mark1973
Znawca - Hokej
Mnie dzis interesuje kilka spotkań: bedzie krótko wybaczcie
Devils - Canadiens
Price w bramce Habs to duzy atut, potrafi ukraść mecz, Canadiens w delegacji dobrze sie spisuja a teren gospodarzy im lezy
Habs 60 kurs 2,91
Hurricanes-Maple Leafs
Huragany u siebie groźne ale u Lisci wiecej jakosci mimo braku Matthewsa
Leafs 60' kurs 2,43
Penguins - Stars
Wraca Crosby, przedostatnie dwa dni nie trenował Małkin, czy wszystko znów wróci do normy, nie jestem przekonany, Stars w ofensywie to jak sie rozkrecą to robia miazge
Stars 60 kurs 3,6
Wild - Sens
Senators to nieprzewidywalna druzyna w ofensywie grozna, po ostatnim wyskoku bramka i defensywa do poprawy i bedzie dobrze bo Wild sa do ogrania
Sens 60 kurs 4,45
Dorzucam jeszcze
Ducks - Canucks
Orki od 6 meczy bez zwyciestwa, ta druzzyna potrafi zaskoczyc w najmniej oczekiwanym momencie, typ na przełamanie
Nucks 60 kurs 3,2
wszystkie fortuna
EDIT: Dzis niestety jak rzadko , żaden z wiekszych dogów nie wygrał, tylko faworyci bukmacherów
Devils - Canadiens
Price w bramce Habs to duzy atut, potrafi ukraść mecz, Canadiens w delegacji dobrze sie spisuja a teren gospodarzy im lezy
Habs 60 kurs 2,91
Hurricanes-Maple Leafs
Huragany u siebie groźne ale u Lisci wiecej jakosci mimo braku Matthewsa
Leafs 60' kurs 2,43
Penguins - Stars
Wraca Crosby, przedostatnie dwa dni nie trenował Małkin, czy wszystko znów wróci do normy, nie jestem przekonany, Stars w ofensywie to jak sie rozkrecą to robia miazge
Stars 60 kurs 3,6
Wild - Sens
Senators to nieprzewidywalna druzyna w ofensywie grozna, po ostatnim wyskoku bramka i defensywa do poprawy i bedzie dobrze bo Wild sa do ogrania
Sens 60 kurs 4,45
Dorzucam jeszcze
Ducks - Canucks
Orki od 6 meczy bez zwyciestwa, ta druzzyna potrafi zaskoczyc w najmniej oczekiwanym momencie, typ na przełamanie
Nucks 60 kurs 3,2
wszystkie fortuna
EDIT: Dzis niestety jak rzadko , żaden z wiekszych dogów nie wygrał, tylko faworyci bukmacherów