moment. Bo seria ich porażek na wyjeździe jest zbyt długa jak na nich. A nawet jeśli teoretyczne szanse na wygraną w którymś z tych meczów są małe... to dobrze wiem, że to jest
NHL. Price może wreszcie zagrać dobrze, Kovalev, Plekanec, Koivu, bracia Kostytsynowie też umieją grać w
hokej crossmen wpadaj częściej tutaj :spokodfhgfh:
Edit:
Seku(L)ar nie korzystaj z livesports ???? jak rano wstaję to odpalam "normalne" livescory