>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

NHL - sezon 2007/2008- PLAY OFF

Status
Zamknięty.
pnpol 0

pnpol

Użytkownik
Ja na dzis proponuje under 5.0 po kursie 1.8. Myśle ze dziś obie drużyny bedą sie starały grac bardzo uważnie w obronie. Turco i Osgood napewno bedą bardzo dobrze strzegli swoich bramek. No i co tu wiecej pisać, jak na początku nie padnie pare bramek to poźniej bedzie spokojnie.
Wynik: 1:4 wiec zwrot ???? Buk wiedział jak postawić linie w tym spotkaniu.

S 7

smyku1910

Użytkownik
ja dzisiaj skusze się na Dallas po super kursie 2.8 i 2.2 ML. Czemu? jest sytuacja podbramkowa dla Stars, ale mają szansę pod3mać nadzieję wygrywając dzisiejszy mecz, Detroit może tą rywalizację skończyć u siebie, Dallas musi wygrać, Det niekoniecznie, myślę że Starsi będą zapieprzać na tafli aż miło i ambicją wcisną te bramkę więcej od Det, które dziś zagra wg mnie bardziej asekuracyjnie, z kontry, chociaż jak to będzie, to wie tylko Ten na górze. Powodzenia:spokodfhgfh:

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP

Detroit Red Wings u Dallas Stars
Godzina rozpoczęcia 02:05

Już przed moją analizą wspomnę tylko że w NHL kocham te ryzyko które nie jest na straconej pozycji, jak i w ogóle w całym hokeju. Ale przejdźmy do konkretów dzisiaj w nocy czasu Polskiego o godzinie 02:05 rozpocznie się spotkanie o być albo nie być dla Gwiazd by wystąpić w ostatnim spotkaniu pomiędzy nimi a Czerwonymi Skrzydłami by wywalczyć awans do wielkiego finał u o Puchar Stanleya. Trzymam się dziś mojego szalonego obstawiania w NHL i dziwnych trendów na które dzisiaj natrafiłem. 1942 r. pierwszy raz zespół odzyskuję stratę trzech meczy w serii. 1975 r. drugi raz zespół odzyskuję stratę trzech meczy w serii. Teraz trochę matmy spokojnie będzie łatwo odejmijmy te dwie daty od siebie, zapewniam że wyjdzie 33, teraz od ostatniej daty dodajmy ten wynik wyjdzie 2008, czyżby w tym roku historia miałaby zatoczyć koło i czyżby Dallas miałoby być ta ekipą która będzie grać siódme spotkanie z Detroit?. Dodam jeszcze że w 1942 r. zespół które spartolił prowadzenie w serii 3-0 był to zespół z Detroit, a w 1975 r. była to ekipa Pittsburgha. Dalej dodam tylko to że oczywiście kibicuje mojej ekipie z NJ, ale bacznie przyglądam się Dallas których lubię najbardziej z Zachodu, i widzę lepszy zespół w nich niż w ekipie Detroit, jak dla mnie mają lepsze formacje, a dziś w Detroit nie zagra Franzen, i Kopecky, gdzie w Dallas nie zagra Lehtinen. Liczę tutaj na dobrą, mądrą grę Dallas jak i świetny doping ich kibiców, jest to na pewno lekko szaleńczy typ lecz w NHL jest pewno to że nic nie jest pewne.

Czy i dziś Marty Turco będzie lepszy od swojego visa vie Chrisa Osgooda?
Typ : Dallas ML Kurs : 2.35 ⛔ 4:1
bwin
GL ????

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Finał Stanley Cup
Znamy skład finału o Puchar Stanley&#39;a

O powyższe trofeum będą walczyć:
Vs.

Detroit Red Wings Vs. Pittsburgh Penguins
PIT wygrało serię 4-1 z PHI Flyers. Z kolei DET wygrało serię 4-2 z DAL Stars.
Terminarz spotkań Finału Stanley Cup

ZAPRASZAM już powoli do dyskusji.

lemex 0

lemex

Użytkownik
&quot;Lordzie&quot; Vader, trudno dyskutować nad meczem finałowym w każdej dyscyplinie, a co dopiero w NHL. Dzisiaj zagrają ze sobą najlepsze drużyny ze Wschodu i Zachodu, albo inaczej &quot;młode wilczki&quot; ze &quot;starymi wyjadaczami&quot;. Obie ekipy mają doskonałych zawodników, którzy potrafią &quot;nastrzelać&quot; goli nawet najlepszym goolie. Przecież zarówno Fluery jak i Osgood, to wyśmienici bramkarze, a uważam, że over 5 czy 5,5 może nie być rzadkością w tych pojedynkach. Henrik Zetterberg, Johan Franzen, Pavel Datsyuk, czy po drugiej stronie Marian Hossa, Evgeni Malkin, Ryan Malone, Jordan Staal, Petr Sykora i Sidney Crosby bez wątpienia będą pierwszoplanowymi postaciami finału. Teoretycznie Pittsburgh ma większy wachlarz graczy, którzy testować będą Osgood&#39;a, ale ilość nie zawsze przechodzi w jakość. Oprócz zakładów bukmacherskich zawarłem szereg indywidualnych &quot;zakładzików&quot; z kumplami i dominuje w nich Detroit, bo to właśnie ta ekipa jest moim faworytem. Tymczasem w pojedynku z bukami &quot;poczekam&quot; na zwycięstwo Czerwonych Skrzydeł łącznie z OT i over 5.5

Czy to ostatnie trofeum Pittsburgha w tym sezonie?Oby,bo Stanley powędruje do Detroit

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Od października niemal codziennie można było oglądać zmagania hokeistów w najlepszej lidze świata. Tyle miesięcy gry, diametralnych czasami zmian. A dzisiaj zaczynamy serię maksymalnie siedmiu meczów.
Pamiętam jak @lemex na początku października przywitałeś się w temacie ( w innym miejscu) i napisałeś, że ciekawe kto wytrzyma do końca sezonu. Chodziło Ci o userów. Sezon już jest prawie zakończony. Prawie... bo została jedna niewiadoma. Kto ostateczne zdobędzie Puchar.

Każdy z dzisiejszych finalistów miał momenty słabszej gry z sezonie zasadniczym. Ale czasami trzeba było &quot;odpuścić&quot; aby dzisiaj być w finale.
Bez wątpienia dzisiejsi finaliści zasłużyli na to aby walczyć o Stanley Cup.
Choć mi się wydaje, że jednak Pingwiny miały lżejszą przeprawę. DET nie miało łatwo na początku z NAS. Na końcu trafili na Dallas. Pokazali klasę. Niestety moja ekipa której mocno kibicowałem w PO Stars musieli uznać ich wyższość Red Wings.
Od początku typowałem Pingwiny na finał. Ale nie spodziewałem się a tym finale Skrzydeł. Myślę, że dziś DET będzie zależało na dobrym początku. Sądzę, że dziś pokonają PIT. Co więcej myślę, że powinni to zrobić w regulaminowym czasie. Co ma DET czego nie ma PIT? Doświadczenie. Co ma PIT czego nie ma DET? &quot;Młodych gniewnych&quot;, którzy pokazali, że potrafią sobie poradzić z każdym rywalem.
Ale to DET ma bardzo dobrego bramkarza ( oraz bardziej doświadczonego niż PIT), doskonałych obrońców, bardzo skuteczny atak. Czego spodziewam się w dzisiejszym meczu? Zwycięstwa DET. Jeśli nawet dzisiaj nie udałoby się to utrzymam typ na DET z tendencją progresywną. Z kolei jeśli dziś wygra DET to zacznę grę na PIT. Co do linii to jednak nie będę ruszał. Zobaczę czego można się spodziewać po obronie i bramkarzch obu ekip.
DET 60&#39; @2.00 BF
Niech moc będzie z W(N)ami!

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Stanley Cup Final - Game 1: Red Wings Lead 1-0
Jesteśmy po pierwszy meczu Finału Stanley Cup. DET Red Wings wygrali 4-0 z PIT Penguins. DET objęło prowadzenie w &quot;best of seven&quot; 1-0.
Poniżej statystyki z meczu.

1 tercja to dominacja Pingwinów. Sporo kar złapały Czerwone Skrzydła. Ale kolejne tercje już były pod dyktando Skrzydeł. Jeśli z taką determinacją będą grali i przy nie zmiennej postawie PIT finał może się nam szybko zakończyć...
Kolejny mecz z poniedziałku na wtorek polskiego czasu.

dydel12 0

dydel12

Użytkownik
nie wiecie gdzie i jak można oglądać mecze finałowe?
bo ja mam TVUPlayer i nic:cry:

po przeczytaniu usuńcie

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
nie wiecie gdzie i jak można oglądać mecze finałowe?
bo ja mam TVUPlayer i nic:cry: po przeczytaniu usuńcie
Zazwyczaj tutaj znajduję.
http://myp2p.eu/competition.php?competitionid=&amp;amp;part=sports&amp;amp;discipline=icehockey
----------------------------------------------------------------------------

Detroit Red Wings po wygranej 3-0 w drugim meczu objęli prowadzenie w walce o Puchar Stanley&#39;a 2-0.
Statystyki z meczu.

Kolejny mecz w Pittsburgu.
ZAPRASZAM do dyskusji.

lemex 0

lemex

Użytkownik
Pittsburgh-Detroit 0:2(0:4,0:3)
Nie było jak na razie overa w finale, a Sportingbet wystawił linię 5, więc zgodnie z planem 3 próba. Dodatkowo u tego samego buka można szukać szczęścia na handi +1,5 dla Skrzydeł. Moje zakłady z wizją Stanley Cup dla Detroit idą w dobrym kierunku i czekam tylko na over, który powinien wpaść, pod warunkiem, że Pingwiny pokonają wreszcie Osgood&#39;a i to chociaż 2 razy w meczu.

To nie tak miało być panowie,to nie tak... dzisiaj musimy z nimi &quot;pojechać&quot;

hamas 0

hamas

Użytkownik
Wg mnie dzisiaj pewnym zwyciezca sa Pingwiny, zaryzykowalbym nawet zagranie handi na chlopakow z Pittsburgha. W bezposrednim porownaniu obu ekip ich skladow itp, to Detroit generalnie tylko w obronie sa mocniejsi od Pingwinow, ktorzy maja kim straszyc zwlaszcza w ofensywie (Malkin, Crosby, Sykora, Malone czy Hossa), Red Wings rowniez maja kim straszyc i maja generalnie bardziej doswiadczony sklad. Pittsburgh dwa razy grali w finale i dwa razy wygrywali lata bodajze 91,92. POa tym PIT juz przegrywa 2:0 wiec najwyzsza pora na odrabianie strat, i zmniejszyc pewnosc siebie Red Wings, ktora dzisiaj pewnie bedzie olbrzymia.

Lemex - tez sadze, ze moze byc over nawet powyzej lini 6,5 bramek, Pittsburgh zaatakuje od samego poczatku, odslaniajac nieco obrone, wiec bramek nie zabraknie.

Pozdrawiam

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Propozycja.

Pittsburgh Penguins - Detroit Red Wings (wynik 3-2)✅
typ 1 kurs 2.50 Unibet

Goolie Red Wings Chris Osgood w meczach finałowych spisuje się znakomicie 2 mecze 2 SO!!Pozostaje niepokonany od ponad 137 minut.Ostatnim zawodnikiem,który go pokonał był Stephane Robidas gracz Dallas Stars.Bramkarz Penguins Marc-Andre Fleury ,również w PO spisuje się znakomicie na 12 meczy ,miał 3 SO.Jednak w dotychczasowej rywalizacji ze ,,Skrzydłami&quot; siedmiokrotnie skapitulował.

W dniu dzisiejszym Pingwiny stoją przed szansą wygrania pierwszego meczu w Finale oraz zdobycia pierwszej bramki.Znakomita dwójka ,,Młodych Wilków&quot; ,Sidney Crosby oraz Jewgienij Małkin uzupełnieni min.słowackim napastnikiem pochodzącym ze Starej Lubovni -Marianem Hossą w dniu dzisiejszym na swojej tafli w Mellon Arena udowodnią kibica,że ich udział w Finale Puchary Stanleya nie jest przypadkowy.

W tegorocznych PO,,Pingwiny&quot; w Mellon Arena ,nie przegrali żadnego spotkania.Jak widać 17 tysięcy kibiców nomen omen uskrzydla gospodarzy.Nie sądzę,aby Detroit pokonało w serii best of seven Pittsburgh do zera.Wygrana upatruję już w pierwszym meczu w Pittsburgh,ewentualnie w drugim,który ma być rozegrany 31 maja.

Mimo tego,ze do składu Detroit powrócił bramkostrzelny w PO ,Szwed Johan Franzen ,stawiam na Win ,,Pingwinów&quot; po kursie 2.50✅.

panmv 10

panmv

Forum VIP
Dzisiaj krótko, bo znowu nie mam czasu, ehh.
Wiadomo w jakiej sytuacji jest Pittsburgh, jakakolwiek przegrana na własnym lodzie to koniec marzeń o pucharze Stanleya, a przecież są bardzo głodni sukcesu (nomen omen i tak juz jest ogromny, bo wygrali Konferencje). Nie mówiąc juz o kibicach, którzy czekają jzu 16 lat na puchar.
Nie zagrali zbyt dobrze w obu meczach z Wings, ogladałem niestety tylko 1 tercje w kazdym z dwóch meczy i wygląda na to, ze Pingwiny tylko na początku walczą, by potem zostać rozjechani. Wings są silni na własnym lodzie, ale to samo mozna powiedziec o Pingwinach, którzy od paru miesięcy są niepokonani. Byc moze Skrzydła trafi podobna zadyszka jak i w konfrontacji z Dallas - mam taką nadzieje, bo osobiscie kibicuje właśnie dla Pittsburgha.
Mysle ze ogromnie zmotywowani gospodarze mogą dziś wygrać. A juz jestem pewien ze wygrają chociaz 1 mecz u siebie. Byc moze mój argument jest kontrowersyjny, ale Wings mogą przynajmniej jeden mecz odpuścić, by móc sie cieszyć ze Stanleya w Hockeytown, a nie w Pittsburghu juz po 4 meczach. Oczywiscie nie mozna to traktować priorytetowo w tym pojedynku, po prostu uwazam ze nie nalezy spisywac na straty mistrzów Wschodu.
Mój typ: ML Pittsburgh Penguins @ 1,83 (3:2)

pnpol 0

pnpol

Użytkownik
Popieram na dzisiaj typ na Pingwiny w 100% sam zagram na nich za grubszą stawke bo kurs bardzo zachęcający. Analizy pisał juz nie będę bo są już dwie i wystarczą w zupełności ????

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Stanley Cup Final - Game 3: Red Wings Lead 2-1
Po meczu nr 3 Finału Pingwiny są nadal z grze o Puchar Stanleya. Wczoraj w nocy czasu polskiego PIT Penguins pokonali DET Red Wings 3-2.

Sidney Crosby przełamał niemoc strzelecką Pingwinów. Ale inny strzelec Evgeni Malkin oddał w meczu 3 strzały. Podczas gdy w meczach #1 i #2 oddał tylko jeden strzał. Zawodnik, który w sezonie zasadniczym zdobył 47 goli (4 miejsce w lidze) oraz w sumie 106 punktów (2 miejsce), w fazie PO w 16 meczach oddał 60 strzałów zdobywając 9 goli i 10 assyst. W ciągu 3 meczy z DET oddał zaledwie 4 strzały!
Czy to jest powód niemocy Pingwinów? Jak dla mnie owszem. Widać jednak małe doświadczenie &quot;strzelb&quot; z Pittsburgha. Obrona także nie potrafi się ustrzec błędów. Mecz #3 był bardzo ważny. PIT nie mógł sobie pozwolić na porażkę. Bo ze stanu 3-0 ich szanse na nawiązanie walki byłyby minimalne. Przy okazji rywalizacji DET Vs. DAL można było poczytać kto &quot;wyciągał&quot; z wyniku 0-3 na 3-3. Było to dawno i mało ekip. Wydaje mi się, że Red Wings tę porażkę mieli &quot;wliczoną&quot; w obecnej sytuacji. Dlatego osobiście grałem wczoraj na Pingwiny w tryplu z MLB.
Kolejny mecz w sobotę w nocy czasu polskiego.

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Pittsburgh Reaktywacja.
Pittsburgh Penguins 3-2 Detroit Red Wings

Tak można powiedzieć o zespole Pittsburgha ich tafla jest chyba zaczarowana nie dość że zanotowali 17 zwycięstwo z rzędu u siebie, to po 153 minutach 22 sekundach wreszcie strzelili gola Chrisowi Osgoodowi i pociągneło ich to aż do zwycięstwa nad Czerwonymi Skrzydłami, gdzie w Detroit zagrali lub można powiedzieć że nie zagrali dostali tęgie lanie po cztery i trzy do zera, po dwóch spotkaniach los łaskotał ich już nożem po szyi miało być 3-0 w serii dla Detroit, jest tylko 2-1 i wszystko można powiedzieć zaczyna się od nowa. Gratuluje wytypowania zwycięzcy ja zagrałem bardzo asekuracyjnie na O4.5 lecz przez większą część spotkania już rozliczałem się z porażką ale jednak Detroit wklepało ten krążek na 2-3. Kolejne spotkanie w Mellow Arena już 31 Maja.

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP

Detroit Red Wings u Pittsburgh Penguins
Godzina rozpoczęcia : 02:05

Już jutro w nocy z Soboty na Niedziele czasu Polskiego odbędzie się 4. mecz finałowy o Puchar Stanleya w Mellow Arena w mieście Pingwinów, jak narazie Czerwone Skrzydła prowadzą 2-1 w serii. W 3. spotkaniu zobaczyliśmy odrodzenie Crosbiego i spółki dosyć dobrą postawę Fleurego którego miał już zmieniać Conklin ale nie dość że wreszcie bo 2 shutoutach Osgooda Pingwiny zaaplikowało mu aż trzy gole, które dwa z nich były ośmieszające dla bramkarza z Detroit to wreszcie Pingwiny wygrały spotkanie w finale i ustawili serię już tylko na 2-1 dla Detroit, jeszcze piękniej nie mogło być własna tafla Ci najbardziej &quot;kanadyjscy&quot; kibice ze Stanów Zjednoczonych i cała magiczna otoczka domowej hali Mellow Arena, lecz sądzę że to naprawdę jest koniec dla Pingwinów niezbyt ich lubię, Detroit też nie ale wolę by wygrało tutaj doświadczenie sądzę że Samuelsson, Zetterberg, Lidstrom, którzy mogą zdobyć w hokeju już wszystko czyli Olimpijskie złoto jak i złoto z MŚ które zdobyli w 2006, teraz mają szansę potwierdzić że powinni się znaleźć w elicie która zainkasowała taki hattrick, sądzę że i reszta wie o co gra ponieważ grubsza część z Detroit grała już w finale Pucharu Stanleya np. wyjadacz Chris Chelios zdobył swój pierwszy Puchar Stanleya już w roku 1986 w zespole Montreal Canadiens jak wiemy większą część zespołu z Detroit nie jest młoda nie długo mogą zakończyć karierę nie ze swojej decyzji lecz ze starości która może nabawić większą uległość na kontuzję i nie wiadomo kiedy następnym razem będą mogli zagrać tak fantastycznie jak w tym sezonie i zajść tak daleko. Na sam koniec dodam ze Pingwiny to młody zespół jak ich trener który nie ma większych sukcesów, gdzie Mike Babcock prowadził Anaheim Mighty Ducks w finale Pucharu Stanleya w sezonie 2002–03 gdzie uległ Diabłom z New Jersey a odrabiał straty tak samo jak Michel Therrien jak w tym sezonie z 0-2 wyciągnął stan rywalizacji aż do 7. spotkania gdzie jednak poległ i na pewno wie jak to jest w sytuacji drużyny która przegrywa już serię 2-0. Podsumowując sądzę że hokeiści Detroit wiedzą o co grają i wiedzą jakie mają zadanie do wykonania.

Czy Crosby i spółka pociągnie Pittsburgh do następnego zwycięstwa?
Typ : Detroit ML : Kurs : 2.00 ✅ 2:1
bwin

lemex 0

lemex

Użytkownik
Pittsburgh-Detroit 1:2(0:4,0:3,3:2)
Aby nie powielać tekstu, to moja propozycja jest dokładnie taka sama jak ostatnio(post z dn 28.05).

Nadchodzący tydzień powinien wyjaśnić, czy Stanley &quot;zamieszka&quot; w Detroit

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Stanley Cup Final - Game 4: Red Wings Lead 3-1
Po meczu #4 Finału Detroit jest coraz bliżej Pucharu Stanleya. Wczoraj w nocy czasu polskiego DET Red Wings pokonali PIT Penguins 2-1.

Kolejny mecz (#5) za 2 dni w Joe Louis Arena. Red Wings są na pewno mocno zmotywowani aby zakończyć rywalizację na własnej tafli.
Dla DET Red Wings byłby to 11 Stanley. Ostatni raz podnosili Puchar w 2002 roku pokonując Carolinę Hurricanes w Finale 4-1. Czy tym razem także będzie 4-1?
Tak podnosił 4 sezony temu Puchar kapitan Steve Yerman

Czy wkrótce kapitan Nickals Lidnstrom podniesie Puchar?

lemex 0

lemex

Użytkownik
Detroit-Pittsburgh 3:1(4:0,3:0,2:3,2:1)
Nie ma nad czym kombinować. Już sam stosunek bramek pokazuje, kto ma większą siłę ognia oraz kto lepiej okopał się i zabezpieczył tyły. Można liczyć oczywiście na cudowne &quot;dzieci&quot; Pingwinów, które sięgną szczytów swych umiejętności, ale czy wystarczy tego na aż 3 spotkania? Kto widział wcześniejsze mecze zapewne nie wierzy w to, że Detroit wypuści ptaszka z garści. Skrzydła są obecnie drużyną lepszą, dojrzalszą i wyrównaną. Jeśli nie dopuszczą do zbyt wielu PP, to o wynik jestem spokojny, bo 5/5 to bez wątpienia ich handi.
Typ: 1X, 1 wraz z OT i over 5

Dzięki &quot;Dominatorze&quot; za wszystko czego mnie nauczyłeś, będziesz miał extra prezent u schyłku swej kariery od nas wszystkich z drużyny - wygramy tego Stanley&#39;a !!!!!

No cóż, chyba macie rację, ale pokażemy jeszcze kawałek dobrego hokeja....

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom