na początek wybrałem paru strzelców bramek godnych uwagi (bardziej 4fun) , patrząc na ostatnia ich formę strzelecką i na tzw. "czuja" ( kursy forbet)
1* Gallagher (canadiens) @2.90
2* Panarin (rangers) @2.40
3* E.Stall (min) @3.20
4* McDavid (edmonton) 2.10
5* Mantha (detroit) 2.70
Kilka propozycji:
Boston Bruins - Florida Panthers @2.29
Idę tutaj w kierunku Panter, patrząc na ostatnią formę Bruins -> 3 porażki z rzędu.
Brak obrońcy Kruga oraz z 2 linii ataku DeBrusk'a , myślę że będzie dziś odczuwalny, po stronie gości nie ma jako takich absencji i liczę tutaj na niespodziankę. Go Panthers !!
Blues - Coyotes @1.87 '60
Liczę tutaj na zwycięstwo Nutek w regulaminowym czasie gry, Kojoty day after day , dzisiejszej nocy dogrywka z capitals.
po 4 wygranych na wyjezdzie, czas wrócić na własną taflę i zaprezentować się dobrze przed własną publicznością.
Mam nadzieję że Nutki dziś nie zawiodą.
Canadiens @2.23 win (-1.5) koledzy wyżej rozpisali się, więc nie będe tu nic dodawać. Myślę że easy win , nawet z handicapem.
w zespole gości odczuwalny powinien być brak Dubinsky'ego, Murraya oraz Foligno.
dodatkowo:
Minnesota @1.81
San Jose vs Edmonto over 6.5 @2.23
1* Gallagher (canadiens) @2.90
2* Panarin (rangers) @2.40
3* E.Stall (min) @3.20
4* McDavid (edmonton) 2.10
5* Mantha (detroit) 2.70
Kilka propozycji:
Boston Bruins - Florida Panthers @2.29
Idę tutaj w kierunku Panter, patrząc na ostatnią formę Bruins -> 3 porażki z rzędu.
Brak obrońcy Kruga oraz z 2 linii ataku DeBrusk'a , myślę że będzie dziś odczuwalny, po stronie gości nie ma jako takich absencji i liczę tutaj na niespodziankę. Go Panthers !!
Blues - Coyotes @1.87 '60
Liczę tutaj na zwycięstwo Nutek w regulaminowym czasie gry, Kojoty day after day , dzisiejszej nocy dogrywka z capitals.
po 4 wygranych na wyjezdzie, czas wrócić na własną taflę i zaprezentować się dobrze przed własną publicznością.
Mam nadzieję że Nutki dziś nie zawiodą.
Canadiens @2.23 win (-1.5) koledzy wyżej rozpisali się, więc nie będe tu nic dodawać. Myślę że easy win , nawet z handicapem.
w zespole gości odczuwalny powinien być brak Dubinsky'ego, Murraya oraz Foligno.
dodatkowo:
Minnesota @1.81
San Jose vs Edmonto over 6.5 @2.23