Ode mnie trebel, myślę że dość mocny.
Nie sądziłem że to zrobię, ale daję drugą szansę
Isles, bo kiedy jak nie dzisiaj? Dwie porażki z rzędu z Pens, w ostatnim meczu masa nieskuteczności, bo trzeba powiedzieć że strzelali sporo, ale niestety ślepakami. Pingwiny były skuteczniejsze. Taki mecz musi deprymować, a dziś jak na zawołanie ekipa na poprawę morali. Czy tak będzie? Mam nadzieję.
Sabres przerwali swoją passę porażek z Devils, ale nie zagrali dobrego spotkania, po prostu NJD zagrali bardzo słabo... to była dość spora niespodzianka. Dwa poprzednie spotkania w Nowym Jorku wygrane przez Wyspiarzy. Nie ufam im na tyle, by nie podeprzeć się możliwością dogrywki, choć myślę że zamkną to w RT jakimś wynikiem 4-1.
Islanders ML @1.58
Ostatnio moje zaufanie do kolejnej ekipy również zostało zachwiane, mianowicie St. Luis. Przegrywają dość proste teoretycznie spotkania, gdzie nie powinno się wiele złego wydarzyć. Tak samo jest w tym przypadku, ale według mnie nie będą mieli tak łatwo. Kings mają passę zwycięstw, w dodatku w tym sezonie Nutki już grały dwumecz z nimi i jest remis. Ja tutaj idę w bramki. Spotykają się dwie najczęściej notujące overy ekipy. Obie ekipy mają najlepsze statystyki bramkowe w swojej dywizji, a pierwsze dwa spotkania skończyły się wynikami 4:2 oraz 3:6. Rozpędzeni Kings oraz Nutki chcący się zrehabilitować za ostatnią porażkę ze średnimi aktualnie Sharks, stanowi dobre połączenie do overa 4.5 którego kurs jest całkiem fajny, zważywszy na okoliczności.
over 4.5 @1.53 serio na 0 z przodu...?
Trzecie spotkanie to moja ulubiona ekipa w
NHL czyli
Pantery. Dotychczas jeszcze po zanotowaniu porażki nie zdarzyło im się nie "odgryźć" w następnym meczu rywalowi notując zwycięstwo.
Dzisiaj naprzeciw staje obecnie ekipa będąca trochę w dołku, a przynajmniej tak było przed ich przerwą. Niedawno taką przerwę notowali gracze Colorado i zostali rozjeżdżeni przez nienadzwyczajnie spisujących się VGK. Była to przerwa niespełna dwutygodniowa, czyli podobna, z jakiej powraca dziś Dallas. 8 dni bez lodu, będąc w chwilowym dołku i nie mając okazji napotkać drużyny, na której można byłoby się odbić, to średni prognostyk na bardzo dobrze spisujących się Panthers.
Dodajmy że gracze z Florydy również przegrali w dość niespodziewany sposób swoje ostatnie spotkanie, czyli jak dwie powyższe opisywane przeze mnie ekipy.
Goalie w każdym zespole optymalni, bez żadnych niespodzianek
Panthers ML @1.77
ako@ 4.88 fortuna
Dodatkowo proponuję strzelców. W takich spotkaniach Barkov notuje sporo strzałów, a Pavelsky to lider ekipy Dallas. Zagram to sobie na luźno w ako, dorzucając jeszcze Kopitara z Kings, gdzie spodziewam się sporo bramek.
Barkov @3.00 sts
Pavelsky @3.00 sts
Kopitar @3.25 sts
ako 29.25