K
3,8K
krzysztoflosin
Użytkownik
Tak patrząc w przód i znając bilans Nashville z Detroit warto chyba postawić nawet podwójną szansę na Detroit z Predatorami
Niewątpliwie bilans wyraźnie na korzyść Detroit, zobaczymy jutro co tam będzie słychać u ekip ale ja osobiście bylbym ostrożny co do tego spotkania. Faktycznie DRW nie leży Preds, ale niestety straszną biedę w tym momencie gra Detroit, w obronie tragedia natomiast Preds pod dwóch porażkach wiec będa chcieli sie przełamać a trzy porażki z rzędu zdarzają sie im rzadko, ostatnio taką dłuższą serie mieli chyba na jesień tamtego roku jak im Forsberg wypadł. Dodatkowo maja już za sobą mecz z Detroit w tym sezonie u siebie i porażkę na koncie więc pewne będą chcieli się zrewanżować bo w tym sezonie już sie nie spotkają. W zeszłym roku ogarnęli ich na wyjeździe. Dla mnie bądź co bądź w mimo h2h w całym kontekście jednak faworytem będzie Preds.cytat z dnia 3 listopada 2019 21:48 przez krzysztoflosinTak patrząc w przód i znając bilans Nashville z Detroit warto chyba postawić nawet podwójną szansę na Detroit z Predatorami
Nie powiedziałbym, że to wpadka, wiadomo w jakiej formie jest obecnie Boston, bardzo dobra defensywa więc wsadzenie im 4 bramek to dobry wynik, strata 7 ale pamiętając że w bramce był Henrik, który mowiąc delikatnie nie jest w tym sezonie w formie. ja również idę dziś w kierunku NYR, jesli chcą się w tym sezonie liczyć to punkty są w takich spotkaniach po prostu konieczne już raz ogarnęli w tym sezonie Sens na ich lodzie dość lekko, dziś grają u siebie myślę że spokojnie to wezmą. W bramce dziś stabilny Georgiev, brakuje nadal Zinebajeda, ale ofensywa bez niego też nie wygląda źle. U Sens znana w tym sezonie bieda, wypada im dalej Anisimow, wypada też White i Saoburin z pojedynczymi punktami. Stawka do podziału na kilka zakładów.cytat z dnia 4 listopada 2019 19:27 przez rasijskijMożna byłoby mówić nawet o jakiejś stabilności, gdyby nie wpadka (4:7) z Bostonem
Ja oglądalem ostatnio Canes w spotkaniu z Detroit a więc ostatnie ich zwycięstwo i już w tym meczu wyglądali marniutko. Grałem tam na nich z handi i właściwie dość długo drżałem nad tym jak to sie skończy. Była znacząca wygrana, ale tylko ze względu na dużą słabość przeciwników, ktorzy wiemy jak ostatnio wyglądają. Mimo tego wbili im 3 bramki, dostali 7 ale na pewno Canes nie sa dziś takim faworytem na tego typu kurs. W ogole chyba z tym składem jaki NYR obecnie ma nie ma ekipy w lidze, żeby wystawiać taki kurs przeciwko nim. Też korzystam i próbuje drobnymi pograć Wojowników bo po tym kursie żal nie próbować a nawet x2 daje dobry kurs.Może złapali lekką zadyszkę. Nie wiem, bo przyznaję, że nie oglądałem ich ostatnich spotkań.