rasijskij
Forum VIP
Buffalo Sabres - San Jose Sharks
Sabres '60 @2,94 Fortuna
Sabres dobiło do dziesięciu zwycięstw z rzędu! Wynik 3:2 OT
Już niedługo przekonamy się czy "Szabelki" zdołają przedłużyć serię zwycięstw do dziesięciu pod rząd. Kurs jak dla mnie może nie bardzo, ale jednak trochę zawyżony. Tym bardziej jeśli brać pod uwagę jak ostatnio grają Rekiny. Sharks grają w kratkę. Potrafią ograć u siebie lidera z Nashville, by za kilka dni doznać sromotnej porażki w Las Vegas nie strzelając choćby bramki. Rekiny są zespołem zdecydowanie preferującym swoje lodowisko w San Jose. Na wyjazdach spisują się średnio. Gospodarze natomiast kroczą od zwyciestwa do zwyciestwa. W swojej serii ogrywali takie ekipy jak Lightning, Jets, Penguins czy Wild. Co prawda wiele spotkań wygrywali w doliczonym czasie, ale jeśli Rekiny pokażą dzisiaj to co pokazali w Vegas to Sabres mają duże szanse na zwycięstwo w Regular Time. Nie wiem co jest nie tak w druzynie gości, bo skład mają naprawdę bardzo dobry. Oczywiście nie spodziewam się takiego pogromu Rekinów jak w Vegas i myślę, że goście strzelą jakieś bramki - jednak większe szanse na zwycięstwo daję gospodarzom. Tym bardziej, że kurs jest taki a nie inny. Mniej ryzykownie polecam, zagrać Buffalo lub remis @1,67. Powodzenia!Sabres '60 @2,94 Fortuna
Sabres dobiło do dziesięciu zwycięstw z rzędu! Wynik 3:2 OT
Za przysłowiowego "piątaka" zagram sobie takie coś:
Canucks - Kings @2,40
Wild - Coyotes @1,78
Jets - Penguins @2,08
Blackhawks - Knights @2,19
Bolts - Ducks @1,65
Wszystkie zdarzenia w regulaminowym czasie, AKO @32,11 LV Bet