Panthers (+2,5 handicap) & Toronto ML & Flames lub remis & Oilers lub remis @3,14 1/10 Betsson
Ostatnio przerzuciłem się na jakiś czas na niskie kursy. Gram overy w niższych ligach rosyjskich, które wchodzą hurtowo po trzy - cztery zdarzenia na kuponie. Ostatnio sprawdziło się na dwóch kuponach w
KHL. Dzisiaj spróbuję tego sposobu w
NHL. Poniżej dla przykładu dzisiejszy 5 - zdarzeniowy kupon z kursem 4,21. Oczywiście nie jest tak, że biorę sobie losowy mecz i gram. Wszystkie spotkania są przemyślane.
*Niedługo spotkanie między Panthers i Hurricanes. Gdybym zdecydował się na singla to zaryzykował bym wygraną gości. Pantery z Driegerem w bramce. Między słupkami Canes Nedeljkovic. Bardzo dobry ostatni mecz Panter z Bolts. Oczywiście nie skreślam Canes, ale według mnie zbyt mocno przeceniani dzisiaj przez bukmacherów.
*Toronto bardzo niemiło zaskoczyło ostatnio swoich kibiców. Można powiedzieć, że oddali wygrany mecz. Dzisiaj z pewnością będą mocno zmotywowani, żeby zmazać plamę ostatniej porażki, a nie wierzę, że Ottawa jest w stanie wygrać dwa razy z rzędu w Toronto.
*W Calgary idealny zestaw bramkarzy. Markstrom vs. Holtby. Bardzo szanuję tego drugiego, ale nie jest on w najlepszej formie. Flames to dobrze poukładana i ambitnie grająca drużyna. Poradzą sobie z nierówno grającymi Canucks.
*Miałem nadzieję, że w bramce Jets wystąpi Brossoit, ale potweirdzony jest Hellebuyck (mogliby sprawić sobie bramkarza o nazwisku, które da się wymówić). Ostatni mecz między tymi zespołami był bardzo dziwny. Rzadko się spotyka, że jedna i druga drużyna odwali taki cyrk w tym samym spotkaniu. Jets mimo słabego meczu wygrali. Oddali ledwie 24 strzały. Zawalił Smith w bramce Oilers i liderzy ponownie się nie wychylali. Liczę, że dzisiaj zagrają lepiej.