Patrząc na wczorajszy dzień to wcale się nie zdziwię jak dzisiaj to co napiszę i zagram skończy się odwrotnością na tafli natomiast każdego czasem łapie taka seria i trzeba iść dalej.
Shl00 odpowiadając na twoje pytanie to dzieje się dużo i są problemy. Zacznijmy od tego że 8 letni kontrakt z Pierre-Luc Dubois na 8,5M na rok gdzie w zasadzie większość fanów go nie chciała, teraz jest trochę memem a Jetsów określają wygranymi, którzy się go pozbyli. PLD nie gra w hokeja tylko zarabia na hokeju a to spora różnica on przyszedł po prostu po kasę, mnóstwo osób uważa że jest on przepłacony oraz że jest jednym z gorszych zawodników
NHL. Po 46 meczach ma zaledwie 10 bramek i 10 asyst co daje 20pkt.. Jak widać samemu trenerowi również kończy się cierpliwość.
Po meczu z Szablami gdzie wygrywali 3:1 i przegrali 3:5 Drew Doughty powiedział co nieco w pomeczowym wywiadzie.
Jak można usłyszeć, kilku zawodników gra po punkty i dobre statystyki a nie dla dobra zespołu i tutaj nie chodzi tylko o PLD ale o wielu więcej, na pewno jak ktoś grał kiedyś w lola słyszał powiedzenie "leci pod montage" i tak np wygląda Fiala. Inną kwestią jest to że defensywa również wygląda bardzo kiepsko i to ile właśnie w meczu z szablami sprezentowali oni okazji to głowa mała, tam po prostu wszystko nie trybi a zaczyna się to i kończy w szatni. Nie ma tak nikogo kto przysłowiowo "złapie to za mordę" i jest jak jest, doszło trochę zawodników, sporo młodych i tak naprawdę nikt nie zna swojego miejsca i jest to zlepek zawodników a nie drużyna i bez konkretniejszej zmiany samo się to nie naprawi. Ja dzisiaj idę mocno w stronę nutek, która jest całkiem solidna, nie jest to topka ale jest to bardzo trudny rywal dla wielu zespołów i nie rozumiem dlaczego jest on stawiany w roli underdoga w tym meczu patrząc na to co dzieję się w Los Angeles..
St. Louis Blues vs LA Kings
Blues OT
@2.28 unibet
Stawka 10j
3 gole po połowie meczu a dalej nic... już po karze w 30 sekundzie i nietrafionym strzale do pustej będąc shorthanded czułem co się wydarzy.. fajnie że coś weszło ale był potencjał na całość.
Blues over 2.5
@1.83 unibet
Stawka 10j
Blues over 3.5
@3.10 unibet
Stawka 5j
Blues over 4.5
@6 unibet
Stawka 2j
Drugi mecz bez większych niespodzianek raczej bo Seattle nie powinno mieć żadnych problemów aby strzelić kilka bramek CBJ. Kolega wyżej polecił typ na McCanna i mi się on również podoba, jest to najlepszy strzelec w ekipie gospodarzy i w tym meczu powinien mieć swoje okazje a dlaczego? CBJ to ekipa, która zaraz po rekinach traci najwięcej bramek aż 180 w 48 spotkaniach i tak jak pokazał ich ostatni mecz może być grubo. Nie jestem wielkim fanem H2H natomiast bardziej chciałbym zobrazować jak działają Krakeny, nie oddają sporo strzałów, jeśli spojrzymy na liczy z całego sezonu, również nie mają dużej ilości bramek wręcz jedną z niższych ale sytuacja wygląda tak że jest to zespół nastawiony na wygrywanie i bardzo inteligentny. Seattle jest całkiem skuteczne więc gdy gra z ciężkim rywalem potrafi strzelić te 2-3 gole nie mając jakoś mnóstwo sytuacji a potem skupić się na defensywie dlatego te statystyki tak wyglądają, natomiast gdy mają do czynienia ze słabszym rywalem potrafią fajnie pograć i się zabawić a wtedy zdobywają tych bramek naprawdę dużo.
Seattle Kraken vs CBJ
Krakeny over 3.5
@1.91 unibet
Stawka 10j
Seattle Kraken vs CBJ
Krakeny over 4.5
@3,10 unibet
Stawka 5j
Oglądając highlights na telefonie widząc 3;0 po 1 tercji myślałem że bez problemu siedzi, szkoda.
Seattle Kraken vs CBJ
Jared McCann gol
@2.45 unibet
Stawka 8j