J
7K
Zmiana na ławce trenerskiej jak dla mnie może wpłynąć tylko na korzyść, bo pomimo tego , że Babcock to geniusz i według mnie najlepszy coach w lidze, to każdy zespół w pewnym okresie potrzebuje zmian i świeżości (on przepracował tutaj bite 10 lat).
Ponadto nie można zapominać o nowych nabytkach (Green & Richards) i o młodym pokoleniu, które przebija się w szeregi Skrzydeł. Chociażby Dylan Larkin - a sądzę , że niewielu tutaj o nim słyszało, ale zapewniam , że usłyszy w przeciągu kilku miesięcy.
Szczerze mówiąc, gdybym to grał, to zagrałbym identycznie. Ducksów teraz nie pobieram, myślę, że przed postseasonem buki uraczą nas znacznie lepszymi kursami. Najlepiej byłoby, gdyby Kaczory zajęły w konferencji miejsce poza top3, wtedy na ich win będzie dobrze ponad 10. ???? Playerków też nie pogram, bo różnie bywa, jeden z nich złapie uraz i można łatwo umoczyć pieniądze, natomiast są to bardzo rozsądne typy, przynajmniej w mojej opinii. ????Witam w nowym sezonie! ???? Na początek chciałem życzyć wszystkim jak najbardziej udanych typów, bardzo dużej skuteczności i wysokich yieldów bo przecież wszyscy gramy do tej samej bramki. Musimy sprawić że to my będzie grać w Power Play a nie w Penalty Kill
Na początek optymistyczna długoterminówka, trochę 4fun ale moim zdaniem warto spróbować
Anaheim Ducks wygra Stanleya- moim zdaniem w tym roku Kaczory sięgną po to trofeum. W tamtym roku byli naprawdę blisko, odpadli z Hawks w finale konferencji stosunkiem 4:3. W tym roku są jeszcze silniejsi, w składzie na pewno lepiej zaadoptuje się Kesler. Ponadto doszli Stewart, Horcoff, Hagelin, Bieksa czy Khudobin jako zmiennik Andersena. Moim zdaniem ten sezon dla Kaczek zapowiada się wyjątkowo ciekawie. Są głodni sukcesu wszak ostatnie mistrzostwo miało miejsce aż 9 lat temu. Jednym z powodów dla których stawiam na Ducks, jest też czutka, coś co czułem w poprzednim sezonie w przypadku Blackhawks
Calder winner- McDavid- Każdy już o nim słyszał i nie będę go opisywał The next one, zresztą kolejny po Crosbym i Tavaresie, ma być tym który ma realną szansę zastąpić legendę hokeja czyli Gretzkiego. Zadanie praktycznie niemożliwe do zrealizowania ale jeśli McDavid wprowadzi Oilers do playoff, kurs na ten zakład będzie wynosił 1,01. Jeśli się nie uda, oczywiście nic straconego, ponieważ jeśli nie da plamy na całej linii i tak powinien wygrać tą konkurencję ponieważ balon jest napompowany bardzo mocno. Osobiście młodego Kanadyjczyka uważam za talent czystej wody, jednak z wszelkimi porównaniami trzeba czekać przynajmniej do kwietnia. Mi ten kurs pasuje ponieważ wierzę że McDavid nie zawiedzie fanów Oilers i wprowadzi tą drużynę do ósemki.
Top Goalscorer- Ovechkin- wiadomo, Owca jest jak wino, im starszy tym lepszy. Ale przejdźmy do realnych faktów. Od 3 lat Alex nie ma sobie równych w tej konkurencji, strzela regularnie, w trudnych momentach, w PP, w PK no i jeszcze długo by wymieniać. W ubiegłym sezonie 53 bramki, jest to aż 10 przewagi nad drugim miejscem. To dużo. Jakoś szczerze nie widzę nikogo kto mógłby realnie zagrozić Owcy w nominalnej formie, w tej statystyce. Moim zdaniem dobry kurs i warto pograć.
Zgadzam się, nie nadmieniłem tego, aczkolwiek wydaje mi się, że wszyscy fani NHL doskonale znają profil tego goalie i nie trzeba wszystkim tego Pana opisywać. Oczywiście, gracz bardzo kontuzjogenny, ale będący w formie potrafi zamurować bramkę. ????Poza tym odnośnie Gustavssona @DeepRed to jak wspomniałeś - jego wadą to sporo reboundów, ale największą boleścią tego bramkarza to ogromna podatność na kontuzje i to na dłuższą metę może go wykluczyć w pogoni za korzystną robotą w tej lidze.
Witam w nowym sezonie! ???? Na początek chciałem życzyć wszystkim jak najbardziej udanych typów, bardzo dużej skuteczności i wysokich yieldów bo przecież wszyscy gramy do tej samej bramki. Musimy sprawić że to my będzie grać w Power Play a nie w Penalty Kill
Na początek optymistyczna długoterminówka, trochę 4fun ale moim zdaniem warto spróbować
Anaheim Ducks wygra Stanleya- moim zdaniem w tym roku Kaczory sięgną po to trofeum. W tamtym roku byli naprawdę blisko, odpadli z Hawks w finale konferencji stosunkiem 4:3. W tym roku są jeszcze silniejsi, w składzie na pewno lepiej zaadoptuje się Kesler. Ponadto doszli Stewart, Horcoff, Hagelin, Bieksa czy Khudobin jako zmiennik Andersena. Moim zdaniem ten sezon dla Kaczek zapowiada się wyjątkowo ciekawie. Są głodni sukcesu wszak ostatnie mistrzostwo miało miejsce aż 9 lat temu. Jednym z powodów dla których stawiam na Ducks, jest też czutka, coś co czułem w poprzednim sezonie w przypadku Blackhawks