scotratez
Użytkownik
Winnipeg Jets - Vancouver Canucks
Vancouver Canucks + dogrywka i karne (2,09) Pinnacle
na pewno grasz over? pytam bo napisałeś tak, jakby niska forma Tavaresa i brak Marnera przekonywały się do grania overa, co chyba nie ma sensu?cytat z dnia 10 listopada 2019 22:35 przez elmisterioChicago Blackhawks- Toronto Maple Leafs Over 6,5@2,15
Nie gram generalnie przeciwko swojej druzynie ale w związku z tym ze dziś w druzynie Leafs nie zagra Mitchel Marner który jest podstawowym zawodnikiem tej ekipy. W swoich trzech występach w NHL opuścił tylko 3 spotkania. Dodatkowo po powrocie Tavares nie gra jeszcze tak jak potrafi wiec z związku tymi faktami gram w tym spotkaniu Over. Ostatnio ekipy te grają wprawdzie underowo ale ich ostanie 5 z 7 spotkań to Over 5,5. Dodatkowo Over w pierwszej tercji
A mi natomiast jakoś dziś "brzydko pachnie" St. Louis, ciekawe u kogo się "brzydki zapach pojawi" jakoś cały czas gra St. Louis mnie nie przekonuje, ciągle się przez te spotkania prześlizgują jakoś i biorą 2 pkt, ale dominacji nie ma. Choć dziś na pewno mają handicap w postaci tego, że Kojoty po długiej podróży i B2B, ale nie dziwie się jak tutaj będzie remis. Calkowicie odpuszczam spotkanie.cytat z dnia 12 listopada 2019 23:07 przez rasijskijMontreal jakoś mi "brzydko pachnie", więc zostawiam.