hellraiser
Forum VIP
Wczoraj Dallas, Wings i Pens ustawili swoimi zwycięstwami serię na 3-0 w swoich spotkaniach, już chyba jest pewne kto zagra dalej etc, ale ja będę wierzył i chyba się modlił o Rangersów nie tylko z powodu że wyeliminowali Diabłów, a dalej kibicuję się tym którym wywalają z konkursu twój zespół, ale też z powodu dubla na ich awans jak i Gwiazd. Jedynie over w Dallas nie padł, ale tam forma Dallas lekko opadła na 9. strzałów w III. tercji wklepali tylko jedna bramkę , ale w innych spotkaniach już po I. tercji było wiadomo że underem to się nie skończy. Ja nie będę mówił co ja chciałem zagrać jako moją fantastyczną pierwszą myślę, ale powiem szybko dyszka w plecy.
Dzisiaj mamy 2 meczyki :
Habs @ Flyers 1-2 w serii.
Sharks @ Stars 0-3 w serii.
Na szybko myślę o O5 w Dallas, no i chyba zwycięstwie Montrealu może nawet dojdzie do zmiany na bramce i wejdzie mój faworyt Halak, ale w tych spotkaniach Lotników w PO jest ciężko do czegoś dojść.
"Zapraszam do discussion,.."
Dzisiaj mamy 2 meczyki :
Habs @ Flyers 1-2 w serii.
Sharks @ Stars 0-3 w serii.
Na szybko myślę o O5 w Dallas, no i chyba zwycięstwie Montrealu może nawet dojdzie do zmiany na bramce i wejdzie mój faworyt Halak, ale w tych spotkaniach Lotników w PO jest ciężko do czegoś dojść.
"Zapraszam do discussion,.."