>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NHL by Piscatella

piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
NHL 16/3
Winnipeg Jets - Dallas Stars

Do Winnipeg zawitają dziś Stars, którzy przed dwoma dniami niespodziewani dali sie ograć ekipie z Calgary. Dzisiejsi gospodarze, a więc Jets nie wygrali na swojej tafli od pięciu spotkań. Jest to tymbardziej druzgocące w wykonaniu tej ekipy, ponieważ są oni zespołem typowo domowym. W bramce dzisiejszego wieczoru zobaczymy Montoye, który zagra miejsce kontuzjowanego Pavelca. Nie jest to żadne wzmocnienie ani też osłabienie gdyż obaj bramkarze prezentują bardzo zbliżony poziom. Po przeciwnej stronie tafli stanie Tim Thomas, utytułowany weteran który niedawno trafił do Stars w ramach wymiana za Dana Ellisa. Stars tym samym znaleźli bardzo dobrą podporę dla chimerycznego Lehtonena. Jets raczej nie mają już dużych szans na postseason, Stars z kolei są w walce i powinni liczyć sie do samego końca. Dzisiejszego wieczoru gospodarze powinni wkońcu powalczyć o przełamanie. Napewno trafią coś Thomasowi, ale nie jestem pewien czy tak naprawdę uda im się zakończyć to z korzystnym wynikiem. Goście również mają tutaj swoje interes a ponadto będą chcieli zmazać plamę po porażce ze słabymi Flames. Tym razem postanowiłem pójść w kierunku innym niż zazwyczaj a więc over bramkowy. Gospodarze zrobią wszystko by wygrać ten mecz, jednakże jestem pewien że goście z Teksasu tanio skóry nie sprzedadzą i również pokonają backupa z Winnipeg.
Typ: Over 5,5 (7:2) ✅
Kurs: 2.09
Buk: Pinnacle _______________

piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
NHL 17/3
Tampa Bay Lightning - Vancouver Canucks

Canucks kontynuują trip po Florydzie i dzisiejszego wieczoru jako b2b zagrają w Tampie, czyli drugim po Sunrise mieście z tego słonecznego stanu, w którym swoją siedzibe posiada ekipa NHL. Goście po otwartym meczu zdołali wyrwać zwycięstwo własnie w Sunrise, a gospodarze przedwczoraj zshutotowali u siebie Devils. Pierwsze starcie obu zespołów padło łupem Lightning. Muszę przyznać iż od tamtego czasu szczególnie u gości sporo sie zmieniło. Odszedł długoletni starter Luongo i jego miejsce zajął dość niespodziewanie grający pierwszy sezon w NHL, Eddie Lack. Canucks radzą sobie słabo, nie ma co ukrywać i ciężko będzie im wejść w ogóle do playoffów. Lightning z kolei mają ten awans już praktycznie pewien i tylko kataklizm mógłby pozbawić ekipę z Tampy, gry w postseason. Dzisiejszy mecz Canucks powinni zagrać uważnie by nie dopuścić do tego co stało sie wczoraj. Miejscowi są bardziej elastyczni w ofensywie niż Panthers i jeśli przebieg zdarzeń będzie podobny, to goście niestety zostaną tutaj wypunktowani. Twierdze jednak że będzie inaczej i biore tutaj pełną opcje underową, co oznacza zwrot w przypadku tzw &quot;martwej linii&quot;
Typ: Under 5 (4:3) ⛔
Kurs: 2.20
Buk: Pinnacle

piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
NHL 18/3
Calgary Flames - Buffalo Sabres

Sabres rozpoczynają road trip na zachodzie i na pierwszy ogień zagrają w Calgary z tamtejszymi Flames. Goście nie wygrali od sześciu spotkań i poszukają tutaj przełamania. W bramce wystąpi Nathan Lieuwen, dla którego bedzie to debiut w NHL. U Flames z kolei zobaczymy również żółtodzioba Joniego Ortio. Z punktu widzenia oddsmakerów, zdecydowanym faworytem meczu są gospodarze. W moim przekonaniu jednak Flames nie powinni być aż tak mocnym faworytem, ponieważ nie ma co ukrywać. Są to dwie słabe ekipy i faworyzowanie którejkolwiek z nich jest tutaj według mnie grubym przegięciem. Sabres potrafią zagrać na poziomie mimo odejścia Millera i dzisiejszego wieczoru w Calgary na pewno nie stoją na z góry straconej pozycji. Flames są znani ostatnio z tego iz potrafią zmobilizować sie na mocnego rywala, by następnie ulec ekipie swojego poziomu a takim z pewnością są Sabres. Kurs na Sabres jest bardzo korzystny i nie pozostaje nic innego jak brać go w ciemno. To są dwie równe ekipy i granie tutaj na gospodarzy byłoby sporym ryzykiem.

Typ: Sabres OT (3:1) ⛔
Kurs: 2.61

piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
NHL 20/3
New Jersey Devils - Minnesota Wild

Wild po okazałym zwycięstwie na Long Island przyjeżdzają dziś do Prudencial Center w New Jersey. Jest to sentymentalna podróż dla lidera przyjezdnych, Zacha Parise, który to właśnie w Devils spędził jak do tej pory najlepsze lata swojej kariery. W bramce gości po raz drugi z rzędu stanie Bryzgałow, który tak jak wspominałem wcześniej, zaczyna dobrze odnajdywać się w tej organizacji. Wild to sprawny, defensywny kolektyw, która wraz z dobrze przysposobionym Bryzgałowem może zdziałać wiele w fazie posezonowej. Dziś w Prudencial Center, Devils będą mieli trudne zadanie do wykonania. Wild z meczu na mecz funkcjonują co raz lepiej i sukcesywnie sie rozpędzają. Co do gospodarzy to nie wiem czy ma sens sie tutaj po raz kolejny rozpisywać. Gospodarze to również raczej defensywnie usposobiona ekipa, która jednak składa sie w większości z weteranów i nie posiada takiej głębi składu jak dzisiejsi goście. Celuje tutaj w drugą z rzedu wygraną ekipy z Minnesoty na terenie Nowego Jorku.
Typ: Wild OT (4:3 OT) ⛔
Kurs: 2.06

piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
NHL 21/3
Calgary Flames - Nashville Predators

Predators kończą road trip po zachodniej Kanadzie i na koniec zagrają w Calgary z tamtejszymi Flames. W bramce Rinne, który ostatnio był regularnie rozstrzeliwany przez formacje ofensywne rywali. Po drugiej stronie Joni Ortio, który zbiera dopiero swoje pierwsze szlify w NHL. Goście nie wygrali od trzech spotkań. Dziś w Albercie w mojej ocenie, popularni Preds bedą w stanie rozegrać skuteczną partie z miejscowymi, którzy spisują sie niezbyt dobrze. Rinne wraca do siebie do kontuzji i z meczu na mecz broni coraz lepiej. Dziś powinno być również solidnie i celuje w przełamanie Preds na tafli w Calgary.
Typ: Predators OT (5:6) ✅
Kurs: 2.02

Otrzymane punkty reputacji: +1
piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
NHL 22/3
San Jose Sharks - Washington Capitals

Capitals kończą swój bardzo udany road trip w San Jose, gdzie dzisiejszej nocy w tamtejszej hali, HP Pavilion podejmą ekipę Sharks. Goście rozpoczną po raz kolejny z Halakiem w bramce, który dobrze wszedł w ekipe i jak na razie dobrze trzyma poziom. Goście mocno odżyli i wygrali trzy z ostatnich czterech spotkań. Dobrze spisuje sie ostatnio Joel Ward, który strzela w każdym meczu. Równy i wysoki poziom prezentuje też młody Kuzniecow, który stawia dopiero swoje pierwsze kroki na poziomie NHL. Po stronie gospodarzy na uwage zasługuje bardzo solidna formacja ofensywna, która jest skuteczna i zapewnia stałe zdobycze bramkowe w każdym meczu. Capitals w mojej ocenie zrobią dziś wszystko by przełamać niemoc na tafli w San Jose, ponieważ nie wygrali tam od 16 lat. Goście mają jeszcze realne szanse by awansować do play offów, które już tak bardzo im uciekły. Jedynym problemem może być tutaj psychika, która u graczy Capitals jest w dość kiepskim stanie. Sądze jednak iż wkońcu nauczyli sie pokory i właściwego podejścia do tego typu spotkań. Stawiam na Caps.
Typ: Capitals OT (2:3 SO) ✅
Kurs: 2.82

piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
NHL 23/3
Detroit Red Wings - Minnesota Wild

Obie ekipy zagrają ze sobą drugi raz w przeciągu dwóch dni, takie sytuacje w NHL określane są jako home2home. Wczoraj grano na tafli w St.Paul, dziś z kolei rywalizacja przenosi sie do Joe Louis Arena w Detroit. Nieogarniętego ostatnio Kuempera zastąpi Bryzgałow. Zaś u gospodarzy niezmiennie Howard. Gospodarze mimo potężnych braków kadrowych spisują sie przyzwoicie. Wygrali trzy ostatnie spotkania i znów liczą sie w walce o postseason. Dziś jednak mogą mieć spory problem. Goście to solidna ekipa która z pewnością będzie chciała wziąć rewanż za wczorajszą wpadke. Jak wiadomo Babcock to dobry trener, ale nie wiem czy będzie w stanie przezwyciężyć plage kontuzji, jaka nawiedziła zespół prowadzony przez niego. Poprostu nie wierze by Wild polegli po raz drugi z rzędu z tak przetrzebionymi gospodarzami. Parise,Suter, Moulson, Koivu i Bryzgałow to świetna paka, której rzadko zdarzają się takie wpadki. Potrzeba tylko odpowodniego podejścia i wyjścia na tafle z pełnym skupieniem. Nie widze tutaj innej opcji jak wygrana gości.
Typ: Wild OT (3:4 OT) ✅
Kurs: 1.96

piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
NHL 24/3
Calgary Flames - San Jose Sharks

Flames po wielkim zwycięstwie w derbach Alberty, wracają na własną tafle by dzisiejszego wieczoru podjąc ekipe z San Jose. W bramce Ramo, dla którego bedzie to drugi start po powrocie z absencji wywołanej kontuzją. Między słupkami gości stanie backup, Alex Stalock. Sharks są zdecydowanymi faworytami tego spotkania, jednakże gospodarze to ekipa grająca dla kibiców i u siebie zawsze należy sie z nimi liczyć. Ponadto powinni być podbudowani okazałym triumfem nad Oilers, który z pewnością mocno podbudował morale w zespole. Tacy grajkowe jak Cammalieri, Backlund oraz Giordano potrafią poprowadzić słabych Flames do nieco lepszych wyników. Dziś w starciu Sharks również mogą pokusić sie o niespodzianke. Na własnej tafli sa jak najbardziej do tego zdolni.
Typ: Flames OT (2:1 SO) ✅
Kurs: 2.56

Otrzymane punkty reputacji: +6
piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
NHL 25/3
Nashville Predators - Colorado Avalanche

Predators wracają do Tennessee by dzisiejszego wieczoru, w tamtejszej Bridgestone Arenie zmierzyć się z Avalanche. Między słupkami gospodarzy po raz kolejny Pekka Rinne, który wrócił po kontuzji i coraz lepiej sobie poczyna. Jak wiadomo ta kampania dla Predators jest już stracony i nie pozostało im nic innego jak dogranie sezonu. Avs są pod tym względem na przeciwnym biegunie. Po raz pierwszy od czterech lat zagrają w playoffach i w porównaniu do zeszłego sezonu poczynili ogromny postęp. W dzisiejszym meczu jestem przekonany że to gospodarze zagrają na swoim dobrym poziomie, do jakiego zdążyli nas przyzwyczaić na tafli w Nashville, goście już lekko spuszczają z tonu by oszczędzać sie na playoffy i to spotkanie potraktują już bardziej ulgowo. Ponadto gospodarze bedą mieli coś do udowodnienia publice zgromadzonej w Nashville, ponieważ nie byli w stanie tam wygrać żadnego z ostatnich pięciu spotkań. Dziś bedzie jednak inaczej i to Preds będą schodzić z tafli z podniesionymi głowami.
Typ: Predators OT (4:5 SO) ⛔
Kurs: 2.05

piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
NHL 26/3
Calgary Flames - Anaheim Ducks

Ducks po raz ostatni w sezonie wylądowali w Calgary, by zmierzyć sie z dobrze ostatnio grającym zespołem gospodarzy. Ducks swą ostatnią wizyte w Albercie nie wspominają zbyt ciepło, przegrali bowiem aż 7:2. Trzeba przyznać iż zagrali bardzo ofensywnie, co w rezultacie skończyło sie dla nich całkowitą klęską. W dniu dzisiejszym nie wydaje mi sie aby tamten scenariusz miałby sie powtórzyć. Ducks szybko wyciągają wnioski i dziś zagrają bardziej zachowawczo. U gości w bramce ujrzymy Hillera, który broni ostatnio w kratkę, dobre mecze przeplata bardzo słabymi. Po przeciwnej stronie po raz trzeci z rzędu stanie Ramo, który po powrocie błyszczy świetną formą. Ogólnie rzecz biorąc mecz powinien być dość niemrawy i ubogi w bramki oraz efektowne zagrania. Gospodarze grają już tylko o honor i dla publiczności, z kolei Ducks bedą chcieli odegrać sie za ostatnią wysoką porażkę. Szykuje sie wyrównane spotkanie w którym ja celuje w under.
Typ: Under 5 (2:3)
Kurs: 2.65

piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
NHL 28/3
Calgary Flames - New York Rangers

Po raz kolejny biore po lupe spotkanie w Calgary, gdzie tym razem zawitają Rangers, którzy przylecieli prosto z Nowego Jorku. W bramce Lundqvist który zażegnał już kryzys formy jaki to do niedawna go prześladował i wrócił na swój stały wysoki poziom. Goście od kilkunastu dni są bardzo mocni, zaczeli grać defensywny i skuteczny hokej co dobrze wróży na zbliżające sie playoffy. U gospodarze wyjdą te same formacje co grały przedwczoraj przeciwko Ducks i nie sądze by byli w stanie coś więcej zaoferować. Rangers maja dobre dni i są w świetnej sytuacji by przedłużyć je do co najmniej siedmiu wygranych spotkań, bowiem pojutrze grają z cieniutkimi Oilers. Stawiam na gości, którzy są konsekwentni i nie powinni odpuścić.
Typ: Rangers 60&#39; (4:3) ⛔
Kurs: 2.13

piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
NHL 29/3
Phoenix Coyotes - Minnesota Wild

Coyotes wracają do Glendale w stanie Arizona gdzie dzisiejszego wieczoru rozegrają spotkanie z zespołem Minnesota Wild. Będzie to sentymentalny mecz dla bramkarza gości, Ilyi Bryzgałowa, który to własnie w ekipie Kojotów przeżywał swój najlepszy czas w swojej dotychczasowej karierze. Coyotes wciąż walczą o awans do fazy posezonowej i spotkania takie jak dziś mają dla nich kluczowe znaczenie. W bramce gospodarzy stanie Thomas Greiss, który zastępuje kontuzjowanego Smitha i radzi sobie przyzwoicie. Wild to jednak już solidna ekipa i razem z Bryzgałowem postawi twarde warunki gospodarzom. Goście funkcjonują jako świetny defensywny kolektyw i na napewno nie umniejsza to fakt porażki w St Louis, gdzie jak wiadomo gra się ciężko a ponadto między słupkami stał nieopierzony Kuemper. Uważam że tegoroczni Coyotes to nie jest materiał na playoffy, grają zbyt nierówny i chaotycznie. W tej sytuacji Wild powinni sobie na ich terenie poradzić i wywiezc punkty. Biore gości.
Typ: Wild OT (1:3) ✅
Kurs: 2.15

Otrzymane punkty reputacji: +3
piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
NHL 30/3
Pittsburgh Penguins - Chicago Blackhawks

Niewątpliwy hit dzisiejszej kolejki spotkań rozgrywanych za oceanem. Na przeciw siebie staną wielcy potentaci tej ligi a więc Penguins oraz Blackhawks. W pierwszym starciu obu ekip, górą byli dzisiejsi goście, którzy tamten mecz pewnie wygrali na własnej tafli w Chicago. Dzisiejszego wieczoru ekipa Penguins powinna zrobić wszystko aby wziąć rewanż za tamtą porażkę, nie wygrali wygrali w Pensylwanii od trzech spotkań i tak prestiżowe starcie jak dziś, jest do tego świetną okazją. W bramce gospodarzy stanie Fleury, który bronił ostatnio kiepsko i nie był pewnym punktem obrony Pens, zaś na przeciw zobaczymy Crawforda, ten spisuje sie przyzwoicie aczkolwiek bez większego szału. Oba teamy sa lekko przetrzebione kontuzjami, goście grają bez kreatywnego Patricka Kane-a, po drugiej stronie zabraknie przede wszystkim Małkina oraz Letanga. Mimo tego jestem przekonany iż to gospodarze zaprezentują dziś wiekszy wachlarz możliwości. Typ raczej na tzw &quot;czuja&quot;, ale jak wiadomo cieżko wyczuć wyniki tego typu spotkań. Polecam gre na Penguins.
Typ: Penguins OT (4:1) ✅
Kurs: 1.98

piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
NHL 31/3
Ottawa Senators - Carolina Hurricanes

Senators zaliczą dzisiejszego wieczoru b2b na własnej tafli przeciwko ekipie z Raleigh, która zawita dziś do stolicy Kanady. Gospodarze obudzili się wkońcu i grają bardzo dobrze, lecz i tak jest już chyba dla nich pozno by awansować do playoffów. Ich szanse są już tylko matematyczne a zatem tylko kryzys ekip bezpośrednio wyprzedzających ich w tabeli mógłby pozwolić na kolejny występ Senators w fazie posezonowej. W bramce gospodarzy dzisiejszego wieczoru ujrzymy Craiga Andersona, który wczoraj odpoczywał by dziś poprowadzić swój zespół do trzeciego z rzędu zwycięstwa. Goście a więc zespół Hurricanes znajduje sie w podobnej sytuacji co ich dzisiejsi rywale, jednakże ich terminarz jest znacznie cięższy co nie daje im wielkich nadziei. Sens są na fali i w tym spotkaniu to oni powinni rozdawać karty, zwycięstwa dodają pewności siebie, a to w przypadku tej ekipy bardzo ważny czynnik. Canes notują kolejny bardzo przeciętny sezon i również tym razem myślą już raczej o wakacjach i lepszej przyszłorocznej kampanii. Biorę strone gospodarzy.
Typ: Senators OT (2:1 SO) ✅

piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
Statystyki za Marzec (1.3 - 31.3)

Typy podane : 28
Typy trafione : 17
Typy nietrafione : 10
Zwroty: 1
To był dobry miesiąc, typowałem na dobrej skuteczności i jestem z tego zadowolony. Liga wkracza w ostatnie dwa tygodnie sezonu zasadniczego w których postaram sie jeszcze coś zdziałać. Pozniej już tylko playoffy, a więc najciekawszy okres w całym sezonie.

piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
NHL 1/4
Washington Capitals - Dallas Stars

Caps po wpadce w Nashville wracają na jedno spotkanie do Verizon Center w Waszyngtonie, gdzie zagrają dzisiejszego wieczoru przeciwko Stars. Po tym rozpoczną road trip który powinien wyjaśnić czy bedą oni w stanie zapewnić sobie awans do meczy posezonowych. Jak powszechnie wiadomo, Capitals nie spisują sie na wyjazdach zbyt dobrze, oznacza to więc że i dzisiejszy mecz bedzie dla nich &quot;must win&quot;. Są w dość ciężkiej sytuacji i tylko pełna determinacja i dobra postawa liderów poprowadzi ich do sukcesu. Między słupkami stanie Halak, który jak na razie trzyma poziom i powinien być dziś mocnym punktem w bramce gospodarzy. Co do Stars to prezentują oni bardzo przeciętny poziom, są również o krok od playoffów, ale nie są tak dynamiczni jak Capitals. W ogólnej ocenie zespół gospodarzy jest drużyną lepszą, jednakże faktem jest również że są oni bardzo chimeryczni co dość mocno wpływa na niekorzystne wyniki, w rezultacie obniża to mój poziom zaufania względem nich i rzadko ruszam coś z udziałem tej ekipy. W dniu dzisiejszym jednak postanowiłem zrobić wyjątek od tej reguły, dlatego iż zdesperowani gospodarze są w stanie zagrać naprawdę świetnie. Licze na to dzisiejszej nocy.
Typ: Capitals OT (0:5) ⛔ Brak mi słów...
Kurs: 1.88

piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
NHL 2/4
Anaheim Ducks - Edmonton Oilers

Dziś przenosimy sie do Anaheim, w stanie Kalifornia, a dokładniej do hali Honda Center. Zawitają tam dziś Oilers, którzy zaliczą tym samym b2b. Przejde odrazu do rzeczy. Oilers rozegrali wczoraj bardzo dobrą partie w San Jose i mimo iż przegrali zostawili po sobie dobre wrażenie. Dziś w bramce stanie Victor Fasth, a więc jeszcze do nie niedawna bramkarz Ducks. Będzie miał z pewnością coś do udowodnienia byłej ekipy, w której to radził sobie bardzo solidnie. W mojej ocenie to spotkanie nie powinno już być tak otwarte jak wczoraj w wykonaniu Oilers. Goście beda odczuwać zmęczenie i tutaj powinni postawić na defensywę, w której wypadają bardzo blado, lecz przy dobrym dniu Fastha nie powinno być aż tak źle. Strzelam w under.
Typ: Under 5,5 (3:2) ✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
NHL 3/4
Tampa Bay Lightning - Calgary Flames

Nie zwykłem ruszać cokolwiek z udziałem Flames poza ich własną taflą w Calgary. Dzisiejszego wieczoru jednak postanowiłem zrobić kolejny wyjątek od reguły w moich założeniach. Flames mimo ostatnich wyjazdowych porażek prezentują się całkiem dobrze, demonstrując skuteczny hokej i gdyby nie kiepska postawa defensorów to z pewnością Flames coś byliby w stanie ugrać w ostatnich dwóch meczach na terytorium Kanady. Dziś wystąpią w Tampie, gdzie miejscowi Lightning zapewnili już sobie udział w playoffach. Jest to sentymentalny powrót dla Kariego Ramo, który to właśnie na florydzie rozpoczynał swoją przygodę z amerykańskimi lodowiskami. Gości z pewnością stać dziś na więcej niż pokazywali ostatnio. Gospodarze zagrają na luzie i mogą dać sie zaskoczyć przyczajonej ekipie z Calgary, która to potrafi ukąsić w najmniej spodziewanym momencie. To spory dog, aczkolwiek w mojej ocenie jest warty gry.
Typ: Flames OT (1:4) ✅ No i zaskoczyli, tylko tak dalej :grin:
Kurs: 2.92

piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
NHL 4/4
Columbus Blue Jackets - Chicago Blackhawks

Jackets po pewnym triumfie w Filadelfii wracają do Ohio, by dzisiejszej nocy przeciwko Blackhawks zrobić kolejny krok w kierunku tak bardzo oczekiwanej fazy posezonowej. Goście z Chicago jak i miejscowi zaliczają dzisiaj b2b. Jeśli chodzi o to aktualnie nie wiedzie sie im najlepiej. Kontuzjowani są dwaj liderzy zespołu a więc Toews oraz Kane. To powinno tylko ułatwić zadanie dla gospodarzy, którzy są głodni awansu do playoffów i uważam że tym razem wkońcu uda im się to osiągnąć. Kolejny start w bramce Jackets zaliczy Bobrovsky który wczoraj zaliczył S/O i dziś równiez powinien mieć wiele do powiedzenia. Na przeciw jego Raanta, a więc backup gości. Po dobrym wejściu do ligi, aktualnie spuścił z tonu i broni przeciętnie. Jackets od czterech lat nie potrafią pokonać ekipy z Chicago na własnym lodzie. Jednak w dzisiejszej sytuacji celuje w przełamanie i stawiam na gospodarzy.
Typ: Jackets OT (3:4) ⛔ :zoltakartka:
Kurs: 1.92

piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
NHL 5/4
Tampa Bay Lightning - Dallas Stars

Stars kontuują swoją wyjazdową serie po wschodzie i tym razem zawitają na Floryde, gdzie to dzisiejszego wieczoru zagrają z tamtejszymi Lightning. Goście zaliczyli wpadkę pod ostatniego meczu w Raleigh i dziś spróbują sie odbudować, musze to zrobić, jeśli marze o grze w playoffach, które po dzisiejszej ewentualnej porażce mocno im uciekną. W bramce Lehtonen, który nie licząc ostatniego spotkania w Karolinie, prezentują wręcz wyśmienita forme i broni dużo strzałów. U gospodarzy zaś nastąpiło już rozluźnienie spowodowane pewnym udziałem w playoffach i łatwo przegrany mecz z Flames jest tego najlepszym dowodem. Nie miałem dziś czasu by coś więcej napisać. Biore stronę gości którzy grają tu o &quot;szczytny cel&quot;, i w moim przekonaniu powinni dać rade.
Typ: Stars OT (2:5) ✅
Kurs: 2.28

Do góry Bottom