Patrze na Twoją wypowiedź dotyczącą meczu Detroit przed meczem i widze tam takie słowa jak "boje się" "jeśli" i widać ogólnie jakieś wątpliwości, natomiast jak już znasz wynik to wpadasz i zaczynasz pouczać ludzi PO FAKCIE co trzeba było zagrać i za ile. Gratuluje typu, aczkolwiek z tego co piszesz wyraźnie widać że meczu nie oglądałeś a typy opierasz na suchej statystyce co nie zawsze się opłaca, cyfry nie powiedzą ci że bramkarz Turco fatalnymi interwencjami dał zwycięstwo Detroit.
Świetne typy na Calgary i Boston ? Ottawa podjela walke i żałuje że jej nie wygrała, szkoda że swoimi świetnymi typami, taką pewnością i jakimiś argumentami nie raczyłeś się popisać przed meczami
w4rerw
Nie omieszkam się odnieść do Twojej wypowiedzi Odisio (pomijąc fakt, że dominuje w niej frustracja). Zacznijmy od tego, że obawa związana z typowaniem na zakładach jest
zawsze, tym bardziej jeśli chodzi o taką ligę jaką jest
NHL, gdzie każdy może wygrać z każdym. Moja obawa była związana jak zauważyłeś pewnie (albo i nie), że Detroit wygrało
4 mecze z rzędu. Wiadomo jak ciężko jest utrzymywać w
NHL takie serie zwycięstw. To potrafią tylko najlepsi. Po drugie ja nikogo nie pouczam, tylko chciałem zauważyć, że czasami warto jest zagrać na faworytów, który grają z zespołami dużo słabszymi od siebie (to nie znaczy, że zawsze wygrają), ale jest spora szansa na wejście takiego typu. Warto również czasem popatrzeć na statystyki, które mają
pomagać a nie przeszkadzać w typowaniu. Po trzecie, radzę nie wypowiadać sądów tego typu, że opieram swoje typowanie na suchych statystykach i nie oglądam meczów,
gdy nie znasz prawdy . Owszem, nie jestem fanatykiem
NHL, ale czasami obejrzę sobie jakiś mecz, o ile czas na to pozwala. Bardziej interesuje się PLH, które oglądam dużo bardziej regularnie...
Typy na Calgary i Boston były świetne... bo weszły ???? . Wyobraź sobie, że widziałem mecz Bostonu z Ottawą i faktycznie Ottawie niewiele brakło, żeby zrobić niespodziankę. Calgary wygrało bez problemów, bo realia są takie, że na stan obecny jak grają mecze u siebie z Islandersami to na 10 pewnie wygraliby 7 może 8. Postaram się następnym razem coś napisać, gdy będę pewny jakiegoś meczu. Szanuję Cię, bo jesteś dobrym typerem, ale szanuj też innych i nie traktuj ludzi z góry. Pozdrawiam.