verno
Znawca - Hokej
Dziś w nocy o godzinie 02:00 Dallas Stars zmierzą się na własnym podwórku z ekipa St. Louis Blues.
H2h w regularze:
Na ostatnie 9 spotkań aż 8 razy góra była ekipa nutek, regular niema za dużo wspólnego z PO aczkolwiek 8:1 robi wrażenie. Dallas nie należy do ekipy która może szczycić się super defensywą. Dallas w regularze ma najwięcej zdobytych jak i straconych goli ze wszystkich drużyn w które są w PO, jest to ekipa która idzie w twardą wymianę gol za gol. Dziś troszkę intuicyjnie zagram, Blues niema presji jak to pisałem o Pingwinach wczoraj i zagrali bardzo ładny mecz i dużo nie brakowało aby go wygrać. Liczę że nutki dostosują się do ekipy gospodarzy i pójdą w wymianę goli. W ostatnim meczu fatalny mecz Tarasenko 0 goli 0 asyst i 2 strzały wgl go nie było widać dziś liczę że się zmotywuje i pociągnie troche grę aby się zrekompensować.
ST. Louis Blues OT @2 Betsafe 5/10
Goście trafia w 1 tercji @1.86 Betsafe 3/10
Over 5 goals @1.76 3/10 Betsafe
Jeśli chodzi o nutki musze ograniczyć typy boza często kieruję się sympatią do mojej drużyny
Dziś również ekipa San Jose Sharks na Sap Center podejmie ekipę Nashville Predators zacznę od tego iż jest to spora niespodzianka że się tu znaleźli. Z rekinami na pewno już nie wygrają serii ale "nigdy nie mów nigdy" Predators mocno zmęczone po serii z kaczkami a rekiny mieli praktycznie tydzień aby odpocząć są pełni sił i nabuzowani chęcią gry i dziś powinny spokojnie wygrać. Podejrzewam że NAshville o ile wgl się postawi to u siebie tutaj wyczuwam szybkie 2:0 i myślę że niema sensu pisać coś więcej o tym spotkaniu.
San Jose Sharks OT @1.64 Bet365 8/10