>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NHL by Piscatella

piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
NHL Playoffs 20/5
Tampa Bay Lightning - New York Rangers

Po dniu przerwy biore pod wgląd starcie numer 3 finale konferencji wschodniej. To co zrobili Lightning w meczu numer 2 jest naprawde godne podziwu. Zaryzykowali i postawili na bezpardonową ofensywe, która tym razem przyniosła im wymierne skutki. Tym samym jednak utrudnili sobie sytuacje przed spotkaniami na własnym lodzie w Amalie Arena. Rangers są podrażnieni i głodni zemsty na zespole z Tampy i już dziś zaprezentują cały swój potencjał, bez jakiegokolwiek oszczędzania sił. Lundqvist zaliczył najgorszy występ w tych playoffach, co tylko utwierdza mnie w fakcie, że limit błędów poniekąd już wyczerpał. Tak jak Lightning zaskoczyli Rangers, tak Rangers powinni dziś zaskoczyć ich. Gospodarze to tak naprawde to ekipa z przypadku, czego dowiedli w serii z DRW, gdzie dali sie shutoutować na własnym lodzie, by potem przechylić losy serii na tafli rywala. Rangers to w mojej ocenie już nie ta półka i pewnie pokażą graczom z Florydy, gdzie ich miejsce w szeregu.
Typ: Rangers OT (6:5 OT) ⛔
Kurs: 2.20
Buk: Pinnacle

Otrzymane punkty reputacji: +1
piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
NHL Playoffs 22/5
Tampa Bay Lightning - New York Rangers

Rangers po porażce w trzecim meczu znaleźli sie pod ścianą i dzisiejsza ewentualna porażka doprowadzi ich do sytuacji, z której według mnie już nie wyjdą. Cały czas wierze jednak w ten zespół i po prostu nie wierze że Lightning bedą tymi, na których Rangers zaliczą sromotny blamaż. Eksperyment z grą ofensywną okazał sie nieudany, tak więc goście muszą powrócić do tego w czym są najlepsi, a więc twardy defens z oparciam na bramkarzu i wykorzystywanie nadarzających sie okazji z kontry. Lightning udowodnili, jak mocni są w ofensywie i niestety jest to dużym problemem dla zespołu z NY. Licze że Lundqvist po dwóch tragicznych występach wezmie sie w garść, gdyż bije już ostatni dzwonek do tego, by Rangers raz jeszcze zawalczyli w Wielkim Finale. Gospodarze poczuli krew i bedą chcieli zapewnić sobie komfortową sytuacje przed kolejnymi meczami i dlatego też uważam że ten mecz może być punktem zwrotnym tej serii. Jestem pewien, że Rangers ze stanu 1:3 już nie wyjdą i dlatego jeszcze raz daje im tutaj szanse na przechylenie tej serii w swoją strone.
Typ: Rangers OT (1:5) ✅
Kurs: 2.18

piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
NHL Playoffs 27/5
Chicago Blackhawks - Anaheim Ducks

Na jedną z ostatnich analiz w tym sezonie wybrałem mecz numer sześć w finale konferencji na zachodzie. Hawks po porażce w Anaheim powalczą na swoim terenie w United Center o życie i tym samym spróbują doprowadzić do siódmego meczu. Musze zauważyć iż gospodarze mimo wygrania dwóch spotkań optycznie w każdym starciu wyglądali gorzej od ekipy z Kalifornii. Ducks stoją przed ogromną szansą odprawienia Hawks, tyle że grają dziś na wyjeździe. Tutaj miejscowi dadzą z siebie wszystko i ujrzymy spotkanie podobne do dwóch ostatnich rozstrzyganych po dogrywce. Co do bramkarzy to trzeba przyznać, że żaden nie robi tutaj różnicy na korzyść swojego zespołu. To utwierdza mnie w przekonaniu o tym że goście są bardziej ambitni, ale z drugiej strony Hawks to zespół niezwykle rutynowany. Przewiduje że dojdzie tu do dogrywki.
Typ: X 60&#39; (5:2) ⛔
Kurs: 3.85

piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
NHL Playoffs 29/5
New York Rangers-
Tampa Bay Lightning

Rangers zdołali przechylić losy serii w szóstym meczu, gdzie Lightning mogli odesłać ich na wakacje i wiele wskazywało na to że tak może sie zdarzyć. Zdobywcy trofeum Prezydenta udowodnili swoją wartość i dziś to oni odprawiają rywala z Florydy do domu.
Typ: Rangers 60&#39; (0:2) ⛔ Raz jeszcze byli w stanie sie zmobilizować i to wystarczyło ????
Kurs: 2.12

piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
NHL Finals 10/6
Chicago Blackhawks -
Tampa Bay Lightning

Mój przedostatni typ w tym długim sezonie dotyczy meczu numer cztery serii finałowej pucharu Stanleya. Lightning ku mojemu zdziwieniu zdołali zwyciężyć w trzecim starciu i tym samym objęli prowadzenie. Jestem jednak przekonany, że jest to ich pierwsze i ostatnie prowadzenie w tym finale. Hawks dzis zapoczątkują zwycięski marsz, przy czym zmiotą rywala z Florydy być może nawet bez konieczności rozgrywania siedmiu meczy. Faktem jest, iż finalista ze Wschodu jest dla mnie zaskoczeniem i byłbym skory postawić na ich zwycięstwo, ale gdyby finalistą z Zachodu byli Ducks. Blackhawks na przestrzeni pięciu ostatnich lat stworzyli prawdziwa dynastie i trudno mi sobie wyobrazić, by bedąć już w finale daliby sobie wyrwać puchar. Toews i spółka odgryzą sie dziś rywalom za trzecie spotkanie i zwyciężą przekonywająco stosunkiem minimum dwóch bramek.
Typ: Blackhawks -1,5 (2:1) ⛔ Ostatnia analiza niebawem.
Kurs: 3.00

piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
NHL Finals 13/6
Tampa Bay Lightning - Chicago Blackhawks

Przedwczoraj nadzbyt sie zapędziłem, jeśli chodzi o moc zespołu z Chicago. Wygrali to tylko jedną bramką, ale właśnie ta jedna jedyna bramka daje im przewage w starciu, które wyłoni pózniejszego zwyciężce serii i co za tym idzie zdobywce Pucharu Stanleya. Hawks sie odblokują i przeczuwam że może to być wygrana bardziej okazała niż jedna bramka. Starter gospodarzy Ben Bishop po absencji w poprzednim spotkaniu być może powróci dziś pomiędzy słupki swojego teamu. Zarówno nie do końca zdrowy Bishop, jak również młody Vasilevsky to nie są właściwe osoby do miejsca w bramce Tampy. Starzy wyjadacze z miasta Wichrów uczynią dziś przedostatni krok do zdobycia swojego trzeciego pucharu w ciągu zaledwie pięciu lat. To prawdopodobnie ostatnie moje wypociny w tym sezonie. Powodzenia !
Typ: Blackhawks OT (1:2) ✅ Dobry akcent na koniec słabego sezonu.
Kurs: 2.09

piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
Nadszedł czas podsumowań i statystyk, jednakże ja ogranicze sie tylko i wyłącznie do podsumowania przedwczoraj zakończonej kampanii. Wszystko szło zgodnie z moimi zamierzeniami aż do ostatniego dnia 2014 roku. Nowy rok rozpoczął sie regresem, z którego nie potrafiłem sie wydostać już do końca sezonu regularnego. Playoffy to jak wiadomo cieżki chleb i również tutaj mimo dobrego początku nie dałem rady zaliczyć dobrego wyniku. Po drodze były jeszcze Mistrzostwa Elity w Czechach, które to poszły mi w typowaniu katastrofalnie i nawet było do przewidzenia, gdyż po prostu mało czasu poświęciłem na składy i ewentualne koncepcje niektórych ekip. Sezon kiepski i już chce o tym zapomnieć. Czas na całkowity reset i nowy start w już październiku. Pozdrawiam ????

piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
Już niebawem na nowo rusza karuzela zwana NHL ???? . Ostatnie trzy miesiące dały mi wyciszenie by już za sześć dni wejść w nową kampanie ze świeżym umysłem. Cel na ten sezon to rzecz jasna jak najlepsza skuteczność, a dokładnie 60 % przy średnim kursie ponad 2. W zeszłym sezonie ku mojemu zdziwieniu większość dogów przegrywało po dogrywkach i to w głównej mierze przyczyniło sie do słabego bilansu. Teraz nastała pora na lepsze typy. Początek już w przyszłą środe.

piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
NHL 7/10
Chicago Blackhawks - New York Rangers

Ruszamy z nowym sezonem i na pierwszy ogień wybieram spotkanie dwóch czołowych ekip poprzedniego sezonu. Na tafli w Chicagowskiej United Center zdobywcy Pucharu Stanleya podejmą triumfatorów Pucharu Prezydenta. Przede wszystkim pora tutaj wspomnieć o zmianach, jakie to zaszły podczas letniej przerwy w obu zespołach. Rangers pożegnali sie przede wszystkim z Hagelinem, oraz St.Louis, który zakończył kariere. W ich miejsce pozyskano kilka mniej znaczących graczy, z których najwiecej do drużyny powinni wnieść Emerson Etem oraz Victor Stalberg. Należy tu również wspomnieć o zmianie na pozycji backupa, gdzie wytrasferowanego Cama Talbota zastąpił Antti Raanta. Ogółem zmiany te nie są znaczące i nie spodziewam sie po ekipie z NY poziomu odbiegającego od tego, co prezentowali w ubiegłej kampanii. Mistrzowie z kolei nie zdołali uniknąć małego wietrzenia szatni, gdyż ich team opuściło kilku znaczących graczy, przede wszystkim Brandon Saad i Patrick Sharp, te ubytki zespół z Wietrznego Miasta bedą bolały najmocniej. Na dalszym planie Johnny Oduya, Kris Versteeg i Brad Richards. W ich miejsce sprowadzono trzech Rosjan, w tym dwóch prosto z KHL. Mowa tutaj o Anisimowie, Panarinie i Tichonowie. Co do wszystkich trzech mam spore obawy, jeśli chodzi o ich aklimatyzacje w Chicago i wzięcia na siebie ciężaru gry swoich poprzedników. To jest początek sezonu i niewiele jeszcze o każdym z teamów wiadomo, jednakże tutaj bez wahania jestem skłonny grać w strone gości. Powód jest oczywisty. Co roku zespół broniący Pucharu Stanleya przegrywa pierwsze spotkanie sezonu zasadniczego. Ta reguła sprawdza sie co roku, od kiedy zacząłem sie interesować hokejem i przy układzie sił tego spotkania gorąco polecam solidny kurs na gości.
Typ: Rangers OT (2:3) ✅
Kurs: 2.19

Otrzymane punkty reputacji: +4
piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
NHL 8/10
Buffalo Sabres - Ottawa Senators

Wzmocnieni Sabres rozpoczynają nową kampanie na własnej tafli w First Niagarze przeciwko zespołowi ze stolicy Kanady. Sens są w tym spotkaniu faworyzowani, jednakże biorąc pod uwage fakt wzmocnienia Sabres przez Evandera Kane-a, Ryana O&#39;Reilly i wkońcu drugi numer draftu a więc Jacka Eichela należy stwierdzić iż gospodarze nie stoją tutaj na przegranej pozycji. Senators przez lato poczynili jedynie kosmetyczne zmiany w składzie, oddając miedzy innymi dość utalentowanego backupa Robina Lehnera do obozu dzisiejszego rywala. Lehner musiał odejść z organizacji, by zwolnić miejsce dla rewelacji poprzedniego sezonu w osobie Andrew Hammonda. Dziś debiutując w nowym zespole zrobi wszystko by jego była ekipa pożałowała tego transferu. Hammond to typowy hokejowy średniak, który miał swoje pięć minut w zeszłym sezonie, a teraz po prostu zatraci sie w tłumie. Gospodarze mają motywacje i chęć działania i wedle mojej oceny wystarczy to, by home openera we własnych ścianach przechylić na swoją korzyść. Polecam gospodarzy.
Typ: Sabres OT (1:3) ⛔

piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
NHL 9/10
New Jersey Devils - Winnipeg Jets

Jets rozpoczęli nowy sezon mocnym wejściem na tafli w TD Garden w Bostonie. Bruins bez najważniejszych obrońców okazali sie bezradni i chaotyczni. Pierwszy b2b sezonu zakończą dzisiaj w Newark, gdzie zmierzą sie z równie rozbitymi Devils. Gospodarze z nowym menadżerem i trenerem rozpoczynają kolejny etap przebudowy oraz odmładzania składu. Ekipa z Manitoby już ten proces zakończyła, czego dowodem jest zeszłosezonowy awans do postseason. Teraz pora na kolejny krok i poprawienie tego wyniku. Jestem przekonany, że goście w tej kampanii nie bedą już tak nierówni, jak ostatnimi kilku laty, wkraczając tym samym w nową, lepszą jakość. Poziom obu bramkarzy jest dość zbliżony zarówno Pavelec jak i Hutchinson bedą robić wszystko, by zostać numerem jeden. W zeszłej kampanii już nawet wydawało sie że &quot;Hutch&quot; wygryzie doświadczonego Czecha, jednak gdy młody Kanadyjczyk złapał dołek, to Ondred wszedł z marszu i zaliczył najlepszy okres w swojej karierze za oceanem. Muszę przyznać że od zeszłego sezonu cieżko sie mi gra gości w czasie regulaminowym, jednakże w tym spotkaniu widze mocnego faworyta właśnie w przyjezdnych i stawiam w ich kierunku.
Typ: Jets 60&#39; (1:3) ✅
Kurs: 2.42

Otrzymane punkty reputacji: +9
piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
NHL 10/10
Colorado Avalanche - Dallas Stars

Avs w openerze przeciwko Wild wypuścili z rąd praktycznie pewną wygraną, przegrywając jeszcze w czasie regulaminowym. Dzis do Pepsi Center zawita rządna krwi ekipa z Teksasu. Goście w ładnym stylu rozpoczęli sezon od zaliczenia shutoutu nad Penguins. Tutaj będą z pomocą nowego i dobrze dysponowanego bramkarza Anttiego Niemi spróbują przerwać trwają kilka spotkań serie porażek przeciwko Avs. Gospodarze podobnie jak w zeszłym sezonie pretendują do roli bezgłowych jeźdźców, a więc teamu całkowicie ofensywnego, któremu często zdarza sie strzelić sporo bramek, nie wygrywając przy tym danego meczu. Sądze że Stars przy pomocy świeżo pozyskanego Patricka Sharpa nabiorą nowej świeżości i bez problemu awansują do fazy posezonowej. Tego samego nie można powiedzieć o Lawinie, gdzie atmosfera najzwyczajniej nie jest najlepsza i prawdopodobnie po tym sezonie z pracą pożegna sie trener Roy. Trzeba iść za październikowym trendem i grać zespoły, które dobrze wchodzą w sezon. Stawiam na Stars.
Typ: Stars OT (6:3) ⛔ Tym razem to Avs, byli tymi, co odwracali losy meczu.
Kurs: 1.93

Otrzymane punkty reputacji: +29
piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
NHL 11/10
Ottawa Senators - Montreal Canadiens

Ze względu na mecz reprezentacji nie zamierzam dziś zwlekać z analizą. Sens i Habs zmierzą sie w klasycznych derbach Kanadyjskich w sytuacji b2b, oraz z dwoma kolejnymi wygranymi na koncie. Ponadto dla gospodarzy będzie to home opener, a więc pierwsze spotkanie sezonu na własnej tafli. Mój obraz obu ekip jest dość zbliżony, z tym że Sens grają troche bardziej ofensywnie w stosunku do Habs. W bramkach obu zespołów ujrzymy backupów. Kolejno Hammonda u Sens, oraz Condona u Habs. Dla tego drugiego będzie to również debiut na taflach NHL. Trudno tu jednoznacznie wskazać faworyta, jednakże z doświadczenia zwracam sie ku gospodarzom. Własny lód w tych prestiżowych kanadyjskich starciach jest dla nich korzystny i zrobią wszystko co w ich mocy, by napsuć krwi gościom z Quebecku. Canadiens bez Price-a w bramce sporo tracą i już dziś po raz pierwszy bedziemy mogli sie o tym przekonać. Biore gospodarzy w czasie regulaminowym.
Typ: Senators 60&#39; (1:3) ⛔ Ostatecznie bronili dwaj debiutańci i wyszło to na korzyść tego z Montrealu. ????
Kurs: 2.34

piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
NHL 12/10
Philadelphia Flyers - Florida Panthers

Flyers po srogim laniu w Sunrise wrócili do Filadelfii, by tam rozegrać home openera, a zarazem spróbować sie zrewanżować swoim oprawcom. W mojej ocenie nie mają jednak wystarczająco dużo czasu by pozbierać i zapomnieć o tamtym meczu. Gospodarze nie mają pojęcia co znaczy słowo &quot;defensywa&quot;, gdyż w poprzednim starciu jej w ogóle nie było. Podobnie sytuacja ma sie jeśli chodzi o bramkarzy. Zagubiony jak dziecko we mgle Mason i tylko statystycznie lepszy Neuvirth stawiają w tym spotkaniu swój zespół pod ścianą. Gościom w tym wypadku nie pozostanie nic innego jak spokojne wypunktowanie rywala. Flyers w własnych ścianach grają z reguły lepiej, niż na delegacjach, ale takiego chaosu z dnia na dzień nie da sie uporządkować. Celuje w gości.
Typ: Panthers OT (1:0) ⛔ Początki sezonu bywają zdradzieckie.
Kurs: 1.99

piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
NHL 13/10
Los Angeles Kings - Vancouver Canucks

Canucks po udanej partii w Honda Center jadą do pobliskiej Staples Center, by jako b2b zmierzyć sie z kings. Gospodarze rozpoczynają ten sezon dokładnie tak samo, jak przed rokiem, czyli od słabej i bezbarwnej gry okupionej stracą wielu bramek. Ośmiele sie stwierdzić, że Canucks są ich najmocniejszym rywalem jak narazie w tym sezonie i mimo b2b rywala bedą mieli mocno pod górkę. W świetnej dyspozycji jest starter przyjezdnych Ryan Miller, który wczoraj wykazał sie doskonałym sprytem kradnąc spotkanie na korzyść swojej ekipy w karnych. Kings podobnie jak Flyers wczoraj mogą sie dziś przełamać, jednakże Canucks w porównaniu do Panthers potrafią spiąć sie na prestiżowe spotkanie wyjazdowe. Gospodarze są znacznie pod formą i potrzebują jeszcze troche czasu na dojście do siebie. Miller i spółka to dzisiaj wykorzystają.
Typ: Canucks OT (0:3) ✅
Kurs: 2.60

piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
NHL 14/10
Columbus Blue Jackets - Ottawa Senators

Jackets zaczynają nową kampanie od małego falstartu. Najpierw puścili praktycznie pewne punkty w openerze z Rangers, a następnie ulegli na wyjeździe młodym i nieopierzonym Sabres. W dzisiejszy wieczór powracają na lód do Nationwide Areny, gdzie podejmą przyjezdnych z Ottawy. Sens dobrze weszli w sezon notując dwie wyjazdowe wygrane w Buffalo i Toronto. Nie są to z pewnością zespoły, który miałyby odegrać jakąs większą role w obecnych rozgrywkach. Co do Jackets, to należy przyznać że ich ambicje są znacznie większe niż dolne sfery ligowej tabeli. Dzisiejszy rywal teamu z Ohio jest jak najbardziej w ich zasięgu i wierze że przy pomocy własnego lodu uda mi sie odnieść tutaj pierwsze zwycięstwo w sezonie. Ostatni sezon ze względu na dużą ilość absencji był dla nich nieudany i teraz przychodzi najwyższa pora na poprawę humorów u kibiców. Sens w zeszłym sezonie awansowali do PO dziełem przypadku, jakim to niewątpliwie był wystrzał formy debiutującego wówczas bramkarza Andrew Hammonda. Obecnie jak i u jednych tak i u drugich wszystko powróciło już do rzeczywistej normy. Gdybym to spotkanie analizował rok temu, stawiałbym i rzeczywiście na stawiałem na gości. Dziś jednak z pełnym przekonaniem biorę pierwszą wygraną gospodarzy na własnej tafli.
Typ: Jackets 60&#39; (3:7) ⛔
Kurs: 2.40

piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
NHL 15/10
Edmonton Oilers - St Louis Blues

Oilers wracają po road tripie do Edmonton, gdzie w tamtejszej hali Rexall Place staną naprzeciw Blues, bedących w trakcie road tripu po zachodniej Kanadzie. Dla gospodarzy jest to oczywiście home opener, a więc pierwszy występ przed własną publiką. Cóż, w mojej ocenie w pierwszym domowym meczu nie mogli gorzej trafić. Blues to znany defensywny kolektyw, oparty na twardej obronie i solidnym bramkarzu. Z takimi właśnie zespołami Oilers wyjątkowo sobie nie radzą. Dziś mimo letnich posiłków i nowego &quot;złotego dziecka Kanady&quot; w składzie nie wróże im zwycięstwa. Presja home openera da sie gospodarzom z pewnością we znaki, co rutynowana ekipa z Missouri skrupulatnie wykorzysta. Być może nawet uda sie zanotować przy tym pierwsze S/O sezonu dla Briana Elliotta. Wielu &quot;ekspertów&quot; przepowiada w tym sezonie odrodzenie Nafciarzy, czego ja jednak z pierwszych meczów nie odczytuje. To dziwne, ponieważ wzmocnili sie w każdej formacji. Jak zatem widać nieoszlifowane diamenty z Alberty potrzebują mentora, który wyznaczył by im właściwą ścieżke. Dziś kieruje sie z przekonaniem ku gościom.
Typ: Blues 60&#39; (2:4) ✅
Kurs: 2.16

piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
NHL 16/10
Columbus Blue Jackets - Toronto Maple Leafs

Zespół z Ohio sowicie zaskoczył mnie podczas ich ostatniego starcia z Sens, gdzie trzykrotnie wychodząc na prowadzenie dali sie ostatecznie rozgromić przed własną publicznością. Dzisiaj do Nationwide Areny zawitają Leafs, a więc to słabsze ogniwo z dwóch zespołów zlokalizowanych w prowincji Ontario. Jedni i drudzy jak narazie bez wygranej, także to spotkanie będzie przełomowe dla jednych, bądź drugich. Moim zdaniem to Leafs będą tymi, którzy dziś zanotują swój premierowy komplet. Mimo słabej formacji grają ambitnie i na maksimum swoich obecnych możliwości. Co do gospodarzy, to widać że coś ewidentnie u nich &quot;nie trybi.&quot; Bobrovsky stał sie typowym dziurawcem, co w poprzednich sezonach było nie do pomyślenia. Reimer z kolei trzyma swój stały niski poziom, ale przecież wszystkiego nie przegra. Ogólnie są to dwie słabe ekipy, o czym jednak nie mówią kursy, także nie pozostaje mi nic innego jak granie gości.
Typ: Leafs OT (3:6) ✅
Kurs: 2.45
Buk: Unibet

piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
NHL 17/10
Calgary Flames - Edmonton Oilers

Pierwsze tegoroczne derby Alberty zostaną rozegrane dzisiejszej nocy na tafli w Calgary. Oilers w ostatnim spotkaniu z Blues zagrali dobre zawody, mimo niekorzystnego wyniku należy ich pochwalić. Flames też jak narazie bez polotu. Tylko jedna wygrana i to jeszcze po dogrywce, a ponadto są dzisiaj b2b. Starterzy na dziś to Hiller oraz Talbot. Po głębszym przyjrzeniu sie obu zespołom postanowiłem iść dzisiaj w stronę gości, którzy dobrze rokują na przyszłość i najwyższa już pora na premierową wygraną. Przy dobrym dniu bramkarza, oraz wzmocnionej formacji defensywnej goście nie powinni mieć problemów z podmęczonymi gospodarzami. Przewiduje otwarty mecz z ostatecznym wynikiem na korzyść Oilers.
Typ: Oilers OT (2:5) ✅

piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
NHL 18/10
Los Angeles Kings - Colorado Avalanche

Kings kończą pierwszy w tym sezonie homestand starciem z Avalanche. Przełamanie nastąpiło w poprzednim spotkaniu z Wild, a więc myśle że teraz pójdzie już z górki. Avs grają ofensywny hokej z dziurawymi tyłami i bramkarzem, co dla Kings powinno być dobrą wiadomością. W bramce gości wystąpi dziś nominalny backup - Reto Berra. Przedwczoraj przyczynił sie zwycięstwa swojej ekipy w Anaheim, ale ogólnie jest on przeciętnym netminderem. Drugie tak udane spotkanie pod rząd z pewnością już mu nie wyjdzie i tym samym &quot;bezgłowi jeźdźcy&quot; z Denver zostaną sprowadzeni na ziemie. Przy niedzieli na spokojnie biore wygraną gospodarzy w czasie regulaminowym.
Typ: Kings 60&#39; (2:1) ✅
Kurs: 1.91

Do góry Bottom