Szary : Owszem jest na forum spora grupa użytkowników która codziennie miała i często ma ubaw z twoich postów, jeśli uważasz to za spisek przeciwko Twojej osobie to mi przykro ???? Co do tego że popierasz Szybszego w apelu o moje wzięcie się w garść rozumiem , jesteście tego samego pokroju użytkownikami bez własnej inwencji i wiedzy natomiast ze sporymi ambicjami krytykanckimi.
Wystarczy jednak prześledzić Twój temat żeby zobaczyć że łapiesz się wszystkiego i mało co ci wychodzi, wystarczy wejść w historie Twoich postów żeby zobaczyć jakie bzdury czasami wypisywałeś.
Za znawce
NHL się nie uważam , ale na pewno za pasjonata, nie zarywam nocek od wczoraj czy od miesiąca lecz bodajże już 3 sezon, typowanie to dla mnie FUN przede wszystkim, ale
NHL to magia i "mój sport".
Piszesz coś o szacunku , zauważ że dyskusje prowadziliśmy na prawdę na poziomie, ale post który napisałeś o 4 w nocy uważam za typową napinke internetową w stylu : "popatrz to ja miałem racje" wcześniej tu tego nie było, każdy dawał sobie plusik lub minusik przy analizie lub typie i jechaliśmy z kolejnym dniem a ty sformułowałeś jakąś dziwną wypowiedzieć wplatając oczywiście mój nick do swojego posta.
Apeluje o prowadzenie dyskusje w taki sposób jak to robiliśmy przed meczem PIT - NYR
(bo dopóki nie pojawiły się "osobiste" zaczepki, to muszę przyznać że ciesze się że się tu troszkę udzielasz i można z kimś wymienić parę zdań)
Coraz głośniej mówi się o głębszych kłopotach w zespole
Anaheim Ducks, Kaczory czeka zażarta walka o miejsce premiowane awansem do play off, nie wykluczone że walka ta okaże się dla nich przegrana, już teraz mówi się o dużych zmianach w zespole na przyszły sezon, wytransferowani z zespołu mogą być
Scott Niedermayer lub Chris Pronger
Kontrakt życia podpisał
Henrik Zetterberg, związał się on z zespołem
Detroit Red Wings na 12 następnych lat czyli praktycznie do końca swojej zawodowej kariery (w momencie wygaśnięcia umowy Szwed będzie miał 40 lat)
Co do dzisiejszych meczy jak dla mnie najciekawiej zapowiada się kolejny pojedynek z serii Dallas - Detroit, czy po raz kolejny Gwiazdy postawią zaciekły opór Czerwonym Skrzydłom ? Równie ciekawie zapowiada się pojedynek tegorocznych outsiderów, NY Islanders kontra Atlanta Trashers, kto ze słabiaków ligi wyjdzie zwycięsko z tego pojedynku ?