odi
Forum VIP
Włączając się do dzisiejszej dyskusji na temat spotkań, oprócz typu na Montreal co do którego moje myślenie przedstawiłem w poście powyżej to myślę iż wartym zauważenia może być mecz Carolina Hurricanes - Tampa Bay Lightning, gospodarze czyli zespół Hurricanes powinni zacząć ostrą walkę o play off, Tampa ostatnio jakby przebudzała się i miała niezły okres wciąż jednak jest to zespół o chwiejnych podstawach i zdecydowanie do pokonania przez CAR, zwłaszcza na ich lodowisku (dosyć zachęcający kurs na CAR).
Ze spotkań już wymienionych to raczej nie ryzykował bym grania na Sharks po tak śmiesznym kursie (1,55), Phoenix jest zawsze groźne i mimo że to drużyna zdecydowanie własnej hali to może sprawić kłopoty najlepszym. Dużo lepszym rozwiązaniem jest granie Boston po kursie 2.0 co wydaje mi się dosyć adekwatne do ryzyka tego spotkania (aczkolwiek Devils postawią na pewno twarde warunki). Detroit również jest do zaakceptowania bo nie wierze jakoś w ich serie 4 porażek, jednak kurs 1.70 w czasie regulaminowym nie powala.
Ze spotkań już wymienionych to raczej nie ryzykował bym grania na Sharks po tak śmiesznym kursie (1,55), Phoenix jest zawsze groźne i mimo że to drużyna zdecydowanie własnej hali to może sprawić kłopoty najlepszym. Dużo lepszym rozwiązaniem jest granie Boston po kursie 2.0 co wydaje mi się dosyć adekwatne do ryzyka tego spotkania (aczkolwiek Devils postawią na pewno twarde warunki). Detroit również jest do zaakceptowania bo nie wierze jakoś w ich serie 4 porażek, jednak kurs 1.70 w czasie regulaminowym nie powala.