W ogole nie było czasu nic dziś napisać więc tylko krótko cos tam rzucę jakieś przemyślenia na dziś bez opisywania. Zgadzam sie z Kolega powyżej, że dziś Vegas powinni pociągnąć zwycięstwa, bo w bramce Dell i brak Hertla, a punkty u gospodarzy potrzebne. do tego również gram Boston w handi -1,5 za @2 . I kompletnie niezrozumiale dla mnie faworyzowanie Canes w meczu z Lotnikami. Obok takiego kursu nie mogę przejść obojętnie, bo Canes ciągle są przeceniani przez buków. Dla mnie maja nieco wiekszy potencjał niż Lotnicy, ale ta dysproporcja kursów jest tutaj spora. Tak więc Phila RT @3,25 Phila ML @2,37 Phila -1,5 @4,6 . Sytuacja podobna w meczu Panter i Ducks. Kaczki ostatnio w dołku, ale jednak cos tam na Wschodzie powinni zapunktowac, może właśnie dziś Ducks RT @3,6 Ducks ML @2,59 (tak wypuścić prowadzenie - porażka). I wydaje mi się, że dziś czas na przełamanie Preds, bo mają idealną ekipę do tego, będące w dołku Orki. Nie wiem o co chodzi w Preds, co tam nie gra, ale to kompletnie niezrozumiałe jakie notują wyniki, potencjał kadrowy naprawdę solidny, silna bramka a taka seria porazek. Dziś powinien być koniec Preds RT @1,88 Preds -1,5 @2,37 (jak się nie broni żadnego osłabienia to jak można wygrać)