:
hokej: Chicago Blackhawks - Los Angeles Kings
over 55,5 shots |1.85|
Unibet !
WOJNA, jeszcze raz WOJNA i jeszcze raz WOJNA! Tak bym określił to dzisiejsze starcie, gdzie obie ekipy będą grali o finał po PUCHAR STANLEYA! Jastrzębie zagrali niebywale znakomicie, w LA w ostatnim meczu, a najlepsze widowisko jakie fundował kibicom był nie kto inny jak Patrick Kane. Zawsze wiedziałem, że jak on i spółka maja nóż na gardle, to wychodzi z niego bestia i nie dość, że konkretnie asystuje, to i konkretnie strzela! Dzisiaj już będziemy wiedzieli kto zagra w finale, ale nim to nastanie to zawodnicy nie co się napocą aby do tego finału trafić. Atut, swojej tafli Jastrzębie znają bardzo dobrze, ale Królowie jednak to nie chłopcy do bicia i również będą w tym meczu nie obojętni na ataki gospodarzy. Warto również zaznaczyć, że linia którą oferują bukmacherzy jest według mnie zaniżona, wiedząc o jakie cele jest ten mecz więc ja sobie to zagram. Na pewno będzie to pojedynek bramkarzy, którzy będą robić wszystko aby nie stracić bramki. Ale jak już jedna ekipa ukuje, to worek z bramkami powinien się rozwiązać. Ja jednak idę w stronę strzałów, bo to obie bardzo silnie produktywne ekipy, z ogromnym potencjałem. Nie potrafię wytypować zwycięzcy w tym meczu, która ekipa to wygra ale na pewno nie będziemy się nudzili oglądając ten matchup. Mecz raczej będzie naszpikowanymi szybkimi akcjami, więc o strzały nie sądzę aby ich zabrakło. Oba teamy mają zawodników potencjalnych do strzelania i każdy w tym meczu będzie ponosił swoim rywalom tak wysoko poprzeczkę, aby przejść do finału. Stawiam na over strzelecki, w meczu!