Witajcie drodzy uczniowie, tematem przewodnim dzisiejszych zajęć będzie ZEMSTA mam nadzieję że czytaliście
. Teraz już tak na poważnie dzisiaj poszukamy trochę nietypowych betów ale uważam że są w pełni uzasadnione a jeden mecz uważam za perełkę i mam nadzieje że się nie mylę bo wygląda to naprawdę obiecująco.
Cofnijmy się do tego meczu:
a dokładniej do tej sytuacji, proszę o odpalenie materiału dowodowego numer 1.
Po tym nieładnym faulu Carrier nie dokończył już meczu i pauzował kolejne 3 spotkania ze względu na ten hit. Spotkanie odbyło się prawie 2 miesiące temu ale zawodnicy pamiętają o takich sytuacjach i nie lubią być obojętni, zresztą po kilku minutach od tego zajścia Foligno z Schennem mieli sobie coś do wyjaśnienia i rękawice szybko spadły. Foligno ogólnie ostatnimi czasy ma "ręce pełne roboty"
materiał dowodowy numer 2.
często gra nieczysto, prowokuje a i jego wcale nie jest trudno sprowokować a wtedy nie ma jakiś lekkich przepychanek tylko staję do walki. Ogólnie cały mecz według mnie będzie podwyższonego ryzyka i w pewnym momencie ta ostrość będzie miała gdzieś ujście w postaci walki a wcale nie wykluczone że Nashville od startu nie będzie chciało sobie wytłumaczyć sprawy, poza tym w Minnesocie nie jest tylko Foligno, Duhaime czy Maroon również są wybuchowi i nie boją się walczyć bo jeden jak i drugi przez ostatni miesiąc ma za sobą już 3 pojedynki dlatego dzisiaj szukam dużych kursów.
Minnesotwa Wild vs Nashville Predators
kara 5minutowa
@2 22bet
Stawka 10j
pierwsza kara-wspólna
@ 10 22bet
Stawka 1j
walka na pięści
@
Stawka
Aktualnie tylko w 2 meczach jest ten zakład ale mam nadzieje że się pojawią, zazwyczaj jest to kurs @4.6~, jeśli się pojawi to uzupełnię, jeśli nie to kare 5minutowa idę za 20j.
Teraz przejdziemy do moim zdaniem perełki, w którą mocno wierzę. Mecz pomiędzy Calgary Flames vs Columbus Blue Jackets
Ten mecz był jeszcze dawniej niż ten powyżej natomiast tutaj sytuacja wyglądała o wiele gorzej a o wiele lepiej dla betu.
Materiał dowodowy numer 1.
Po krótce wytłumaczę chociaż nawet nie wiem czy jest co bo filmik pokazuje wszystko, Laine oddawał strzał i widać było że pozycja nie była "uszykowana" aby przyjąć hit co za tym idzie wystarczyło by lekko wjechać barkiem (legalnie) i nie byłoby problemu natomiast co tu zrobił Andersson to nic innego jak chęć zrobienia krzywdy, pełen impet nogi na końcu zostawione żeby cała siła poszła w górne partie i atak prosto na głowę co potencjalnie mogło się nawet skończyć zakończeniem kariery Fina. Po tym uderzenie pauzował 9 spotkań a Andersson dostał zawieszenie na 4 mecze. Co jeszcze bardziej dodaje do tej sprawy złości że to nawet nie była sytuacja gdzie ktoś popełnił błąd w ferworze walki próbując wygrać, był to perfidny atak 5 sekund przed końcem gdzie Kurtki wygrywały 3:1 i oddawały strzał do empy netu..
Jeśli chodzi o bety to tutaj najciekawsze jest właśnie te 5 sekund do końca, panowie nie mieli kiedy sobie tego wyjaśnić i po prostu nie wierzę że przejdzie to bez echa bo moim zdaniem zaraz po rzuceniu krążka przez sędziego zobaczymy momentalnie jakiś pojedynek. Być może się mylę że załatwią to od razu ale jestem pewien że w jakimś etapie meczu na pewno dojdzie tam do rękoczynów. Jeszcze dodam że w 2 ostatnich meczach między sobą walczyli ale to jeszcze było przed atakiem na Laine, więc podkładka sama w sobie już była a teraz doszła bomba..
Calgary Flames vs Columbus Blue Jackets
kara 5minutowa
@2.6 22bet
Stawka 10j
Pierwsza kara-wspólna
@ 10 22bet
Stawka 2j
walka na pięści
@
Stawka
Aktualnie tylko w 2 meczach jest ten zakład ale mam nadzieje że się pojawią, zazwyczaj jest to kurs @4.6~, jeśli się pojawi to uzupełnię, jeśli nie to kare 5minutowa idę za 20j.
Na koniec już "normalne" bety czyli klasycznie Flyers na strzały. Lotnicy podejmą Detroit Red Wings, które jest również mocno ofensywne co pozwala na szybką grę co się przekłada na więcej strzałów i więcej miejsca. Nie widzę argumentów przeciw a widzę 4 za a mianowicie linia znowu na fajnym poziomie czyli 32.5, przeciwnik z Detroit, 3 przegrane Lotników z rzędu oraz Tortorrela za sterami. Podejrzewam że po 3 przegranej był on bardziej czerwony niż te kwadraciki na flashscorze także podejrzewam że Flyers dzisiaj będzie popylało jak mrówki.
Flyers vs Red Wings
Flyers over 32.5 strzałów na bramke
@1.90 unibet
Stawka 10j
Islandersi po przegranej z Chicago podziękowali Lambertowi a na jego miejsce przyszedł Patrick Roy ze swoimi "ciekawymi" metodami i od razu przyniosło to efekty, wiadomo że dopiero zaczął ale widać już różnicę i powiew świeżości. W debiutowym meczu wygrali z Dallas by w kolejnym ustąpić rycerzom z Vegas jednak ten mecz wyspiarzy był bardzo dobry oddając aż 42 strzały a jak tak na szybko sprawdzałem to nie wiem czy w całym sezonie udało im się przebić raz barierę 40 także moim zdaniem widać poprawę a dzisiejszy rywal aktualnie wygląda bardzo kiepsko i jest to świetna okazja aby wysoko wygrać i wejść na nowo w ten sezon.
NY Islanders vs Montreal
NY Islanders over 3
@1.75 unibet
Stawka 10j
NY Islanders vs Montreal
NY Islanders over 31,5 strzałów na bramke
@1.90 unibet
Stawka 10j