>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NHL - sezon 2007/2008

Status
Zamknięty.
panmv 10

panmv

Forum VIP

VS

Analiza: Nie wiadomo kiedy Nafciarze z końca tabeli przywędrowali na 9 miejsce i mają tylko 3 punkty straty do 8smego Colorado. Tym samym juz piąta druzyna z Dywizji North-West ma duze szanse na grę w PO. Ale kazdy obeznany w NHL od dawna wie, ze właśnie ta dywizja jest najmocniejsza na zachodzie. Edmonton jeszcze niedawno grało przeciętnie, a teraz fenomenalnie. Z 15 ostatnich meczy wygrali aż 11, grając bardzo efektownie i efektywnie, strzelają dużą ilość goli, niestety dla nich - dużo tracą. Chociazby w ostatnim meczu, gdzie grali z Avalanche i wygrali 7:5. Parę dni temu rozbili też Kojotów aż 8:4. Jeszcze wcześniej wygrali z Chicago aż 6:5. Jezeli jzu przegrywają to dość wysoko - chociazby niedawno z Vanoucver 1:4, z Colorado 1:5 i z Nashville 1:5. Troszke trudno to wyjasnic, bo dosyc niedawno mozna bylo poczytac na NHL.com bardzo pochlebne opinie o grze bramkarza Nafciarzy, Dwaynie Rolosonie. Moze jednak nastąpił u niego jakiś kryzys, nie wiem - średnio interesuje się tą drużyną. Minnesota natomiast znajduje sie w duzo lepszej sytuacji, bo praktycznie ma juz zagwarantowane miejsce w PO. Musiałby sie zdarzyc cud by nie zakwalifikowali sie. Ale nie mają zagwarantowanego lidera w Dywizji, wiec nadal kazdy punkt jest wazny. Będzie im bardzo trudno z Edmonton cos ugrać, drużyna z Alberty przegrała tylko 2 z ostatnich 10 spotkan na własnym lodzie, a Dzikusy na wyjazdach grają przeciętnie. Z resztą mało kto teraz może się z Edmonton równać, jesli są w takiej formie. Mimo tego uważam, że Minnesota spokojnie zaaplikuje pare goli w tym spotkaniu. W tym sezonie oba teamy spotkały się juz 6 razy i tylko jeden raz padł wynik underowy (2:0 dla Minnesoty). Sądze ze i dzisiaj padnie over.

Mój typ: over 5 @ 1,66 (5:3)/ over 5,5 @ 1,80 (5:3)

endrju19879 0

endrju19879

Użytkownik
Spotkanie: Tampa Bay Lightining - Florida Panters
Typ: Tampa win✅✅, over 5,5⛔⛔
Kurs: 2,65
Bukmacher: betfair

Analiza:
Dzisiaj spotkanie słabszych ekip konferencji wschodniej. Tampa dziś nie jest uznawana za faworyta. Ja stawiam dzisiaj właśnie na nich. Ostatnio przegrali z Florydą i dziś czas na rewanż, a gdzie można to zrobić lepiej niż na własnym lodowisku. Lecavalier i St. Louis ostatnio mieli sporo niewykorzystanych pewnych sytuacji i dziś czas na dobrą grę czołowych zawodników ligi. Floryda ostatnio dobrze się prezentuje, lecz dziś liczę na ich porażkę i słabszą postawę Vokuna. Obie ekipy bez poważniejszych kontuzji, w ekipie gospodarzy nie zagra Mike Smith, więc napastnicy Tampy muszą dziś rozegrać dobry mecz, czas na przełamanie i zwycięstwo. Właśnie brak w bramce Smitha skłania poważnie na typ over 5,5 w dzisiejszym meczu.

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Florida - Atlanta
Florida poza ósemką gwarantującą awans do PO... Pozostało im tylko 5 meczy do rozegrania z tego aż 3 na wyjeździe... Trener po ostatniej porażce z Tampą Bay stwierdził &quot;
There&#39;s no sense crying. We have five games left, and we have to win all five.&quot; mam nadzieję, że nie są to puste słowa i chłopaki zmobilizują się na te 5 meczy bo woli walki w tym sezonie nie szczędzili za co należy im się jakaś nagroda... Co ważne dwa z pozostałych 5 meczy Florida zagra z Washingtonem który w tej chwili jest 9 i do 8 miejsca traci tylko 2 pkt tak więc w przypadku zwycięstw w obu meczach wizja kwalifikacji do PO jest jak najbardziej realna... Florida wygrała ostatnie 4 mecze z Atlantą... W tym 2 spotkania u siebie i 2 na wyjeździe... Atlanta po ostatniej porażce z Washingtonem straciła szanse na PO i myślę, że nie będzie już takiej walki w meczach gdyż grają o przysłowiową pietruszkę... Florida grając pod presją może nie dać rady jednak ja w nich wierzę bo w tej chwili Atlanta jako zespół prezentuje się dość przeciętnie szczególnie patrząc na grę obronną... Dlatego mój typ to zwycięstwo Floridy po kursie 1,80. Do boju Panterki....
2:3 ⛔

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
NEW JERSEY DEVILS- PHILADELPHIA
Typ : 1 ⛔⛔
Kurs : 2,20
BAH ⛔⛔ WYNIK 4:4 ⛔⛔

Na lodowisku w New Jersey zawita druzyna z Philadelfii. Ostetnie 5meczy to same porazki dzisiejszych gospodarzy! Co jak na tak dobra druzyne to slaby wynik. Dzisiejszej nocy doznali oni porazki z NY Rangers 2:3. Ich przeciwnik ostatni mecz takze rozgrywal z Rangersami ale dwa dni temu i po dogrywce zdolal wygrac 2:1. Wogole ostatnie 4 mecze to same zwyciestwa dzisiejszych gosci. Jednak na lodowisku dzisiejszego rywala gra im sie niezwykle ciezko! Oto H2H :

05/01-08 NHL New Jersey vs. Philadelphia 3:0
16/12-07 NHL New Jersey vs. Philadelphia 4:2
09/11-07 NHL New Jersey vs. Philadelphia 4:1
31/03-07 NHL New Jersey vs. Philadelphia 3:1
20/01-07 NHL New Jersey vs. Philadelphia 3:3(OT)4:3 (Po karnych)
09/12-06 NHL New Jersey vs. Philadelphia 2:0
15/10-06 NHL New Jersey vs. Philadelphia 3:2
16/04-06 NHL New Jersey vs. Philadelphia 5:1
14/04-06 NHL New Jersey vs. Philadelphia 4:1

Jak widzimy rywal odpowiedni na przelamanie fatalnej serii 5 porazek. Wiec szansa jest wielka. Kurs takze zachecajacy do zaryzykowania ???? GO NJ Devils ????

cl9vius 17

cl9vius

Użytkownik
Columbus Blue Jackets vs Nashville Predators
Nashville Predators (OT&amp;SO) . 1.95 @ Betfair ✅ 0:2
Under 5 . 1.95 @ Bwin ✅ 0:2

VS

O 1 w nocy na tafli Nationide Arena miejscowych Columbus zawitają Drapieżcy z Nashville z nadzieją na dobry wynik, który pozwoli im na przedłużenie marzeń na grę w PO. Colorado po dwóch zwycięstwach uciekło na 4 punkty, teraz tuż nad Nashville znajdują się Vancouver (dziś gra na Minnesocie) - różnica tylko dwa punkty, więc motywacji zabraknąć nie może, dodatkowo morale drużyny są wysokie po dwóch zwycięstwach. Predatorom w tym sezonie leży zespół Kurtek. Na 7 spotkań w tym sezonie wygrali aż 6.. jedno przegrali, lecz po dogrywce. W sytuacji w jakiej znajduje się zespół przyjezdnych, powinni wygrać po raz kolejny. Choć gospodarze nie odpuszczą - ostatnie spotkanie wygrali 4:0 z Chicago i zapewne po raz kolejny będą chcieli zadowolić kibiców dobra grą. SO zaliczył Fredrik Norrena, choć Chciago nie specjalnie go nękało, tylko 17 strzałów. Ale w przeciągu 5 spotkań dwa SO (3:0 z CGY), ciekawie więc zapowiada się pojedynek bramkarzy - Dan Ellis także w ostatnim spotkaniu zaliczył SO i to przeciwko dzisiejszym przeciwnikom - obronił 38 strzałów. Spotkanie wcześniej z Chicago bronił niemożliwe sytuacje + 2 karne, wiele dziś będzie zależało od jego dyspozycji. W takiej sytuacji innym możliwym typem jest under 5 - 4 spośród 7 spotkań właśnie takim kończyło sie wynikiem. W zespole przyjezdnych nie zagra kontuzjowany od dłuższego czasu David Legwand oraz Mark DeVries, który powinien powrócić już na spotkanie z St. Louis. Mimo tego Barry Trotz nie może narzekać, dobrze współpracuje 1 linia - Arnott, Dumont, Hlavac a 2 taż nie odstaje - Erat, Bonk, Radulov. Bonk przełamał w końcu strzelecką niemoc, powinno być z górki. Kluczem do zwycięstwa będzie dobra w obronie i nie łapanie głupich kar, co było bolączką w ostatnim przegranym spotkaniu z Detroit. Go Preds Go!

Rick Nash - Manny Malhotra - David Vyborny
Jason Chimera - Michael Peca - Nikolai Zherdev
Andrew Murray - Derek Mackenzie - Gilbert Brule
Alexandre Picard - Jiri Novotny - Joakim Lindstrom
Jan Hejda - Rostislav Klesla
Ron Hainsey - Aaron Rome
Clay Wilson - Dick Tarnstrom
Fredrik Norrena
Dan LaCosta​

Jan Hlavac - Jason Arnott - J.P. Dumont
Alex Radulov - Radek Bonk - Martin Erat
Vernon Fidler - Scott Nichol - Jerred Smithson
Brandon Bochenski - Rich Peverley - Jordin Tootoo
Marek Zidlicky - Ryan Suter
Shae Weber - Greg Zanon
Ville Koistinen - Dan Hamhuis
Dan Ellis
Chris Mason
Stop, stop, stop.. frustrated? Ellis stop number 43 - kommnenator ???? Minnestoa 4:0 Canucks YEAAH :-D​

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Zgadzam się z przedmówcą co do underka ✅✅✅ ;) Szperałem sobie w statystykach i nie tylko z H2H wynika iż będzie underowo, ale również mam takie staty... Jaki bilans U/O mają ekipy w piątkowy wieczór i wgląda to tak:
Columbus - 0 Over 2 Under
Nashville - 3 Over 7 Under
Można też jeszcze spróbować zagrać po podobnym kursie na Under 1,5 ✅✅✅ w 1 tercji... Jak się okazuje obie ekipy statystycznie strzelają dość mało w 1 tercjach tak więc ;) Poza tym walka o PO nadal trwa więc wątpię aby grali bez porządnego DIFENSSSSSU... Chociaż należy przyznać, że Nashville w kwestiach 1 tercji bywa dziwne gdyż potrafią stracić lub nawet strzelić po 3 gole więc....

endrju19879 0

endrju19879

Użytkownik
Spotkanie: Los Angeles Kings - Dallas Stars
Typ: Dallas win✅✅✅
Kurs:2,05
Bukmacher: bet 365

Analiza:
Dzisiaj spotkanie wewnątrz Pacific Division, Kings podejmują Stars. Gospodarze ostatnio grali nieźle jak na swoje możliwości wygrali 3 spotkania z 4, w tym pokonali na wyjeździe właśnie ekipę Dallas. Gwiazdy odnieśli z Sharks 5 porażkę z rzędu. W tym klubie należy do rzadkości przegrywanie tylu spotkań z rzędu. W ostatnim meczu co prawda przegranym było widać głód zwycięstwa, Mike Modano zaliczył 2 asysty, Lehtinen zdobył gola, na porażkę złożyło się przede wszystkim sporo niepotrzebnych fauli. Dzisiaj liczę na dobrą grę całej drużyny, dobry mecz czołowych zawodników i Ribeiro, który wreszcie musi zdobyć gola. PO przerwie powraca jeden z najlepszych obrońców Philip Boucher, dzisiaj więc powinna ulec poprawie jakość gry w obrońców, być może zapisze on na swoim koncie jakiś punk. Dallas musi zdobyć jeszcze parę punktów by spokojnie awansować do playoff dzisiaj trzeba je zdobyć.

endrju19879 0

endrju19879

Użytkownik
Spotkanie: Anaheim Ducks - Dallas Stars
Typ: Dallas win
Kurs: 3,2
Bukmacher: betfair
Analiza:

Dziś kolejny mecz Stars tym razem z rywalem z dywizji Anaheim. Gospodarze zapewnili sobie już awans do playoff, wytrzymali trudną końcówkę i spokojnie mogą myśleć o przygotowaniach w playoff. Stars dzisiaj muszą odnieść zwycięstwo, nie są jeszcze pewni awansu a z pewnością chcą grać w finałach. W ostatnim spotkaniu pokazali, że kryzys mają już za sobą. Świetnie funkcjonował atak, Ribeiro zaliczył 3 asysty, Lehtinen i Robidas również zaliczyli świetny występ. Na uwagę zasługuje dobra gra w PowerPlay i uważna gra w obronie. Dzisiejsze spotkanie powinno przebiegać pod dyktando gości, którzy znowu grają na najwyższym poziomie. Anaheim to lepszy zespół niż Kings więc łatwo nie będzie, ale Stars w dzisiejszym spotkaniu zdecydowanie bardziej przekonują.

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
1,95 na Buffalo ⛔⛔⛔ i 2,25 na Vancouver ✅✅✅ to jak dla mnie dzisiejsze &quot;peffki&quot; z NHL ;) Kurde analizy niestety nie zdołam napisać i mam nadzieję, że modzi zrozumieją ten jeden wybryk i częściowe złamanie regulaminu :] Może tak na szybko napisze, że ekipy te walczą nadal o PO i grają u siebie więc należało by wygrać... Do końca sezonu pozostało średnio po 4 mecze tak więc należy się spiąć ;) Co do typu na Vancouver to jestem praktycznie go pewien, jednak z Buffalo nie jest już tak kolorowo bo Boston ostatnio płata dużo figli ;) Żadnych nowych znaczących kontuzji w obu ekipach nie ma więc z dnia na dzień drużyny dobrej dyspozycji nie zatracą... W obliczu takiego ciśnienia i mobilizacji w jakiej są gospodarze liczę na 2 czyste jedyneczki :]

panmv 10

panmv

Forum VIP
wcale nie peffki a szczególnie Buffalo. Oglądałem kawałek (półtora tercji) meczu Bruins z Ottawą i zdecydowanie dominowali na lodzie. Grali przytomnie szczególnie w obronie, co jest ważne w grze z ofensywnymi Senatorami. A Thomas miał pare swietnych obron. Roznieśli ich 4:0, a wczesniej pokonali 2 razy Toronto. Moim zdaniem to Bruins tutaj wygrają, sam zastanawiałem sie nad win z OT na niedźwiadków, ale potem zdecydowałem się na no-bet.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Witam!
Trochę późno pisze... Jednak do meczu jest jeszcze czas. Ale ostatnio strasznie trudno z czasem. Dlatego rozumiem jak najbardziej Ciebie Patrolinho. Jak dla mnie to co napisałeś już kwalifikuję się pod analizę. Więc :spokodfhgfh:
W tym tygodniu postaram się trochę popisać. Osobiście dla mnie końcówka sezonu zasadniczego to doskonały moment za zarobienie kasy. Prawie każdego dnia można znaleźć &quot;peFkę&quot;. Więc warto przyglądać się obecnie poczynaniom w NHL.
BUF wygrało ostatecznie i nadal powiedzmy, że są w grze o PO.
Patrolinho wychwycił moim zdaniem dwie najlepsze peFki na wieczór.
Dziś VAN po prostu &quot;musi&quot; wygrać. I moim zdaniem wygra. Kurs w okolicach 1.73 ML to jak dla mnie bardzo dobra inwestycja. Nie mogę sobie wyobrazić PO bez VAN. Można powiedzieć playoffy bez Roberto Luongo? NO WAY!!!
VAN zostały 4 mecze do rozegrania. wszystkie u siebie. Czyli teoretycznie nie jest źle. Dziś podejmą Calgary. Płomienie mają stabilną pozycję w tabeli. Więc jeśli dziś przegrają to nic im się nie stanie. Poza tym kiedy VAN ostatnio wygrało? No właśnie... dawno. Czas na win. NAS postarało się o jeden punkt dzisiaj. IMO i tak im to nie pomoże NAS to by wejść do PO. Bo na ich miejsce wejdzie VAN. Taki widzę scenariusz w tej konferencji.
Więć VAN ML po @1,735 w pinnacle to dla mnie dobry bet ✅✅✅
Niech moc będzie z Wami! :-D
Vader

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Dzisiaj 2 mecze i spośród 4 drużyn, które wyjdą dziś na tafle teoretycznie tylko 2 mają o co grać bo przecież Atlanta i Tampa już out z PO więc i grać nie ma o co :] Nic jednak bardziej mylnego... Tampa ostatnimi czasy gra tak jakby walczyła o przetrwanie... Na własnej tafli prezentują się bardzo dobrze jednak świetną serię przerwał ostatnio Washington... Dzisiaj spodziewam się kolejnego zwycięstwa ekipy Tampy z Lecavalierem na czele ???? Swoją drogą fajny pojedynek &quot;snajperów&quot; Nam się szykuje... Wspomniany już wyżej przeze mnie Lecavalier no i po drugiej stronie tafli Kovalchuk... Szykuje się też chyba overowo jednak ja tego nie ruszam... W drugim spotkaniu Rangersi po raz drugi w przeciągu 2 dni spotykają się ponownie z Pittsburghiem... Wtedy wygrały pingwiny 3-1... Jak będzie dziś ? Myślę, że wynik podobny aczkolwiek tym razem korzystny dla Rangersów :] Rangersi do końca 4 mecze w tym 2 wyjazdowe i wszystkie ciężkie ???? Bo z Islandersami (2 spotkania) i z New Jersey ;) no i dzisiaj z Pingwinami... Jeśli Rangersi dzisiaj wygrają to praktycznie zapewniają sobie miejsce w PO bo nie wierzę w to, że tracący 3 pkt i mający jedno spotkanie rozegrane więcej Washington jest w stanie ich dogonić... Tak więc mobilizacja będzie wręcz podwójna... żadnych nowych kontuzji raczej nie ma więc można spokojnie stawiać ???? Przynajmniej ja tak myślę..
Tak więc NY RANGERS (ML)✅✅✅ oraz TAMPA BAY (ML)⛔⛔⛔ po kursach odpowiednio 1,70✅✅✅ i 1,60 ⛔⛔⛔jak najbardziej do grania :]

cl9vius 17

cl9vius

Użytkownik
Tampa Bay Lightning v Atlanta Thrashers
Over 5.5 - 1.85 . Interwetten
⛔ 0:2 Tampa Bay - 2.00 . Expekt ⛔ 0:2
v
1:30 - na tafli St. Pete Times Forum Błyskawic zawitają Drozdy. Spotkanie przegranych tego sezonu, oba zespoły nie mają już szans na grę w PO, co gorsza to dwa najgorsze zespoły konferencji. Pozostaje walka o honor. W bramce gospodarzy po dobrym występie z Carolina wystąpi Karri Ramo [GAA 3.03, SV.987%] który obronił 38 strzałów i zaliczył asystę. Jednak młody golkiper przeplata dobre występy gorszymi, ciężko powiedzieć jak zagra dzisiejszego wieczoru. Z kolei bramki Drozdów strzec będzie Kari Lehtonen [GAA 3.02, SV.913%, 3 SO] który legitymuje się niezłymi statystykami przeciwko Tampie, choć ostatnio często wpuszcza kauczuk. Gdyby spojrzeć na tegoroczne rozegrane między zespołami spotkania widzimy 5 overów i jeden under. Biorąc pod uwagę powyższą statystykę, Vincenta + Ilya i niepewną formę golkiperów jestem skłonny postawić na over 5.5 - mam nadzieje, że oba zespoły zagrają efektownie dla oka i zadowolą przybyłych kibiców. Gdybym typował zwycięzce to byłby to zespół gospodarzy, Vincent i spółka zdobyli 5 pkt w 3 ostatnich spotkaniach u siebie i powinni pewnie pokonać Atlantę, która chyba jeszcze rozpamiętuje łomot 1:7 z Caroliną, tą samą którą przedwczoraj Tampa pokonała - zmiana bramkarza na wiele się nie zda :]
Widzę Patrolinho jest tego zdania co ja, zobaczymy :]
NAS postarało się o jeden punkt dzisiaj. IMO i tak im to nie pomoże NAS to by wejść do PO. Bo na ich miejsce wejdzie VAN.
A tam cicho być :jezora: A na poważnie jeszcze wierzę w awans moich, mają teoretycznie łatwiejsze spotkania niż Canucks, pożyjemy zobaczymy.

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Witam, propozycja newbiego here na forum. ????

Pittsburgh Penguins u New York Rangers
Godzina rozpoczęcia : 01:05
Dzisiaj o 01:05 polskiego czasu &quot;Strażnicy&quot; u siebie w Madison Square Garden będą podejmować &quot;Pingwinów&quot; z Pittsburgha. Będzie to pojedynek lidera Dywizji Atlantyckiej z ekipą z Nowego Yorku która plasuję się obecnie na 3. pozycji. Do tej pory obydwie ekipy grają bardzo często poniżej 5.5 bramki na mecz, gdzie gospodarze u siebie zanotowali aż 25. wyników poniżej tej linii, to goście na wyjeździe wynik poniżej 5.5 gola zdobyli 19-krotnie. Podopieczni Toma Renneya nawet w meczu w którym powinni szukać punktów nie zmienią taktyki która była solidna przez cały sezon czyli dobra defensywa, i skuteczne kontry. Co do &quot;Pingwinów&quot; awans do PO mają już zapewniony lecz nawet w tak prestiżowym spotkaniu nie powinni oddawać pola przeciwnikowi. Na sam koniec trzeba dodać że będzie to też pojedynek bramkarski pomiędzy Szwedem Henrikiem Lundqvistem (GAA - 2.28, SV% - 0.910) a oczywiście Kanadyjczykiem Marc-Andrem Fluerym (GAA - 2.40, SV% - 0.919) jak widać po grze i statystyce obydwaj bramkarze nie raz łapią do raka krążki które już dawno powinny znaleźć się w bramce.
Typ : under 5.5 Kurs : 1.80 ✅ 1:2 OT
bwin

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Witam, propozycja newbiego here na forum. ????
Witamy witamy kibica Diabłów ????

Znowu późno... Jednak nocne marki mogą jeszcze pomyśleć czy może zagrać czy dać sobie spokój.
Patrolinho kolejny raz jak dla mnie strzał w dziesiątkę. Wczorajteż dobrze myślałeś tylko. Van spokojnie wygrało. Mimo nerwów w pierwszej tercji. BUF ostatecznie także wygrało. Kursy do przyjęcia. NYR- PIT zaraz start. I przychylam się do tego, że dziś NYR wygrywając mają już komfort w walce o bycie w PO. NYR ML ok. @1.68 nie jest zły. Też nie powinno być lekko ale ostatecznie liczę że uporają się z Pingwinami.
Drugi mecz.
TBL- ATL ⛔⛔⛔
Obie ekipy faktycznie nie walczą już o nic.
To ostatni mecz Tampy u siebie w St. Pete Times Forum. Jak ktoś nie zauważył to mówię. Jestem kibicem Błyskawic. NIE WIERZE, że dziś przegrają.
Vini ( to ten pan na zdjęciu w podpisie) od kilku spotkań jest cieniem samego siebie. Cały sezon stracony dla drużyny. Ostatnio lepiej im idzie ze względu na pozyskanie z DAL golies Smith&#39;a oraz Halperna i Jokinena.
Mam nadzieję, że ładnie pożegnają się z własnymi kibicami i wygrają mecz. Mam także nadzieję, że zrobią to w regulaminowym czasie gry.
A co do prozpozycji under/over... jak dla mnie ciężko w tym momencie powiedzieć. Wolę jednak typować win ml gdyż uważam to w tym momencie za pewniejszą inwestycję. Kasa poszła i można czekać na wyniki.
Niech moc będzie z Wami!
Vader

EDIT: Porażka na maxa........ :kwasny4565:

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Dzisiaj sporo spotkań. I myślę, że będzie można znaleźć kilka wartych zagrania.
Oferta z pinnacle.

Aktualny układ tabeli w wyścigu o grę w PO.

Zapraszam do dyskusji.
Wczoraj zawiodła mnie strasznie Tampa... :kwasny4565:
Od siebie dodam, że ja zwrócę uwagę na mecze &quot;o stawkę&quot;. Czyli tam gdzie ekipa jeszcze walczy o coś.
Ja wstępnie chcę zwrócić uwagę na mecz STL- NAS oraz VAN- COL.
O Predators to może coś cl9vius podpowie ;)
Ale ja na nich zagram.
NAS &quot;muszą&quot; dziś wygrać by zachować szanse na PO. Bilans spotkań w tym sezonie na korzyść STL. Ale nie można aż tak zwracać chyba uwagę na to. NAS wiele goli ostatnio nie strzela. Ale także nie traci dużo. W bramce doskonale spisuje się Dan Ellis (Jego koszulkę można zobaczyć w avatarze
cl9vius&#39;a ).
Blues zawiodło kibiców mimo, że w składzie mają takich zawodników jak Kariya, Tkachuk, Boyes i już nie liczą się w walce o PO. Trochę martwi mnie to, że dawno STL nie wygrało u siebie. Zostały im 3 mecze. Ale mam nadzieję, że na pożegnanie powalczą o win u siebie w ostatnim meczu sezonu na własnej tafli.
NAS zostały 3 mecze. Czyli potencjalnie 6 pkt do zdobycia. Wydaje mi się, że zdobędą max 4 pkt. Dziś na wyjeździe, kolejny mecz u siebie z STL ponownie. Ostatni mecz będzie trudno o puntkty z CHI. Choć zobaczy się jak będzie wyglądała później sytuacja.
NAS dziś powinni zgarnąć 2 punkty.✅
O meczu VAN- COL postaram się napisać później. A także o innych meczach kilka słów.
Jeszcze raz-
Zapraszam do dyskusji.

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Co do dzisiejszych meczy to jest to bardzo ładna kolejka i jest z czego wybierać może zacznę od U/O więc na pierwszy rzut oka myślę o MON/OTT O5.5 @BetGun 1.73, LAK/SJ U5.5 @Expekt 1.80, NJ/NYI U5.5 @BetGun 1.55 Chociaż w NJ prawdopodobnie zabraknie po 37. meczach z rzędu Brodeura który wziął sobie wolny weekend, a LAK ma bardzo dobrego rezerwowego bramkarza jak na rookie chodzi mi o Ersberga który w next sezonie może powalczyć z LaBarberą o 1. miejsce, co do meczy to chyba najlepszymi typami na dziś według mnie są VAN ML @bwin 1.73, CAPS ML @bwin 1.61, a trzecim takim typem na dziś może być NAS ML @bwin 1.67. Jak narazie to tyle z mojej strony, później postaram się coś napisać i poprzeć moje myśli.

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
spotkanie washington capitals-carolina hurricanes
typ:1

dzisiaj w nocy w Verizon Center dojdzie do arcyciekawego spotkania miedzy Stołecznymi a Huraganami. Sytuacja w Konferencji Wschodniej jest ciekawa. Carolina jest obecnie liderem dywizji Southeast. Washington zajmuje w tej samej dyzwizji druga pozycję.Carolina z racji liderowania w Southeast zajmuje 3 miejsce w Konferencji Wschodniej, z kolei drudzy w Southeast Capitals mają do Caroliny tylko dwa punkty straty...i co ciekawe zajmuje 9 miejsce na Wschodzie. Capitals maja ogromna szansę zrównać się po dzisjeszym meczu punktami z Huraganami i powinni zrobic wszystko by osiągnąc ten cel, tym bardziej że druzyna ostatnio spisuje się znakomicie. Do tego obok świetnego Ovieczkina, Capitals zrobili znakomity trade sciągajac z Montrealu bramkarza Hueta.,który jest odkryciem ostatnich meczów i skutecznie pozwala Capitals walczyc o play-off. Jesli chodzi o Hurricanes, w slabszej dyspozycji jest Eric Staal, gwiazda Caroliny, ktoremu wyraznie nie lezy tafla w Verizon Center, gdzie w 3 ostatnich meczach tego sezonu nie zdobyl nawet punktu,natomiast w ostatnich 14meczach 2 gole i 6 asyst. Stawiam na Capitals

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Analizę @lukascasha mogę potwierdzić swoją, co da typowi jeszcze bardziej pewniejszy wymiar, zarazem dodałem dzisiaj jeszcze jedną.

Carolina Hurricanes u Washington Capitals

Godzina rozpoczęcia : 01:05

Dzisiaj o 01:05 polskiego czasu &quot;Caps&quot; będą podejmować u siebie w Verizon Center &quot;Huragany&quot; z Caroliny, będzie to bardzo ważny pojedynek wewnątrz Dywizji Południowo-Wschodniej ponieważ wicelider gości dzisiaj lidera tejże Dywizji. Po najdłuższej rozłące Washington Capitals z własną taflą w sezonie, powracają by rozegrać jeden z najważniejszych meczów w ostatnich kolejkach sezonu zasadniczego, w ostatnich 6. road-games jak i przez cały sezon Cristobal Huet, i Alexander Ovechkin, potwierdzili że są najjaśniejszymi punktami ekipy ze stolicy USA, pod wodzą &quot;Bruce&#39;a Wszechmogącego&quot;. Carolina gra ostatnio w kratkę ponieważ mogli roznieść Ottawę czy Atlantę różnicą ponad 5. goli, by przegrać ostatnio z &quot;Błyskawicami&quot; z Tampy 1-2, w L10 pomiędzy tymi zespołami tylko 4-krotnie wygrywał zespół z Waszyngtonu, lecz gdy zobaczymy ostatnie spotkania w stolicy USA &quot;Caps&quot; wygrywało 6-krotnie na 8. meczy, innym atutem jest to że Carolina ma bardzo dużo wykluczeń na dzisiejszy mecz, gdzie nie zagrają podstawowi hokeiści tacy jak np. David Tanabe, Rod Brind&#39;Amour czy Ray Whitney.

Typ : Washington ML Kurs : 1.61 ✅ 1:4
bwin

Montreal Canadiens u Ottawa Senators

Godzina rozpoczęcia : 01:35

Dziś w Scotiabank Place w Ottawie &quot;Senatorzy&quot; którzy ciągle walczą o dobre miejsce w PO podejmują dziś na własnej tafli &quot;Habs&quot; którzy awans do PO mają już zapewniony więc ostatnio już nie przykładają tyle woli walki w swoich pojedynkach jak przedtem. W sezonie zasadniczym obie ekipy grają pięknie dla oka jak i zarazem skutecznie, bo Ottawa u siebie wynik powyżej linii 5.5 gola na mecz uzyskała 20-krotnie, gdzie dzisiejsi goście nie ustępują rywalom i na wyjeździe taki wynik uzyskali 24-krotnie. W L10 &quot;Senatorzy&quot; wynik powyżej 5.5 bramki na spotkanie uzyskali 6. razy, gdzie Montreal wynik ten uzyskał o jeden raz więcej. W ostatnich 8. pojedynkach pomiędzy sobą w Ottawie over padał 6. razy. Trzeba dodać że &quot;Wielkie Trio&quot; z Ottawy w meczach z Montrealem w tym sezonie zdobyło aż 45. punktów, na sam koniec trzeba dodać że ostatnio bramkarze jednych jak i drugich lekko szwankują jak do tej pory Martin Gerber wpuścił średnio 2.74 gola na mecz, gdzie jego visa vie Carey Price średnią ma ciut lepszą bo 2.71 wpuszczonej bramki na spotkanie.

Typ : over 5.5 Kurs : 1.73 ⛔ 3:0
BetGun

GL z innymi typami na noc. ????

cl9vius 17

cl9vius

Użytkownik
St. Louis Blues v Nashville Predators
Nashville Predators . 2.15 - Expekt ⛔ 3:4 OT
Under 5.5 . 1.67 - Bwin ⛔ 3:3
v

Mecz z serii ostatnia szansa dla ekipy przyjezdnych - każde potknięcie w tej fazie rozgrywek może definitywnie pogrzebać szansę na tegoroczne Play Offy. Punkt straty do Vancouver - i nadzieja, że Ci zgubią gdzieś punkty - dziś grają z Colorado, później z Edmonton i Calgary, Edmonton jeszcze walczy a dwaj pozostali nie mają zapewnionego bytu w PO, więc może taka sytuacja mieć miejsce - ale aby to pomogło Drapieżnikom dziś trzeba wygrać, martwić będzie można się później. Z St. Louis Nashville ma passe 3 zwycięstw, a w ogólnym rozrachunku jest 3-3, zaczynając sezon od 3 przegranych z Nutkami. St. Louis nie ma szans na PO - mimo to nie składają broni - 6 ostatnich spotkań to wyrównane boje, gdzie granica zwycięstwa to jedna bramka - aż 3 z tych spotkań to dogrywki czy karne. Ambicji napewno nie można tym panom odmówić. Ale oglądałem 2 tercje ostatniej potyczki z Chicago - stracili 2 gole w PP - warto zauważyć, że Nashville to 3 ekipa NHL w PK. Szybki Nichol może coś ustrzeli? :] Obsada bramek - Nutki - Manny Legace [GAA 2.46, .909% SV, 4 SO] - ostatni mecz 15/19 z Chicago, no cóż kiepsko to wygląda w porównaniu z tym co ostatnio wyprawia Dan Ellis [GAA 2.28, .926% SV, 6 SO]. Wybrany do &quot;Three Stars&quot; tygodnia - biorąc ostatnie 3 spotkania - 2-0-1 record, 0.33 gola na spotkanie, 2 czyste konta, .991% obrony i.. 233 minut i 39 sekund bez straty gola. Wyborna forma trwa od spotkania z Chicago, jak ktoś ma ochotę to polecam ten skrót. W tym sezonie grał 90 min z Blues i raz skapitulował. Mając nadzieje na dalszą dobrą formę tego pana - under 5.5 - oraz jak to trafnie zauważył Vader - ostatnio Drapieżcy grają uważnie w obronie i nie strzelają dużo. Gospodarze osłabieni będą brakiem Mike&#39;a Johnsona - przyjezdni w dużo większym osłabieniu - Darcy Hordichuk, Devid Legwand, Martin Gelnias, Stve Sulivan, Jed Ortmayer i możliwe, że Mark DeVries oraz Rich Peverley. Panowie już jakiś czas sąpoza składem, mimo to Predatorzy grają dobrze. Może dziś znów zagra rookie Bocheński? Ktoś wie czy to polskie pochodzenie? tak jak Dubilewicz z NYI ???? Vader cóż ja bym mógł napisać :jezora: jak nie win moich. Myśle, że z nożem na gardle Arnott i ekipa spiszą się na medal i przedłużą szanse na 4 PO pod rząd, w tak krótkiej historii klubu. Z pozostałych spotkań gram jeszcze te ale to pozostawię już Waszej ocenie :]
Nie ma co pisać.. zabrakło jednego gola abym wygrał kupon, ale bardziej się cieszę z wygranej Preds i potknięcia Canucks by Wolski ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom